Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Τι σιμαινει γιναικτονια? Δηλαδή έχουμε και αντροκτονιες, άμα μια ελλεινιδα. Σκοτώσει έναν αντρα
εισαι μυσογυνης ρε φιλε δε θελω να σου μιλαω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι ελλεινιδες γενικά κάνουν φασαρία όταν έχουν παρέα μαζί τους.. Εγώ τώρα βγαίνω για τζοκινγκ τα βράδυ..ειναι και χειμωνας εριμια έξω.. Άμα τις δεις μόνες τους Σα βρεγμένα γατάκια περπατάνε φοβουντε. Μη φανε κάνα πουτσο.. Φυσικά αφτο αλλάζει όταν έχουν παρέα μαζί.. Γινοντε ειρονικες και προκλητικές.. Χθες είδα μια γκομενοτσα στο δρόμο που περπαταγμαε εγώ έκανα προπόνηση αφτη περπαταγε φοβόταν να με. Κοιτάξει στο δρόμο.. Νανά τις πάει κότες μεγαλες????
ασε μας ρε μισογυνη ελεος πια.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Εγώ σου εκανα και λαικ πιο πάνω ρε μαν γιατί ξιγιεσε έτσι? ?
γιατι ρε φιλε αν θες να βρεις κοπελα πρεπει να εισαι πιο ευγενικος με αυτες και να μην εισαι τοσο ανεγκεφαλος σοβαρεψου πια 31 χρονων εφτασες.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.747
Πόντοι
3.446
Πωπω τι. Μου είπες τώρα.. Εγώ θα τη έδερνα τη χοντρη άμα. Με ερ8χ ε από τη καρέκλα.. Να μάθει να σεβετε
δε βαρεθηκες να γραφεις βλακειες?

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Πωπω τι. Μου είπες τώρα.. Εγώ θα τη έδερνα τη χοντρη άμα. Με ερ8χ ε από τη καρέκλα.. Να μάθει να σεβετε

Εγώ σου εκανα και λαικ πιο πάνω ρε μαν γιατί ξιγιεσε έτσι? ?
Ρε μλκ Elvis,αλβανος εισαι?Εχω λογο που σε ρωταω.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.693
Πόντοι
3.936
Όλο μαλακίες λες μάλλον πρέπει να είσαι στα 13 γιατί γράφεις τη μία μέρα αλλά την άλλη αλλά..
Εσυ τωρα ο τηγανοκεφαλος με προφορα το Ρo στα ελληνικα. Χωρις ιδιοτητα και γκαφρα θες να σκαρφαλωσεις ελλεινιδες. Και να το παιξεις καμακι. Οκ! Απο χιλιομετρα μακρυα σε οσφριζονται ρε κακομοιρη.Τι καπνο φουμαρεις . Αυτες σε πουλανε και σε αγοραζουν γιατι ειναι κωλοπετσωμενες.Δεν ειναι χαζο ανατολικες που θα φανε την παραμυθα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Μα για αυτό σε προκαλούν να τις δείρεις και σου λέει αν είσαι αληθινός άντρας θα με δείρεις αλλά θα υποστεις και τις συνέπειες.Αλλιως πάω με τον Αραπη να φαω αληθινο ξυλο.Δεν υπάρχουν ευκολίες στο δυτικο κόσμο.Σου λέει αμα με γαμησεις και αλλαξω γνώμη παίζει να είναι βιασμός αν με δειρεις είναι χειροδικια,εγω αποφασιζω τι είναι.
Πάνε στο νήμα σου καλύτερα

• Χαχα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.693
Πόντοι
3.936
Μα για αυτό σε προκαλούν να τις δείρεις και σου λέει αν είσαι αληθινός άντρας θα με δείρεις αλλά θα υποστεις και τις συνέπειες.Αλλιως πάω με τον Αραπη να φαω αληθινο ξυλο.Δεν υπάρχουν ευκολίες στο δυτικο κόσμο.Σου λέει αμα με γαμησεις και αλλαξω γνώμη παίζει να είναι βιασμός αν με δειρεις είναι χειροδικια,εγω αποφασιζω τι είναι.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Στις σλαβικες χώρες το έχουν λύσει το πρόβλημα προ καιρού.Αν μια σηκώσει χερι σε αντρα,αυτος την μπουνιδιαζει ή την πλακώνει στις φάπες.
Mε λίγα λόγια,ο Κμαν μας λέει ότι εγκρίνει την βία από άντρες σε γυναίκες (μιας και όπως έγραψε,έχουν λύσει το πρόβλημα).

Εν τω μεταξύ,ο κακομοίρης ούτε που θα μπορούσε να κάνει πράξη κάτι τέτοιο

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
ο κμαν ρε ράγκναρ....μην τον παίρνεις και πολύ στα σοβαρά :confused:
Επιβεβαίωνει απόλυτα την πεποίηθηση μου για το άτομο του.
Ότι έχει κόμπλεξ και εκδικητικές τάσεις επειδή έχει φάει απορρίψεις λόγω της εμφάνισης του.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.693
Πόντοι
3.936
Mε λίγα λόγια,ο Κμαν μας λέει ότι εγκρίνει την βία από άντρες σε γυναίκες (μιας και όπως έγραψε,έχουν λύσει το πρόβλημα).
Εδω σκατοταιζε λαιβ με φωτο μια κακομοιρα γκιλφ εργατρια. Και ελεγε να γ@μησει το λαμπραντορ την ..τανα που θα πληρωσει και αυτος να βλεπει. Μην ξεχασουμε τις ιστοριες που ελεγε οτι κλειδωνε τις εκδιδομενες γκομενες στο δωματιο για να μην του φυγουν. Στις μαπες θα κωλωσει; :embarrased:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.641
Πόντοι
3.556
τυπαρα κμαν μην μασας με τους γουαητ ναητς του σαη παιξε σκληρα τσοπανικα :headbaning1: :undecided: :undecided: :undecided:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Εδω σκατοταιζε λαιβ με φωτο μια κακομοιρα γκιλφ εργατρια.
Αναφέρεσαι στην περιβόητη φώτο με το σκατό στο στόμα?

Και ελεγε να γ@μησει το λαμπραντορ την ..τανα που θα πληρωσει και αυτος να βλεπει. Μην ξεχασουμε τις ιστοριες που ελεγε οτι κλειδωνε τις εκδιδομενες γκομενες στο δωματιο για να μην του φυγουν.
Spill the tea,δεν ξέρω ποτε τα είπε αυτά.

Στις μαπες θα κωλωσει; :embarrased:
Αυτό να μου πεις

• Like
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.123
Πόντοι
3.656
Μποκολε,

Η βία δεν είναι λύση.
Ούτε σε κάνει μάγκα να χτυπήσεις γυναίκα.
Για να προλάβω τυχόν παραλήρημα σου,ναι υπάρχουν αρκετές γυναίκες με τέτοια συμπεριφορά.Αυτές έχουν σωρεία ψυχολογικών θεμάτων και πρέπει να τις αποφεύγεις.
Όμως και μόνο που εγκρίνεις ξύλο στις γυναίκες,δηλώνει πως έχεις νοσηρό mindset και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν συμφωνείς με τις κατά καιρούς γυναικοκτονίες.

Γενικά έχεις μπερδέψει τα πράγματα στο μυαλό σου και έχεις θολή κρίση,βάζοντας τα πάντα σε "κουτάκια".Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο.
Η συνηθισμένη προσπάθεια διαστροφής της συζήτησης από τη συμμαχία Μουνοζητιάνων - Λευκών Ιπποτών - ΛΟΑΤΚΙ
1ον. ...Ούτε σε κάνει μάγκα να χτυπήσεις γυναίκα..... Ποτέ δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Γιατί το αναφέρεις; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ για να στρέψεις τη συζήτηση αλλού. Αν σου επιτεθεί κάποια, κάτσε να τις φας, είναι δικαίωμά σου. Εγώ υποστηρίζω, πως αν σε χτυπήσει κάποια, πρέπει να υπερασπίσεις τον εαυτό σου. Που είναι η ισότητα, για την οποία προσποιείσαι ότι κόπτεσαι;
2ον. ...Για να προλάβω τυχόν παραλήρημα σου,ναι υπάρχουν αρκετές γυναίκες με τέτοια συμπεριφορά.Αυτές έχουν σωρεία ψυχολογικών θεμάτων και πρέπει να τις αποφεύγεις.... Ναι. Εγώ έβαλα το θέμα αν δεν μπορείς να τις αποφύγεις και σου επιοτεθούν πρώτες, ακριβώς όπως είδαμε στο βίντεο. Για λέγε τι θα κάνεις εσύ
3ον. ....Όμως και μόνο που εγκρίνεις ξύλο στις γυναίκες,δηλώνει πως έχεις νοσηρό mindset και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν συμφωνείς με τις κατά καιρούς γυναικοκτονίες.....
α) ακόμα μια προσπάθεια να με κατηγορήσεις. Το ποιος από τους δυό μας έχει νοσηρό mindset, φαίνεται από το ποιος θα κάτσει να φάει ξύλο αν του επιτεθεί κάποια
β) Ξεκίνα με τον ορισμό της λέξης Γυναικοκτονία. Τι σημαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ, και βρες μου μια, ΕΣΤΩ ΜΙΑ από τις περσινές δολοφονίες γυναικών (οι περισσότερες των οποίων έγιναν από αλλοδαπούς και ψυχασθενείς) η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί Γυναικοκτονία, κι όχι ανθρωποκτονία. Τότε, συζητάμε

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Η συνηθισμένη προσπάθεια διαστροφής της συζήτησης από τη συμμαχία Μουνοζητιάνων - Λευκών Ιπποτών - ΛΟΑΤΚΙ
Η συνηθισμένη,χιλιοπαιγμένη κασέτα κατά την οποία βλέπεις φαντάσματα,και ''πόλεμο'' κόντρα σε εσένα και όσους ασπάζεστε ίδιες πεποιθήσεις.
1ον. ...Ούτε σε κάνει μάγκα να χτυπήσεις γυναίκα..... Ποτέ δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Γιατί το αναφέρεις; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ για να στρέψεις τη συζήτηση αλλού. Αν σου επιτεθεί κάποια, κάτσε να τις φας, είναι δικαίωμά σου. Εγώ υποστηρίζω, πως αν σε χτυπήσει κάποια, πρέπει να υπερασπίσεις τον εαυτό σου. Που είναι η ισότητα, για την οποία προσποιείσαι ότι κόπτεσαι;
Έχεις μπερδέψει την αυτοάμυνα με την έννοια ''σπάω στο ξύλο τον άλλον''
Είναι αστείο να με κατηγορείς για ισότητα την στιγμή που εσύ θες κάτι μονόπλευρο
2ον. ...Για να προλάβω τυχόν παραλήρημα σου,ναι υπάρχουν αρκετές γυναίκες με τέτοια συμπεριφορά.Αυτές έχουν σωρεία ψυχολογικών θεμάτων και πρέπει να τις αποφεύγεις.... Ναι. Εγώ έβαλα το θέμα αν δεν μπορείς να τις αποφύγεις και σου επιοτεθούν πρώτες, ακριβώς όπως είδαμε στο βίντεο. Για λέγε τι θα κάνεις εσύ
Αυτοάμυνα και γενικά μένεις μακρυά από τέτοιες
3ον. ....Όμως και μόνο που εγκρίνεις ξύλο στις γυναίκες,δηλώνει πως έχεις νοσηρό mindset και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν συμφωνείς με τις κατά καιρούς γυναικοκτονίες.....
α) ακόμα μια προσπάθεια να με κατηγορήσεις. Το ποιος από τους δυό μας έχει νοσηρό mindset, φαίνεται από το ποιος θα κάτσει να φάει ξύλο αν του επιτεθεί κάποια
Καμία κατηγορία,χώρια τα βιαστικά συμπεράσματα που βγάζεις για εμένα
β) Ξεκίνα με τον ορισμό της λέξης Γυναικοκτονία. Τι σημαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ, και βρες μου μια, ΕΣΤΩ ΜΙΑ από τις περσινές δολοφονίες γυναικών (οι περισσότερες των οποίων έγιναν από αλλοδαπούς και ψυχασθενείς) η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί Γυναικοκτονία, κι όχι ανθρωποκτονία. Τότε, συζητάμε
Εδώ σε έχω

Βρες τα με τον εαυτό σου,αποδέξου τα όποια λάθη σου και μην επιμένεις σε ''τζιχάντ'' εναντίον του άλλου φύλου επειδή είχες μια κακή εμπειρία στο παρελθόν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.123
Πόντοι
3.656
εδω να σχολιασω οτι τα κλαματα σε αυτη την ηλικια ειναι ενα καθαρα υστερικο χαρακτηριστικο.
κλαιει, γιατι ειναι γυναικα που εχει μεγαλωσει σε τετοιο περιβαλλον που νομιζει οτι ο κοσμος περιστρεφεται γυρω της. για αυτο αλλωστε τολμα να ριξει πρωτη σφαλιαρα.
ξερει, οτι τις περισσοτερες φορες με τα κλαματα της θα εχει προσωπικο οφελος.
κανει αυτο που κανουν τα μωρακια, οταν πεινανε, διψανε, κρυωνουν κτλ. αυτα αρκει να κλαψουν για να ερθει απο μηχανης Θεος καποιος ενηλικας να ικανοποιησει τις αναγκες τους.

αυτη η αντιδραση των περισσοτερων γυναικων ερχετε σε αντιθεση με των αντρων που το πρωτο που θα σκεφτοντουσαν ειναι πως θα αντιμετωπισουν την σφαλιαρα. κανοντας μια επιθεση η μια υποχωρηση προκειμενου να προστατευτουν βεβαια αναλογα με τις εκαστοτε συνθηκες
Προσυπογράφω όσα είπες. Ας το πλατιάσουμε και λίγο. Τα αρσενικά του είδους μας είναι προγραμματισμένα να προστατεύουν τα βρέφη του είδους μας. Αλλιώς δεν θα επιβιώναμε. Αυτό το χαρακτηριστικό το έχουν καταλάβει ακόμα και τα κατοικίδιά μας. Ας πούμε ανακάλυψαν πως το μιαρ των γατιών, αφού ελέγχθηκαν οι συχνότητές του, είναι μίμηση του βρεφικού κλάματος, όσο πιο κοντά γίνεται. Κάποια γάτα στο πολύ μακρινό παρελθόν το κατάλαβε, και προσποιούμενη το βρέφος οι άνθρωποι της έδιναν περισσότερο φαγητό. Τα παιδιά της το έμαθαν, άφησαν περισσότερους απογόνους από αυτές που δεν το είχαν καταλάβει, και φτάσαμε εδώ. Καμιά αγριόγατα δεν βγάζει αυτό τον ήχο, καμιά οικιακή γάτα δεν βγάζει αυτό τον ήχο σε άλλη οικιακή γάτα. Τον χρησιμοποιούν στους ανθρώπους. Οι σκύλοι έχουν προχωρήσει ακόμα περισσότερο. Έχουν αναπτύξει μυς γύρω από μάτια τους, τους οποίους δεν έχουν οι πρόγονοί τους, οι Λύκοι, και καταφέρνουν να κάνουν τα λεγόμενα puppy eyes, έτσι εξασφαλίζουν περισσότερο φαγητό. Αλίμονο να μην το καταλάβαιναν οι γυναίκες. Γι αυτό και βάζουν συχνά τα κλάματα, και μιλάνε μωρουδίστικα, τάχα χαδιάρικα όταν θέλουν να σε ρίξουν. Ερεθίζουν το τμήμα του εγκεφάλου μας που προστάζει να προστατέψουμε το μωρό
1645640538065.png

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.348
Πόντοι
11.956
τωρα πλεον τετια σκηνικα δεν παιζουνε..να χουφτωσεις εστω και κατα λαθος μπορει να μπλεξεις..παλια θυμαμαι 2008 πηγαινες σε κλαμπ επεφτε χουφτωμα και δεν ελεγαν τιποτα..τι κολους τι βυζια υι μπουτια..το κλασικο ηταν να κανεις τη βολτα του κλαμπ γυρω γυρω και να χουφτωσεις μεσα στο σκοταδι οσες μπορουσες..αν πας να το κανεις αφτο ωρα θα φωναξουν μπατσαρια σιγουρα..
Χαχαχα μέσα στο σκοτάδι τα λιγουρια το κάνουν αυτό ...και τι καταλάβαινες που έπιανες έναν άσχετο κωλο μέσα στο σκοτάδι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.123
Πόντοι
3.656
Η συνηθισμένη,χιλιοπαιγμένη κασέτα κατά την οποία βλέπεις φαντάσματα,και ''πόλεμο'' κόντρα σε εσένα και όσους ασπάζεστε ίδιες πεποιθήσεις.

Έχεις μπερδέψει την αυτοάμυνα με την έννοια ''σπάω στο ξύλο τον άλλον''
Είναι αστείο να με κατηγορείς για ισότητα την στιγμή που εσύ θες κάτι μονόπλευρο

Αυτοάμυνα και γενικά μένεις μακρυά από τέτοιες

Καμία κατηγορία,χώρια τα βιαστικά συμπεράσματα που βγάζεις για εμένα

Εδώ σε έχω

Βρες τα με τον εαυτό σου,αποδέξου τα όποια λάθη σου και μην επιμένεις σε ''τζιχάντ'' εναντίον του άλλου φύλου επειδή είχες μια κακή εμπειρία στο παρελθόν.
1ον. Έγραψα για αυτοάμυνα, δηλ. να της ανταποδώσει το όποιο χτύπημα. Το σπάω στο ξύλο, το έβαλες για να συνεχίσεις τη στροφή της συζήτησης
2ον..Ορίζει τη λέξη ως «τη δολοφονία γυναικών από άντρες επειδή είναι γυναίκες»......
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. Ανάφερέ μου λοιπόν μία, ΜΟΝΟ ΜΙΑ από τις περσινές δολοφονίες γυναικών, οι οποία να ταιριάζει σε αυτό τον ορισμό. Αν σκοτωθεί γυναίκα κατά τη διάρκεια ληστείας ας πούμε, δεν ορίζεται ως Γυναικοκτονία.
Ο Ψυχασθενής που ήταν Φυλακή επειδή σκότωσε τη Γιαγιά του, και όταν τον αφήσανε από το Ψυχιατρικό του Κορυδαλλού δολοφόνησε τη Μάνα του, επίσης δεν είναι Γυναικοκτόνος, άσχετα με το πως τον βάφτισαν οι Γίγανες της Δημοσιογραφίας. Λέγε λοιπόν, αναλύω αυτή την ανθρωποκτονία που εσύ χαρακτηρίζεις ως Γυναικοκτονία και τα λέμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom