Εισαι βολεψακιας για υτο τα λες αυτα.
Αν βγουμε στα 18 στη κοινωνια μαζι εσυ εχεις το σπιτι σου τη καλη δουλεια λαι τα λεφτα των γονιων σου απο πισω,ενω εγω δεν θα εχω τιποτα δεν μπορεις να πεις οτι ξεκιναμε απο την ιδια αφετηρία.
εσυ νομιζεις οτι ο Sub Zero στερηθηκε τιποτα απο αυτα που γραφεις? και πως γι'αυτο δε βρισκει μουνι?
το θεμα δεν ειναι ταξικο, αλλα ψυχολογικο-συνειδησιακο... στον καθε ανθρωπο!
το μοναδικο μειον (που του "πιστωνω") ειναι οτι δε μενει Αθηνα-Θεσνκη ,αλλα επαρχια ...απ' οτι εχει αφησει να εννοηθει.
ξερω ατομα που ξεκινησαν απο μετρ και γκαρσονια και εγιναν γαμιαδες και ατομα που δεν ηξεραν τι ειχαν και παρεμειναν γκασμαδες.
το backround εινα απλως εργαλειο,τιποτε παραπανω.
το οποιο αν δε ξερεις κιολας να χειριστεις,πολλες φορες αποδεικνυεται ντεσαβανταζ.
μη νομιζεις οτι οι γονοι ευκαταστατων οικογενειων δεν αντιμετωπιζουν μνησικακια και τρικλοποδιες σε μια κομπλεξικη κοινωνια σαν την ελληνικη. αν υπηρετησες στο στρατο,θα το θυμασαι πολυ καλα αυτο.
.....δεν εννοοω τα πουστοβυσματα του καθε βλαχοδημαρχου,αλλα γονους καλων οικογενειων.
που τους βλεπεις ρε παιδι μου να εχουν πιο ευγενη συμπεριφορα,ξεχωριζουν σαν τη μυγα μες το γαλα.
τους καταλαβαινεις πριν καν γνωριστειτε.
λες και αυτοι φταινε που γεννηθηκαν σε μια οικογενεια που τυχαινει να εχει κανα-δυο ακινητα παραπανω.
εχω φιλαρακι με εξοχικα σε Χαλκιδικη και σε βουνο που δεν εχει παει ποτε με μουνια εκει.
προτιμα την πολη ακομη και καλοκαιρι.
θα σου πω και για μενα. επειδη ξερω καποια ατομα στη νυχτα της Θεσσαλονικης.
καθε καλοκαιρι στην ταρατσα του ξενοδοχειου που εγινε το περιστατικο με την 24χρονη διοργανωνονται events-παρτακια με dj' s και ολο τον αφρο απο μωρακια του instagram και οχι μονο
αυτα τα ατομα με εχουν προσκαλεσει τουλαχιστον 3 φορες ,με σχεδον ετοιμη μουνοπαρεα για πασα.
ε λοιπον εγω δεν πηγα καμια φορα γιατι δε γουσταρω στημενα σκηνικα.
προτιμησα να καμακωσω στην παραλια της Θεσσαλονικης τουριστριες.
προτιμησα να χαραξω τη δικη μου αφετηρια και -δοξα το θεο -καλα βαδιζω.
κατι ματαιοδοξοι-λουζερς- λιγουρομαλακες σαν τον Sub Zero πρωτοι πρωτοι θα ετρεχαν με την ελπιδα να γαμησουν.
και τελικα θα τραβουσαν μαλακια στην πισινα...!