Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Το 1998 άρχισε η μεγαλη διάδοση στην Ελλάδα. Έτρεξαν προγράμματα και αγορας πισι και διαδικτύου οπότε πήρε πολύς κόσμος σύνδεση. Νομίζω η κοσμοτε τον Απρίλιο του 98 ξεκίνησε τη λειτουργία και αυτή σε περιορισμένο πεδίο. Οι άλλοι δύο ακομη εστηναν δίκτυο. Δεν άργησες και ιδιαίτερα.
Προφανως γεννηθηκα νωριτερα απο ό,τι επρεπε. Αν ειχα γεννηθει 7-8 χρονια αργοτερα θα ηταν ολα πολυ καλυτερα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
απλα καποιες κοπελες πανε με τους λαθος ανθρωπους και οχι με τα σωστα παιδια αμα πηγαινε με ενα καλο παιδι δε θα τη βαριοταν αυτος το παιζει οτι δε γουσταρει κιολας δε φτανει που εχει,μερικες πανε με τετοιους που τις εχουν στο φτυσιμο.

Έτσι είναι και ζήσε μ'αυτό.

Ναι,πάνε με τους λάθος που τις φτύνουν.Αυτό τις ελκύει,αποδέξου το και προσπάθησε να γίνεις κι εσύ έτσι

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Έτσι είναι και ζήσε μ'αυτό.

Ναι,πάνε με τους λάθος που τις φτύνουν.Αυτό τις ελκύει,αποδέξου το και προσπάθησε να γίνεις κι εσύ έτσι
κακα τα ψεματα εγω ετσι δε γινομαι και μαθε πως δεν ελκυονται ολες απο τετοιους τυπους που ειναι αδιαφοροι μαζι τους,οι χαζογκομενες ελκυονται απο τετοιους εχει και κοπελες που εκτιμαν τους σωστους ασχετα που κανεις απο εδω δε τις εχει γνωρισει και καλυτερα γιατι δε σας αξιζουν.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
αυτο που λες δεν ειναι σωστο γιατι δε ειναι ολες σκαρτες εχει και καλες λιγες αλλα εχει απλα δε τις πετυχες ουτε εσυ ουτε κανεις απο εδω γιατι ειναι δυσευρετες και ξαναλεω καλυτερα γιατι δε τους αξιζουν τυποι σαν εσας.
Ποιοι είναι οι τύποι σαν και εμάς?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ποιοι είναι οι τύποι σαν και εμάς?
δεν ξερω αν εσυ εισαι σωστος αλλα πολλοι τυποι εδω θεωρουν λογικο να κερατωνουν ειτε με 2ηγκομενα ειτε με ιεροδουλη αυτοι οι τυποι δε τους αξιζει καμια,αν εισαι και συ τετοιος ουτε εσενα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
δεν ξερω αν εσυ εισαι σωστος αλλα πολλοι τυποι εδω θεωρουν λογικο να κερατωνουν ειτε με 2ηγκομενα ειτε με ιεροδουλη αυτη οι τυποι δε τους αξιζει καμια.
Γιατι κολλας στους αντρες και δεν λες για τις γυναικες που κερατωνουν.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
δεν ξερω αν εσυ εισαι σωστος αλλα πολλοι τυποι εδω θεωρουν λογικο να κερατωνουν ειτε με 2ηγκομενα ειτε με ιεροδουλη αυτη οι τυποι δε τους αξιζει καμια.
Έτσι είναι. Έχουμε χιλιοαναλύσει το κέρατο και είναι άσχημο. Βέβαια, εξαρτάται πολλούς παράγοντες αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Γιατι κολλας στους αντρες και δεν λες για τις γυναικες που κερατωνουν.
σου ξαναειπα αυτες που κερατωνουν κερατωσε τες και συ,τις σωστες ομως που δε κερατωνουν οχι ουτε με ιερδουλη ουτε με 2ηγκομενα.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Έτσι είναι. Έχουμε χιλιοαναλύσει το κέρατο και είναι άσχημο. Βέβαια, εξαρτάται πολλούς παράγοντες αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.
ο μονος παραγοντας που πρεπει να εξαρταται το κερατο ειναι μονο αν σε κερατωσει αν δε σε κερατωσει ειναι λαθος να το κανεις.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
ο μονος παραγοντας που πρεπει να εξαρταται το κερατο ειναι μονο αν σε κερατωσει αν δε σε κερατωσει ειναι λαθος να το κανεις.
Ούτε τότε, μιας και θα το βρεις σα δικαιολογία να πας να πηδήξεις και θα το δικαιολογήσεις ως "αφού το έκανε και αυτή, το κάνω και εγώ". Αν αγαπάς τον άλλον, δεν το κάνεις. Η μόνη περίπτωση που το κέρατο είναι επιτρεπτό είναι σε friends with benefits, όπου σε αυτή την περίπτωση δεν θεωρείτε κέρατο. Έχω προσωπική εμπειρία με αυτή την κατάσταση.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Πιστεύετε ότι η σεξουαλική απελευθέρωση και γυναικεία χειραφέτηση έχει φτάσει πλέον στο ανώτερο σημείο εν Ελλάδι
η γυναικεια χειραθετηση συγουρα,η σεξουαλικη απελευθερωση μονο με τους τυπους που ειναι μεσα στα κολπα(κοινωνικοι,τροπο προσεγγισης που θελουν κλπ) οχι με ολους,2 γαμανε 10 τον παιζουνε οπως ελεγε και ο ελβις,σεξουαλικη απελευθερωση εχουν με τους 2 γιατι ειναι στα κολπα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ούτε τότε, μιας και θα το βρεις σα δικαιολογία να πας να πηδήξεις και θα το δικαιολογήσεις ως "αφού το έκανε και αυτή, το κάνω και εγώ". Αν αγαπάς τον άλλον, δεν το κάνεις. Η μόνη περίπτωση που το κέρατο είναι επιτρεπτό είναι σε friends with benefits, όπου σε αυτή την περίπτωση δεν θεωρείτε κέρατο. Έχω προσωπική εμπειρία με αυτή την κατάσταση.
ισως εχεις δικιο ουτε τοτε απλα τη χωριζεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
σου ξαναειπα αυτες που κερατωνουν κερατωσε τες και συ,τις σωστες ομως που δε κερατωνουν οχι ουτε με ιερδουλη ουτε με 2ηγκομενα.
Παλι τα ιδια και γιατι να τις κερατωσω και να μην τις διωξω?
Και που το ξερεις οτι ολες οι γυναικες των μπουρδελιαριδων ειναι σωστες που τους κρινεις προκαταβολικα?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.399
Πόντοι
3.786
Ακριβώς επειδή friend with benefit δεν είναι σχέση.Είχα κι εγώ κάποτε

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Παλι τα ιδια και γιατι να τις κερατωσω και να μην τις διωξω?
Και που το ξερεις οτι ολες οι γυναικες των μπουρδελιαριδων ειναι σωστες που τους κρινεις προκαταβολικα?
σε αυτο εχεις δικιο δε ξερω αν ειναι σωστες αλλα κρινω οσους ειναι και δε κερατωνουν αυτες ενω αυτοι ναι,επισης καλα λες καλυτερα να τις διωξεις να μη κερατωσεις ποτε.

Ακριβώς επειδή friend with benefit δεν είναι σχέση.Είχα κι εγώ κάποτε
εσυ τυπε ποσο εισαι?

Τελευταία τροποποίηση:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.399
Πόντοι
3.786
σε αυτο εχεις δικιο δε ξερω αν ειναι σωστες αλλα κρινω οσους ειναι και δε κερατωνουν ενω αυτοι ναι,επισης καλα λες καλυτερα να τις διωξεις να μη κερατωσεις ποτε.

εσυ τυπε ποσο εισαι?
38 είμαι τύπε.Κάποιες αξίες και απόψεις δεν αλλάζουν.Απλά κάποιοι είναι πικραμένοι από κάποιες καριολες και τους κατανοώ,χωρίς να συμφωνώ μαζί τους

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
38 είμαι τύπε.Κάποιες αξίες και απόψεις δεν αλλάζουν.Απλά κάποιοι είναι πικραμένοι από κάποιες καριολες και τους κατανοώ,χωρίς να συμφωνώ μαζί τους
εγω ειμαι 22 και εχω παρομοιες αξιες μαζι σου συμφωνουμε πολυ ταιριαζουν απολυτα οι ιδεες μας.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Βρε δεν θα τσακωθούμε για αυτό.
180 φορές το τρίμηνο θες?
200 λέω εγώ.

Δεν μου απάντησες, ποιο ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που ήσουν με κάποια?
Μάλλον δε Ν σε καβλωνει η γκόμενά τυπε άμα σε καβλωνει έχεις όρεξη.. Και εγώ αμα με βάλεις με καμία χοντρή δεν θα θέλω σεξ.. Εγώ άμα γουστάρω κάποια δεν βλέπω την ώρα να την ξαναδώ. Με τη σχέση αποκτάς εμπειρία, γίνεστε πιο έμπειρος κι Ποκτσε μεγάλη αυτοπεποίθηση αμα γαμας 2 φορές τη μέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom