You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
χαχα αυτα τα λες εσυ,δεν ειναι ολες καριολες που θελουν να γαμηθουν με πολλους υπαρχουν κοπελες που θελουν να πανε μονο με σωστους ανθρωπους και αυτος ο ανθρωπος δεν εισαι εσυ και γιαυτο δε πηγαν αγγελουδια μαζι σου.
Υπάρχουν και αγνές κοπέλες Σε μια φάση της ζωής μου που λες , αποφάσισα να γίνω ρομαντικό και καλο παιδί [ για έναν μήνα περίπου δεν άντεξα παραπάνω ] . Οπότε μια καλή κοπέλα [εξαδέλφη μου , καλή καριόλα και αυτή ] μου γνώρισε μια κολλητή της , επίσης καλή κοπέλα , αγνή με αρχές , άβγαλτη , κτλ που αναζητούσε ένα σοβαρό παιδί για σχέση ουσίας .
Να μην στα πολυλογώ ,ξεκινήσαμε να πάμε μια βόλτα .ΑΛΛΑ στο τάδε μέρος για ποτό δεν ήθελε , στο τάδε στέκι για φαγητό δεν ήθελε , στην τάδε περιοχή δεν ήθελε , [ η τυπισα είτε είχε σχεδόν σε κάθε μέρος κάποιον πρώην , είτε είχε πάει με κάποιον πρώην και την ήξεραν τι σουργελο είναι και κρυβόταν ] Μετά πολλά καταλήξαμε σε ένα καινούργιο σουβλατζίδικο [ αφού πρώτα τσέκαρε με τρόπο το , μήπως και έπιασε δουλειά εκεί κάποιος πρώην ] και πλακώσαμε τα πιτογυρα .
Να μην στα πολυλογώ , στο τέλος πήγαμε και στο σπίτι της , [ προικα της ] στήνεται στα τέσσερα , και μου λέει πάρε με από πίσω , θέλω να είσαι εσύ ο πρώτος που θα με πάρει από τον κώλο .μιας που η σχέση μας πάει σοβαρά , αλλά πρόσεχε γιατί διπλα ακριβως μένουν οι γονείς μου .[ Μα τον θεό , τον βούδα , και οποίον άλλον , δεν κάνω πλάκα ]
Λοιπόν νεαρέ , κανόνισε , να σε τυλίξει καμιά τέτοια , και να έρθεις εδώ να μας πεις παιδιά παντρεύομαι , και αντίο γιατί δεν είναι σωστό να μπαίνω εδώ .
Υ.ς οι πρώην της έγιναν πρώην λόγο κέρατου , ολόκληρα κοπάδια από ταράνδους έχει φιαξει σε όλην την επικράτεια .
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
οχι ολες αυτα τα λες εσυ εγω πιστευω πως υπαρχουν καλες αλλα δεν ειναι πολλες οι οποιες ουτε κερατωνουν και θελουν τον καλο απο την αρχη απλα εσυ δε τις γνωρισες και καλυτερα γιατι δε σου αξιζαν εφοσον εισαι υπερ του κερατου.Η θεια μου πχ ειναι κοπελα υποδειγμα σοβαρη σεμνη μια σχεση εχει κανει μονο με εναν αγγλο,η κοπελα ειναι σπανια περιπτωση λιγες κοπελες ειναι τοσο καλες αλλα υπαρχουν αυτες καταλαβες?δεν ειναι ολες καριολες επειδη εσεις ολοι εδω γνωρισατε μονο τετοιες και ουτε μια πραγματικα σωστη.Θα στο πω καπως πιο λιανα:
Καρδιες ραγιζουν οταν το αγγελουδι κανει μαλακια.
Τοσοι και τοσοι πιστοι και κτητικοι μουνοδουλοι επεσαν απο τα συννεφα οταν η αγγελικη τους συντροφος γαμηθηκε με ενα αξεστο αγριορουνο.
Αγιες δεν υπαρχουν λεμε.Μονο ανθρωποι αφελεις η εθελοτυφλουντες.
Ξερω ενα τετοιο αγαθο μαλακα φρεσκοπαντρεμενο.
Ο ορισμος του υποψηφιου "κερατα"
Και κατι αλλο
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΚΑΛΟ ΑΝΔΡΑ.
ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ "ΣΤΡΩΣΕΙ" Ειναι προκληση για εκεινη.
Τελευταία τροποποίηση:
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
φιλε απλα εισαι μυσογυνης και δε βρηκες ποτε μια αληθινα καλη αλλα μονο τετοιες και πιστευεις πως ολες ειναι τετοιες καριολες ειναι ωραιο να παραμυθιαζεσαι αλλα υπαρχουν καποιες ελάχιστες καλες οπως ειναι η θεια μου υποδειγμα η πιο σωστη σεμνη,αλλα κοπελες σα τη θεια μου δε θα πανε με εσας εδω γιατι δεν ειστε σοβαροι σαν αυτες,ποτε δε θα τις βρειτε και γιαυτο μια ζωη θα πιστευετε οτι ολες ειναι καριολες.Από αγγελούδια χαμηλοβλεπούσες άλλο τίποτα
Τελευταία τροποποίηση:
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
μπορει να υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις δεν λεω μια που το παιζει ντροπαλη χαμηλοβλεπουσα και να εχει παει και με αλλους και να ειναι καριολα αλλα δεν σημαινει πως ειναι ολες οι σωστες ετσι δλδ να κρυβονται και να ειναι κατι αλλο,το οτι δε γνωρισες μια πραγματικα καλη αλλα ολο καριολες δε σημαινει πως δε υπαρχουν οι πραγματικα σωστες που οτι ειναι εξω χαμηλοβλεπουσες δλδ ειναι και στη πραγματικοτητα απλα οκ δεν ειναι πολλες,η θεια μου πχ ειναι υποδειγμα γυναικας σοβαρη σεμνη αλλα τετοιες κοπελες δεν ειναι για σας εδω που ειστε μυσογινηδες και μη σοβαροι.Υπάρχουν και αγνές κοπέλες Σε μια φάση της ζωής μου που λες , αποφάσισα να γίνω ρομαντικό και καλο παιδί [ για έναν μήνα περίπου δεν άντεξα παραπάνω ] . Οπότε μια καλή κοπέλα [εξαδέλφη μου , καλή καριόλα και αυτή ] μου γνώρισε μια κολλητή της , επίσης καλή κοπέλα , αγνή με αρχές , άβγαλτη , κτλ που αναζητούσε ένα σοβαρό παιδί για σχέση ουσίας .
Να μην στα πολυλογώ ,ξεκινήσαμε να πάμε μια βόλτα .ΑΛΛΑ στο τάδε μέρος για ποτό δεν ήθελε , στο τάδε στέκι για φαγητό δεν ήθελε , στην τάδε περιοχή δεν ήθελε , [ η τυπισα είτε είχε σχεδόν σε κάθε μέρος κάποιον πρώην , είτε είχε πάει με κάποιον πρώην και την ήξεραν τι σουργελο είναι και κρυβόταν ] Μετά πολλά καταλήξαμε σε ένα καινούργιο σουβλατζίδικο [ αφού πρώτα τσέκαρε με τρόπο το , μήπως και έπιασε δουλειά εκεί κάποιος πρώην ] και πλακώσαμε τα πιτογυρα .
Να μην στα πολυλογώ , στο τέλος πήγαμε και στο σπίτι της , [ προικα της ] στήνεται στα τέσσερα , και μου λέει πάρε με από πίσω , θέλω να είσαι εσύ ο πρώτος που θα με πάρει από τον κώλο .μιας που η σχέση μας πάει σοβαρά , αλλά πρόσεχε γιατί διπλα ακριβως μένουν οι γονείς μου .[ Μα τον θεό , τον βούδα , και οποίον άλλον , δεν κάνω πλάκα ]
Λοιπόν νεαρέ , κανόνισε , να σε τυλίξει καμιά τέτοια , και να έρθεις εδώ να μας πεις παιδιά παντρεύομαι , και αντίο γιατί δεν είναι σωστό να μπαίνω εδώ .
Υ.ς οι πρώην της έγιναν πρώην λόγο κέρατου , ολόκληρα κοπάδια από ταράνδους έχει φιαξει σε όλην την επικράτεια .
giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 343
- Πόντοι
- 26
Ευτυχώς που βρήκα γυναίκα ξένη όμορφη, σοβαρή,σωστή και με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι της και δε κάθομαι να ασχολούμαι με το είδος αυτό των ελλεεινίδων πια. Δεν έβγαζα άκρη μαζί τους τόσα χρόνια τέτοιο χάος μέσα στο μυαλά τους δεν έχω ξαναδεί. Μακριά. Σίγουρα υπάρχουν και καλές ελληνίδες αλλά είναι σταγόνα στον ωκεανό. Βέβαια όπως λέει και στο γκαλοπ επάνω όλα ξεκινάνε και απο το τι εκπαίδευση παίρνεις απο το σπίτι.
Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Τη καλύτερη δουλειά εκανες. Από Βαλκάνια? ?Ευτυχώς που βρήκα γυναίκα ξένη όμορφη, σοβαρή,σωστή και με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι της και δε κάθομαι να ασχολούμαι με το είδος αυτό των ελλεεινίδων πια. Δεν έβγαζα άκρη μαζί τους τόσα χρόνια τέτοιο χάος μέσα στο μυαλά τους δεν έχω ξαναδεί. Μακριά. Σίγουρα υπάρχουν και καλές ελληνίδες αλλά είναι σταγόνα στον ωκεανό. Βέβαια όπως λέει και στο γκαλοπ επάνω όλα ξεκινάνε και απο το τι εκπαίδευση παίρνεις απο το σπίτι.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Τυπε... Υπάρχουν καλές κοπέλες αλλά δε θα έρθουν σονυ και ντε τη περιοδο που θες εσυ να αλλάξειςΥπάρχουν και αγνές κοπέλες Σε μια φάση της ζωής μου που λες , αποφάσισα να γίνω ρομαντικό και καλο παιδί [ για έναν μήνα περίπου δεν άντεξα παραπάνω ] . Οπότε μια καλή κοπέλα [εξαδέλφη μου , καλή καριόλα και αυτή ] μου γνώρισε μια κολλητή της , επίσης καλή κοπέλα , αγνή με αρχές , άβγαλτη , κτλ που αναζητούσε ένα σοβαρό παιδί για σχέση ουσίας .
Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Διαβάζεις τι λες? Σου Τη ΓΝΏΡΙΣΕ η ξαδέλφη σου τη γκόμενά.. Μασιμενο φαΐ σου έδωσε δηλαδή.. Είσαι άλλος ένας που γαμαει μέσω κύκλου, κοινής παρέα και κοινών γνωστών.. Αν σε εβλεεπ στο δρόμο ούτε γειά δεν θα σου έλεγε η γκόμενά.δηλαδή γαμας λόγω κύκλου.. Μήπως για αυτό μας λες όλη την ώρα πόσο εύκολο είναι να βρεισ γκόμενά στο ελλαντα? ??Υπάρχουν και αγνές κοπέλες Σε μια φάση της ζωής μου που λες , αποφάσισα να γίνω ρομαντικό και καλο παιδί [ για έναν μήνα περίπου δεν άντεξα παραπάνω ] . Οπότε μια καλή κοπέλα [εξαδέλφη μου , καλή καριόλα και αυτή ] μου γνώρισε μια κολλητή της , επίσης καλή κοπέλα , αγνή με αρχές , άβγαλτη , κτλ που αναζητούσε ένα σοβαρό παιδί για σχέση ουσίας .
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Και αν η ξαδέρφη σου ήταν καριόλα... Το μηλο κάτω από τη μηλιά θα πεσει
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Λοιπον νιαναροτυπε εδω συμφωνω μαζι σου...το πρόβλημα με σενα ομως ξερεις ποιο ειναι? (και θα την πατήσεις) οτι μάλλον βλεπεις περισσότερα αγγελουδια παρα καριόλες...μηπως λεω μηπως, σιγα σιγα να το πέρνεις λιγο αλλιως?χαχα αυτα τα λες εσυ,δεν ειναι ολες καριολες που θελουν να γαμηθουν με πολλους υπαρχουν κοπελες που θελουν να πανε μονο με σωστους ανθρωπους και αυτος ο ανθρωπος δεν εισαι εσυ και γιαυτο δε πηγαν αγγελουδια μαζι σου.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
πολυ σωστο αυτο που λες μπορει οταν αυτος δε ηταν ρομαντικος ν αμη του τυχαν αλλα υπαρχουν η θεια μου αμα τη δεις τελειως σεμνη και θελει μονο καλους ανθρωπους αλλα τετοιες κοπελες ειναι σπανιες ειναι η αληθεια γεροντοκορε στιλ σιγα μη τις βρει αυτος στη μονη περιοδο που ειπε ν αγινει ρομαντικος αυτες ειναι δυσευρετες αλλα υπαρχουν.Τυπε... Υπάρχουν καλές κοπέλες αλλά δε θα έρθουν σονυ και ντε τη περιοδο που θες εσυ να αλλάξεις
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
αφου λοιπον δεν ειναι ολες σαν τη θεια σου...you better watch your backπολυ σωστο αυτο που λες μπορει οταν αυτος δε ηταν ρομαντικος ν αμη του τυχαν αλλα υπαρχουν η θεια μου αμα τη δεις τελειως σεμνη και θελει μονο καλους ανθρωπους αλλα τετοιες κοπελες ειναι σπανιες ειναι η αληθεια γεροντοκορε στιλ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
να ακους τον γερο
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
οχι βλαδιμηρε κανεις λαθος,ξερω οτι υπαρχουν απειρες αναξιοπρεπεις καριολες αλλα υπαρχουν και καποιες ελαχιστες σα τη θεια μου,και να ξερεις οταν εκραξα το κερατο το εκραξα μονο σε κεινους που υποτιθεται ειναι με καποια που δε κερατωνει αμα αυτη η καποια κερατωνει τοτε καλα καναν δλδ καλος με τους καλους και σκαρτος με τους σκαρτους οπως ξαναειπα αλλα να μη λενε ολοι εδω οτι ολες θελουν τα κακα παιδια και ολες κερατωνουν επειδη δλδ ολοι εδω δε γνωρισαν ουτε μια σωστη στη ζωη τους δε σημαινει πως δε υπαρχουν απλα ειναι δυσευρετες στιλ σα της θειας μου,και το στιλ της θειας μου θελει ανθρωπους σοβαρους οχι τυπους σα εδω που το 99 τοις εκατο ειναι μη σοβαροι.Ας σοβαρευτουν πρωτα και να μπορουν να φερθουν σε μια τετοια γυναικα σωστα ωστε να τη βρουν και μετα θα λενε οτι υπαρχουν σωστες οσο ειναι μη σοβαροι δε θα τη βρουν ποτε.Λοιπον νιαναροτυπε εδω συμφωνω μαζι σου...το πρόβλημα με σενα ομως ξερεις ποιο ειναι? (και θα την πατήσεις) οτι μάλλον βλεπεις περισσότερα αγγελουδια παρα καριόλες...μηπως λεω μηπως, σιγα σιγα να το πέρνεις λιγο αλλιως?
Τελευταία τροποποίηση:
macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
την ξεκωλιασες αγρια τυπε?? αυτες ειναι....
οι νυμφομανεις εινα καταρα για τους συντροφους τους και ευχη για ολους τους αλλους
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
να ο σαντμαν
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
αυτο ειναι το δωματιο του jimakos900 ...να αν δεις κατω θα ειναι και πεταμένα τα αυτοκινητάκια του..
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.612
- Πόντοι
- 3.656
Στο άψε-σβήσε
Μέσα σε 2 χρόνια από το χωρισμό μας,γνώρισε άλλον,παντρεύτηκαν,και έχουν κι ένα μωρό 3 μηνών.Πότε πρόλαβε;Η φάση είναι πως όταν ήμασταν μαζί και συζητούσαμε έστω και για πλάκα για τέτοια θέματα,ούτε ν'ακούσει δέν ήθελε για γάμους και παιδιά.Άλλαξε τόσο γρήγορα μυαλά;Μπορεί ο άλλος να είναι καλύτερος.Καί πικραμένος είμαι και θυμωμένος,και το παραδέχομαι,και τί να πιστέψεις τελικά απ'όσα σου λέει ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου..
'Ποτέ γυναίκα στη ζωή να μην πιστέψεις',τα έλεγε κι ο Στράτος