Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αυτές τις πίπες πιστεύεις και γι' αυτό είσαι εκεί που είσαι...

Ερώτημα:

Αν έβρισκες μια δουλειά γραφείου 9 με 6 ξέρω γω, έπαιρνες 2 χιλιαρικάκια καθαρά τσεπόνα... και τα έπαιρνες κάθε μήνα και δώρο το Πάσχα-Καλοκαίρι-Χριστούγεννα. Θα έφευγες από το πατρικό σου, ναι ή όχι?
Οχι γιατι να φυγω?
Στο πατρικο θα εμενα

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

θα ηθελες :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ο κόσμος τον γνωρίζει μέσα από τα viral video με τον «απίστευτο» χορό του όπως τον χαρακτηρίζουν, ένα τσιφτετέλι χωρίς στερεότυπα. Ο Χρήστος Καλλιμάνης ,ή αλλιώς ο Κλόουν Σούτης, όπως είναι γνωστός, χορεύει για να διώξει τις στεναχώριες όχι μόνο τις δικές του αλλά και του κόσμου που τόσο το έχει ανάγκη. Για τον ίδιο το χαμόγελο πρέπει να υπερισχύει όσες δυσκολίες κι αν έχει κανείς, η θετική αύρα είναι απαραίτητη στην εποχή που ζούμε καθώς και το να προσδοκά κανείς το καλό για όλους.

Ο κόσμος σας αναγνωρίζει μετά από τα viral video με τον διάσημο πλέον χορό σας; Πώς αντιδρούν;

Άλλοι με κοιτάνε με απορία και δεν μου μιλάνε, άλλοι έρχονται και μου μιλάνε, άλλοι έρχονται να βγάλουμε μια φωτογραφία και πολλές φορές λένε σ’ ευχαριστούμε για το γέλιο που μας προσφέρεις.

Πώς αντιμετωπίζετε τις θετικές ή τις αρνητικές αντιδράσεις του κόσμου;

Το τσιφτετέλι είναι αντρικός χορός, ξεκίνησε από τη Τουρκία, εδώ στην Ελλάδα όμως, θεωρούν πως είναι γυναικείος και όταν ένας άντρας χορεύει τσιφτετέλι τον παρεξηγούν! Οπότε είχα κάποια σχετικά σχόλια αλλά δεν έδωσα σημασία. Εξάλλου εγώ είμαι επαγγελματίας κλόουν και είναι μέρος της δουλειάς μου να χορεύω . Βέβαια τα πιο πολλά σχόλια του κόσμου είναι θετικά. Οι περισσότεροι το καταλαβαίνουν ότι το κάνω για να διασκεδάσουν και για να βγουν από τη στεναχώρια και τη μιζέρια.

Η κανονική σας δουλειά ποια είναι; Γιατί διαλέξατε αυτή τη δουλειά και ως το επάγγελμα του κλόουν βοηθά τον κόσμο να ξεφύγει από τη μιζέρια;

Έχω σπουδάσει δημοσιογραφία και έχω δουλέψει στο αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά αποφάσισα να γίνω κλόουν. Είμαι κλόουν επαγγελματίας εδώ και 17 χρόνια, με το όνομα Σούτης, ασχολούμαι με την παιδική διασκέδαση, κάνω μαγικά, ταχυδακτυλουργικά και εμφανίζω και ένα περιστέρι που βγαίνει μέσα από τη φωτιά και μου μιλάει με τη φωνή του. Δίνω γέλιο σε μικρούς και μεγάλους, λοιπόν, με τις παραστάσεις μου κάνω και standup comedy και μιμήσεις. Μ’ αρέσει να χαρίζω το γέλιο στους ανθρώπους και η δουλειά μου βοηθάει σε αυτό. Δεν θέλω να βλέπω στενοχωρημένους ανθρώπους και πόσο μάλλον στεναχωρημένα παιδιά, εξάλλου έχω και εγώ μια κόρη. Από την άλλη θέλω τα παιδιά να ζουν τη πραγματική ζωή, όχι να κολλάνε στην τεχνολογία και αυτό κάνω όταν στα πάρτι τα βλέπω με τις οθόνες, τα προτρέπω να διασκεδάσουν, να κάνουμε μαζί αστεία και μαγικά. Και εγώ ο ίδιος δεν θέλω να είμαι κολλημένος σε μια εικονική πραγματικότητα, για αυτό και δεν έχω καν υπολογιστή, προτιμώ να βγαίνω να ζω. Πηγαίνω σε πολλές παραστάσεις, θέατρο, σινεμά και πολλές φορές σε ντίσκο.

Πώς προέκυψε ο χορός στη ζωή σας; Ήταν κάτι που σας βοηθούσε στην ψυχολογία σας;

Αυτό ξεκίνησε από το 2011, από στεναχώρια, οπότε και άρχισα να χορεύω. Ανέβηκα να χορέψω στο κέντρο που εμφανιζόταν ο Πάνος Κιάμος, με τραβούσαν βίντεο οι θαμώνες και το έβαλαν στο internet και έτσι με γνώριζε ο κόσμος. Τα βίντεο με το τσιφτετέλι που χόρευα άρχισαν να έχουν εκατομμύρια προβολές και από αυτό μετά με καλούσαν και σε μια σειρά από εκπομπές στην τηλεόραση. Ξεκίνησε, λοιπόν, από στενοχώρια, αφού είχα χάσει και τη δουλειά μου, ήμουν άνεργος, πήρα και διαζύγιο και αποφάσισα να χορέψω.

Σε ποιες μουσικές πίστες έχετε χορέψει και ποια η αντιμετώπισή σας από τους καλλιτέχνες;

Οι ίδιοι μου λένε ότι είναι κάτι πρωτότυπο αυτό που κάνω, δηλαδή στην Ελλάδα δεν υπάρχει, να χορεύει ένας άντρας αυτό το τσιφτετέλι. Εκτός από κέντρα, όπως το γνωστό βιντεάκι στο Άρωμα Πόλης, έχω χορέψει στον Πάνο Κιάμο, στη Νατάσα Θεοδωρίδου με τη Μαρινέλλα, στη Δέσποινα Βανδή και την Έλλη Κοκκίνου, στον Νίκο Βέρτη, στον Λευτέρη Πανταζή και σε άλλα. Από κει και πέρα έχω βγει και σε διάφορες εκπομπές στη τηλεόραση. Μάλιστα στη τηλεόραση έχω κάνει και διαφημιστικά spot.

Περισσότερες πληροφορίες για παιδικές παραστάσεις και παιδικά πάρτι με τον Κλόουν Σούτη μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του www.soutis.gr. Ο Κλόουν Σούτης και οι συνεργάτες του αναλαμβάνουν τη διοργάνωση εκδηλώσεων για μικρούς αλλά και προγράμματα σκετς για μεγάλους.

Τελευταία τροποποίηση:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Το θεμα δεν ειναι αυτο.κατα βαθος αυτοι οι τυποι ειναι αξιοι της μοιρας τους.
Αυτοι οι τυποι μολις δεσμευτουν αυτοματως σκεφτονται πως αν χωρισουν πως θα βρουν αλλη?
Οποτε ο φοβος τους κανει αγαπουλιδες φοβικους και μαλθακους.
Αν τωρα η γκομενα τους εγκρινει και επενδυση σ αυτους τους καπαρωνει με γαμο αλλιως μεχρι να βρει αλλον και τους πεταει μετα.
Αλλα ο φοβος στη σκεψει αν χωρισω που θα βρω αλλη αυτο τους κανει μαλθακους.
εννοειτε οτι εχεις πολυ δικιο σε αυτο που λες,οτι αμα χωρισουν δεν θα βρουν καμια αλλη,γιατι εχουνε μαθει να βρισκουν μονο μεσω κυκλου,κοινης παρεας,αρα αναγκαστικα γινοντε αγαπουληδες..βλεπεις αρχηγε ποσο ευκολα βλεπεις το προβλιμα της αγαμιας στην ελλαδα??αυτο που γραφεις ειναι η αιτια του γιατι υπαρχει τετοια αγαμια στη χωρα..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
δεν ξερω αν εχετε παρατιρισει,αλλα ολοι αυτοι που λενε οτι γαμανε και μα ςκανουνε και κιρηγμα,ειναι ολη μερα σε σινδεση στο μπου..μαλλον γαμανε τη μαρια πλααμη και αυτη,,ο φιλος δικηγορος ας πουμε ποτε προλαβενει να γαμαει,αυτος πρεπει να ειναι στο μπου 15 ωρες τη μερα..εγω μεχρι και τα σαβατοκυριακα,κλασικες μερες για να γαμας δηλαδη,εδω μεσα τον βλεπω..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
δεν ξερω αν εχετε παρατιρισει,αλλα ολοι αυτοι που λενε οτι γαμανε και μα ςκανουνε και κιρηγμα,ειναι ολη μερα σε σινδεση στο μπου..μαλλον γαμανε τη μαρια πλααμη και αυτη,,ο φιλος δικηγορος ας πουμε ποτε προλαβενει να γαμαει,αυτος πρεπει να ειναι στο μπου 15 ωρες τη μερα..εγω μεχρι και τα σαβατοκυριακα,κλασικες μερες για να γαμας δηλαδη,εδω μεσα τον βλεπω..
Ο δικηγορος ανηκει στην κατηγορια των σαβουρογαμιδων.
Υπαρχουν τετοιοι τυποι στην πιατσα οι οποιοι τι κανουν,πανε και την πέφτουν σε ασχημες για να εχουν ποσοστα επιτυχιας μεγαλυτερα.
Οποτε σου λεει ο αλλος σε ενα μηνα χτυπησα 3 γκομενακια,που να τα δεις το ενα θα ειναι χειροτερο απο το αλλο.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Εισαι βολεψακιας για υτο τα λες αυτα.
Αν βγουμε στα 18 στη κοινωνια μαζι εσυ εχεις το σπιτι σου τη καλη δουλεια λαι τα λεφτα των γονιων σου απο πισω,ενω εγω δεν θα εχω τιποτα δεν μπορεις να πεις οτι ξεκιναμε απο την ιδια αφετηρία.

εσυ νομιζεις οτι ο Sub Zero στερηθηκε τιποτα απο αυτα που γραφεις? και πως γι'αυτο δε βρισκει μουνι?
το θεμα δεν ειναι ταξικο, αλλα ψυχολογικο-συνειδησιακο... στον καθε ανθρωπο!

το μοναδικο μειον (που του "πιστωνω") ειναι οτι δε μενει Αθηνα-Θεσνκη ,αλλα επαρχια ...απ' οτι εχει αφησει να εννοηθει.
ξερω ατομα που ξεκινησαν απο μετρ και γκαρσονια και εγιναν γαμιαδες και ατομα που δεν ηξεραν τι ειχαν και παρεμειναν γκασμαδες.
το backround εινα απλως εργαλειο,τιποτε παραπανω.
το οποιο αν δε ξερεις κιολας να χειριστεις,πολλες φορες αποδεικνυεται ντεσαβανταζ.

μη νομιζεις οτι οι γονοι ευκαταστατων οικογενειων δεν αντιμετωπιζουν μνησικακια και τρικλοποδιες σε μια κομπλεξικη κοινωνια σαν την ελληνικη. αν υπηρετησες στο στρατο,θα το θυμασαι πολυ καλα αυτο.
.....δεν εννοοω τα πουστοβυσματα του καθε βλαχοδημαρχου,αλλα γονους καλων οικογενειων.
που τους βλεπεις ρε παιδι μου να εχουν πιο ευγενη συμπεριφορα,ξεχωριζουν σαν τη μυγα μες το γαλα.
τους καταλαβαινεις πριν καν γνωριστειτε.

λες και αυτοι φταινε που γεννηθηκαν σε μια οικογενεια που τυχαινει να εχει κανα-δυο ακινητα παραπανω.
εχω φιλαρακι με εξοχικα σε Χαλκιδικη και σε βουνο που δεν εχει παει ποτε με μουνια εκει.
προτιμα την πολη ακομη και καλοκαιρι.

θα σου πω και για μενα. επειδη ξερω καποια ατομα στη νυχτα της Θεσσαλονικης.
καθε καλοκαιρι στην ταρατσα του ξενοδοχειου που εγινε το περιστατικο με την 24χρονη διοργανωνονται events-παρτακια με dj' s και ολο τον αφρο απο μωρακια του instagram και οχι μονο

αυτα τα ατομα με εχουν προσκαλεσει τουλαχιστον 3 φορες ,με σχεδον ετοιμη μουνοπαρεα για πασα.
ε λοιπον εγω δεν πηγα καμια φορα γιατι δε γουσταρω στημενα σκηνικα.
προτιμησα να καμακωσω στην παραλια της Θεσσαλονικης τουριστριες.
προτιμησα να χαραξω τη δικη μου αφετηρια και -δοξα το θεο -καλα βαδιζω.

κατι ματαιοδοξοι-λουζερς- λιγουρομαλακες σαν τον Sub Zero πρωτοι πρωτοι θα ετρεχαν με την ελπιδα να γαμησουν.
και τελικα θα τραβουσαν μαλακια στην πισινα...!

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
εσυ νομιζεις οτι ο Sub Zero στερηθηκε τιποτα απο αυτα που γραφεις? και πως γι'αυτο δε βρισκει μουνι?

το μοναδικο μειον (που του "πιστωνω") ειναι οτι δε μενει Αθηνα-Θεσνκη ,αλλα επαρχια ...απ' οτι εχει αφησει να εννοηθει.
ξερω ατομα που ξεκινησαν απο μετρ και γκαρσονια και εγιναν γαμιαδες και ατομα που δεν ηξεραν τι ειχαν και παρεμειναν γκασμαδες.
το οποιο αν δε ξερεις κιολας να χειριστεις,πολλες φορες αποδεικνυεται ντεσαβανταζ.

μη νομιζεις οτι οι γονοι ευκαταστατων οικογενειων δεν αντιμετωπιζουν μνησικακια και τρικλοποδιες σε μια κομπλεξικη κοινωνια σαν την ελληνικη. αν υπηρετησες στο στρατο,θα το θυμασαι πολυ καλα αυτο.
.....δεν εννοοω τα πουστοβυσματα του καθε βλαχοδημαρχου,αλλα γονους καλων οικογενειων.
που τους βλεπεις ρε παιδι μου να εχουν πιο ευγενη συμπεριφορα,ξεχωριζουν σαν τη μυγα μες το γαλα.

λες και αυτοι φταινε που γεννηθηκαν σε μια οικογενεια που τυχαινει να εχει κανα-δυο ακινητα παραπανω.
εχω φιλαρακι με εξοχικο σε Χαλκιδικη και σε βουνο που δεν εχει παει ποτε με μουνια εκει.

καθε καλοκαιρι στην ταρατσα του ξενοδοχειου που εγινε το περιστατικο με την 24χρονη διοργανωνονται events-παρτακια με dj' s και ολο τον αφρο απο μωρακια του instagram και οχι μονο

αυτα τα ατομα με εχουν προσκαλεσει τουλαχιστον 3 φορες ,με σχεδον ετοιμη μουνοπαρεα για πασα.

κατι ματαιοδοξοι λιγουρο-μαλακες σαν τον Sub Zero πρωτοι πρωτοι θα ετρεχαν με την ελπιδα να γαμησουν.
εχει πει ο σαμπ οτι δεν εχει λεφτα νομιζω ειναι ανεργος και μενει σε χωριο αρα παιζει μεγαλο ρολο το οτι ειναι φτωχος,για αυτο δενε χει γκομενα..αμα ειχε ενα μιλλιον στην ακρη,τσιμπουκια θα του κανανε τωρα οι ελλειινιδες των γυρω χωριων..

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.696
Πόντοι
3.786

εχω φιλαρακι με εξοχικα σε Χαλκιδικη και σε βουνο που δεν εχει παει ποτε με μουνια εκει.

κατι ματαιοδοξοι-λουζερς- λιγουρομαλακες σαν τον Sub Zero πρωτοι πρωτοι θα ετρεχαν με την ελπιδα να γαμησουν.
Σωστές τοποθετήσεις.Όσο για τις Instagrammer του hotel,καλύτερα που δεν πας.Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για gold diggers.Κάποιες σωστές πάσες ωστόσο καλό είναι να αξιοποιούνται κατά τη γνώμη μου.Βέβαια σαν το αυθόρμητο δεν έχει,σε αυτό πιστεύω πως συμφωνούμε όλοι

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Ο σαντ ανηκει στην κατηγορια των στραπατσαριμενων.
Οταν δεν σου παει τιποτα καλα λογικο ειναι και στον ερωτικο συναισθηματικο τομέα να σου πανε ολα σκατα.
Εγω πιστευω οτι κατα κορον το προβλημα ειναι ταξικο στο μεγαλυτερο ποσοστο.του.
Οχι μονο το οικονομικο σκελος αλλα και το κοινωνικο οπως και το ψυχολογικο,αυτο το τριπτυχο ειναι το κυριοτερο για να εχει ερωτικη επιτυχια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.995
Πόντοι
3.656

Και τελικά έμενες κι εσύ να τον παίζεις στην παραλία αντί να πας στη μουνοπαρέα :tooth:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Και τελικά έμενες κι εσύ να τον παίζεις στην παραλία αντί να πας στη μουνοπαρέα :tooth:

οχι μαλακακο :birdman: :birdman: :birdman:

καμακωσα και γαμησα σε 3 μερες ΤΖΑΜΠΑ !

στο αλλο θα πληρωνα ΕΙΣΟΔΟ + 2-3-4 ποτα !

....με την αιρεση οτι....θα γαμουσα !

το πολυ πολυ να μου ζητουσαν ινσταγκραμ που δεν..εχω:idiot:

παντα πρεπει να εχεις επιγνωση του στοχου---του πεδιου δρασης---της στρατηγικης επιτευξης του στοχου

μεταξυ πασας και γκολ,μεσολαβουν ανα περιπτωση διαφορετικες τριπλες:coffee:

πρεπει να τις εχεις δουλεψει πριν τη σεντρα.

Τελευταία τροποποίηση:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Ο σαντ ανηκει στην κατηγορια των στραπατσαριμενων.
Οταν δεν σου παει τιποτα καλα λογικο ειναι και στον ερωτικο συναισθηματικο τομέα να σου πανε ολα σκατα.
Εγω πιστευω οτι κατα κορον το προβλημα ειναι ταξικο στο μεγαλυτερο ποσοστο.του.
Οχι μονο το οικονομικο σκελος αλλα και το κοινωνικο οπως και το ψυχολογικο,αυτο το τριπτυχο ειναι το κυριοτερο για να εχει ερωτικη επιτυχια.

στην κατηγορια των κλαψομουνηδων ανηκει.

σπουδασε Θεσσαλονικη,αρα νοικιαζε με τα λεφτα των δικων του.
τοτε θεωρητικα δε δουλευε,συμφωνα με τα κατα καιρους λεγομενα του.
οτι δηλαδη ασχολιοταν μονο με μαλακιες-ποδοσφαιρικα-μπυρες με μπακουρια. αυτος τα εχει πει.

τοτε τι εκανε λοιπον? ηταν ταξικο το προβλημα της αγαμιας του? πλακα κανεις?
οι υπολοιποι συμφοιτητες του ηταν απογονοι του Λατση?

ο ιδιος εχει αναφερει επισης πως οι Ελληνες γονεις βοηθανε τα παιδια τους μεχρι καποια σεβαστη ηλικια.
ομολογει εμμεσα πως τουλαχιστον δεν προερχεται απο οικογενεια με οικονομικα προβληματα.
προερχεται δηλαδη απο μια μεση ελληνικη οικογενεια.

αφου δε γαμουσε,μπορουσε να επικεντρωσει στην επιμορφωση του, μπας και φυγει εξωτερικο.
σιγουρα προτιμοτερη λυση απο επαρχια,οπου εν μερει τον καταλαβαινω.

αμα το προβλημα ηταν ταξικο,δε θα γαμουσαν οι Πακιστανοι και τυποι σαν τον Sub Zero θα επρεπε να γαμανε ασαλιωτα.
ελα ομως που συμβαινει το αντιστροφο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
αμα το προβλημα ηταν ταξικο,δε θα γαμουσαν οι Πακιστανοι και τυποι σαν τον Sub Zero θα επρεπε να γαμανε ασαλιωτα.

ειδικά αυτό το θέμα που έθεσες όντως είναι μεγάλο και προς συζήτηση. κάποιοι πακιστανοί και λοιποί μετανάστες από ισλαμικές χώρες της μέσης ανατολής τις πάνε πριονοκορδέλα κάποιες ελληνίδες κανονικό ξέσκιμα τα κωλαράκια τους. διότι αυτοί περισσότερο κώλο γαμάνε παρά μουνί

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
στην κατηγορια των κλαψομουνηδων ανηκει.

σπουδασε Θεσσαλονικη,αρα νοικιαζε με τα λεφτα των δικων του.
τοτε θεωρητικα δε δουλευε,συμφωνα με τα κατα καιρους λεγομενα του.
οτι δηλαδη ασχολιοταν μονο με μαλακιες-ποδοσφαιρικα-μπυρες με μπακουρια. αυτος τα εχει πει.

τοτε τι εκανε λοιπον? ηταν ταξικο το προβλημα της αγαμιας του? πλακα κανεις?
οι υπολοιποι συμφοιτητες του ηταν απογονοι του Λατση?

ο ιδιος εχει αναφερει επισης πως οι Ελληνες γονεις βοηθανε τα παιδια τους μεχρι καποια σεβαστη ηλικια.
ομολογει εμμεσα πως τουλαχιστον δεν προερχεται απο οικογενεια με οικονομικα προβληματα.
προερχεται δηλαδη απο μια μεση ελληνικη οικογενεια.

αφου δε γαμουσε,μπορουσε να επικεντρωσει στην επιμορφωση του, μπας και φυγει εξωτερικο.
σιγουρα προτιμοτερη λυση απο επαρχια,οπου εν μερει τον καταλαβαινω.

Βρειτε ενα ανεργο 30αρη που μένει με τους γονείς του να εχει γκομενα?
Αν δεν εχεις δουλεια και λεφτα οσο και να σε θελει η γκομενα δεν θα κατσει,οι γυναικες κοιτανε επενδυτικα..θα πουν αυτος δεν εχει δουλεια και λεφτα αρα δεν θα μπορεσει να κρατησει οικογενεια αρα δεν κανει για συζηγος αρα δεν κανω κατι μαζι του γιατι δεν υπαρχει μελλον μαζι του.
Αν ο σαντ ανηκει σ αυτη τη κατηγορια λογικο ειναι να μην μπορει να στεριωσει σε σχεση,θα μένει μονο με τη γνωριμια και γεια σας και καπακι θα μπαινει εδω μεσα και θα κλαιει.
Δυστηχως οι γυναικες κοιτανε στανταρς λεφτα και πουτσα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αν δεν εχεις δουλεια και λεφτα οσο και να σε θελει η γκομενα δεν θα κατσει,οι γυναικες κοιτανε επενδυτικα..θα πουν αυτος δεν εχει δουλεια και λεφτα αρα δεν θα μπορεσει να κρατησει οικογενεια αρα δεν κανει για συζηγος αρα δεν κανω κατι μαζι του γιατι δεν υπαρχει μελλον μαζι του.
Αν ο σαντ ανηκει σ αυτη τη κατηγορια λογικο ειναι να μην μπορει να στεριωσει σε σχεση,θα μένει μονο με τη γνωριμια και γεια σας και καπακι θα μπαινει εδω μεσα και θα κλαιει.

εγώ ξέρω έναν δεν κάνω πλάκα και του δίνει και η γκόμενα λεφτά μερικές φορές

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Και μην μενεται μονο στα λεφτα,αυτο ειναι μονο η αρχη μετα ακολουθουν και οι σεξουαλικες επιδοσεις.
Εκει ειναι η δευτερη δοκιμασια ενος αντρα για εγκριση,περα απο το μέγεθος που λιγες το κοιτανε εκτος και αν εισαι κατω των 12 ποντων οποτε εκει υπαρχει θεμα παιζει ρολο αν εισαι καλος γαμεας.
Αν ο αντρας περασει και αυτες τις δυο δοκιμασιες με επιτυχια τοτε εγκρινετε,βεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο η γκομενα να ερωτευτει και να μην κοιταει επενδυτικα αν και αυτο συμβαινει σπανια αλλα συμβαίνει

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.995
Πόντοι
3.656

Μέχρι 30,αν μικροδείχνεις και λίγο σε εμφάνιση,σε παίρνει να γκομενίζεις με φοιτήτριες κλπ μέχρι 25 ακόμα και χωρίς λεφτά.Βασική προυπόθεση φυσικά να μένεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Τώρα μετά τα 30,αν δεν είσαι κάποιος πολύ κοινωνικός ή πολύ εμφανίσιμος,χωρίς σοβαρή δουλειά/λεφτά,δύσκολα τα πράματα.Βέβαια μπορεί να γυαλίζεις σε τίποτα μιλφογκιλφ,αλλά και μ'αυτές δεν μπορείς να κάνεις κάτι σοβαρά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom