jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Εσυ ρε φίλε σνομπαρεις ο μικρός και ο μικρός και συ βάλε.βαλε μυαλο
Εσυ ρε φίλε σνομπαρεις ο μικρός και ο μικρός και συ βάλε.βαλε μυαλο
γιατι με ποιον ταιριάζουν οι ιδεες σου εδω μεσα?Δε νομίζω φίλε αλλά ας μη μιλάμε εφόσον δε ταιριάζουν οι ιδέες μας.
Ξερω τι εννοείς όμως μετά μεγαλώνεις και σε χαλάει αυτό το πράγμα.20 με 30 θα τρως σφαλιάρες...30-40 θα απολαυσεις τους κόπους
Κάποιοι συμφωνούν με μένα κάνουν λαικ σε αυτά που λέω απλά οι δικές μας δε ταιριάζουνγιατι με ποιον ταιριάζουν οι ιδεες σου εδω μεσα?
Δυο ενστασειςτυπε οι παντρεμενοι και τα μπακουρια λογικο οι υπολοιποι ειναι γελοιο απλα αμα εισαι καβατζομενος ειναι παπαρια να πας αποψη μου,θα θελατε να ειστε στην ηλικια μου ολοι απο εδω γιαυτο με λετε μικρο συνεχεια.
Κάποιοι συμφωνούν με μένα κάνουν λαικ σε αυτά που λέω απλά οι δικές μας δε ταιριάζουν
Εφόσον δε ταιριάζουν οι ιδέες μας απλά δε μιλάμε δε υπάρχει λόγος να κρίνουμε ο ένας τον άλλον.ενταξει μην κλαψεις χαχα
πωπω φιλε χαράς το κουράγιο σου...ξερεις τι ειναι να ετοιμάζεις ενα τοσο μεγαλο σεντόνι για ενα τόσο μικρο μυαλο??Δυο ενστασεις
Τι παει να πει "καβατζωμενος";
Ενταξει στα 22 λογικο ειναι να εχει νοημα για σενα το φλερτ,η επικοινωνια με τη γυναικα,να αντλεις χαρα και επιβεβαιωση απο ολα αυτα και να νοιωθεις την αναγκη να ανηκεις σε μια κοπελα και να σου ανηκει.
Εκει ημουν κι εγω στα 22.Ειχα μολις χωρισει απο την εφηβικη μου αγαπη και ψαχνομουν δεξια αριστερα.
Τον πρωτο χρονο αυτης της σχεσης ημουν οκ μα μετα το ριξα ασυστολα στις πουτανες.
Το γαμησι με τη γκομενα μου τοτε(που ηταν ωραια και ανταγωνισιμη με τις ωραιοτερες της φυλης) ηταν συμβατικο.Μετρια πιπα.
Οχι κατι ιδιαιτερο απο στασεις,τα καναμε ολα αλλα δεν ηταν το κατι αλλο.
Πως τρως την πατατα απο το σπιτι σου και σου φαινεται μετρια,ενω τρως απο Mc Donalds και σου φαινεται γαματη ενω ειναι γ ποιοτητας;
Ετσι συνεχισα σε ολη μου τη ζωη.
Να εχω γκομενες μα να γαμαω και πουτανες.
Μετα απο 20 και χρονια στο κουρμπετι εχω να πω πως τα πιο δυνατα χυσιματα τα εκανα με ιεροδουλες χωρις να σημαινει οτι δε γαμησα καλα και "κανονικες"
Ωστοσο στην πορεια με κουρασε η επικοινωνια με τις γυναικες φιλε.
Με κουρασε να πρεπει να βγω να μιλησω να επικοινωνησω κτλ για να ριξω ενα πουτσο.
4 ωρες ραντεβου για ενα γαμησι μισης ωρας ειναι καψιμο φιλε.
Να πας να παρεις τη γκομενα απο το σπιτι η να την περιμενεις καπου να πατε για ποτακι η για χορο η καμμια βολτα,να μιλατε για το τιποτα επι 3 ωρες και τελος το γαμησι.
Μετα απο αυτο να κολλας απο τα χυσια και να σ αγκαλιαζει το τομαρι της.
Να μη μπορεις να ανασανεις.
Να της ριχνεις και αλλο ενα η δυο πιστολια και μετα να χει παει η ωρα 4 και να θελει να κοιμηθειτε μαζι
Να κανεις να απλωθεις η να θες να κλασεις και να χεις την παρουσια της ως βαρος.
Κι ολα αυτα γιατι;Για ενα γαμησι που το βρισκεις εκει εξω με ενα 40 αρι ξεφορτωνεις και μετα ανετος κανεις τη βολταρα σου τρως τη σαντουιτσαρα σου απο το βρωμικο της γειτονιας
Μετα αν ξανακαυλωσεις πας και ριχνεις ξανα ενα πουτσο κτλ
Και πας σπιτι κανεις το ντουζακι σου και κοιμασαι νηφαλιος και ηρεμος.
Καταλαβες τυπαρα μου;
Ειναι θεμα λοιπον και οπτικης γωνιας.Προσωπικου γουστου
Ωστοσο οι αποψεις σου οπως σου ειπα ειναι "αφετηριας".Δηλαδη εισαι ακομη στη φαση που για σενα ολα ειναι καθαρα αγνα και σωστα.
Που το λαθος ειναι λαθος και τελος.
Και καλα κανεις.Απολαυσε το.Εχει και αυτο την αξια του.
Ωστοσο ακου και τι εχουν να σου πουν ανθρωποι που η ζωη περασε απο πανω τους περισσοτερο.
Δεν ειμαστε πιο μαγκες απο σενα,οχι.
Πονεσαμε παραπανω απο σενα,λερωθηκαμε παραπανω απο σενα,ειδαμε το ασχημο προσωπο των ανθρωπων παραπανω απο σενα.
Οι πληγες μα και οι νικες μας παρασημα και καμαρι μας
Παρε οτι θεωρεις πιο χρησιμο απο τον καθενα μας και συνεχισε τη δικη σου πορεια τυπαρα μου!
Αυτα!
Και εγώ έχω πάει σε ιερόδουλες και είναι σούπερ μερικές αλλά θες και τη επικοινωνία με μια γυναίκα,καλές και οι ιερόδουλες αλλά όχι μόνο,εσύ θες μόνο αυτό οκ απόψεις σιγά.Δυο ενστασεις
Τι παει να πει "καβατζωμενος";
Ενταξει στα 22 λογικο ειναι να εχει νοημα για σενα το φλερτ,η επικοινωνια με τη γυναικα,να αντλεις χαρα και επιβεβαιωση απο ολα αυτα και να νοιωθεις την αναγκη να ανηκεις σε μια κοπελα και να σου ανηκει.
Εκει ημουν κι εγω στα 22.Ειχα μολις χωρισει απο την εφηβικη μου αγαπη και ψαχνομουν δεξια αριστερα.
Τον πρωτο χρονο αυτης της σχεσης ημουν οκ μα μετα το ριξα ασυστολα στις πουτανες.
Το γαμησι με τη γκομενα μου τοτε(που ηταν ωραια και ανταγωνισιμη με τις ωραιοτερες της φυλης) ηταν συμβατικο.Μετρια πιπα.
Οχι κατι ιδιαιτερο απο στασεις,τα καναμε ολα αλλα δεν ηταν το κατι αλλο.
Πως τρως την πατατα απο το σπιτι σου και σου φαινεται μετρια,ενω τρως απο Mc Donalds και σου φαινεται γαματη ενω ειναι γ ποιοτητας;
Ετσι συνεχισα σε ολη μου τη ζωη.
Να εχω γκομενες μα να γαμαω και πουτανες.
Μετα απο 20 και χρονια στο κουρμπετι εχω να πω πως τα πιο δυνατα χυσιματα τα εκανα με ιεροδουλες χωρις να σημαινει οτι δε γαμησα καλα και "κανονικες"
Ωστοσο στην πορεια με κουρασε η επικοινωνια με τις γυναικες φιλε.
Με κουρασε να πρεπει να βγω να μιλησω να επικοινωνησω κτλ για να ριξω ενα πουτσο.
4 ωρες ραντεβου για ενα γαμησι μισης ωρας ειναι καψιμο φιλε.
Να πας να παρεις τη γκομενα απο το σπιτι η να την περιμενεις καπου να πατε για ποτακι η για χορο η καμμια βολτα,να μιλατε για το τιποτα επι 3 ωρες και τελος το γαμησι.
Μετα απο αυτο να κολλας απο τα χυσια και να σ αγκαλιαζει το τομαρι της.
Να μη μπορεις να ανασανεις.
Να της ριχνεις και αλλο ενα η δυο πιστολια και μετα να χει παει η ωρα 4 και να θελει να κοιμηθειτε μαζι
Να κανεις να απλωθεις η να θες να κλασεις και να χεις την παρουσια της ως βαρος.
Κι ολα αυτα γιατι;Για ενα γαμησι που το βρισκεις εκει εξω με ενα 40 αρι ξεφορτωνεις και μετα ανετος κανεις τη βολταρα σου τρως τη σαντουιτσαρα σου απο το βρωμικο της γειτονιας
Μετα αν ξανακαυλωσεις πας και ριχνεις ξανα ενα πουτσο κτλ
Και πας σπιτι κανεις το ντουζακι σου και κοιμασαι νηφαλιος και ηρεμος.
Καταλαβες τυπαρα μου;
Ειναι θεμα λοιπον και οπτικης γωνιας.Προσωπικου γουστου
Ωστοσο οι αποψεις σου οπως σου ειπα ειναι "αφετηριας".Δηλαδη εισαι ακομη στη φαση που για σενα ολα ειναι καθαρα αγνα και σωστα.
Που το λαθος ειναι λαθος και τελος.
Και καλα κανεις.Απολαυσε το.Εχει και αυτο την αξια του.
Ωστοσο ακου και τι εχουν να σου πουν ανθρωποι που η ζωη περασε απο πανω τους περισσοτερο.
Δεν ειμαστε πιο μαγκες απο σενα,οχι.
Πονεσαμε παραπανω απο σενα,λερωθηκαμε παραπανω απο σενα,ειδαμε το ασχημο προσωπο των ανθρωπων παραπανω απο σενα.
Οι πληγες μα και οι νικες μας παρασημα και καμαρι μας
Παρε οτι θεωρεις πιο χρησιμο απο τον καθενα μας και συνεχισε τη δικη σου πορεια τυπαρα μου!
Αυτα!
Σιγά εσύ τον φοβερό εγκέφαλο που έχεις μωρέ που θεωρείς ότι πρέπει να γαμησει κανείς απειρες χωρίς να ερωτευτείς λες και είσαι 17 χρόνο που ψωνιζεται γάμησα 20 γκόμενες πιο ώριμος απο εσενα ειμαιπωπω φιλε χαράς το κουράγιο σου...ξερεις τι ειναι να ετοιμάζεις ενα τοσο μεγαλο σεντόνι για ενα τόσο μικρο μυαλο??
α καλα...κυριοι..αποχωρώ..ειναι πανω απο τις δυνάμεις μουΣιγά εσύ τον φοβερό εγκέφαλο που έχεις μωρέ που θεωρείς ότι πρέπει να γαμησει απειρες χωρίς να ερωτευτείς λες και είσαι 17 χρόνο που ψωνιζεται γάμησα 20 γκόμενες πιο ώριμος απο εσενα ειμαι
αυτο ας μη μιλαμε εφοσον οι αποψεις μας δε ταιριαζουν.α καλα...κυριοι..αποχωρώ..ειναι πανω απο τις δυνάμεις μου
Οχι καμια σχέσηΟ πικερ είσαι ;
Οπως σου εγραψα και παλι.Και εγώ έχω πάει σε ιερόδουλες και είναι σούπερ μερικές αλλά θες και τη επικοινωνία με μια γυναίκα,καλές και οι ιερόδουλες αλλά όχι μόνο,εσύ θες μόνο αυτό οκ απόψεις σιγά.
δεν ειναι σωστο να κανεις μοκο καλο ειναι ν αλες την αποψη σου και οποιος συμφωνει,γιατι δλδ να ειναι εκεινου σωστη και οχι η δικη σου?απο που και ως που ο μεγαλυτερος ειναι πιο σωστος απο εναν μικροτερο?Ο πικερ είσαι ;
Δεν θεωρω τον μικρο,μικρομυαλο.πωπω φιλε χαράς το κουράγιο σου...ξερεις τι ειναι να ετοιμάζεις ενα τοσο μεγαλο σεντόνι για ενα τόσο μικρο μυαλο??
καταλαβαινω τι εννοεις ομως δεν ειναι ολες μαλακισμενες για να της φερθεις εσυ ή ο ταδε μαλακισμενα,εχει και καλες κοπελες οι οποιες δε αξιζουν κερατο,να εισαι μαλακας με τις μαλακισμενες και καλος με τις καλες τωρα αν εσεις ολοι εδω βρισκατε καριολες που δε ηταν αθωες αλλα σας κερατωναν δε σημαινει πως αξιζουν ολες κερατο.Οπως σου εγραψα και παλι.
Δεν εφτασες στη φαση να σιχαθεις τη γυναικα.
Αυτο το σταδιο για αλλους ειναι παρακμη για αλλους επιτυχια.
Θελω να μου πεις για το ιδιο θεμα σε 10 και σε 20 χρονια.
εσυ ποσο εισαι φιλε?Δεν θεωρω τον μικρο,μικρομυαλο.
Απλα δεν εχει ζυμωθει ακομη.
Κι εγω οταν επιασα τιμονι το πρωτο εξαμηνο ελεγα "βγηκα και στην εθνικη,επιασα και 150" οπως ο φιλος λεει οτι πηγε στις πουτανες.
Το ιδιο θεμα αποκτα αλλη υποσταση και αλλη ουσια στο περασμα των χρονων οσο αυξανονται τα χιλιομετρα στην πλατη μας...
Ο μεγαλυτερος μπορει να εχει καταλαβει πχ οτι το να ειναι λαθος εχει πιο πολυ ομορφια απο το να ειναι σωστος σε ορισμενα θεματα.δεν ειναι σωστο να κανεις μοκο καλο ειναι ν αλες την αποψη σου και οποιος συμφωνει,γιατι δλδ να ειναι εκεινου σωστη και οχι η δικη σου?απο που και ως που ο μεγαλυτερος ειναι πιο σωστος απο εναν μικροτερο?
να εισαι λαθος με τους λαθος ανθρωπους και σωστος με τους σωστους ετσι παει ομως.Ο μεγαλυτερος μπορει να εχει καταλαβει πχ οτι το να ειναι λαθος εχει πιο πολυ ομορφια απο το να ειναι σωστος σε ορισμενα θεματα.
Εχει δει πως ειναι και στην οχθη του λαθος.
Δε τον νοιαζει να σε κερδισει σε αγωνα λαθος η σωστου