Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
καταλαβαινω τι εννοεις ομως δεν ειναι ολες μαλακισμενες για να της φερθεις εσυ ή ο ταδε μαλακισμενα,εχει και καλες κοπελες οι οποιες δε αξιζουν κερατο,να εισαι μαλακας με τις μαλακισμενες και καλος με τις καλες τωρα αν εσεις ολοι εδω βρισκατε καριολες που δε ηταν αθωες αλλα σας κερατωναν δε σημαινει πως αξιζουν ολες κερατο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εσυ ποσο εισαι φιλε?
42.
Το κερατο δεν ειναι κακο επισης.
Το μονο κακο του ειναι το ονομα του.
Ενω η "πιστη" και η "μονογαμια" ειναι το ωραιο ονομα του εγωισμου

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
42.
Το κερατο δεν ειναι κακο επισης.
Το μονο κακο του ειναι το ονομα του.
Ενω η "πιστη" και η "μονογαμια" ειναι το ωραιο ονομα του εγωισμου
αμα η κοπελα ειναι σωστη απεναντι σου ωφειλεις να εισαι και συ ετσι παει φιλε εγω ετσι λειτουργω.

εε ναι.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
να εισαι λαθος με τους λαθος ανθρωπους και σωστος με τους σωστους ετσι παει ομως.
Δεν υπαρχουν σωστοι και λαθος ανθρωποι φιλε μου
Ο ιδιος ανθρωπος μπορει να κανει το σωστο και το λαθος.
Με το οποιο ωφελος η χασουρα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν υπαρχουν σωστοι και λαθος ανθρωποι φιλε μου
Ο ιδιος ανθρωπος μπορει να κανει το σωστο και το λαθος.
Με το οποιο ωφελος η χασουρα.
οταν μια δε σε κερατωνει και ειναι σωστη ειναι λαθος εσυ να τη κερατωνεις καταλαβε το αυτο εγω θα το πιστευω αν μη τι αλλο αμα ομως καποια δεν ειναι σωστη κερατωνει να κερατωσεις και συ να εισαι σωστος με τις σωστες κοπελες και λαθος με τις λαθος κοπελες.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
αμα η κοπελα ειναι σωστη απεναντι σου ωφειλεις να εισαι και συ ετσι παει φιλε εγω ετσι λειτουργω.

εε ναι.
Σωστες κοπελες γνωρισα ναι.
Ουτε τις χτυπησα ποτε,ουτε τις εκλεψα.Ουτε τις στενοχωρησα.
Γαμουσα στα κρυφα αλλες.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Σωστες κοπελες γνωρισα ναι.
Ουτε τις χτυπησα ποτε,ουτε τις εκλεψα.Ουτε τις στενοχωρησα.
Γαμουσα στα κρυφα αλλες.
δεν εχει σημασια δεν εκανες τα αλλα εκανες ομως αυτο και αρκει,τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι σωστη συμπεριφορα αυτη δλδ?αμα ειναι σωστη αυτη γιατι ν αμην εισαι εσυ δλδ?και πιστεψε με οταν τη κερατωσεις την αλλη τη στεναχωρεις.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
οταν μια δε σε κερατωνει και ειναι σωστη ειναι λαθος εσυ να τη κερατωνεις καταλαβε το αυτο εγω θα το πιστευω αν μη τι αλλο αμα ομως καποια δεν ειναι σωστη κερατωνει να κερατωσεις και συ να εισαι σωστος με τις σωστες κοπελες και λαθος με τις λαθος κοπελες.
Δεν ειναι κακο ουτε να παει με αλλον ουτε κι εσυ με αλλη.
Ανθρωπινο ειναι.
Απλα στενοχωρει αν φανερωθει.
Γι αυτο καντο και μη το λες αν δε θες να την πληγωσεις.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν ειναι κακο ουτε να παει με αλλον ουτε κι εσυ με αλλη.
Ανθρωπινο ειναι.
Απλα στενοχωρει αν φανερωθει.
Γι αυτο καντο και μη το λες αν δε θες να την πληγωσεις.
δε προκειται να το εκανα ποτε σε μια σωστη κοπελα αυτο γιατι θα ειχα τυψεις και ας μη της το ελεγα,ειδες ποσο σωστος ειμαι?γιαυτο λιπαμαι που ορισμενες πανε με κατι τυπους σαν εσας γιατι σωστοι δεν ειστε,επρεπε να πηγαιναν με τυπους σωστους που να τους αξιζουν.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
δεν εχει σημασια δεν εκανες τα αλλα εκανες ομως αυτο και αρκει,τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι σωστη συμπεριφορα αυτη δλδ?αμα ειναι σωστη αυτη γιατι ν αμην εισαι εσυ δλδ?και πιστεψε με οταν τη κερατωσεις την αλλη τη στεναχωρεις.
Γιατι ειναι καταπιεστικο αυτο φιλε μου.Γιατι να ειμαι μονο με μια αν ποθω και αλλη;
Παντως εννοειται οτι δεν δινω ψευδαιαθησεις στην κοπελα οτι εχουμε σχεση.
Και δε το κανω για εκεινη.Για μενα το κανω

δε προκειται να το εκανα ποτε σε μια σωστη κοπελα αυτο γιατι θα ειχα τυψεις και ας μη της το ελεγα,ειδες ποσο σωστος ειμαι?γιαυτο λιπαμαι που ορισμενες πανε με κατι τυπους σαν εσας γιατι σωστοι δεν ειστε,επρεπε να πηγαιναν με τυπους σωστους που να τους αξιζουν.
Ενα αλλο πραγμα που θα μαθεις επισης ελπιζω οχι με το σκληρο τροπο ειναι πως στο παιχνιδι του ερωτα δεν υπαρχει δικαιοσυνη.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Γιατι ειναι καταπιεστικο αυτο φιλε μου.Γιατι να ειμαι μονο με μια αν ποθω και αλλη;
Παντως εννοειται οτι δεν δινω ψευδαιαθησεις στην κοπελα οτι εχουμε σχεση.
Και δε το κανω για εκεινη.Για μενα το κανω
απλα αμα δε θες να πηγαινεις με μια μονο δε κανεις σχεση απλα μεγαλο λαθος αν μπηκες ποτε στο τριπακι της σχεσης εφοσον δεν κανεις και κριμα για τη κοπελα δλδ,αλλα πολλοι ειστε ανωριμοι και λετε σιγα μωρε ας κανω και ας τη κερατωσω κατι τρεχει,δεν ειστε σωστοι απλα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
χαχα ουτε καν σιγα μην ηθελα να ειμαι 40αρης ειμαι στη καλυτερη ηλικια τωρα δε τη αλλαζω μ ετιποτα.

ενταξει θειε.
ρε...κατάλαβες τι εγραψα? για ξανα διαβασε το...δεν ειπα οτι θα ηθελες πολυ να ησουν 40ρης ειπα οτι θα ηθελες πολυ να ησουν στα 40 οπως ειμαι εγω τωρα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλά και ο δικηγόρος είναι 50 φευγα αλλά δεν τον κόβω να έχει το σκορ το δικό μάς
Ο δικηγόρος πρωτον δεν είναι βετερανος,ενας ψευτοπολιτικαντης ειναι στην ουσια κομματοσκυλο που θελει να το παιξει εξυπνος εδω μεσα.
Οπως ειπα δεν παιζει τοσο η ηλικια οσο η εμπειρία απο τα γραφομενα του καθε μελους.
Τι να πω εγω σε μελη που εχουν 20 χρονια στο κουρμπετι και με απειρες κριτικες.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
απλα αμα δε θες να πηγαινεις με μια μονο δε κανεις σχεση απλα μεγαλο λαθος αν μπηκες ποτε στο τριπακι της σχεσης εφοσον δεν κανεις και κριμα για τη κοπελα δλδ,αλλα πολλοι ειστε ανωριμοι και λετε σιγα μωρε ας κανω και ας τη κερατωσω κατι τρεχει,δεν ειστε σωστοι απλα.
Φιλε μου εχεις δικιο αλλα ο ερωτας ειναι πολεμος.
Θα διαπιστωσεις πως κερδισμενος βγαινεις οταν νοιαστεις πρωτα για το τομαρι σου.
Θα δεις πως εσυ μεν σκεφτεσαι την κοπελα και το καλο της
Η δε κοπελα μονο τον εαυτο της και το μελλοντικο παιδι που θα γεννησει.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ο δικηγόρος πρωτον δεν είναι βετερανος,ενας ψευτοπολιτικαντης ειναι στην ουσια κομματοσκυλο που θελει να το παιξει εξυπνος εδω μεσα.
Οπως ειπα δεν παιζει τοσο η ηλικια οσο η εμπειρία απο τα γραφομενα του καθε μελους.
Τι να πω εγω σε μελη που εχουν 20 χρονια στο κουρμπετι και με απειρες κριτικες.
εμπειρια απο μπουρδελα η εμπειρια με τις γυναικες εξω? γιατι αυτοι που γραφουν 20 χρονια και βάλε κριτικες για τα μπουρδελα δε σημαίνει οτι ξερουν και απο γυναίκες εξω...

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ρε...κατάλαβες τι εγραψα? για ξανα διαβασε το...δεν ειπα οτι θα ηθελες πολυ να ησουν 40ρης ειπα οτι θα ηθελες πολυ να ησουν στα 40 οπως ειμαι εγω τωρα
αλλο αυτο αλλο καταλαβα,κοιτα δεν νομιζω εσυ εισαι το να γινεις σπαλιαρας να πας με πολλες εγω θελω να παω με καποιες δλδ πρπ 20 30 αλλα να κανω σχεσεις πιο πολυ ειναι διαφορετικο.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
δε προκειται να το εκανα ποτε σε μια σωστη κοπελα αυτο γιατι θα ειχα τυψεις και ας μη της το ελεγα,ειδες ποσο σωστος ειμαι?γιαυτο λιπαμαι που ορισμενες πανε με κατι τυπους σαν εσας γιατι σωστοι δεν ειστε,επρεπε να πηγαιναν με τυπους σωστους

:jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2:σε πηραμε χαμπαρι ΧΑΧΑ
sub zero.jpg

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αν κερατωσει η κοπελα εκει τι κανεις μικρε?
Σου λεω εγω τωρα εισαι με μια 5 χρονια και σου φοραει κερατο τι κανεις?
Θα σε πληγωσει αυτο που θα σου κανει?
Με τις επόμενες θα εισαι επιφυλακτικος?
Θα ριξεις ευθυνες στον εαυτο σου?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Φιλε μου εχεις δικιο αλλα ο ερωτας ειναι πολεμος.
Θα διαπιστωσεις πως κερδισμενος βγαινεις οταν νοιαστεις πρωτα για το τομαρι σου.
Θα δεις πως εσυ μεν σκεφτεσαι την κοπελα και το καλο της
Η δε κοπελα μονο τον εαυτο της και το μελλοντικο παιδι που θα γεννησει.
δεν ειναι ολες ετσι ομως εχει ελαχιστες που ειναι αγγελουδια οι οποιες ευχομαι να μη επεσαν σε κανεναν απο εδω γιατι δε αξιζεται τετοια αγγελουδια εσεις εδω.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εμπειρια απο μπουρδελα η εμπειρια με τις γυναικες εξω? γιατι αυτοι που γραφουν 20 χρονια και βάλε κριτικες για τα μπουρδελα δε σημαίνει οτι ξερουν και απο γυναίκες εξω...
Οχι για τα μπουρδελα λεω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom