Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
θα μπουν σε κύκλο,και αφου μπουν,θα κάνουν το γύρω του κύκλου και μετα θα ξαναβγουν... ..κάτι σα τη πλατεία ηλιουπολεως
πάντως οι δικηγορίνες εχω ακουσει οτι ειναι πειραγμένες...αληθευει? ειχα γνωρίσει μια καποτε στο κολωνάκι,που ειχε πιει τοσο πολυ που καθώς μου μιλαγε βρωμαγε το στομα της ουισκιλα...Ε παρτε τις, ποιος σας εμποδιζει
Ναι ισχύει.Και έχουν και μεγάλα κόμπλεξ.Γενικά μακριά απο το συνάφι αυτό,γιατί είναι μαλακισμένες,ξερόλες και το παίζουν φεμινίστριες και ιστορία,αλλά τελικά καβλώνουν με την ξεφτίλα.Επίσης πολλές είναι αλκοολικές.πάντως οι δικηγορίνες εχω ακουσει οτι ειναι πειραγμένες...αληθευει? ειχα γνωρίσει μια καποτε στο κολωνάκι,που ειχε πιει τοσο πολυ που καθώς μου μιλαγε βρωμαγε το στομα της ουισκιλα...
μου λεει η αλλη προχτες "ελπιζω να εισαι οπως στις φωτογραφίες" ...τι λεω εσυ με ποιια φωτο εχεις φτιαχτει απο τις 5? μου λεει αυτη με τα μούσια.....(τελικα ημουν ηδη ξυρισμένος)
Mακριά κι αγαπημένοι.για τις ψυχολογες τι γνωμη εχετε?
Ναι ισχύει.Και έχουν και μεγάλα κόμπλεξ.Γενικά μακριά απο το συνάφι αυτό,γιατί είναι μαλακισμένες,ξερόλες και το παίζουν φεμινίστριες και ιστορία,αλλά τελικά καβλώνουν με την ξεφτίλα.Επίσης πολλές είναι αλκοολικές.
Πρέπει να είναι γουστάρουν τριτοκοσμικές καταστάσεις οι Ελληνίδες για να προτιμούν το μούσι...γιατί αραγε δεν εχει την ίδια απήχηση το μούσι σε άλλες χώρες;Φίλε βάλε αυτοκόλλητο μούσι ...
Αυτές τα μούσια γαμάνε ...
Και άμα δεις καμία ρωσιδουλα κανένα ρουμανακι
βγάλε το μούσι να ευχαριστηθείς μουνι ...
Απο μικρο και απο τρελο μαθαίνεις την αλήθεια...Πάρτυ του γιου μου, εννέα χρόνων σήμερα.
Κάλεσε και το κοριτσάκι που του έχει ρίξει τρεις χυλόπιτες αλλά και ένα άλλο που γουστάρει τώρα.
Το κοριτσάκι που του έχει ρίξει τις χυλόπιτες δεν τον άφηνε σε όλη την διάρκεια του πάρτυ να κάτσει δίπλα στο κοριτσάκι που γουστάρει τώρα.
Συμπέρασμα : τα κορίτσια είναι άλλος πλανήτης από εμάς, από την μέρα που γεννήθηκαν.
Το καταλαβαίνεις και περνάς καλά, δεν το καταλαβαίνεις και υποφέρεις.
αυτη την απορια την ειχα και εγω πανταΠρέπει να είναι γουστάρουν τριτοκοσμικές καταστάσεις οι Ελληνίδες για να προτιμούν το μούσι...γιατί αραγε δεν εχει την ίδια απήχηση το μούσι σε άλλες χώρες;
Αυτό που έγινε;μου λεει η αλλη προχτες "ελπιζω να εισαι οπως στις φωτογραφίες" ...τι λεω εσυ με ποιια φωτο εχεις φτιαχτει απο τις 5? μου λεει αυτη με τα μούσια.....(τελικα ημουν ηδη ξυρισμένος)
με μια που βγήκα προχτες απο το facebook datingΑυτό που έγινε;
Δουλεύει όντως; Έχω κάνει πολύ λίγα match και έχω μιλήσει μόνο με δύομε μια που βγήκα προχτες απο το facebook dating
Δουλεύει όντως; Έχω κάνει πολύ λίγα match και έχω μιλήσει μόνο με δύο
εγω εχω γαμηθει στα ματσ...δουλευει ναι και μάλιστα εχω πετύχει γκόμενες και απο τίντερ που εκει δεν μιλουσανε,ενω σε αυτο μιλάνε...πουλανε και τρελα οτι ταχα μου ταχα μου τωρα το κατέβασα,και δε ξερω απο αυτα,και τις πετυχαίνω χρόνια στο τιντερΔουλεύει όντως; Έχω κάνει πολύ λίγα match και έχω μιλήσει μόνο με δύο
Αφού όλες βγαίνουν με τον Βλαδιμηρο,πού να προλάβει άλλος;
Sadman καμια μπουρδελοτσαρκα πας ρε μαλακα;Αφού όλες βγαίνουν με τον Βλαδιμηρο,πού να προλάβει άλλος;
@vladimirosA Τι να πω; Ίσως να είμαι άτυχος και σε αυτό...εγω εχω γαμηθει στα ματσ...δουλευει ναι και μάλιστα εχω πετύχει γκόμενες και απο τίντερ που εκει δεν μιλουσανε,ενω σε αυτο μιλάνε...πουλανε και τρελα οτι ταχα μου ταχα μου τωρα το κατέβασα,και δε ξερω απο αυτα,και τις πετυχαίνω χρόνια στο τιντερ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: