Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
εκει που ειναι μονο καμια γιδο-κατσικότσαρκα μπορει να κανειSadman καμια μπουρδελοτσαρκα πας ρε μαλακα;
εκει που ειναι μονο καμια γιδο-κατσικότσαρκα μπορει να κανειSadman καμια μπουρδελοτσαρκα πας ρε μαλακα;
Σαλονικιος ειναι ρε εχει μπουρδελα εκει,γκρινιαζει ολη μερα για τις γκομενες ας γαμαει πουτανες τουλαχιστονεκει που ειναι μονο καμια γιδο-κατσικότσαρκα μπορει να κανει
ε να μην ειναι και λιγο θέμα εμφάνισης?...ειναι οντως θεμα ατυχιας η κατι αλλο?χωρις να θέλω να σε προσβάλω,δεν εχω τετοια πρόθεση οπως το ιδιο ισχυει και για μενα εννοειται αλλοι εχουν πολυ καλυτερες αποδόσεις απο μενα σε αυτα.@vladimirosA Τι να πω; Ίσως να είμαι άτυχος και σε αυτό...
@vladimirosA Τι να πω; Ίσως να είμαι άτυχος και σε αυτό...
αυτο εχω κανειΒάλε φώτο με μούσι και να λες ότι δουλεύεις στη vodafone
Βρε παππουλη δε πάω Λούμα παρκ πια χαχα εσύ τι νέα πηγές σε κάνα καφενείο αυτές τις μέρες ?Έτσι ακριβώς ελλεινιδα ελεύθερη από 6αρι και πάνω δεν θα βρεις ποτέ, πρέπει να είσαι φουλ τυχερός για να βρεις, να έχει χωρίσει πχ πριν 3 μέρες από το γαμια της αλλιώς άμα περάσουν 5 μέρες από το χωρισμό, θα βρει άλλους.. Η ζήτηση τους ειναι τεράστια από τους αντρες,βρίσκουν ψωλη πανευκολα.
ρε αυτόςSub-Zero παπας επρεπε να γινεις
Η θρησκευτικη θαλπωρη ειναι το εσχατο καταφυγιο των γυναιων
edit: το κλαμα πεφτει απο 0:40 μεχρι 01:05 ,οταν ο πιρφορος τα παιρνει και παει να μπει αναμεσα τους
πηγα σε ενα καφενείο που λες μικρε,και ξεκώλιασα τη σερβιτόραΒρε παππουλη δε πάω Λούμα παρκ πια χαχα εσύ τι νέα πηγές σε κάνα καφενείο αυτές τις μέρες ?
Μούσια έχω αλλά γιατί να πω ότι δουλεύω στη Vodafone;Βάλε φώτο με μούσι και να λες ότι δουλεύεις στη vodafone
μαλακιες λεει ,για να τρολαρει εμενα ο γιδοβοσκοςΜούσια έχω αλλά γιατί να πω ότι δουλεύω στη Vodafone;
Κοίτα καταλαβαίνω αυτό που λες όμως τι άλλο να είναι πέρα από ατυχία; Υπάρχουν μπάζα και μπάζα σε τέτοια που έχουν likes και followers και εγώ τίποταε να μην ειναι και λιγο θέμα εμφάνισης?...ειναι οντως θεμα ατυχιας η κατι αλλο?χωρις να θέλω να σε προσβάλω,δεν εχω τετοια πρόθεση οπως το ιδιο ισχυει και για μενα εννοειται αλλοι εχουν πολυ καλυτερες αποδόσεις απο μενα σε αυτα.
Α οκμαλακιες λεει ,για να τρολαρει εμενα ο γιδοβοσκος
Προσωπικα δε έκανες σχέσεις γιατί δε έβρισκες χαχα και έβγαινες με ιερόδουλες όχι από επιλογή χαχα και ποιος δε θέλει να έχει κοπέλα που να το κάνει 500 φορές μαζί της και αντί αυτού πάει 500 φορές σε μπουρδέλα?μαπε ολέ από γκόμενες έξω χαχαΈτσι είναι τυπε... Το θέμα είναι να κάνει κάποιος σχέση με μια που γουστάρει πραγματικά. Τώρα βέβαια θα μου πεις, εγώ γουστάρω σχέση με ένα 9-10ρι αλλιώς δε κάνω. Εγώ προσωπικά δεν εκανα σχέσεις όχι για σεξουαλικής φυσης λόγους αλλά για καταπίεση. Γιατί το ότι είναι κάποια 9ρι δε σημαίνει ότι δε θα σου κανει τη ζωή πατινι, και φυσικά αυτό είναι παγιδα γιατί μετά λες που να ξανά βρω τέτοια γκομενα. Όμως επιμένω πως /ειδικά για έναν νέο/μόνο με πουτανες δε βγαίνει η ζωή. Πάλι θα νιώθεις οτι κατι σου λείπει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για μένα και για σένα ναι. Για τις γυναίκες όμως ένα και ένα δεν κάνουν δυο.
Σε ποιο όνειρο χαχαπηγα σε ενα καφενείο που λες μικρε,και ξεκώλιασα τη σερβιτόρα
Να σαι καλά αδερφέ.Σου εύχομαι το καλύτερο φίλε βλαντιμιροσα.Ο τζιμακος (τον συμπαθω πολύ )που είναι ;
Κρίμα να είναι κάποιος νέος και βλαμμένος ρε γμτ.. Χάνει τα καλυτερα χρόνια της ζωής τουΠροσωπικα δε έκανες σχέσεις γιατί δε έβρισκες χαχα και έβγαινες με ιερόδουλες όχι από επιλογή χαχα και ποιος δε θέλει να έχει κοπέλα που να το κάνει 500 φορές μαζί της και αντί αυτού πάει 500 φορές σε μπουρδέλα?μαπε ολέ από γκόμενες έξω χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε ποιο όνειρο χαχα
ΕΛΕΟΣκαι να πάρουν την πόλη οδισο..
Μούσια έχω αλλά γιατί να πω ότι δουλεύω στη Vodafone;
Παίδες Έλβις και ανδραποδας διαφωνώ μαζί σου από 6 Άρι και πάνω τριγυρνούν με τις φίλες τους πολλές γιατί είναι δύσκολες και σου λέει θα πάω με κάτι πολύ καλό σαν εμένα ρίχνουν Χ σχεδόν σε όλους άρα είσαι λάθος σε αυτό τυποιΈτσι ακριβώς ελλεινιδα ελεύθερη από 6αρι και πάνω δεν θα βρεις ποτέ, πρέπει να είσαι φουλ τυχερός για να βρεις, να έχει χωρίσει πχ πριν 3 μέρες από το γαμια της αλλιώς άμα περάσουν 5 μέρες από το χωρισμό, θα βρει άλλους.. Η ζήτηση τους ειναι τεράστια από τους αντρες,βρίσκουν ψωλη πανευκολα..
Έχει φίλε μου.Πρέπει να είναι γουστάρουν τριτοκοσμικές καταστάσεις οι Ελληνίδες για να προτιμούν το μούσι...γιατί αραγε δεν εχει την ίδια απήχηση το μούσι σε άλλες χώρες;
Πολύ τουπέ,όσους δεν είναι του συναφιού τους,τους βλέπουν σαν υπανθρώπους.Γι'αυτό και πολλές καταλήγουν αγάμητες,ανύπαντρες και φεμιναζί.Ή κάποιες όπως η Τζαβέλλα καταλήγουν και με κανα φυλακόβιο
Πάντως για αλκοολικούς,πιο πολύ ακούω ότι είναι οι γιατροί παρά οι δικηγόροι