βγήκα πριν λίγο με μια γκομενα απο το facebook dating που γίνεται χαμος...μιλαω με 5-6 και δε ξερω με ποια να πρωτο-βγω..αλλα διάλεξα μια και βγηκα σημερα.Πηγαμε στον ταυρο σε ενα μαγαζι..η τυπισσα μελαχροινη,35ρα,ελευθερη χωρις παιδια.Επεσε φάσωμα γυρω στο μισάωρο περίπου και καθήσαμε κανα 2ωρο...μου λεει "παω τουαλέτα"...περνει και το κινητο μαζι
...αρχίζει το μυαλο του αετου να στροφάρει...στη πουτάνα πουτανιές λεω μεσα μου??....τεσπα αστη...υστερα απο κανα 2ωρο της εκανα κουβέντα μηπως παμε καπου οι δυο μας αλλα επειδη ηταν κατευθειαν απο τη δουλειά της δεν ηθελα και να τη πιέσω
...(δε θα ειχε κανει και μπανιο)..."βιάζεσαι,βιάζεσαι μου λεει"καλα λεω,...(εκανα το κινέζο)....παντως το φάσωμα ειχε μια ελαφρια δοση γλώσσας,αλλα σπανια γινόταν και βαρια.Εμπας περιπτωση αυτη συνέχεια να μου λεει "ας μη βιαζόμαστε"..γελουσα εγω μεσα μου.Γριφος για τους νεαρους εδω που τωρα πρωτοξεκινάνε την καμακοκαριέρα τους....εσεις για ποιο λογο πιστευετε οτι μου ελεγε συνέχεια "ας μη βιαζόμαστε",πιο χαλαρα,θα ξανα βγουμε αν ειναι,δε σε ξέρω καλα,και κατι τετοιες πιπες...παρόλο που τη φάσωσα...??? (παντως δεν την πιεσα...αν την πιεζα κατα 70% θα την έριχνα)