Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.961

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Για να δω αν ενδιαφέρεται ο Άλεξ
Ε μα τώρα τι παραμιθια του Αισώπου μας λέει και αυτός ο τζιμακος.. Καμία 159κιλα θα είναι που θα ψάχνει να βρει τον εφοπλιστή.. Ξέρεις εσύ καμιά κανονική γκόμενά που να μην έχει γκομενο αλλά και ρεζερβές στο περίμενε άμα χωρίσει το γκομενο? Όλες έχουν.. Τώρα άμα η άλλη είναι και 200κιλα τι περιμένει να βρει..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Όλα αυτά που λέμε αλήθεια είναι.. Επειδή η θεια σου έχει κουσούρι και δε βρίσκει δε σημαίνει ότι οι άλλες ελλεινιδες είναι μπακούρια.. Όλες έχουνε γκομενο
Στιλ θείας μου είναι ένα μικρό ποσοστό που δε τραβάει αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι λίγες οι γυναίκες σα τη θεία μου δλδ ένα 40 τοις εκατό οι υπόλοιπες όντως όλο και κάτι βρίσκουν αλλά το 40 τις εκατό που είναι σα τη θεία μου στο στιλ δε βρίσκει επίσης και να ισχιει αυτό που λες δε υπάρχει λόγος και εσύ και ο σαμπζερο να το λέτε συνέχεια.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Στιλ θείας μου είναι ένα μικρό ποσοστό που δε τραβάει αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι λίγες οι γυναίκες σα τη θεία μου δλδ ένα 40 τοις εκατό οι υπόλοιπες όντως όλο και κάτι βρίσκουν αλλά το 40 τις εκατό που είναι σα τη θεία μου στο στιλ δε βρίσκει επίσης και να ισχιει αυτό που λες δε υπάρχει λόγος και εσύ και ο σαμπζερο να το λέτε συνέχεια.
Και γιατί δεν αλλάζει στιλ?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ε μα τώρα τι παραμιθια του Αισώπου μας λέει και αυτός ο τζιμακος.. Καμία 159κιλα θα είναι που θα ψάχνει να βρει τον εφοπλιστή.. Ξέρεις εσύ καμιά κανονική γκόμενά που να μην έχει γκομενο αλλά και ρεζερβές στο περίμενε άμα χωρίσει το γκομενο? Όλες έχουν.. Τώρα άμα η άλλη είναι και 200κιλα τι περιμένει να βρει..
Είναι 60 κιλά με ύψος 1.65 με 1.60 και δε ψάχνει καν εφοπλιστή ένα κανονικό άνθρωπο ψάχνει απλά δε τραβάει κανέναν,αυτό το στιλ σα της θείας μου που είναι ένα 40 τοις εκατό κατάλαβε το δε τραβάει και δε θα βρει,πάντα ήταν έτσι όχι μόνο τώρα ένα 40 τοις εκατό γυναικών που ήταν σα της θείας μου δε τράβαγε και δε θα τραβάει,ένα 40 τοις εκατό γυναικών που είναι έτσι σα τη θεία μου δε θα βρίσκει,μη λες όμως όλες βρίσκουν,το 40 τοις εκατό δε βρίσκει που είναι όπως η θεία μου.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Άμα είναι 69 κιλά καλή είναι.. Ένα κολάν άμα βάλει η κάνα σορτσάκι και ανοίξει ινσταγκρσμ θα έρθει στρατός από λιγουρια.. Είδες ποσ εφκολο είναι μια ελλεινιδα να βρει αντρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

60 κιλά 69 θα ήτανε χοντρή.. Φαντζου ένας άντρας στην Ελλάδα τι πουτσα τρώει για να γνωρίσει έστω 1 γκομενα

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Πόσο χρονών είναι και πόσα κιλά.. Ποτέ είχε σχέση τελεφτεσ φορα? Τι εφι ε με τον γκοενο που είχε?
Λοιπόν είναι 45 έως 47 πρπ 60 κιλά 1.65 ύψος με 1.60 ύψος κάπου εκεί,και σχέση είχε πριν πρπ 12 χρόνια τελευταία φορά και δε ήταν με Έλληνα αλλά με Άγγλο,μια σχέση έχει κάνει στη ζωή της.σου ξαναλέω πάντα συνεβενε αυτό ένα 4 στα 10 γυναικών που ήταν όπως η θεία μου ποτέ δε έβρισκε τίποτα γιατί δε τράβαγε κατάλαβε το,συμφωνώ ότι οι περισσότερες όλο και κάτι βρίσκουν αλλά οι 4 στις 10 δεν,αυτό το 4 στα 10 δε βρίσκει γιατί είναι σεμνό δλδ αντιπαθούν το φλερτ μέσω ινστα κλπ επίσης αντιπαθούν να ντύνονται με κολάν κλπ για να τραβήξουν,είναι σεμνές σπάνιο είδος αλλά υπάρχει,αυτές λοιπόν που είναι σεμνές όπως η θεία μου δε τραβάνε γιατί κακά τα ψέματα οι άντρες καυλώνουν από τα κολάν,από τη πουτανια,ένα 4 στα 10 λοιπόν που είναι σεμνές δε βρίσκει ούτε με αίτηση.

Τελευταία τροποποίηση:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Τα εχει γαμησει όλα ο κουλης πλέον.. Τι να κάνεις να βγεις για ποτό? Αφού οι ελλεινιδες είναι πλέον περιχαρακομενες στις παρέες τους, εχουν ένα γαμια και 2 φίλες και αυτο είναι όλο, δεν ενδιαφέρονται να κάνουν νέες γνωριμιες?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656
Τα εχει γαμησει όλα ο κουλης πλέον.. Τι να κάνεις να βγεις για ποτό? Αφού οι ελλεινιδες είναι πλέον περιχαρακομενες στις παρέες τους, εχουν ένα γαμια και 2 φίλες και αυτο είναι όλο, δεν ενδιαφέρονται να κάνουν νέες γνωριμιες?

Τί να βγεις πλέον για ποτό;Μόνο αν έχεις γκόμενα είναι να βγαίνεις,ειδικά στην ηλικία μας.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Τί να βγεις πλέον για ποτό;Μόνο αν έχεις γκόμενα είναι να βγαίνεις,ειδικά στην ηλικία μας.
Εγώ αδελφέ 31 είμαι αλλά τις βλέπω τις 30αρες και λέω δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις άμα δεν έχει κύκλο από πριν.. Πχ σχολείο, πανεπιστήμιο.. Φανταζομε όσο μεγαλώνει ένας άντρας τόσο χειρότερα ειναι τα πράγματα για αφτον, άμα δενε χει παρέες με μουνια.. ?

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.848
Πόντοι
1.056

χαχα ρε φιλε πραγματικα μερικες φορες ειναι για γελιο με αυτα που διαβαζω..

Θα σου δωσω μια φιλικη συμβουλη που βοηθησε εμενα αλλα και πολλους αλλους..

Οσο πιο γρηγορα σταματησεις να κατηγορεις διαφορες καταστασεις-γεγονοτα-ανθρωπους για το τι σου συμβαινει στην ζωη, και κοιταξεις τι μπορεις να κανεις εσυ ο ιδιος και μονο εσυ, τοσο πιο γρηγορα θα αρχισεις να αντιλαμβανεσαι διαφορετικα τα πραγματα και να πετυχαινεις αποτελεσματα!!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656
Εγώ αδελφέ 31 είμαι αλλά τις βλέπω τις 30αρες και λέω δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις άμα δεν έχει κύκλο από πριν.. Πχ σχολείο, πανεπιστήμιο.. Φανταζομε όσο μεγαλώνει ένας άντρας τόσο χειρότερα ειναι τα πράγματα για αφτον, άμα δενε χει παρέες με μουνια.. ?

Αυτό λέω,αφου έτσι κι αλλιώς να γνωρίσεις δεν μπορείς,να βγαίνεις με άλλα 2 μπακούρια και να κλαίτε τη μοίρα σας;Ή να βγαίνεις με τον άλλο που σου φέρνει συνέχεια τη γκόμενά του και δεν μπορείς να μιλήσεις;Να πά να γαμηθούνε

Ή θα'σαι κι εσύ με γκόμενα ή πίνεις τα ουίσκια σου στο σπίτι,βάζεις και τη μουσική που γουστάρεις,βάζεις και το μπου και άντε γεια

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96

Οσο πιο γρηγορα σταματησεις να κατηγορεις διαφορες καταστασεις-γεγονοτα-ανθρωπους για το τι σου συμβαινει στην ζωη, και κοιταξεις τι μπορεις να κανεις εσυ ο ιδιος και μονο εσυ, τοσο πιο γρηγορα θα αρχισεις να αντιλαμβανεσαι διαφορετικα τα πραγματα και να πετυχαινεις αποτελεσματα!!
Σα ψυχολόγος τα λες τυπε.. Ρετσετα που λέει και ο τζιμακος

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Αυτό λέω,αφου έτσι κι αλλιώς να γνωρίσεις δεν μπορείς,να βγαίνεις με άλλα 2 μπακούρια και να κλαίτε τη μοίρα σας;Ή να βγαίνεις με τον άλλο που σου φέρνει συνέχεια τη γκόμενά του και δεν μπορείς να μιλήσεις;Να πά να γαμηθούνε

Ή θα'σαι κι εσύ με γκόμενα ή πίνεις τα ουίσκια σου στο σπίτι,βάζεις και τη μουσική που γουστάρεις,βάζεις και το μπου και άντε γεια
Έτσι είναι εγώ σε γουστάρω να βγαίνω γιατί ενώ ξέρω ότι είναι μπακούρια θα αρχίσουν να μου ελεν παραμιθια του Αισώπου όταν βγαίνουμε, ότι γαμησανε 3,γαμησανε 4 ελλεινιδες, σαν καια υτα που λέει ο βλαδιμιρος?.. Οπότε λέω άστο να μην τσακωθω τώρα τους αφήνω να λένε τις ιστορίες τους.. Οι τυποι μπακούρια εντελώς και δεν ξέρουν καν να την πέσουν σε γκόμενά, και καθοντε να λεεν παραμιθια, πόσο πολύ γαμανε?.. Πιο πολύ τις διώχνουν τις γκόμενές αυτοί, όταν βγαίνεις για καφέ.. Πιο καλα είναι να βγεις μόνος σου..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96

Πολύ σωστα του τα λες ο Έλβις και ο σαμπζερο όλο λένε τα ίδια παρέες με μουνάκια,όλες βρίσκουν εκτός από εμάς,με κούρασαν και οι 2 που τα λένε συνέχεια όλα αυτά,κακό στη ψυχολογία τους κάνουν να τα επαναλαμβάνουν συνέχεια και αποτέλεσμα δε θα πετύχουν με το να λένε όλο τα ίδια.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
:jerking:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Έτσι είναι εγώ σε γουστάρω να βγαίνω γιατί ενώ ξέρω ότι είναι μπακούρια θα αρχίσουν να μου ελεν παραμιθια του Αισώπου όταν βγαίνουμε, ότι γαμησανε 3,γαμησανε 4 ελλεινιδες, σαν καια υτα που λέει ο βλαδιμιρος?.. Οπότε λέω άστο να μην τσακωθω τώρα τους αφήνω να λένε τις ιστορίες τους.. Οι τυποι μπακούρια εντελώς και δεν ξέρουν καν να την πέσουν σε γκόμενά, και καθοντε να λεεν παραμιθια, πόσο πολύ γαμανε?.. Πιο πολύ τις διώχνουν τις γκόμενές αυτοί, όταν βγαίνεις για καφέ.. Πιο καλα είναι να βγεις μόνος σου..
εδώ συμφωνώ φουλ μαζί σου άπειροι άντρες λένε παραμύθια στο γκομενικο τομέα και δε καταλαβαίνω και το λόγο,σκέψου ο κολλητός μου έλεγε είχε κάνει σεξ με μια σε πάρτι και είχε φιληθεί με μια τουρίστρια και τελικά μετά που μου είπε τη αλήθεια δε είχε κάνει τίποτα από αυτα,πολλοί λένε παραμύθια είναι γεγονός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom