Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.995

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.464
Πόντοι
1.446
εκει που ειναι μονο καμια γιδο-κατσικότσαρκα μπορει να κανει
Σαλονικιος ειναι ρε εχει μπουρδελα εκει,γκρινιαζει ολη μερα για τις γκομενες ας γαμαει πουτανες τουλαχιστον

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
@vladimirosA Τι να πω; Ίσως να είμαι άτυχος και σε αυτό...
ε να μην ειναι και λιγο θέμα εμφάνισης?:confused:...ειναι οντως θεμα ατυχιας η κατι αλλο?χωρις να θέλω να σε προσβάλω,δεν εχω τετοια πρόθεση οπως το ιδιο ισχυει και για μενα εννοειται αλλοι εχουν πολυ καλυτερες αποδόσεις απο μενα σε αυτα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Έτσι ακριβώς ελλεινιδα ελεύθερη από 6αρι και πάνω δεν θα βρεις ποτέ, πρέπει να είσαι φουλ τυχερός για να βρεις, να έχει χωρίσει πχ πριν 3 μέρες από το γαμια της αλλιώς άμα περάσουν 5 μέρες από το χωρισμό, θα βρει άλλους.. Η ζήτηση τους ειναι τεράστια από τους αντρες,βρίσκουν ψωλη πανευκολα.
Βρε παππουλη δε πάω Λούμα παρκ πια χαχα εσύ τι νέα πηγές σε κάνα καφενείο αυτές τις μέρες ?

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.390
Πόντοι
481
Sub-Zero παπας επρεπε να γινεις :rockon: :rockon: :rockon:

Η θρησκευτικη θαλπωρη ειναι το εσχατο καταφυγιο των γυναιων:priest::priest:

edit: το κλαμα πεφτει απο 0:40 μεχρι 01:05 ,οταν ο πιρφορος τα παιρνει και παει να μπει αναμεσα τους :2funny:
ρε αυτός
που χώθηκε ήταν ο Βελισάρης ο τραγουδιστής! ???

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Daredevil9

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
983
Πόντοι
86
ε να μην ειναι και λιγο θέμα εμφάνισης?:confused:...ειναι οντως θεμα ατυχιας η κατι αλλο?χωρις να θέλω να σε προσβάλω,δεν εχω τετοια πρόθεση οπως το ιδιο ισχυει και για μενα εννοειται αλλοι εχουν πολυ καλυτερες αποδόσεις απο μενα σε αυτα.
Κοίτα καταλαβαίνω αυτό που λες όμως τι άλλο να είναι πέρα από ατυχία; Υπάρχουν μπάζα και μπάζα σε τέτοια που έχουν likes και followers και εγώ τίποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μαλακιες λεει ,για να τρολαρει εμενα ο γιδοβοσκος
Α οκ

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Έτσι είναι τυπε... Το θέμα είναι να κάνει κάποιος σχέση με μια που γουστάρει πραγματικά. Τώρα βέβαια θα μου πεις, εγώ γουστάρω σχέση με ένα 9-10ρι αλλιώς δε κάνω. Εγώ προσωπικά δεν εκανα σχέσεις όχι για σεξουαλικής φυσης λόγους αλλά για καταπίεση. Γιατί το ότι είναι κάποια 9ρι δε σημαίνει ότι δε θα σου κανει τη ζωή πατινι, και φυσικά αυτό είναι παγιδα γιατί μετά λες που να ξανά βρω τέτοια γκομενα. Όμως επιμένω πως /ειδικά για έναν νέο/μόνο με πουτανες δε βγαίνει η ζωή. Πάλι θα νιώθεις οτι κατι σου λείπει.

Για μένα και για σένα ναι. Για τις γυναίκες όμως ένα και ένα δεν κάνουν δυο.
Προσωπικα δε έκανες σχέσεις γιατί δε έβρισκες χαχα και έβγαινες με ιερόδουλες όχι από επιλογή χαχα και ποιος δε θέλει να έχει κοπέλα που να το κάνει 500 φορές μαζί της και αντί αυτού πάει 500 φορές σε μπουρδέλα?μαπε ολέ από γκόμενες έξω χαχα

πηγα σε ενα καφενείο που λες μικρε,και ξεκώλιασα τη σερβιτόρα :confused:
Σε ποιο όνειρο χαχα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Προσωπικα δε έκανες σχέσεις γιατί δε έβρισκες χαχα και έβγαινες με ιερόδουλες όχι από επιλογή χαχα και ποιος δε θέλει να έχει κοπέλα που να το κάνει 500 φορές μαζί της και αντί αυτού πάει 500 φορές σε μπουρδέλα?μαπε ολέ από γκόμενες έξω χαχα

Σε ποιο όνειρο χαχα
Κρίμα να είναι κάποιος νέος και βλαμμένος ρε γμτ.. Χάνει τα καλυτερα χρόνια της ζωής του :confused:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Έτσι ακριβώς ελλεινιδα ελεύθερη από 6αρι και πάνω δεν θα βρεις ποτέ, πρέπει να είσαι φουλ τυχερός για να βρεις, να έχει χωρίσει πχ πριν 3 μέρες από το γαμια της αλλιώς άμα περάσουν 5 μέρες από το χωρισμό, θα βρει άλλους.. Η ζήτηση τους ειναι τεράστια από τους αντρες,βρίσκουν ψωλη πανευκολα..
Παίδες Έλβις και ανδραποδας διαφωνώ μαζί σου από 6 Άρι και πάνω τριγυρνούν με τις φίλες τους πολλές γιατί είναι δύσκολες και σου λέει θα πάω με κάτι πολύ καλό σαν εμένα ρίχνουν Χ σχεδόν σε όλους άρα είσαι λάθος σε αυτό τυποι

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.157
Πόντοι
3.506
Πρέπει να είναι γουστάρουν τριτοκοσμικές καταστάσεις οι Ελληνίδες για να προτιμούν το μούσι...γιατί αραγε δεν εχει την ίδια απήχηση το μούσι σε άλλες χώρες;
Έχει φίλε μου.

Στο Αφγανιστάν.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Πολύ τουπέ,όσους δεν είναι του συναφιού τους,τους βλέπουν σαν υπανθρώπους.Γι'αυτό και πολλές καταλήγουν αγάμητες,ανύπαντρες και φεμιναζί.Ή κάποιες όπως η Τζαβέλλα καταλήγουν και με κανα φυλακόβιο

Πάντως για αλκοολικούς,πιο πολύ ακούω ότι είναι οι γιατροί παρά οι δικηγόροι

γι' αυτο εμεις αγαπαμε λαικες γυναικες :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom