Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ε και πόσες φορές το χρόνο θα πας;

γι' αυτό ανέφερα να έχει κάποιος μια άλφα οικονομική δυνατότητα ώστε να μπορεί να ανεβαίνει επάνω 3 φορές το χρόνο και να κατεβάζει και εδώ στην Ελλάδα για διακοπές άλλες 2 φορές σύνολο 5 φορές το χρόνο από 10 μέρες με δυο εβδομάδες την κάθε φορά

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.996
Πόντοι
3.656
μια εισαγωγή γυναικών από το ανατολικό μπλοκ να γεμίσουν τα χωριά με γυναίκες θα ήταν το καλύτερο. Προσπάθησε να το κάνει ανεπιτυχώς ο δήμαρχος της Ζαχάρω Ηλείας πριν χρόνια χωρίς αποτέλεσμα

Ότι γάμησε γάμησε ο έλληνας απο ανατολικό μπλοκ,τελειώσαν αυτά,δυστυχώς τότε ήμασταν μωρά δεν τα ζήσαμε

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
μια εισαγωγή γυναικών από το ανατολικό μπλοκ να γεμίσουν τα χωριά με γυναίκες θα ήταν το καλύτερο. Προσπάθησε να το κάνει ανεπιτυχώς ο δήμαρχος της Ζαχάρω Ηλείας πριν χρόνια χωρίς αποτέλεσμα
το 2009 ο τοτε δημαρχος της περιοχης μου, διοργανωσε μια εκδρομη στη βουλγαρια σοφια μονο για αντρες. οταν φτασανε εκει , οι περισσοτεροι παντρεμενοι, και οι υπολοιποι μπακουρια, ολοι πηγαν στις πουτανες , δεν εμεινε κανεις εκτος :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ότι γάμησε γάμησε ο έλληνας απο ανατολικό μπλοκ,τελειώσαν αυτά,δυστυχώς τότε ήμασταν μωρά δεν τα ζήσαμε

δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια sad και έχουμε μάθει να ζούμε μ' αυτή. Εγώ ως λύση πρότεινα για όποιον διαθέτει μια κάποια οικονομική επιφάνεια να κάνει τακτικές εξορμήσεις στο μπλοκ και συνάμα να κατεβάζει και Ελλάδα κοπέλες ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να μην στερείται της γυναικείας συντροφιάς και του σεξ φυσικά

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
το 2009 ο τοτε δημαρχος της περιοχης μου, διοργανωσε μια εκδρομη στη βουλγαρια σοφια μονο για αντρες. οταν φτασανε εκει , οι περισσοτεροι παντρεμενοι, και οι υπολοιποι μπακουρια, ολοι πηγαν στις πουτανες , δεν εμεινε κανεις εκτος :2funny:

ναι τα ξέρω χαχαχαχα :2funny::2funny::2funny: φοβερές αυτές οι εκδρομές ''εκπαιδευτικού χαρακτήρα'' ?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια sad και έχουμε μάθει να ζούμε μ' αυτή. Εγώ ως λύση πρότεινα για όποιον διαθέτει μια κάποια οικονομική επιφάνεια να κάνει τακτικές εξορμήσεις στο μπλοκ και συνάμα να κατεβάζει και Ελλάδα κοπέλες ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να μην στερείται της γυναικείας συντροφιάς και του σεξ φυσικά
Το θεμα ειναι να δουμε αν αξιζουν για γαμο τα κοριτσια του μπλοκ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το θεμα ειναι να δουμε αν αξιζουν για γαμο τα κοριτσια του μπλοκ

ρίσκο μεγάλο η ιστορία και η πορεία έχει δείξει ότι όσοι κατέβασαν γυναίκα από πάνω για γάμο η κατάληξη δεν ήταν καλή. μόλις έμαθε τα κόλπα στο ελλαδιστάν τον παράτησε με την πρώτη ευκαιρία.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
2 φορες το χρονο ανετα και οποιος εχει λεφτα μπορει και 3.
Ελλαδα μονο δουλεια και αποταμιευση για εξορμήση στο μπλοκ.

τα έγραψα τα ίδια σε πιο πάνω post εγώ μην επαναλαμβάνεσαι τζάμπα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Ρωσία φυσικά καλύτερα, αλλά και Ουκρανία αν κάποιος είναι ως 40 χρ. με ωραίο ντύσιμο και εμφάνιση θα έχει μπόλικες επιτυχίες. Την δεδομένη χρονική στιγμή η Ουκρανία είναι δύσκολο τερέν για τους +50 χρ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.996
Πόντοι
3.656
Ρωσία φυσικά καλύτερα, αλλά και Ουκρανία αν κάποιος είναι ως 40 χρ. με ωραίο ντύσιμο και εμφάνιση θα έχει μπόλικες επιτυχίες. Την δεδομένη χρονική στιγμή η Ουκρανία είναι δύσκολο τερέν για τους +50 χρ.

Οι ειδικοί λένε τα αντίθετα

Ουκρανία για 50+ και Ρωσία δεν πατάς χωρίς χρήμα

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Sub Zero

OI EΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΖΕΡΙΑ !

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ
:dancing::dancing::dancing::dancing::dancing::dancing:

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Οι ειδικοί λένε τα αντίθετα

Ουκρανία για 50+ και Ρωσία δεν πατάς χωρίς χρήμα

άσε τι λένε μέχρι και ο υπερβολικός kman2 το παράδεκτηκε ότι τώρα η Ουκρανία δεν ενδείκνυται για μπαρμπάδια ως 50 χρ. μπορεί κάποιος να έχει επιτυχίες με ωραίο κομψό ντύσιμο και λίγο μαρούλι στην τσέπη ως 40 χρ. από εκεί και έπειτα δυσκολεύουν τα πράγματα στην Ουκρανία όσο μεγαλώνει κάποιος ηλικιακά

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.507
Πόντοι
456
παντως ειναι και μερικες που ειναι 35 και εκει γυρω, που ειναι μονες χρονια. εχουν τη δουλεια το σπιτι και στο χωριο και στη πολη, και αμαξι , και τις παρεες τους, ολα κανονικα. αλλα μονες....
Οι πιο πολλές θα καταλήξουν και μόνες.
Προσωπικά και πιστεύω πολλοί άλλοι με γυναίκες αυτής της ομάδας μετά από ένα δυο γαμήσια τις βαριούνται σεξουαλικά και γυρνάνε στις παλιές καλές συνήθειες. Η έλξη στις γυναίκες είναι καθαρά αντικειμενική και πως να το κάνουμε οι νεώτερες είναι πιο ελκυστικές.
Επειδή έχουν μάθει να χρησιμοποιούν το σεξ σαν όπλο μόλις καταλάβουν πως ξενέρωσες μαζί τους τις πιάνουν τα ψυχολογικά.

Οι μόνες που έχουν πιθανότητες σε αυτή την ηλικία είναι αυτές που συνειδητοποιούν πως πλέον δεν τις παίρνει να χρησιμοποιούν μόνο το μουνί τους αλλά πρέπει και να μάθουν να είναι άνθρωποι πρώτα και γυναίκες μετά.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Και οι γυναίκες έχουν θέμα με τις παρεες... Μη νομίζεις ότι έχουν και όλες αυτό το προνόμιο δεν έχουν όλες μεγάλο κυκλο.
Η γυναίκα 2 3 κολιτες, ξαδελφτες τις έχει.. Εγώ να σου πω αντε δενε έχει φίλες ένα γκόμενάκι, δύσκολο είναι δηλαδή να βρει γαμια δες φίλους δε χρόνο ρεκόρ? Έχει ζιτιση ενώ ο άντρας δενε χει ζιτισι για αυτό ο άντρας ψάχνει να βρει μου Ι μέσω κοι νης παρέας και κυκλου, γιατί Ελλάδα ξέρει ο άντρας ότι έξω από την παρέα δεν προκειτε να βρει τίποτα, καμία, όσο και να την πέφτει στο δρόμο..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Σωστα αυτα που λες αλλα θα τονισω το εξης.
Οι ελληνιδες εχουν καταντησει να ειναι απο τις πιο δυσκολες γυναικες παγκοσμιως στο να πηδηθουν.
Εχουν συνδεσει το σεξ με τη σχεση τη σχεση με τη γνωριμια και τη γνωριμια να γινεται μεσα απο φιλικες επαφες η κυκλους.
Δεν ειναι υπαρχει ξενερωτερο πραγμα να ειναι μια παρεα 3 αγοριων και 4 κοριτσιων και να μπλεκουν τα μπουτια τους.
Μια φορα απ εξω εγω απο αυτους τους κυκλους ενας γνωστος μου μου ελεγε με γουσταρει η αθηνα αλλα εμενα δεν μου αρεσει και την επεσα στην ελενη,η ελενη μου δωσε χειλοπιτα και τελικα τα μπλεξα με τη κατερινα.
Η αθηνα τα εμπλεξε με τον αλλον στην παρεα που λογικα δεν θα αρεσε στις αλλες δυο και η ελενη βγηκε εκτος κυκλου και βρηκε απο αλλον κυκλο ενω μπακουρι εμεινε ο ενας μεσα στο κυκλο μιας και δεν ειχε αλλο κυκλο να χωθει.
Η παρεα αυτη εσπασε βεβαια αλλα μεχρι να σπασει καφετεριες μπουζούκια κλπ
Δεν υπάρχει πιο ξενερωτη φαση μ αυτο που εγινε.
Όλοι αυτοί που λες βρικα ε όμως μια να γαμανε μέσω κύκλου κια κοινής παρέας, κουτσά στραβά κάτι γαμανε.. Άμα δεν είχανε αυτήν την κοινή παρέα,μπακουρια και αγαμιτοιθα ήτανε και αυτοί μια ζωή.. Βλέπεις πόσο τους βοιθισε η παρέα να γαμανε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom