Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.995
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.153
Πόντοι
3.656
Ομως δεν είναι όλες οι γυναίκες αρπακτικά να μην τα τσουβαλιάζουμε όλα, όπως και δεν είναι όλοι οι άντρες τελείως νορμαλ.. :wink:
Όχι. Απλά δεν το γράφουν στο κούτελο. Και κάτι, επίσης σημαντικό. όταν σιγά - σιγά κατανοούν πως μπορούν να σε κατηγορήσουν για οτιδήποτε και να τη γλυτώσουν, οι περισσότερες θα το κάνουν. Θα το κάνουν στο μέσο άνθρωπο. Δεν θα τολμήσουν να κάνουν ψευδή καταγγελία στον Νταβά

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.153
Πόντοι
3.656
Τελικά τί να ψάξουμε,μορφωμένη ή αμόρφωτη; :think: Προβληματίστηκα τώρα με Μποκολο και Iceman
το πως θα σου φερθεί δεν έχει σχέση με τη μόρφωση, αλλά με την προσωπικότητα. Την οποία στην αρχή την κρύβουν ΕΞΙΡΕΤΙΚΑ καλά

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.306
Πόντοι
1.686
βγήκα πριν λίγο με μια γκομενα απο το facebook dating που γίνεται χαμος...μιλαω με 5-6 και δε ξερω με ποια να πρωτο-βγω..αλλα διάλεξα μια και βγηκα σημερα.Πηγαμε στον ταυρο σε ενα μαγαζι..η τυπισσα μελαχροινη,35ρα,ελευθερη χωρις παιδια.Επεσε φάσωμα γυρω στο μισάωρο περίπου και καθήσαμε κανα 2ωρο...μου λεει "παω τουαλέτα"...περνει και το κινητο μαζι :confused: ...αρχίζει το μυαλο του αετου να στροφάρει...στη πουτάνα πουτανιές λεω μεσα μου??....τεσπα αστη...υστερα απο κανα 2ωρο της εκανα κουβέντα μηπως παμε καπου οι δυο μας αλλα επειδη ηταν κατευθειαν απο τη δουλειά της δεν ηθελα και να τη πιέσω:confused:...(δε θα ειχε κανει και μπανιο)..."βιάζεσαι,βιάζεσαι μου λεει"καλα λεω,...(εκανα το κινέζο)....παντως το φάσωμα ειχε μια ελαφρια δοση γλώσσας,αλλα σπανια γινόταν και βαρια.Εμπας περιπτωση αυτη συνέχεια να μου λεει "ας μη βιαζόμαστε"..γελουσα εγω μεσα μου.Γριφος για τους νεαρους εδω που τωρα πρωτοξεκινάνε την καμακοκαριέρα τους....εσεις για ποιο λογο πιστευετε οτι μου ελεγε συνέχεια "ας μη βιαζόμαστε",πιο χαλαρα,θα ξανα βγουμε αν ειναι,και κατι τετοιες πιπες...παρόλο που τη φάσωσα...??? (παντως δεν την πιεσα...αν την πιεζα κατα 70% θα την έριχνα)

Αυτό που την ένοιαζε ήταν να μην φανεί εύκολη.
Γι' αυτό σου έλεγε " βιάζεσαι, βιάζεσαι".
Καλά έκανες και την φίλησες αμέσως, εννοείται.

Τώρα, κάνε λίγο πίσω, να μην σε θεωρεί δεδομένο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.594
Πόντοι
3.656
βγήκα πριν λίγο με μια γκομενα απο το facebook dating που γίνεται χαμος...μιλαω με 5-6 και δε ξερω με ποια να πρωτο-βγω..αλλα διάλεξα μια και βγηκα σημερα.Πηγαμε στον ταυρο σε ενα μαγαζι..η τυπισσα μελαχροινη,35ρα,ελευθερη χωρις παιδια.Επεσε φάσωμα γυρω στο μισάωρο περίπου και καθήσαμε κανα 2ωρο...μου λεει "παω τουαλέτα"...περνει και το κινητο μαζι :confused: ...αρχίζει το μυαλο του αετου να στροφάρει...στη πουτάνα πουτανιές λεω μεσα μου??....τεσπα αστη...υστερα απο κανα 2ωρο της εκανα κουβέντα μηπως παμε καπου οι δυο μας αλλα επειδη ηταν κατευθειαν απο τη δουλειά της δεν ηθελα και να τη πιέσω:confused:...(δε θα ειχε κανει και μπανιο)..."βιάζεσαι,βιάζεσαι μου λεει"καλα λεω,...(εκανα το κινέζο)....παντως το φάσωμα ειχε μια ελαφρια δοση γλώσσας,αλλα σπανια γινόταν και βαρια.Εμπας περιπτωση αυτη συνέχεια να μου λεει "ας μη βιαζόμαστε"..γελουσα εγω μεσα μου.Γριφος για τους νεαρους εδω που τωρα πρωτοξεκινάνε την καμακοκαριέρα τους....εσεις για ποιο λογο πιστευετε οτι μου ελεγε συνέχεια "ας μη βιαζόμαστε",πιο χαλαρα,θα ξανα βγουμε αν ειναι,δε σε ξέρω καλα,και κατι τετοιες πιπες...παρόλο που τη φάσωσα...??? (παντως δεν την πιεσα...αν την πιεζα κατα 70% θα την έριχνα)

Αυτά σκέφτεσαι όσο αράζεις στις πιάτσες; :2funny:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
σαν μαν.....οτι πιπα εχεις να πεις η εξυπνάδα,σε παρακαλω να μην κρίνεις απο τον εαυτο σου...υπάρχουν και αντρες εδω μεσα που βγαινουν με γκόμενες :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.410
Πόντοι
9.297
Οχι δεν είχα βύσμα , πήγα Ρόδο 7 μήνες και έζησα σαν φοιτητής , γύρισα τον νησί, είχα πάει και καλοκαίρι, παραλία και τα σχετικά, ποτά το βράδυ, διανυκτερεύσεις έξω, τα καλύτερα :sunglasses:
Και πως μπήκες σε γραφείο χωρίς βύσμα και ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Αυτό που την ένοιαζε ήταν να μην φανεί εύκολη.
Γι' αυτό σου έλεγε " βιάζεσαι, βιάζεσαι".
Καλά έκανες και την φίλησες αμέσως, εννοείται.

Τώρα, κάνε λίγο πίσω, να μην σε θεωρεί δεδομένο.
σωστος ομως ειναι ενας απο τους λόγους...ο δευτερος λόγος ειναι οτι θέλει να αφησει περιθωριο για να κανει και αλλες γνωριμίες η σιγουρα θα μιλαει και με καποιον αλλον που εχει σταμπαρει.Αυτος ειναι και ο λόγος που δεν τους αφήνω πολλα περιθωρια και γίνομαι πιεστικος στο να γαμήσω αμεσως,γιατι ξέρω οτι εχουν και αλλους.Εκει ειναι οποιος προλάβει.
Υ.Γ (μη νομιζετε οτι ακομα και αν γαμήσετε δε θα συνεχιζουν να μιλάνε και με αλλους,ειδικα μεσα απο τα dating app)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.594
Πόντοι
3.656
σαν μαν.....οτι πιπα εχεις να πεις η εξυπνάδα,σε παρακαλω να μην κρίνεις απο τον εαυτο σου...υπάρχουν και αντρες εδω μεσα που βγαινουν με γκόμενες :confused:

Θα την γαμούσε ο Άλεξ αυτήν την 35αρα ή όχι;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.306
Πόντοι
1.686
σωστος ομως ειναι ενας απο τους λόγους...ο δευτερος λόγος ειναι οτι θέλει να αφησει περιθωριο για να κανει και αλλες γνωριμίες η σιγουρα θα μιλαει και με καποιον αλλον που εχει σταμπαρει.Αυτος ειναι και ο λόγος που δεν τους αφήνω πολλα περιθωρια και γίνομαι πιεστικος στο να γαμήσω αμεσως,γιατι ξέρω οτι εχουν και αλλους.Εκει ειναι οποιος προλάβει.
Υ.Γ (μη νομιζετε οτι ακομα και αν γαμήσετε δε θα συνεχιζουν να μιλάνε και με αλλους,ειδικα μεσα απο τα dating app)

Επιβλητικός γίνεσαι και σου κάθονται, το "πιεστικός" το λέμε
για τη δική μας διάλεκτο. Αν αυτές σου βάλουν την ταμπέλα
"πιεστικός", ΔΕΝ κάθονται.
Επίσης τις αιφνιδιάζεις, και τις σέρνεις στο κρεβάτι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Τί δουλειά της είπες ότι κάνεις;
οτι δουλευω στη vodafone τους λεω..καμια και ποτε δεν εχω πει την αληθεια στο θέμα δουλειας. (εχω και ενα φιλο που δουλευει εκει οποτε αν με ρωτησουν λεπτομέρειες,ξερω απαντήσεις)..και μάλιστα σε πολλες που εχω γαμησει,τους κάνω κουβέντα γυρω απο αυτη τη δουλεια που κάνω,,ολες μου εχουν πει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....οποτε .....(εννοω στο ταριφας)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
......31 και ειναι nerdy καβλακι! κομψα ντυμενη-πονηρο βλεμμα- γυαλακια. αυτο το στυλ με καβλωνει φουλ:smitten:

ειναι προστιχη και πουτανιαρα κατα βαθος, την εχω κοψει. αυτες με τρελαινουν πιο πολυ απ' ολες.

(ετσι ηταν και η δικαστινα που εχω αναφερει παλιοτερα)

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Χαζομάρες ποια γκόμενά ψάχνει γαμια από fb? Oλες μέσω κύκλου κοινής παρέας και κοινούς γνωστούς, έχουν βρει γκομενο.. Δεν θα πω βρίσκουν, γιατί εγώ βλέπω ότι όλα τα κακά κομμάτια, από 6αρια κια πάνω είναι πιασμένα.. Στο σούπερ μάρκετ που είχα πάει ήταν κατι 7 αρια ιπαλιλοι και μιλάγανε στα ράφια λέγανε εμένα το αγόρι κια εμένα ο δικός μουέλεγε η άλλη.. Κάτι τέτοιο λέγανε δε μπορούσα να τα ακούσω όλα.. Θέλω να πω, ήταν 2ελλειν8δες 7αρια και είχανε καιοι 2 γκομενο.. Αντε βρες εσύ γκόμενά, αφού είναι όλες πιασμενες?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Χαζομάρες ποια γκόμενά ψάχνει γαμια από fb? Oλες μέσω κύκλου κοινής παρέας και κοινούς γνωστούς, έχουν βρει γκομενο.. Δεν θα πω βρίσκουν, γιατί εγώ βλέπω ότι όλα τα κακά κομμάτια, από 6αρια κια πάνω είναι πιασμένα.. Στο σούπερ μάρκετ που είχα πάει ήταν κατι 7 αρια ιπαλιλοι και μιλάγανε στα ράφια λέγανε εμένα το αγόρι κια εμένα ο δικός μουέλεγε η άλλη.. Κάτι τέτοιο λέγανε δε μπορούσα να τα ακούσω όλα.. Θέλω να πω, ήταν 2ελλειν8δες 7αρια και είχανε καιοι 2 γκομενο.. Αντε βρες εσύ γκόμενά, αφού είναι όλες πιασμενες?
Εγώ σου εχω λυση. Όμως εσυ και κάποιοι άλλοι θα προτιμήσουν να μπαίνουν εδώ και να βάζουν την ίδια κασέτα να παίζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom