Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
αυτο το λες εσυ,επειδη κανεις απο εδω δε γνωρισε σωστες κοπελες δε σημαινει οτι δε υπαρχουν οπου ευχομαι να μη τις βρει κανεις απο εδω τις σωστες γιατι δε σας αξιζουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σωστο αδερφε αυτο.
Οταν δινεις πουτσα και χυσιμο σε σωστα κοριτσια τα ευλογεις με τον αγιασμο σου να βρουν το σωστο ανθρωπο.
Ειχα καποτε μια σωστη κοπελα που ειχε τη μανια να μου πινει και την τελευταια σταγονα καθως την εχυνα στο στομα.
Λοιπον σε πληροφορω μετα απο μενα βρηκε την αδελφη ψυχη της.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Έτσι μουνόδουλοι που μεγαλώνουν,μάλλον θα την παρακαλάει να γυρίσει.
οχι ρε ειπαμε σιγα μη τη παρακαλαγα απλα η θα τη χωριζα ή θα της εκανα το ιδιο γιατι καλος με τους καλους και κακος με τους κακους.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.397
Πόντοι
3.786
οχι ρε ειπαμε σιγα μη τη παρακαλαγα απλα η θα τη χωριζα ή θα της εκανα το ιδιο γιατι καλος με τους καλους και κακος με τους κακους.
Καλός με όλες,αλλά υποψιασμένος,όχι αφελής.Δανεικό είναι το κέρατο,όποια το ρίξει,το τρώει κιόλας από άλλον.Σιγά μην καθόμουνα να πάρω εκδίκηση πρώτα.Σουτάρισμα και πάμε για άλλα

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Οταν δινεις πουτσα και χυσιμο σε σωστα κοριτσια τα ευλογεις με τον αγιασμο σου να βρουν το σωστο ανθρωπο.
Ειχα καποτε μια σωστη κοπελα που ειχε τη μανια να μου πινει και την τελευταια σταγονα καθως την εχυνα στο στομα.
Λοιπον σε πληροφορω μετα απο μενα βρηκε την αδελφη ψυχη της.
δεν ειχες σωστη κοπελα ποτε για ν αλες ειναι ολες μαλακισμενες,δεν ειναι ολες μαλακισμενες τι να κανουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
αν θυμαμαι καλα μενει επαρχια. και δουλευει περιστασιακα. εργατης θα ειναι , η στα χωραφια, η σε κανα αγροτικο συνεταιρισμο, η στο δημο 8 μηνα μεσω οαεδ η 2μηνα-3μηνα κτλ...
Θεσσαλονικη μενει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Σημερα που βγήκα λιγο για δουλεια με το ταξι μπηκε ενας πιτσιρικας 25 χρονων και τα λέγαμε...μου ελεγε για την κοπελα του και την καραντινα οτι ειχανε κολλησει και οι δυο κορονοιο και μενανε στο σπιτι της κοπέλας του για 2 βδομαδες...σε κάποια φαση μου λεει "φιλε ηταν απο τις χειρότερες μερες στη ζωη μου" ..λεω μεσα μου μαλλον θα περασε βαρια τον κορονοιο ...του λεω τι εννοεις? τον περασες βαρια? ¨οχι δεν κατάλαβες...ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ..χιλιες φορες να εμενα με τους δικους μου"

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Καλός με όλες,αλλά υποψιασμένος,όχι αφελής.Δανεικό είναι το κέρατο,όποια το ρίξει,το τρώει κιόλας από άλλον.Σιγά μην καθόμουνα να πάρω εκδίκηση πρώτα.Σουτάρισμα και πάμε για άλλα
σωστα τα λες.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
δεν ειχες σωστη κοπελα ποτε για ν αλες ειναι ολες μαλακισμενες,δεν ειναι ολες μαλακισμενες τι να κανουμε.
Δεν ειπα οτι ειναι μαλακισμενες φιλε μου.
Γυναικες ειπα οτι ειναι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Καλά και ο δικηγόρος είναι 50 φευγα αλλά δεν τον κόβω να έχει το σκορ το δικό μάς
Κοιτα, εχω καλο σκορ και στις εκδιδομενες, αλλά μου έκοψε σημαντικο ποσοστό το γεγονος οτι κάνω ενδιαμεσα και σχεσεις που απορροφούν ενεργεια

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Αυτά τα κάνεις όσο μεγαλώνεις και απομυθοποιείς τις γυναίκες.Στα 22 που βαράει η καψούρα και η μουνοδουλεία,θα έψαχνες ώμο να κλάψεις αν σε χώριζε το μουνί

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Κοιτα, εχω καλο σκορ και στις εκδιδομενες, αλλά μου έκοψε σημαντικο ποσοστό το γεγονος οτι κάνω ενδιαμεσα και σχεσεις που απορροφούν ενεργεια
εγω δε λεω για το σκορ στις πουτάνες..εγω λεω για το σκορ το εξω...αυτο που μετραει πραγματικα :confused:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν ειπα οτι ειναι μαλακισμενες φιλε μου.
Γυναικες ειπα οτι ειναι
αυτο που λες δεν ειναι σωστο γιατι δε ειναι ολες σκαρτες εχει και καλες λιγες αλλα εχει απλα δε τις πετυχες ουτε εσυ ουτε κανεις απο εδω γιατι ειναι δυσευρετες και ξαναλεω καλυτερα γιατι δε τους αξιζουν τυποι σαν εσας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εγω δε λεω για το σκορ στις πουτάνες..εγω λεω για το σκορ το εξω...αυτο που μετραει πραγματικα :confused:
Α αυτο εννοεις
Ναι, δεν ειναι παρα πολυ μεγαλο, γιατι δυστυχως εμπλεκομαι συναισθηματικα.
Εχω πεταξει ευκαιριες αρκετες επειδη ημουν αλλού.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Αυτά τα κάνεις όσο μεγαλώνεις και απομυθοποιείς τις γυναίκες.Στα 22 που βαράει η καψούρα και η μουνοδουλεία,θα έψαχνες ώμο να κλάψεις αν σε χώριζε το μουνί
δε συμφωνω αλλα οκ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Γιατι σουταρισμα ρε τυπε
Ξερεις τι γαμησαρες εχω ριξει με κοπελες που με κερατωσαν;
Εχουν τυψεις φορανε μαυρες ζαριερες για παρτη σου,σου κανουν τσιμπουκαρες

Ακομη θυμαμαι πως μουγκριζα σαν αγριοχοιρος καθως εχυνα λιτρα σπερμα στην απιστη μουναρα...

Με καυλωνε απιστευτα η σκηνη...

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Σημερα που βγήκα λιγο για δουλεια με το ταξι μπηκε ενας πιτσιρικας 25 χρονων και τα λέγαμε...μου ελεγε για την κοπελα του και την καραντινα οτι ειχανε κολλησει και οι δυο κορονοιο και μενανε στο σπιτι της κοπέλας του για 2 βδομαδες...σε κάποια φαση μου λεει "φιλε ηταν απο τις χειρότερες μερες στη ζωη μου" ..λεω μεσα μου μαλλον θα περασε βαρια τον κορονοιο ...του λεω τι εννοεις? τον περασες βαρια? ¨οχι δεν κατάλαβες...ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ..χιλιες φορες να εμενα με τους δικους μου"
απλα καποιες κοπελες πανε με τους λαθος ανθρωπους και οχι με τα σωστα παιδια αμα πηγαινε με ενα καλο παιδι δε θα τη βαριοταν αυτος το παιζει οτι δε γουσταρει κιολας δε φτανει που εχει,μερικες πανε με τετοιους που τις εχουν στο φτυσιμο.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.397
Πόντοι
3.786
Γιατι σουταρισμα ρε τυπε
Ξερεις τι γαμησαρες εχω ριξει με κοπελες που με κερατωσαν;
Εχουν τυψεις φορανε μαυρες ζαριερες για παρτη σου κανουν τσιμπουκαρες

Ακομη θυμαμαι πως μουγκριζα σαν αγριοχοιρος καθως εχυνα λιτρα σπερμα στην απιστη μουναρα...

Με.καυλωνε απιστευτα η σκηνη...
Εγώ ξενερώνω φίλε με το κέρατο.Αν έχω σχέση θα κάνω καλό σεξ με την γκόμενα όταν ξέρω ότι είναι πιστή.Αλλιώς άντε γεια!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Α αυτο εννοεις
Ναι, δεν ειναι παρα πολυ μεγαλο, γιατι δυστυχως εμπλεκομαι συναισθηματικα.
Εχω πεταξει ευκαιριες αρκετες επειδη ημουν αλλού.
ακριβως και εγω επειδη ειμαι πολυ συναισθηματικός πλεον προσέχω παρα μα παρα πολυ με τι εχω να κανω πριν μπω σε σχέση..αλλα οπως ειπα και στον ζαν εγω οσες φορες εχω κανει σχεση δεν κέρδισα και πολλα..μαλλον εχασα σε ψυχικη ηρεμια και ελευθερια.Στο κατω κατω δεν ειμαι και απο αυτους που δυσκολευονται να βρουν γκόμενα για να συμβιβαστω με μια 30 χρονια...οπότε.... (αλλα και να μην εβρισκα ευκολα,λογω χαρακτηρα παλι δε θα συμβιβαζόμουν)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom