Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.574
- Πόντοι
- 3.656
γι' αυτο εμεις αγαπαμε λαικες γυναικες
Μπα,ούτε πολύ λαικές γουστάρω,αυτές πρέπει να'σαι πολύ παοκ για να τις αντέχεις
γι' αυτο εμεις αγαπαμε λαικες γυναικες
ναι ρουμάνες-ρωσίδες δεν κοιτάνε αυτες τις μαλακιεςΦίλε βάλε αυτοκόλλητο μούσι ...
Αυτές τα μούσια γαμάνε ...
Και άμα δεις καμία ρωσιδουλα κανένα ρουμανακι
βγάλε το μούσι να ευχαριστηθείς μουνι ...
ΠΝτως εγώ όσες όμορφες βλέπω έχουν όλες γκομενο δες λίγο σε ινσταγκρσμ η άμα πας σε καφετέρια δεν Θ δεις ποτέ γκομενα 7αρι κι πανω χωρίς αγοριΠαίδες Έλβις και ανδραποδας διαφωνώ μαζί σου από 6 Άρι και πάνω τριγυρνούν με τις φίλες τους πολλές γιατί είναι δύσκολες και σου λέει θα πάω με κάτι πολύ καλό σαν εμένα ρίχνουν Χ σχεδόν σε όλους άρα είσαι λάθος σε αυτό τυποι
ΠΝτως εγώ όσες όμορφες βλέπω έχουν όλες γκομενο δες λίγο σε ινσταγκρσμ η άμα πας σε καφετέρια δεν Θ δεις ποτέ γκομενα 7αρι κι πανω χωρίς αγορι
Πλέον με γουστάρω θέλω μόνιμα γκομενο.. Πάω σε ντελο πλέον κάθε μίνα όχι όπως παλια αλλά δεν μένω κέντροτύπε κανα πουτσο θα ρίξεις σε κανα μπουρδελο ή θα μιλας μονίμως για ελλεηνιδες που έχουνε γκόμενο ;
Κρατάνε τα Βαλκάνια ακόμα εκτός της Ελλάδας.. Ελλάδα έχει γίνει μπουρδελο για τον άντρα η κατάσταση..EΡΤ 3. Εκπομπη Βαλκανια Εξπρες.
Βουλγαρια, πολη Μπουργκας (Πυργος).
Λαογραφικο-Εθνολογικο μουσειο.
Παραδοσιακες φορεσιες απο τα χωρια της ενδοχωρας. . Ενα ομοιωμα κοκορα.
Οπου η υπευθυνος μας ενημερωνει οτι ο κοκορας ειναι πολυ σημαντικο στοιχειο της παραδοσης τους. Σε εναν γαμο, την κοινη συμβιωση του ζευγαριου, συμβολιζει τον αντρα. Που ειναι το ισχυρο φυλο. Επισης συνεχισε λεγοντας για τον συμβολισμο της αγκραφας στη γυναικα. Καθοταν ορθια πλαι στον αντρα της που ετρωγε το φαγητο που του ειχε σερβιρει, εχοντας τα χερια της να ακουμπανε την αγκραφα στη ζωνη της. Αυτο σημαινε οτι οσο ο αντρας της ετρωγε, εκεινη ηταν ετοιμη να του γεμιζει το ποτηρι με κρασι και να του βαζει κι αλλο φαγητο.
Ετσι και στην Ελλαδα, η γυναικα ετοιμη να κρατησει αντρα, σπιτικο και παιδια.
Πλέον με γουστάρω θέλω μόνιμα γκομενο.. Πάω σε ντελο πλέον κάθε μίνα όχι όπως παλια αλλά δεν μένω κέντρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κρατάνε τα Βαλκάνια ακόμα εκτός της Ελλάδας.. Ελλάδα έχει γίνει μπουρδελο για τον άντρα η κατάσταση..
Θα ήταν ωφέλιμο για μερικούς να διαβάζετε προσεκτικά όταν γράφει ο Μασαζονομάχος
Το σκεπτικο σου ειναι εντελως λαθος. Ο στοχος του αντρα δεν πρεπει να ειναι το αν ειναι αρεστος και να κατακτησει ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. Αυτο ειναι αποτυχια και ο ορισμος του μουνοδουλου. Ακομα και αν την κατακτησει η και την παντρευτει, τον περιμενουν πολλες περιπετειες στη συνεχεια οπως χειριστικες συμπεριφορες, προσβολες, ευνουχισμος, κλπ κοινως θα τον βαλει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι.Όποιος δεν καταφέρνει να γνωρίσει κάποια απ'τις πρώτες,είτε από κύκλο,είτε απο σοσιαλ,είτε απο οπουδήποτε,καταλήγει κι αυτός μπακούρι ή με μόνη διέξοδο τις πουτάνες.Ή ρίχνει υπερβολικά τα στάνταρ του μόνο και μόνο επειδή δεν αντέχει τη μοναξιά.
Το σκεπτικο σου ειναι εντελως λαθος. Ο στοχος του αντρα δεν πρεπει να ειναι το αν ειναι αρεστος και να κατακτησει ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. Αυτο ειναι αποτυχια και ο ορισμος του μουνοδουλου. Ακομα και αν την κατακτησει η και την παντρευτει, τον περιμενουν πολλες περιπετειες στη συνεχεια οπως χειριστικες συμπεριφορες, προσβολες, ευνουχισμος, κλπ κοινως θα τον βαλει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι.
Ο στοχος του αντρα πρεπει να ειναι το να γινει αρεστος ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και απο αυτες να διαλεξει μια (η και περισσοτερες) για να προχωρησει. Με αυτον τον τροπο θα ειναι παντα απο πανω.
Same hereΒλαδιμηρος,Μασαζονομαχος εχουν αποψεις που με βρισκουν συμφωνο καργα
θα σου εστελνα μη φωτογραφία μου αλλα καλυτερα να διαλέξεις τον πιο ευκολο δρομο που ειναι αυτα που ανεφερεςΧαίρω πολύ,και πώς γίνεσαι αρεστός σε πολλές γυναίκες;
Ή με λεφτά ή με φήμη ή με καλο ινσταγκραμ.Αυτή είναι η σύγχρονη πραγματικότητα
Το σκεπτικο σου ειναι εντελως λαθος. Ο στοχος του αντρα δεν πρεπει να ειναι το αν ειναι αρεστος και να κατακτησει ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. Αυτο ειναι αποτυχια και ο ορισμος του μουνοδουλου. Ακομα και αν την κατακτησει η και την παντρευτει, τον περιμενουν πολλες περιπετειες στη συνεχεια οπως χειριστικες συμπεριφορες, προσβολες, ευνουχισμος, κλπ κοινως θα τον βαλει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι.
Ο στοχος του αντρα πρεπει να ειναι το να γινει αρεστος ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και απο αυτες να διαλεξει μια (η και περισσοτερες) για να προχωρησει. Με αυτον τον τροπο θα ειναι παντα απο πανω.
Συνήθως αυτά τα 3 πάνε πακέτο. Συνήθως, όχι πάντα.Χαίρω πολύ,και πώς γίνεσαι αρεστός σε πολλές γυναίκες;
Ή με λεφτά ή με φήμη ή με καλο ινσταγκραμ.Αυτή είναι η σύγχρονη πραγματικότητα
Ενταξει ισως έχεις ένα μικρό δίκιο είναι λογικό μια κοπέλα από 6 και πάνω να έχει κάποιες προτάσεις και επίσης λογικό 5μισι,5 και κάτω να έχουν απειροελάχιστες μια το πολύ και αυτήν άμα έχουν τρόπο δλδ τσακπινια αυτοπεποίθηση δε γεροντοκοριζουν και δεν είναι ξενερωτουλες,αλλά όχι να λες από 6 και πάνω πάντα είναι με γκόμενο συγουρα θα έχουν κάνει άπειρα σε σχέση με κοπελες που είναι του 5 5μισι και 4 αλλά όχι που λες πάντα συνέχεια έχουν είναι δύσκολες δε μπορεί να έχουν πάντα κοπέλες 6 και πάνω έχουν απαιτήσεις άρα συνέχεια με άντρα όχι,να έχουν κάνει 6 7 σχέσεις ενώ πχ κοπέλα του 5 5μισι να έχει κάνει 1 και αυτό αν είναι τσακπινια και όχι να γεροντοκοριζει και να είναι αντισεξυ ναι και είναι λογικό.ΠΝτως εγώ όσες όμορφες βλέπω έχουν όλες γκομενο δες λίγο σε ινσταγκρσμ η άμα πας σε καφετέρια δεν Θ δεις ποτέ γκομενα 7αρι κι πανω χωρίς αγορι