Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
μην τον μελετας ..δε με λυπάσαι?Σου εύχομαι το καλύτερο φίλε βλαντιμιροσα.Ο τζιμακος (τον συμπαθω πολύ )που είναι ;
μην τον μελετας ..δε με λυπάσαι?Σου εύχομαι το καλύτερο φίλε βλαντιμιροσα.Ο τζιμακος (τον συμπαθω πολύ )που είναι ;
Έτσι ακριβώς ελλεινιδα ελεύθερη από 6αρι και πάνω δεν θα βρεις ποτέ, πρέπει να είσαι φουλ τυχερός για να βρεις, να έχει χωρίσει πχ πριν 3 μέρες από το γαμια της αλλιώς άμα περάσουν 5 μέρες από το χωρισμό, θα βρει άλλους.. Η ζήτηση τους ειναι τεράστια από τους αντρες,βρίσκουν ψωλη πανευκολα..ελλεϊνίδες 6@ρια και άνω παίρνουν μεταγραφή ~ δεν χωρίζουν
ελευθερη δεν θα την πετύχεις ποτέ ~ γίνετε η πρώτη γνωριμία, εκδηλωνεις ενδιαφέρον και περιμένεις στον πάγκο να σε ειδοποιησει όταν η σχέση της κάνει τον κύκλο της
Εννοείτε αυτό.. Αλλα κάνει και δοκιμαστικό σεξ με άλλους πριν χωρίσει τον πυρφορακο της..όχι 3 ήμερο
Τουλάχιστον κανα 3μηνο πριν χωρίσει κάνει κρυφές δοκιμαστικές με τον επόμενο
Όλες οι απόψεις τυπε μου εδώ είμαστε να τα σιζιταμε γράψε και εσύ τη γνώμη σου εγώ να ξέρεις διαβάζω όλες τις απόψεις και τις κάνω ανάλυση. ?Το αστειο ειναι οτι μερικοι νομιζετε οτι μπορειτε να γραψετε εγκυκλοπαιδεια για τις γυναικες, το πως σκεφτονται ή το πως ενεργουν, ενω η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν ξερετε την τυφλα σας
Οταν εχεις πληρη αγνοια , δεν δικαιουσαι να εκφερεις αποψηΌλες οι απόψεις τυπε μου εδώ είμαστε να τα σιζιταμε γράψε και εσύ τη γνώμη σου εγώ να ξέρεις διαβάζω όλες τις απόψεις και τις κάνω ανάλυση. ?
Και να ιμε ναυάγιο, τι έγινε? Σιμασια έχει ότι ξέρω ότι αξίζω από 8 αρι και πανωΝαυάγιο χ 100
Κάνεις το λάθος να τσουβάλια ζεις όλες τις γκόμενές μαζί.. Μια γκομενα 50κιλα εννοείτε ότι είναι δικολη και γαμισετε μο ο μέσω κοινων γνωστών η. Με φράγκα.. Κια γινεκα; 00κιλα εννοείτε ότι είναι σχετικά εύκολος στόχος.. Είναι σαν να μου λες ότι αφού μπορείς και οδιγας σμαρτ(με περιττά κιλά διλαδη) είναι τό ιδιο εφκολο να οδιγισεις φεραρι(διλαδη γκόμενά 50κιλα όμορφη) ..Οταν εχεις πληρη αγνοια , δεν δικαιουσαι να εκφερεις αποψη
Πιωμενος εισαι?Κάνεις το λάθος να τσουβάλια ζεις όλες τις γκόμενές μαζί.. Μια γκομενα 50κιλα εννοείτε ότι είναι δικολη και γαμισετε μο ο μέσω κοινων γνωστών η. Με φράγκα.. Κια γινεκα; 00κιλα εννοείτε ότι είναι σχετικά εύκολος στόχος.. Είναι σαν να μου λες ότι αφού μπορείς και οδιγας σμαρτ(με περιττά κιλά διλαδη) είναι τό ιδιο εφκολο να οδιγισεις φεραρι(διλαδη γκόμενά 50κιλα όμορφη) ..
Ε παρτε τις, ποιος σας εμποδιζειάθρωπο να παρεις εσυ ~ εμεις θέλουμε μουνάρες εκ πεποιθήσεως
και νέες ε όχι μοντέλα για απόσυρση
Και να ιμε ναυάγιο, τι έγινε? Σιμασια έχει ότι ξέρω ότι αξίζω από 8 αρι και πανω
πρεπει να μπεις μεσα σε κύκλο πως ετσι ξεροσφύρι?Ε παρτε τις, ποιος σας εμποδιζει
E ας μπουνε, ποιος τους εμποδιζειπρεπει να μπεις μεσα σε κύκλο πως ετσι ξεροσφύρι?
Ακριβως.Αξίζεις κάτι όταν το έχεις. Κακά τα ψεμματα ολοι κρινομαστε απο το αποτέλεσμα.