Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (6 μέλη και 48 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Χαζομάρες ποια γκόμενά ψάχνει γαμια από fb? Oλες μέσω κύκλου κοινής παρέας και κοινούς γνωστούς, έχουν βρει γκομενο.. Δεν θα πω βρίσκουν, γιατί εγώ βλέπω ότι όλα τα κακά κομμάτια, από 6αρια κια πάνω είναι πιασμένα.. Στο σούπερ μάρκετ που είχα πάει ήταν κατι 7 αρια ιπαλιλοι και μιλάγανε στα ράφια λέγανε εμένα το αγόρι κια εμένα ο δικός μουέλεγε η άλλη.. Κάτι τέτοιο λέγανε δε μπορούσα να τα ακούσω όλα.. Θέλω να πω, ήταν 2ελλειν8δες 7αρια και είχανε καιοι 2 γκομενο.. Αντε βρες εσύ γκόμενά, αφού είναι όλες πιασμενες?
σε αυτο δε θα συμφωνησω αδερφε δε ειναι ολες πιασμενες,το συγουρο ειναι οτι απο 6αρι και πανω βρισκουν ενω απο 5 και κατω δυσκολα να βρουν αλλα πολλες απο αυτες που ειναι 6 και πανω ειναι δυσκολες και ριχνουν χ μη το ξεχνας αυτο,δεν ειναι ολες δεσμευμενες ωστε να μη μπορεις να βρεις γιατι αυτες του 6 και πανω πολλες ειναι δυσκολες,το προβλημα ειναι οτι γινεται απο κυκλο ευκολα και μεταξυ αγνωστων φοβουνται και δε φλερταρουν.

Τελευταία τροποποίηση:

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
οτι δουλευω στη vodafone τους λεω..καμια και ποτε δεν εχω πει την αληθεια στο θέμα δουλειας. (εχω και ενα φιλο που δουλευει εκει οποτε αν με ρωτησουν λεπτομέρειες,ξερω απαντήσεις)..και μάλιστα σε πολλες που εχω γαμησει,τους κάνω κουβέντα γυρω απο αυτη τη δουλεια που κάνω,,ολες μου εχουν πει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....οποτε .....(εννοω στο ταριφας)
Γτ ρε τυπε μια χαρά δουλειά ειναι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ε καλά ειναι πασίγνωστο για όποιον δεν έχει προβλήματα άλλου ειδους πως με πουτάνες μόνο δεν βγαίνει η δουλειά.

Η αληθεια αυτή είναι τωρα όποιος δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή του σχέση με γκόμενα και έχει φτάσει 40 χρονών έχει κάνει μαλακία.

Ειμαστε σάιτ γενικά για το σέξ και τον αγοραίο έρωτα. Προσωπικά εμενα δεν μπορεί να μου πεί κάτι κάποιος γιατι είμαι μπουρδελιάρης που γράφει εδω μέσα και οχι μπουρδελιάρης "Πάω και δεν γράφω ποτέ σχετικά παρα για ολα τα άλλα πολιτικά - γκομενες κτλπ". Και το γεγονός οτι το γράφω εγω αυτο το πράγμα που καθε βδομάδα κάνω 2-3 καταθέσεις θα έπρεπε να προβληματίσει κάποιους. Εχω κανει 3 μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή μου η μεγαλυτερη 3 χρόνια. (3, 2 χρόνια και 1)

Μην επιμένετε κάποιοι. Ειδικα αν δεν το έχετε κάνει. Κάντε το όσο είναι καιρός ακομη και με ενα 6 στα 10. Ειναι πολύ καλή εμπειρία.
Έτσι είναι τυπε... Το θέμα είναι να κάνει κάποιος σχέση με μια που γουστάρει πραγματικά. Τώρα βέβαια θα μου πεις, εγώ γουστάρω σχέση με ένα 9-10ρι αλλιώς δε κάνω. Εγώ προσωπικά δεν εκανα σχέσεις όχι για σεξουαλικής φυσης λόγους αλλά για καταπίεση. Γιατί το ότι είναι κάποια 9ρι δε σημαίνει ότι δε θα σου κανει τη ζωή πατινι, και φυσικά αυτό είναι παγιδα γιατί μετά λες που να ξανά βρω τέτοια γκομενα. Όμως επιμένω πως /ειδικά για έναν νέο/μόνο με πουτανες δε βγαίνει η ζωή. Πάλι θα νιώθεις οτι κατι σου λείπει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γτ ρε τυπε μια χαρά δουλειά ειναι
Για μένα και για σένα ναι. Για τις γυναίκες όμως ένα και ένα δεν κάνουν δυο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.100
Πόντοι
3.506
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Θέλω να πω, ήταν 2ελλειν8δες 7αρια και είχανε καιοι 2 γκομενο.. Αντε βρες εσύ γκόμενά, αφού είναι όλες πιασμενες?
ελλεϊνίδες 6@ρια και άνω παίρνουν μεταγραφή ~ δεν χωρίζουν
ελευθερη δεν θα την πετύχεις ποτέ ~ γίνετε η πρώτη γνωριμία, εκδηλωνεις ενδιαφέρον και περιμένεις στον πάγκο να σε ειδοποιησει όταν η σχέση της κάνει τον κύκλο της

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Λοιπόν είμαι μια γυναίκα κοντά στα 36, ( βέβαια όλοι μου λένε ότι δε φαίνομαι πάνω από 28) ελεύθερη αρκετα χρόνια, χωρίς να έχω κάνει ποτέ γάμο και οικογένεια. Θέλοντας να αλλάξω λίγο τη ρουτίνα της καθημερινότητας μου ξεκινησα γυμναστήριο με personal trainer. Ο οποίος είναι ένας αντικειμενικα όμορφος νεαρός δέκα χρόνια μικρότερος μου. Πότε δε θα έβλεπα ερωτικά έναν άντρα τόσα χρόνια μικρότερο, αλλά μια μέρα δείχνοντας μου πως να κάνω μια άσκηση ηρθε κοντά μου και με άγγιξε στα σημεία του σώματός μου που πρέπει να δουλέψει η άσκηση. Δεν κρύβω ότι αναστατώθηκα και από εκείνη την ημέρα άρχισα να νιώθω έντονη σωματική έλξη. Οι σχέσεις μας από την πλευρά μου είναι τυπικές, αυτός ήταν περισσότερο φιλικός αλλά υποθέτω ότι είναι έτσι με όλους τους πελατες. Προσπαθώ να κρυψω αυτό που νιώθω γιατι δε θα ήθελα να κάνω κάτι με μικροτερο. Αλλαξα γυμναστή γιατί δεν ένιωθα άνετα μαζί του, ωστόσο συνεχίζω να τον βλέπω στο γυμναστήριο και μετά να τον σκέφτομαι. Το ότι τον σκεφτομαι και τον ποθώ μου φέρνει δυσφορία, και αποφάσισα ότι θα ήταν καλυτερα να αλλάξω γυμναστήριο αλλά το επόμενο κοντινότερο είναι 45 λεπτά μακριά από το σπίτι μου. Με βάζει σε μεγάλη ταλαιπωρία, αλλα ακόμη και να γινόταν κάτι μεταξύ μας ( εφόσον το ήθελε και εκείνος) θα ήταν κάτι εφήμερο και ανούσιο.

Αυτά για όσους πάνε γυμναστήρια να βρουν γκόμενα.Πλην ιδιοκτητών και personal trainers,οι άλλοι δεν υπάρχουν στα ραντάρ τους

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Sub-Zero παπας επρεπε να γινεις :rockon: :rockon: :rockon:

Η θρησκευτικη θαλπωρη ειναι το εσχατο καταφυγιο των γυναιων:priest::priest:

edit: το κλαμα πεφτει απο 0:40 μεχρι 01:05 ,οταν ο πιρφορος τα παιρνει και παει να μπει αναμεσα τους :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
βγήκα πριν λίγο με μια γκομενα απο το facebook dating που γίνεται χαμος...μιλαω με 5-6 και δε ξερω με ποια να πρωτο-βγω..αλλα διάλεξα μια και βγηκα σημερα.Πηγαμε στον ταυρο σε ενα μαγαζι..η τυπισσα μελαχροινη,35ρα,ελευθερη χωρις παιδια.Επεσε φάσωμα γυρω στο μισάωρο περίπου και καθήσαμε κανα 2ωρο...μου λεει "παω τουαλέτα"...περνει και το κινητο μαζι :confused: ...αρχίζει το μυαλο του αετου να στροφάρει...στη πουτάνα πουτανιές λεω μεσα μου??....τεσπα αστη...υστερα απο κανα 2ωρο της εκανα κουβέντα μηπως παμε καπου οι δυο μας αλλα επειδη ηταν κατευθειαν απο τη δουλειά της δεν ηθελα και να τη πιέσω:confused:...(δε θα ειχε κανει και μπανιο)..."βιάζεσαι,βιάζεσαι μου λεει"καλα λεω,...(εκανα το κινέζο)....παντως το φάσωμα ειχε μια ελαφρια δοση γλώσσας,αλλα σπανια γινόταν και βαρια.Εμπας περιπτωση αυτη συνέχεια να μου λεει "ας μη βιαζόμαστε"..γελουσα εγω μεσα μου.Γριφος για τους νεαρους εδω που τωρα πρωτοξεκινάνε την καμακοκαριέρα τους....εσεις για ποιο λογο πιστευετε οτι μου ελεγε συνέχεια "ας μη βιαζόμαστε",πιο χαλαρα,θα ξανα βγουμε αν ειναι,δε σε ξέρω καλα,και κατι τετοιες πιπες...παρόλο που τη φάσωσα...??? (παντως δεν την πιεσα...αν την πιεζα κατα 70% θα την έριχνα)
Ωραιος μαν :D:. Βαθμολογια ποσο της εβαζες ? ( με αριστα το 10 ) . Ψωνισμενη ή προσγειωμενη η τυπισσα ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ωραιος μαν :D:. Βαθμολογια ποσο της εβαζες ? ( με αριστα το 10 ) . Ψωνισμενη ή προσγειωμενη η τυπισσα ?
Γυρω στο 7 προς 8.Νορμαλ φάνηκε όχι ψωνισμενη. Τώρα θα δουμε ίσως βγω σε λίγο και με μια άλλη.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εχω γνωρίσει 2 καλα γκομενακια αλλα εχουν παιδια ρε γμντ....η μια πριν λίγο μου ζάλισε τα παπαρια στο τηλ με τα παιδια της.Μενει και μακρια

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
εχω γνωρίσει 2 καλα γκομενακια αλλα εχουν παιδια ρε γμντ....η μια πριν λίγο μου ζάλισε τα παπαρια στο τηλ με τα παιδια της.Μενει και μακρια
Επειδη ζαλιζουν λογω παιδιων ή εσυ δε γουσταρεις ; αν ειναι για φαση γιατι οχι ρε μαν ; ενταξει ασε να στα κανει λιγο τσουρεκια , τη δουλεια σου να κανεις

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Επειδη ζαλιζουν λογω παιδιων ή εσυ δε γουσταρεις ; αν ειναι για φαση γιατι οχι ρε μαν ; ενταξει ασε να στα κανει λιγο τσουρεκια , τη δουλεια σου να κανεις
πριζουν ουμπαλα για θέματα που δε με αφορουν,λιγος χρονος για ερωτικές περιπτύξεις...και γενικως...μπελαςΗ μια να μου λεει με παράτησε ο αντρας μου με 1,5 χρονων παιδι 30 χρονων κοπελα και η αλλη να μου λεει εχω 2 παιδια 10-12 ετών,να δουμε ποτε θα βρω χρονο.Και οι δυο καλα γκομενάκια. τι να τις κανεις?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.100
Πόντοι
3.506
Αν κάτσει η φάση μετά θα πας και τα παιδιά στο λούνα παρκ :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
πριζουν ουμπαλα για θέματα που δε με αφορουν,λιγος χρονος για ερωτικές περιπτύξεις...και γενικως...μπελαςΗ μια να μου λεει με παράτησε ο αντρας μου με 1,5 χρονων παιδι 30 χρονων κοπελα και η αλλη να μου λεει εχω 2 παιδια 10-12 ετών,να δουμε ποτε θα βρω χρονο.Και οι δυο καλα γκομενάκια. τι να τις κανεις?
Ενταξει αν αξιζουν το κοπο κανε λιγο υπομονη , μονο θα ακους εξαλλου . Πρεπει να φας πολυ ορεκτικο για να φτασεις στο κυριως γευμα πολλες φορες . Αν δε κωλυσιεργησει και βγειτε εξω γρηγορα ( πιεσε το λιγο ) σου λεω μη το εγκαταλειψεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom