Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 585 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.997
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
τυπε οι παντρεμενοι και τα μπακουρια λογικο οι υπολοιποι ειναι γελοιο απλα αμα εισαι καβατζομενος ειναι παπαρια να πας αποψη μου,θα θελατε να ειστε στην ηλικια μου ολοι απο εδω γιαυτο με λετε μικρο συνεχεια.
Δυο ενστασεις
Τι παει να πει "καβατζωμενος";
Ενταξει στα 22 λογικο ειναι να εχει νοημα για σενα το φλερτ,η επικοινωνια με τη γυναικα,να αντλεις χαρα και επιβεβαιωση απο ολα αυτα και να νοιωθεις την αναγκη να ανηκεις σε μια κοπελα και να σου ανηκει.
Εκει ημουν κι εγω στα 22.Ειχα μολις χωρισει απο την εφηβικη μου αγαπη και ψαχνομουν δεξια αριστερα.
Τον πρωτο χρονο αυτης της σχεσης ημουν οκ μα μετα το ριξα ασυστολα στις πουτανες.
Το γαμησι με τη γκομενα μου τοτε(που ηταν ωραια και ανταγωνισιμη με τις ωραιοτερες της φυλης) ηταν συμβατικο.Μετρια πιπα.
Οχι κατι ιδιαιτερο απο στασεις,τα καναμε ολα αλλα δεν ηταν το κατι αλλο.
Πως τρως την πατατα απο το σπιτι σου και σου φαινεται μετρια,ενω τρως απο Mc Donalds και σου φαινεται γαματη ενω ειναι γ ποιοτητας;
Ετσι συνεχισα σε ολη μου τη ζωη.
Να εχω γκομενες μα να γαμαω και πουτανες.
Μετα απο 20 και χρονια στο κουρμπετι εχω να πω πως τα πιο δυνατα χυσιματα τα εκανα με ιεροδουλες χωρις να σημαινει οτι δε γαμησα καλα και "κανονικες"
Ωστοσο στην πορεια με κουρασε η επικοινωνια με τις γυναικες φιλε.
Με κουρασε να πρεπει να βγω να μιλησω να επικοινωνησω κτλ για να ριξω ενα πουτσο.
4 ωρες ραντεβου για ενα γαμησι μισης ωρας ειναι καψιμο φιλε.
Να πας να παρεις τη γκομενα απο το σπιτι η να την περιμενεις καπου να πατε για ποτακι η για χορο η καμμια βολτα,να μιλατε για το τιποτα επι 3 ωρες και τελος το γαμησι.
Μετα απο αυτο να κολλας απο τα χυσια και να σ αγκαλιαζει το τομαρι της.
Να μη μπορεις να ανασανεις.
Να της ριχνεις και αλλο ενα η δυο πιστολια και μετα να χει παει η ωρα 4 και να θελει να κοιμηθειτε μαζι

Να κανεις να απλωθεις η να θες να κλασεις και να χεις την παρουσια της ως βαρος.

Κι ολα αυτα γιατι;Για ενα γαμησι που το βρισκεις εκει εξω με ενα 40 αρι ξεφορτωνεις και μετα ανετος κανεις τη βολταρα σου τρως τη σαντουιτσαρα σου απο το βρωμικο της γειτονιας
Μετα αν ξανακαυλωσεις πας και ριχνεις ξανα ενα πουτσο κτλ
Και πας σπιτι κανεις το ντουζακι σου και κοιμασαι νηφαλιος και ηρεμος.
Καταλαβες τυπαρα μου;
Ειναι θεμα λοιπον και οπτικης γωνιας.Προσωπικου γουστου

Ωστοσο οι αποψεις σου οπως σου ειπα ειναι "αφετηριας".Δηλαδη εισαι ακομη στη φαση που για σενα ολα ειναι καθαρα αγνα και σωστα.
Που το λαθος ειναι λαθος και τελος.

Και καλα κανεις.Απολαυσε το.Εχει και αυτο την αξια του.

Ωστοσο ακου και τι εχουν να σου πουν ανθρωποι που η ζωη περασε απο πανω τους περισσοτερο.
Δεν ειμαστε πιο μαγκες απο σενα,οχι.
Πονεσαμε παραπανω απο σενα,λερωθηκαμε παραπανω απο σενα,ειδαμε το ασχημο προσωπο των ανθρωπων παραπανω απο σενα.
Οι πληγες μα και οι νικες μας παρασημα και καμαρι μας
Παρε οτι θεωρεις πιο χρησιμο απο τον καθενα μας και συνεχισε τη δικη σου πορεια τυπαρα μου!
Αυτα! :hi:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ενταξει μην κλαψεις χαχα

:tooth::tooth::tooth::tooth:

sub zero.jpg
Εφόσον δε ταιριάζουν οι ιδέες μας απλά δε μιλάμε δε υπάρχει λόγος να κρίνουμε ο ένας τον άλλον.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Δυο ενστασεις
Ενταξει στα 22 λογικο ειναι να εχει νοημα για σενα το φλερτ,η επικοινωνια με τη γυναικα,να αντλεις χαρα και επιβεβαιωση απο ολα αυτα και να νοιωθεις την αναγκη να ανηκεις σε μια κοπελα και να σου ανηκει.
Εκει ημουν κι εγω στα 22.Ειχα μολις χωρισει απο την εφηβικη μου αγαπη και ψαχνομουν δεξια αριστερα.
Τον πρωτο χρονο αυτης της σχεσης ημουν οκ μα μετα το ριξα ασυστολα στις πουτανες.
Το γαμησι με τη γκομενα μου τοτε(που ηταν ωραια και ανταγωνισιμη με τις ωραιοτερες της φυλης) ηταν συμβατικο.Μετρια πιπα.
Πως τρως την πατατα απο το σπιτι σου και σου φαινεται μετρια,ενω τρως απο Mc Donalds και σου φαινεται γαματη ενω ειναι γ ποιοτητας;
Μετα απο 20 και χρονια στο κουρμπετι εχω να πω πως τα πιο δυνατα χυσιματα τα εκανα με ιεροδουλες χωρις να σημαινει οτι δε γαμησα καλα και "κανονικες"
Με κουρασε να πρεπει να βγω να μιλησω να επικοινωνησω κτλ για να ριξω ενα πουτσο.
Να πας να παρεις τη γκομενα απο το σπιτι η να την περιμενεις καπου να πατε για ποτακι η για χορο η καμμια βολτα,να μιλατε για το τιποτα επι 3 ωρες και τελος το γαμησι.
Να της ριχνεις και αλλο ενα η δυο πιστολια και μετα να χει παει η ωρα 4 και να θελει να κοιμηθειτε μαζι

Να κανεις να απλωθεις η να θες να κλασεις και να χεις την παρουσια της ως βαρος.

Κι ολα αυτα γιατι;Για ενα γαμησι που το βρισκεις εκει εξω με ενα 40 αρι ξεφορτωνεις και μετα ανετος κανεις τη βολταρα σου τρως τη σαντουιτσαρα σου απο το βρωμικο της γειτονιας
Καταλαβες τυπαρα μου;

Ωστοσο οι αποψεις σου οπως σου ειπα ειναι "αφετηριας".Δηλαδη εισαι ακομη στη φαση που για σενα ολα ειναι καθαρα αγνα και σωστα.

Ωστοσο ακου και τι εχουν να σου πουν ανθρωποι που η ζωη περασε απο πανω τους περισσοτερο.
Πονεσαμε παραπανω απο σενα,λερωθηκαμε παραπανω απο σενα,ειδαμε το ασχημο προσωπο των ανθρωπων παραπανω απο σενα.
Παρε οτι θεωρεις πιο χρησιμο απο τον καθενα μας και συνεχισε τη δικη σου πορεια τυπαρα μου!
πωπω φιλε χαράς το κουράγιο σου...ξερεις τι ειναι να ετοιμάζεις ενα τοσο μεγαλο σεντόνι για ενα τόσο μικρο μυαλο??

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δυο ενστασεις

Καταλαβες τυπαρα μου;

Και εγώ έχω πάει σε ιερόδουλες και είναι σούπερ μερικές αλλά θες και τη επικοινωνία με μια γυναίκα,καλές και οι ιερόδουλες αλλά όχι μόνο,εσύ θες μόνο αυτό οκ απόψεις σιγά.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
πωπω φιλε χαράς το κουράγιο σου...ξερεις τι ειναι να ετοιμάζεις ενα τοσο μεγαλο σεντόνι για ενα τόσο μικρο μυαλο??
Σιγά εσύ τον φοβερό εγκέφαλο που έχεις μωρέ που θεωρείς ότι πρέπει να γαμησει κανείς απειρες χωρίς να ερωτευτείς λες και είσαι 17 χρόνο που ψωνιζεται γάμησα 20 γκόμενες πιο ώριμος απο εσενα ειμαι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Σιγά εσύ τον φοβερό εγκέφαλο που έχεις μωρέ που θεωρείς ότι πρέπει να γαμησει απειρες χωρίς να ερωτευτείς λες και είσαι 17 χρόνο που ψωνιζεται γάμησα 20 γκόμενες πιο ώριμος απο εσενα ειμαι
α καλα...κυριοι..αποχωρώ..ειναι πανω απο τις δυνάμεις μου :confused:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
Και εγώ έχω πάει σε ιερόδουλες και είναι σούπερ μερικές αλλά θες και τη επικοινωνία με μια γυναίκα,καλές και οι ιερόδουλες αλλά όχι μόνο,εσύ θες μόνο αυτό οκ απόψεις σιγά.
Οπως σου εγραψα και παλι.
Δεν εφτασες στη φαση να σιχαθεις τη γυναικα.
Αυτο το σταδιο για αλλους ειναι παρακμη για αλλους επιτυχια.
Θελω να μου πεις για το ιδιο θεμα σε 10 και σε 20 χρονια.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
δεν ειναι σωστο να κανεις μοκο καλο ειναι ν αλες την αποψη σου και οποιος συμφωνει,γιατι δλδ να ειναι εκεινου σωστη και οχι η δικη σου?απο που και ως που ο μεγαλυτερος ειναι πιο σωστος απο εναν μικροτερο?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
Δεν θεωρω τον μικρο,μικρομυαλο.
Απλα δεν εχει ζυμωθει ακομη.
Κι εγω οταν επιασα τιμονι το πρωτο εξαμηνο ελεγα "βγηκα και στην εθνικη,επιασα και 150" οπως ο φιλος λεει οτι πηγε στις πουτανες.

Το ιδιο θεμα αποκτα αλλη υποσταση και αλλη ουσια στο περασμα των χρονων οσο αυξανονται τα χιλιομετρα στην πλατη μας...

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Οπως σου εγραψα και παλι.
Δεν εφτασες στη φαση να σιχαθεις τη γυναικα.
Αυτο το σταδιο για αλλους ειναι παρακμη για αλλους επιτυχια.
Θελω να μου πεις για το ιδιο θεμα σε 10 και σε 20 χρονια.
καταλαβαινω τι εννοεις ομως δεν ειναι ολες μαλακισμενες για να της φερθεις εσυ ή ο ταδε μαλακισμενα,εχει και καλες κοπελες οι οποιες δε αξιζουν κερατο,να εισαι μαλακας με τις μαλακισμενες και καλος με τις καλες τωρα αν εσεις ολοι εδω βρισκατε καριολες που δε ηταν αθωες αλλα σας κερατωναν δε σημαινει πως αξιζουν ολες κερατο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν θεωρω τον μικρο,μικρομυαλο.
Απλα δεν εχει ζυμωθει ακομη.
Κι εγω οταν επιασα τιμονι το πρωτο εξαμηνο ελεγα "βγηκα και στην εθνικη,επιασα και 150" οπως ο φιλος λεει οτι πηγε στις πουτανες.

Το ιδιο θεμα αποκτα αλλη υποσταση και αλλη ουσια στο περασμα των χρονων οσο αυξανονται τα χιλιομετρα στην πλατη μας...
εσυ ποσο εισαι φιλε?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
δεν ειναι σωστο να κανεις μοκο καλο ειναι ν αλες την αποψη σου και οποιος συμφωνει,γιατι δλδ να ειναι εκεινου σωστη και οχι η δικη σου?απο που και ως που ο μεγαλυτερος ειναι πιο σωστος απο εναν μικροτερο?
Ο μεγαλυτερος μπορει να εχει καταλαβει πχ οτι το να ειναι λαθος εχει πιο πολυ ομορφια απο το να ειναι σωστος σε ορισμενα θεματα.

Εχει δει πως ειναι και στην οχθη του λαθους.
Δε τον νοιαζει να σε κερδισει σε αγωνα λαθος η σωστου

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ο μεγαλυτερος μπορει να εχει καταλαβει πχ οτι το να ειναι λαθος εχει πιο πολυ ομορφια απο το να ειναι σωστος σε ορισμενα θεματα.

Εχει δει πως ειναι και στην οχθη του λαθος.
Δε τον νοιαζει να σε κερδισει σε αγωνα λαθος η σωστου
να εισαι λαθος με τους λαθος ανθρωπους και σωστος με τους σωστους ετσι παει ομως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom