Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ναι. Έχω μια κόρη. Και είδα και σε αυτή τη μέθοδο να χειραγωγεί τον αδελφό της, κι ας ήταν δύο χρόνια μικρότερη. Γι αυτό αναφέρω Γενετικό Προγραμματισμό. Δεν της το είχε διδάξει κάποιος άλλος, από μέσα της έβγαινε. Θέλεις κάτι άλλο να πεις;
Ναι.... Κάτι έχω στο μυαλό μου. Αν αυριο μεθαυριο βρει κάποιον και την χτυπήσει. Ακόμα και να φταίει η ίδια.. Τι θα πεις? Καλα της έκανε?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.121
Πόντοι
3.656
Ναι.... Κάτι έχω στο μυαλό μου. Αν αυριο μεθαυριο βρει κάποιον και την χτυπήσει. Ακόμα και να φταίει η ίδια.. Τι θα πεις? Καλα της έκανε?
Είδες λοιπόν πόσο βαθιά είναι μέσα σε κάθε άντρα η τάση για προστασία των θηλυκών; ΑΜΕΣΩΣ ρίχνεις τεχνητά το δίλημμα, τι θα έκανα αν ήταν δική μου κόρη. Αν η δική μου κόρη έκανε επίθεση σε κάποιον άντρα, είτε με τα λόγια, βρίζοντάς τον αισχρά όπως είδαμε τη Σάσα, είτε με βία και αυτός τη χτύπαγε θα τη ρώταγα τι σκεφτόταν και του επιτέθηκε, και τι είδους αντίδραση θα περίμενε να πάρει. Και ναι, η Σάσα κόρη κάποιου είναι. Λες να νιώθει περήφανος που κυκλοφοράει αυτό το βίντεο και βλέπει όλη η Ελλάδα πως φέρεται η κόρη του;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Υπάρχει η γυναικεία χειραγώγηση και υπάρχει και ο άντρας που μπορεί να την κοντρολαρει. Οι περισσοτεροι δεν μπορουν. Ουτε εγώ καποτε μπορουσα και μάλιστα είχα εντοπίσει τον εαυτό μου αυτή η αδυναμία να γίνεται όταν ήμουν συναισθηματικα δεμένος. Από τοτε σε ένα βαθμό μπορώ και το ρυθμιζω.Γιατι εκεί φαίνεται ο άντρας. Επίσης χειραγώγηση μπορεί να σου κανει ο οποιοσδήποτε . Η χειρότερη χειραγώγηση που μπορεί να σου κανει κάποιος είναι η μάνα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Είδες λοιπόν πόσο βαθιά είναι μέσα σε κάθε άντρα η τάση για προστασία των θηλυκών; ΑΜΕΣΩΣ ρίχνεις τεχνητά το δίλημμα, τι θα έκανα αν ήταν δική μου κόρη. Αν η δική μου κόρη έκανε επίθεση σε κάποιον άντρα, είτε με τα λόγια, βρίζοντάς τον αισχρά όπως είδαμε τη Σάσα, είτε με βία και αυτός τη χτύπαγε θα τη ρώταγα τι σκεφτόταν και του επιτέθηκε, και τι είδους αντίδραση θα περίμενε να πάρει. Και ναι, η Σάσα κόρη κάποιου είναι. Λες να νιώθει περήφανος που κυκλοφοράει αυτό το βίντεο και βλέπει όλη η Ελλάδα πως φέρεται η κόρη του;
Οχι.. Αλλά δε νομίζω πως θα ήθελε και να τη κανει μαυρη στο ξυλο ο άλλος.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.121
Πόντοι
3.656
Οχι.. Αλλά δε νομίζω πως θα ήθελε και να τη κανει μαυρη στο ξυλο ο άλλος.
Φυσικά και δεν θα ήθελε, κόρη του είναι. Όμως η πραγματικότητα δεν νοιάζεται για τα συναισθήματα κανενός όντος. Ο πατέρας μου δεν θα ήθελε να με δει δαρμένο και να μου έχουν κλέψει τις χρυσές αλυσίδες από το λαιμό και το χέρι. Αν όμως κατέβαινα καλοκαίρι στις 4 τα ξημερώματα στην πρεζόπιατσα με τι σερτ και τις αλυσίδες να λάμπουν στο λαιμό και στο χέρι μου, θα ζούσε αυτό που περιέγραψα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Το ότι οι γυναίκες είναι έτσι όπως είναι και πίστεψε με δεν αρέσει σε κανέναν άντρα αυτό.. Το ξερω.. Όμως κανεις δεν μπορεί να τις αλλάξει αλλά και ουτε να τις μισεί. Απλά έτσι είναι. Η δουλειά του αντρα να μπορεί να κοντράρει αυτή την "αδικη" φυση.. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω. Εχω νιώσει στο πετσί μου αυτή τη χειραγώγηση και εχω νιώσει ανήμπορος. Όμως μέσα από τις εμπειρίες μπορώ έστω σε ένα βαθμό να το κοντρολαρω. Παλιά νευριαζα πλέον οχι.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.121
Πόντοι
3.656
Υπάρχει η γυναικεία χειραγώγηση και υπάρχει και ο άντρας που μπορεί να την κοντρολαρει. Οι περισσοτεροι δεν μπορουν. Ουτε εγώ καποτε μπορουσα και μάλιστα είχα εντοπίσει τον εαυτό μου αυτή η αδυναμία να γίνεται όταν ήμουν συναισθηματικα δεμένος. Από τοτε σε ένα βαθμό μπορώ και το ρυθμιζω.Γιατι εκεί φαίνεται ο άντρας. Επίσης χειραγώγηση μπορεί να σου κανει ο οποιοσδήποτε . Η χειρότερη χειραγώγηση που μπορεί να σου κανει κάποιος είναι η μάνα.
Ναι. Εκεί είμαστε σχεδόν όλοι ανίκανοι να αντιδράσουμε. Θα στεναχωρήσεις τη μανούλα; εγώ που κοιλοπόνεσα να σε φέρω στον κόσμο; που σε έθρεψα με το γαλατάκι μου;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ναι. Εκεί είμαστε σχεδόν όλοι ανίκανοι να αντιδράσουμε. Θα στεναχωρήσεις τη μανούλα; εγώ που κοιλοπόνεσα να σε φέρω στον κόσμο; που σε έθρεψα με το γαλατάκι μου;
Ναι.. Θα την στεναχωρήσω... Και μάντεψε.. Αφου θα στεναχωρήσω τη μανα μου, ειναι και η στιγμή που θα μπορώ να κοντρολαρω κάθε είδους χειραγώγηση γυναίκας.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
760
Πόντοι
96
Ο μεγάλος Δάσκαλος, ο Σίγκμουντ, είχε πει την εξής εκπληκτική ατάκα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα λέμε σε όλο τον Κόσμο, τα λέμε μόνο στους φίλους μας. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα λέμε στους φίλους μας, τα λέμε μόνο στον εαυτό μας. Και υπάρχουν και κάποια άλλα, που δεν τα λέμε ούτε και σε αυτόν. Μπορεί να είσαι πραγματικά ευσυγκίνητη, ή να μπαίνεις στη λειτουργία κλάμα χωρίς συνειδητή επιλογή, δεν το γνωρίζω. Μεγάλωσα όμως με αδελφή, η οποία αν και ήταν το πιο σκληρό αγοροκόριτσο στη γειτονιά, όταν ήθελε να με μαλαγανέψει και να κάνω κάτι γι αυτήν, έμπαινε στη λειτουργία ..έλα μωρέ Γιαννάκη, μπλα μπλα,μπλα.... Μιλάμε για τον πλήρη γενετικό προγραμματισμό, ήτανε 2 - 3 χρονών και μου έλεγε ...έλα να παίξουμε, εγώ που είμαι κουτσικάκι... Ήταν άτομο που πέταξε τις κούκλες της γύρω στα 10 της χρόνια, φόραγε μόνο σορτσάκια και παντελόνια, στην παιδική χαρά ήταν πάνω στους κρίκους, στο μονόζυγο και στο πολύζυγο συνεχώς, και στο Δημοτικό έβαζε κάτω τα μισά αγόρια, μέχρι να αρχίσει να κυλάει η Αγία Τεστοστερόνη στις φλέβες τους. Κι όμως, όταν ήθελε κάτι άλλαζε λειτουργικό σύστημα. Κι επειδή ήταν τόσο έξω από τον πραγματικό της χαρακτήρα, έμαθα να το ξεχωρίζω από πολύ μικρή ηλικία
αριστος Μποκολος,βεβαια δεν αναφερει την παραμετρο της κεφαλαιοκρατιας και του καπιταλισμου που προμοταρει την μισανδρια αλλα εστω και ετσι :rockon: :rockon: :rockon:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.693
Πόντοι
3.936
Το ότι οι γυναίκες είναι έτσι όπως είναι και πίστεψε με δεν αρέσει σε κανέναν άντρα αυτό.. Το ξερω.. Όμως κανεις δεν μπορεί να τις αλλάξει αλλά και ουτε να τις μισεί. Απλά έτσι είναι. Η δουλειά του αντρα να μπορεί να κοντράρει αυτή την "αδικη" φυση.. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω. Εχω νιώσει στο πετσί μου αυτή τη χειραγώγηση και εχω νιώσει ανήμπορος. Όμως μέσα από τις εμπειρίες μπορώ έστω σε ένα βαθμό να το κοντρολαρω. Παλιά νευριαζα πλέον οχι.
Ενα χελιδονι δεν φερνει την ανοιξη. Ουτε 2, 3. Τι σημαινει αυτο; Οτι η ιδια η κοινωνια των αντρων χαλαει τις γυναικες. Γιατι η γυναικα ειναι σαν το σκυλι. Οπως την εκπαιδευσεις θα μαθει. Βλεπε σε αλλα μερη του κοσμου που οι γυναικες εκει ειναι πιο ενταξει . Κι αυτο γιατι εχουν προσαρμοστει συμφωνα με τις αναγκες των αντρων, εκει. Εμεις εδω δεν εχουμε καταλαβει ακομη οτι οι ιδιοι εχουμε το καρπουζι και το μαχαιρι. Αλλα κανουμε το λαθος και δινουμε το καρπουζι σε γυναικεια χερια και στο τελος μενουμε με το μαχαιρι στο χερι . Αρα πρεπει να τις αφηνουμε να μοχθησουν και αυτες για το παραμικρο (για να εκτιμησουν). Και οχι να δινουμε ευκολες λυσεις και τα ρεστα μας στα ποδια τους ?

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Α ρε πουτσα που θες ρε γαμημενε
Τσίμπα την αναφορά. Στο εσύ και μακάρι να σου κάνουν αναφορά όλοι οι άντρες οι αλιθινοι.. Γιατ9 βλέπω γράφεις και στο γκει φορουμ??. Δε θα λείψεις από τον πλανιτη..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ο κμαν σαν τα είπε ωραία οαλ τα άλμα που λέτε είναι φεμιναζί παπαρολογιες.. Οι ελλεινιδες είναι για το πουτσο αντε και για κάνα κατουριμα στη μάπα.. Άμα θέλουν φυσικά τίποτα δε κάνουμε με το ζορι?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλός ο Μποκολος αλλά τον έχει φάει ο φεμινισμος.Οπου παει και οπου σταθεί εκτοξεύει φεμινιστικη προπαγάνδα σκέτο δηλητήριο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ενα χελιδονι δεν φερνει την ανοιξη. Ουτε 2, 3. Τι σημαινει αυτο; Οτι η ιδια η κοινωνια των αντρων χαλαει τις γυναικες. Γιατι η γυναικα ειναι σαν το σκυλι. Οπως την εκπαιδευσεις θα μαθει. Βλεπε σε αλλα μερη του κοσμου που οι γυναικες εκει ειναι πιο ενταξει . Κι αυτο γιατι εχουν προσαρμοστει συμφωνα με τις αναγκες των αντρων, εκει. Εμεις εδω δεν εχουμε καταλαβει ακομη οτι οι ιδιοι εχουμε το καρπουζι και το μαχαιρι. Αλλα κανουμε το λαθος και δινουμε το καρπουζι σε γυναικεια χερια και στο τελος μενουμε με το μαχαιρι στο χερι . Αρα πρεπει να τις αφηνουμε να μοχθησουν και αυτες για το παραμικρο (για να εκτιμησουν). Και οχι να δινουμε ευκολες λυσεις και τα ρεστα μας στα ποδια τους ?
ετσι ειναι...γιατι νομίζεις οι ελληνίδες εχουν αυτη τη νοοτροπία? απο τους αντρες...αν τους την πεφτουν 100 μαλακες στα σοσιαλ,αλλοι 100 απο κοντα και αλλοι 200 στο τιντερ,το μουνι τους θα κλεινει..οσο περισσότερους μαλακες εχουν τόσο κλεινει και το μουνι τους,μετα δε ξερουν ποιον να διαλέξουν και στο τελος μενουν μονες :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
θα παω εγω να κανω μια γνωριμια,θα μου βρουν ενα ελλάτωμα,αντε γεια για πλακα...αντε γεια ο ενας ,αντε γεια ο αλλος ,(για του κώλου λογους,τριχες δηλ) στο τελος καταληγουν να βάζουν δαχτυλακι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.544
Πόντοι
3.656
Αρα πρεπει να τις αφηνουμε να μοχθησουν και αυτες για το παραμικρο (για να εκτιμησουν). Και οχι να δινουμε ευκολες λυσεις και τα ρεστα μας στα ποδια τους ?

Για κάθε 1 που το κάνει αυτό,υπάρχουν άλλοι 500 που πέφτουν στα πόδια τους

Και η γυναίκα θα διαλέξει κάποιον απ'τους 500 και όχι τον 1.Γιατι ο 1 είναι δύσκολος παίκτης γι'αυτήν

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Πόσο δίκιο έχεις αδερφε,πόσο ωραία τα είπες και σωστά πραγματικά να ξέρεις κατάντησαν έτσι οι Ελληνίδες εξαιτίας των καθυστερημένων των αντρων που για να γαμησουν τη πέφτουν στη πιο χοντρή που μπορείς να σκεφτείς,μόνο που εκείνοι δε πρόκειται να ασχοληθούν σοβαρά με πατσαβουρες δλδ σχεση,ένα σεξ μόνο,όμως η πατσαβούρα νομίζει πως την θέλουν πραγματικά ενώ εκείνοι μιλάνε σε μπάζα για να αυξήσουν τις πιθανότητες να μη φανε Χ και να γαμησουν γιατί για ένα γαμησι τις θέλουν αυτές τις πατσαβουρες,και τελικά ψωνιζεται η γκόμενα και έχει παλιόχαρακτηρα μετά.Εμενα οι γυναίκες οι ξένες όσες φορές με έχουν κοιτάξει ποτέ δε κοιταγαν με βλέμμα σνομπαριας ή επειδή μερικές φορές είμαι αμήχανος να κοιτάνε ειρωνικά αντίθετα είναι λογικές ενώ οι παλιόχαρακτηρες οι Ελληνίδες και ειρωνικά κοιτάνε και σνομπαριας βλέμμα όχι όλες αλλά ένα μεγάλο ποσοστό ένα 75 τοις εκατό δλδ,γιατί οι ξένες είναι πιο νορμάλ ενώ οι Ελληνίδες στη πλειοψηφία οχι? Γιατί πολύ απλά τα ζώα οι άντρες τους δίνουν αξία και μετά πουλάνε και μούρη τα μπάζα.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
θα παω εγω να κανω μια γνωριμια,θα μου βρουν ενα ελλάτωμα,αντε γεια για πλακα...αντε γεια ο ενας ,αντε γεια ο αλλος ,(για του κώλου λογους,τριχες δηλ) στο τελος καταληγουν να βάζουν δαχτυλακι
Πόσο δίκιο έχεις εδώ όντως φεύγουν για λόγους αστείους που δε δικαιολογηται να φύγουν,και αυτό γίνεται κυρίως από τις όμορφες και μετριες να φεύγουν με το παραμικρό,γιατί ξέρουν ότι βρίσκουν και σχέση άμα θέλουν και ξεπετα ενω οι ασχημομουρες και οι χοντρές ξέρουν ότι δε αρέσουν και ότι όσοι τους τη έχουν πέσει τις θέλουν μόνο για σεξ και τίποτα άλλο άρα αυτές θα είναι πιο μαζεμένες αναγκαστικά από τις όμορφες η μέτριες.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
μπλα, μπλα, μπλα. Επανέρχομαι.
Να μου αναφέρεις μία, ΜΟΝΟ ΜΙΑ από τις περσινές δολοφονίες γυναικών, οι οποία να ταιριάζει σε αυτό τον ορισμό.
2ον. Τι θα είχε γίνει στα Σόσιαλ, αν αυτά που έκανε η Σάσα, τα έκανε κάποιος άντρας. Ποια είναι η άποψή σου; θα υπήρχε σιγή ιχθύος και τα άτομα σαν κι εσένα θα προσπαθούσαν να τον υπερασπιστούν; ελπίζω σε ευθεία απάντηση
1ον,σου αρέσει ή όχι,είναι γυναικοκτονίες.
2ον,ναι θα την έκραζαν (μεταξύ εξ αυτών και εγώ) γιατί δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο,όπως τα βλέπεις εσύ δηλαδή .

Όσο για το "μπλα μπλα μπλα" που έγραψες στην αρχή,φυσικά ξέρεις ότι λέω την αλήθεια.Απλα επειδή είσαι νευρικός και ευεξαπτος,δεν έχεις τι να πεις γιατί ξέρεις πως έχω δίκιο (όπως πάντα,ιδίως οταν μιλάμε τα 2 μας)
Και με την χρήση του ρήματος "επανέρχομαι" κάνεις αυτό για το οποίο κατηγορείς όσους αντιτίθενται σε εσένα, εν ολίγοις στρέφεις αλλού τη συζήτηση.Βεβαια εσύ το κάνεις γιατί σου γράφουν την αλήθεια και δεν σε συμφέρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom