jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Σωστα αυτα που λες αλλα θα τονισω το εξης.Όταν οι ελλεινιδες λένε σεξουαλική απελευθέρωση εννοουν ότι μπορούν και πηγαίνουν με όσους άντρες έχει η παρέα κύκλος τους, και με κοινούς γνωστούς από άλλη παρέα,αυτό εννοούνε, δεν εννοούνε ότι σιμαμτησανε έναν άγνωστο στο δρόμο και κάνανε φλερτ και σχεση.. Απελευθέρωση του βιζματ9ς το λενε αυτό, είσαι βιζμα χεχεις κονε, γαμας αλλιώς σε τρωει η μαλακια
Οι ελληνιδες εχουν καταντησει να ειναι απο τις πιο δυσκολες γυναικες παγκοσμιως στο να πηδηθουν.
Εχουν συνδεσει το σεξ με τη σχεση τη σχεση με τη γνωριμια και τη γνωριμια να γινεται μεσα απο φιλικες επαφες η κυκλους.
Δεν ειναι υπαρχει ξενερωτερο πραγμα να ειναι μια παρεα 3 αγοριων και 4 κοριτσιων και να μπλεκουν τα μπουτια τους.
Μια φορα απ εξω εγω απο αυτους τους κυκλους ενας γνωστος μου μου ελεγε με γουσταρει η αθηνα αλλα εμενα δεν μου αρεσει και την επεσα στην ελενη,η ελενη μου δωσε χειλοπιτα και τελικα τα μπλεξα με τη κατερινα.
Η αθηνα τα εμπλεξε με τον αλλον στην παρεα που λογικα δεν θα αρεσε στις αλλες δυο και η ελενη βγηκε εκτος κυκλου και βρηκε απο αλλον κυκλο ενω μπακουρι εμεινε ο ενας μεσα στο κυκλο μιας και δεν ειχε αλλο κυκλο να χωθει.
Η παρεα αυτη εσπασε βεβαια αλλα μεχρι να σπασει καφετεριες μπουζούκια κλπ
Δεν υπάρχει πιο ξενερωτη φαση μ αυτο που εγινε.