Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Τί να βγεις πλέον για ποτό;Μόνο αν έχεις γκόμενα είναι να βγαίνεις,ειδικά στην ηλικία μας.
Τί να βγεις πλέον για ποτό;Μόνο αν έχεις γκόμενα είναι να βγαίνεις,ειδικά στην ηλικία μας.
δεν σε εχω παρει με κακο ματι,λαθος κανεις..απλα εσυ το λες με το ταξι δεν βρισκεις τιποτα και ψαχνεις απο τιντερ..αμα οι ελλεινιδες ειναι τοσο καλες,οσο λετε εσυ και ο αλεκ και μερικοι αλλοι,λογικα δεν θα εβρικες πολλες γκομενες απο το ταξι?μονος σου ακιρωνεις τη θεωρια σας με αφτα που λες..ελβις...σε καταλαβαίνω, με εχεις παρει με κακο ματι.Ομως ελα στη θέση μου.Δεν βλεπεις και συ οτι το ποτήρι εχει ξεχειλίσει με τις μαλακίες που λες? ποσο ευγενικός να ειμαι ποια?
τα πιο πολλα που λενε παραμυθια ειναι..βεβεα οι ελλεινιδες με τοσα παραμυθια γινοντε ακομα χειροτερες..οι πολλοι αντρες στην ελλαδα ειναι μπακουρια,αντε στγη καλυτρεη να βρουνε εκει μια απο κοινη παρεα,κοινου γνωστους και να την εχουνε καμαι 20αρια χρονια..πολλοι μλιστα παντρεονται την πρωτη γυναικα που βρισκουν στη χωη τους..ξερω συμμαθητη μου που παντρευτηκε μια συμμαθητρια μας απο το λυκειο,φαντασου χωρα δηλαδη,ουτε στην αφρικη δε γινοντε αφτα..εδώ συμφωνώ φουλ μαζί σου άπειροι άντρες λένε παραμύθια στο γκομενικο τομέα και δε καταλαβαίνω και το λόγο,σκέψου ο κολλητός μου έλεγε είχε κάνει σεξ με μια σε πάρτι και είχε φιληθεί με μια τουρίστρια και τελικά μετά που μου είπε τη αλήθεια δε είχε κάνει τίποτα από αυτα,πολλοί λένε παραμύθια είναι γεγονός.
Ποτε είπα εγώ ότι είναι καλές?δεν σε εχω παρει με κακο ματι,λαθος κανεις..απλα εσυ το λες με το ταξι δεν βρισκεις τιποτα και ψαχνεις απο τιντερ..αμα οι ελλεινιδες ειναι τοσο καλες,οσο λετε εσυ και ο αλεκ και μερικοι αλλοι,λογικα δεν θα εβρικες πολλες γκομενες απο το ταξι?μονος σου ακιρωνεις τη θεωρια σας με αφτα που λες..
Εγώ έφτιαξα θέμα προχθές με τίτλο γιατί η ζωή είναι πιο εύκολη για τις ελλεινιδες και το καταβασανε μετα από λίγο.. Γενικά εδώ μέσα υπάρχει η αντίληψη Να μην πούμε κάτι Κακο Για τις ελλεινιδες..Ποτε είπα εγώ ότι είναι καλές?
Περιστέρι πήγαινες σχολείο;τα πιο πολλα που λενε παραμυθια ειναι..βεβεα οι ελλεινιδες με τοσα παραμυθια γινοντε ακομα χειροτερες..οι πολλοι αντρες στην ελλαδα ειναι μπακουρια,αντε στγη καλυτρεη να βρουνε εκει μια απο κοινη παρεα,κοινου γνωστους και να την εχουνε καμαι 20αρια χρονια..πολλοι μλιστα παντρεονται την πρωτη γυναικα που βρισκουν στη χωη τους..ξερω συμμαθητη μου που παντρευτηκε μια συμμαθητρια μας απο το λυκειο,φαντασου χωρα δηλαδη,ουτε στην αφρικη δε γινοντε αφτα..
Έτσι που μας τα λες δεν πρόκειται να βρεις ποτέ γκόμενα. Και γιατί μένεις στην Ελλάδα τότε; Πολλοί συμπατριώτες σου έχουν πάει Ιταλία, θα το ξέρεις...τα πιο πολλα που λενε παραμυθια ειναι..βεβεα οι ελλεινιδες με τοσα παραμυθια γινοντε ακομα χειροτερες..οι πολλοι αντρες στην ελλαδα ειναι μπακουρια,αντε στγη καλυτρεη να βρουνε εκει μια απο κοινη παρεα,κοινου γνωστους και να την εχουνε καμαι 20αρια χρονια..πολλοι μλιστα παντρεονται την πρωτη γυναικα που βρισκουν στη χωη τους..ξερω συμμαθητη μου που παντρευτηκε μια συμμαθητρια μας απο το λυκειο,φαντασου χωρα δηλαδη,ουτε στην αφρικη δε γινοντε αφτα..
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προσπαθεί με Αλβανίδες,από τη στιγμή που συνήθως είναι πιο προσγειωμένες.Υπάρχουν αρκετές ακόμα εδώ.Εγώ που είμαι Έλληνας δε θα είχα κανένα πρόβλημα να κάνω κατάσταση με ΑλβανίδαΈτσι που μας τα λες δεν πρόκειται να βρεις ποτέ γκόμενα. Και γιατί μένεις στην Ελλάδα τότε; Πολλοί συμπατριώτες σου έχουν πάει Ιταλία, θα το ξέρεις...
Γιατί, από ό,τι φαίνεται, δεν το έχει γενικώς με τις γυναίκες, μαν. Κακά τα ψέμματα, σε μερικούς τομείς, είτε άντρες είτε γυναίκες, λόγω εγωισμού δεν το παραδεχόμαστε ότι δεν τα καταφέρνουμε. Νομίζουμε ότι το να το παραδεχτούμε θα μας εκμηδενίσει σαν προσωπικότητα.Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προσπαθεί με Αλβανίδες,από τη στιγμή που συνήθως είναι πιο προσγειωμένες.Υπάρχουν αρκετές ακόμα εδώ.Εγώ που είμαι Έλληνας δε θα είχα κανένα πρόβλημα να κάνω κατάσταση με Αλβανίδα
Πόσο δίκιο έχεις!Ο εγωισμός είναι η λέξη κλειδί.Μόλις τον παραμερίσει κάποιος,βελτιώνεται και σε αυτόν τον τομέα.Χτίζονται σιγά σιγά τα social skills.Δε θα γίνει από τη μία μέρα στην άλλη,υπομονή και επιμονή θέλειΓιατί, από ό,τι φαίνεται, δεν το έχει γενικώς με τις γυναίκες, μαν. Κακά τα ψέμματα, σε μερικούς τομείς, είτε άντρες είτε γυναίκες, λόγω εγωισμού δεν το παραδεχόμαστε ότι δεν τα καταφέρνουμε. Νομίζουμε ότι το να το παραδεχτούμε θα μας εκμηδενίσει σαν προσωπικότητα.
Κι όμως δεν πρόκειται παρά για ένα social skill που μπορεί να καλλιεργηθεί. Μπορεί να είσαι καλός σε άλλους τομείς και σε αυτόν να μην είσαι. Κι ο Zuck ιντερνετικός πλανητάρχης είναι, αλλά με μία ασχημούλα από τα φοιτητικά του χρόνια γύρναγε την οποία παντρεύτηκε κιόλας.
Το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς είναι να παραδεχτεί ότι δεν τα καταφέρνει και να ζητήσει συμβουλές, από αυτούς που τα καταφέρνουν καλύτερα. Δεν είναι ντροπή.
Αλλά βλέπεις ο εγωισμός. Προτιμάει ο άλλος να κρύβεται πίσω από ένα σωρό δικαιολογίες και να αφήνει το πρόβλημα να χρονίζει. Έτσι περνάνε όλα σου τα χρόνια και χάνεις τη ζωή σου.
Πολλοι δεν το εχουν με τις γυναίκες,και φταίνε κατα βάση οι γυναικες.Χωρις να θέλω να υπονοήσω οτι δεν φταινε και οι γυναικες.Γιατί, από ό,τι φαίνεται, δεν το έχει γενικώς με τις γυναίκες, μαν. Κακά τα ψέμματα, σε μερικούς τομείς, είτε άντρες είτε γυναίκες, λόγω εγωισμού δεν το παραδεχόμαστε ότι δεν τα καταφέρνουμε. Νομίζουμε ότι το να το παραδεχτούμε θα μας εκμηδενίσει σαν προσωπικότητα.
Κι όμως δεν πρόκειται παρά για ένα social skill που μπορεί να καλλιεργηθεί. Μπορεί να είσαι καλός σε άλλους τομείς και σε αυτόν να μην είσαι. Κι ο Zuck ιντερνετικός πλανητάρχης είναι, αλλά με μία ασχημούλα από τα φοιτητικά του χρόνια γύρναγε την οποία παντρεύτηκε κιόλας.
Το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς είναι να παραδεχτεί ότι δεν τα καταφέρνει και να ζητήσει συμβουλές, από αυτούς που τα καταφέρνουν καλύτερα. Δεν είναι ντροπή.
Αλλά βλέπεις ο εγωισμός. Προτιμάει ο άλλος να κρύβεται πίσω από ένα σωρό δικαιολογίες και να αφήνει το πρόβλημα να χρονίζει. Έτσι περνάνε όλα σου τα χρόνια και χάνεις τη ζωή σου.
δεν ειναι μονο η ελλειψη εγωισμού που θα σε πάει μπροστα αλλα και η αυτοπαρατήρηση.Πόσο δίκιο έχεις!Ο εγωισμός είναι η λέξη κλειδί.Μόλις τον παραμερίσει κάποιος,βελτιώνεται και σε αυτόν τον τομέα.Χτίζονται σιγά σιγά τα social skills.Δε θα γίνει από τη μία μέρα στην άλλη,υπομονή και επιμονή θέλει
κοιτα εδω ελλαδα στο ντουγρου κίνηση δεν εχει και τεράστια απόδοση σε σχέση με το εξωτερικο που δεν ειναι τοσο ανασφαλΉς και κομπλεξικές.Αυτα που λενε εδω μεσα για παρεες και παρεες,εν μερη δεν ειναι λάθος αλλα δεν το θεωρω και ΝΟΜΟ.Οι πιο πολλοι δεν αντεχουν την απορριψη και για αυτο δεν κανουν κινηση,με αποτελεσμα 100% αποτυχια. Παιζει τεραστιο ρολο η αυτοπεποιθηση και να μην τρεμουν τα ποδια σου,οταν θα κανεις τη κινηση να μιλησεις και εννοειται να εισαι νορμαλ εμφανισιακα
Οι πιο ακομπλεξάριστες είναι οι Αμερικανίδες.Στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες σου την πέφτουν και οι ίδιες στο μπαρ.Πέσιμο κανονικό όμως,με άνοιγμα κουβέντας,όχι ματιές και να έρχονται με τρόπο αλλά επιτηδευμένα δίπλα σου μόνοκοιτα εδω ελλαδα στο ντουγρου κίνηση δεν εχει και τεράστια απόδοση σε σχέση με το εξωτερικο που δεν ειναι τοσο ανασφαλΉς και κομπλεξικές.Αυτα που λενε εδω μεσα για παρεες και παρεες,εν μερη δεν ειναι λάθος αλλα δεν το θεωρω και ΝΟΜΟ.
δεν εχω πάει αμερικη αλλα απο φίλους που εχουν πάει,μου εχουν πει οτι εχει μπαζα ρε γμτΟι πιο ακομπλεξάριστες είναι οι Αμερικανίδες.Στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες σου την πέφτουν και οι ίδιες στο μπαρ.Πέσιμο κανονικό όμως,με άνοιγμα κουβέντας,όχι ματιές και να έρχονται με τρόπο αλλά επιτηδευμένα δίπλα σου μόνο
Πιστεύω πως έχει αρκετούς που δε μπορούν να βρουν ένα 6 στα 10 αλλά οι υπόλοιποι ένα 4 στα 10 πιστεύω βρίσκει και αυτοί είναι εκείνοι που μιλάνε κάθε μέρα με καμάκι ή έχουν τις άπειρες παρέες,οι υπόλοιποι λίγα πράγματα να έχουν κάνει που δε μιλάνε συχνά σε γκόμενες ή δε έχουν τις άπειρες παρέες.τα πιο πολλα που λενε παραμυθια ειναι..βεβεα οι ελλεινιδες με τοσα παραμυθια γινοντε ακομα χειροτερες..οι πολλοι αντρες στην ελλαδα ειναι μπακουρια,αντε στγη καλυτρεη να βρουνε εκει μια απο κοινη παρεα,κοινου γνωστους και να την εχουνε καμαι 20αρια χρονια..πολλοι μλιστα παντρεονται την πρωτη γυναικα που βρισκουν στη χωη τους..ξερω συμμαθητη μου που παντρευτηκε μια συμμαθητρια μας απο το λυκειο,φαντασου χωρα δηλαδη,ουτε στην αφρικη δε γινοντε αφτα..
Έχει και καλές.Απλά οι περισσότερες είναι χοντρές επειδή ζούνε στην πρωτεύουσα-χώρα του junk foodδεν εχω πάει αμερικη αλλα απο φίλους που εχουν πάει,μου εχουν πει οτι εχει μπαζα ρε γμτ