Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ζηλευε που δεν εισαι νεος θα θελες πολυ να ησουν 22 αλλα εισαι 40 χαχα,περνας ωραια στα καφενεια που πας παππου βλαδιμηρε? χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οχι φιλε 22 ειμαι.
Κατσε ρε τυπε 40 ειναι ουτε 50 ουτε 60.
Ιεροδουλη μου ειχε πει πτι οι αντρες γαμανε καλα απο τα 30 εως τα 45 αρα ειναι εντος ανταγωνισμου ο βλαδιμηρος μην τον αποπαίρνεις απο τώρα

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.050
Πόντοι
1.056
Ε τι σκατα δουλεια κανεις, που δεν εχει γυναικες και τι σκατα κυκλο εχεις, που δεν εχει γυναικες?
Φαροφυλακας ή μοναχος στο Αγιο Ορος, δεν μπορω να σκεφθω κατι αλλο
αν θυμαμαι καλα μενει επαρχια. και δουλευει περιστασιακα. εργατης θα ειναι , η στα χωραφια, η σε κανα αγροτικο συνεταιρισμο, η στο δημο 8 μηνα μεσω οαεδ η 2μηνα-3μηνα κτλ...

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.254
Πόντοι
446
τυπε οι παντρεμενοι και τα μπακουρια λογικο οι υπολοιποι ειναι γελοιο απλα αμα εισαι καβατζομενος ειναι παπαρια να πας αποψη μου,θα θελατε να ειστε στην ηλικια μου ολοι απο εδω γιαυτο με λετε μικρο συνεχεια.
Ρε μπρο, αφού είσαι αγκαλίτσας, τι ακριβώς θέλεις σε τέτοιου είδους φόρουμ? Κάτσε μια ζωή να οδηγείς το φιατακι σου και άσε τους υπόλοιπους να οδηγούν που και που και κανένα dream car (και επειδή μπορεί να μην το καταλάβεις, όπου φιατακι, βάλε το γυναικακι σου, καλό, αξιόπιστο, αλλά όχι για να κάνεις γούστα).

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Κατσε ρε τυπε 40 ειναι ουτε 50 ουτε 60.
Ιεροδουλη μου ειχε πει πτι οι αντρες γαμανε καλα απο τα 30 εως τα 45 αρα ειναι εντος ανταγωνισμου ο βλαδιμηρος μην τον αποπαίρνεις απο τώρα
οτα πηγαινα εγω σε ιεροδουλες ομως γουσταρανε φουλ γιατι ημουν βελουδο και γουσταρανε γιατι ημουν ψηλος και ογκωδης με νεαρη φατσα σε σχεση που βλεπουν ολο μπαρμπαδια και επισης αυτος με λεει μικρο συνεχεια και εκανε το αστειο με το αυτοκινητακι.

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ρε μπρο, αφού είσαι αγκαλίτσας, τι ακριβώς θέλεις σε τέτοιου είδους φόρουμ? Κάτσε μια ζωή να οδηγείς το φιατακι σου και άσε τους υπόλοιπους να οδηγούν που και που και κανένα dream car (και επειδή μπορεί να μην το καταλάβεις, όπου φιατακι, βάλε το γυναικακι σου, καλό, αξιόπιστο, αλλά όχι για να κάνεις γούστα).
αδερφε εγω εχω παει σε ιεροδουλες εχω βγαλει γουστα ομως πηγαινα όποτε ημουν μπακουρι αλλιως γιατι να παω αμα εχω να κανω εκτος?

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
τυπε οι παντρεμενοι και τα μπακουρια λογικο οι υπολοιποι ειναι γελοιο απλα αμα εισαι καβατζομενος ειναι παπαρια να πας αποψη μου,θα θελατε να ειστε στην ηλικια μου ολοι απο εδω γιαυτο με λετε μικρο συνεχεια.

εγω γιατι νομιζω πως στην πραγματικοτητα εισαι καπως ετσι? :headbaning2:

5:27 :confused: :confused: :confused: :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
εγω γιατι νομιζω πως στην πραγματικοτητα εισαι καπως ετσι? :headbaning2:

εγω γιατι νομιζω πως στη πραγματικοτητα εισαι ενας αγαμητος αργοσχολος που δε παει ουτε σε μπουρδελα ουτε βρισκεις κοπελες εξω?ολοι κατι κανουν παν σε μπουρδελα ή βρισκουν εξω εσυ τιποτα απο τα 2 δε κανεις χαχα.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
εγω γιατι νομιζω πως στη πραγματικοτητα εισαι ενας αγαμητος αργοσχολος που δε παει ουτε σε μπουρδελα ουτε βρισκεις κοπελες εξω?ολοι κατι κανουν παν σε μπουρδελα ή βρισκουν εξω εσυ τιποτα απο τα 2 δε κανεις χαχα.

εσυ κρατας το φαναρι,κατι ειναι και αυτο :tooth: :tooth: :tooth:

αν και συντομα σε βλεπω τροφιμο ιδρυματος, "22χρονε" κλωνε:headbaning2:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.949
Πόντοι
9.297
Εχω ενα φιλο ωραιο παληκάρι....ψηλος ωραιος...ε λοιπον οσες φορες βγήκαμε,μια γκομενα δε κατάφερε να βγαλει....ΟΥΤΕ ΜΙΑ...μιλαω τωρα για κλαμπ-μπαρ.Απο το 2008 που τον ξερω μεχρι και το 2017 που εμενε ελλαδα,δεν τον ειδα να βγαζει ουτε ΜΙΑ γκόμενα...λοιπον σε πληροφορω οτι μενει απο το 17 ρωσια και καθε βδομαδα γαμάει και αλλη. μου στέλνει και φωτογραφίες (και ωραια μουνια που εδω ουτε εγω δεν θα τις εβγαζα) ...λοιπον αυτος ο τυπος ποσο λάθος να ηταν στο καμάκι του εδω ελλαδα?
Εδώ έπεσε σε ελλεεινιδες
εκεί σε Ρωσίδες.
Τόσο απλά...:coffee:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.949
Πόντοι
9.297
οχι τίποτα...βαρέθηκα να τον βλέπω να τις μαζευει.....Μια φορα ειμασταν στο baraonda θυμαμαι παλια και ηταν μεσα στο μαγαζι ο χειμωνετος το μοντελο ο ποδηλάτης και μιλουσε με μια γκομενα. (μουνάρα)...που λες τον ειχα σταμπαρει τον δικο μου να τους κοιταζει απο μια γωνια με το ποτο στο χέρι...του λεω τι τους κοιτας ρε μλκ ετσι ? μου λεει "περιμένω να φύγει αυτος ο μαλάκας εκει που μιλαει με τη γκόμενα να παει τουαλετα για να χωθω :tooth: " ρε του ελω αυτος ειναι ο χειμωνέτος "ε στα αρχιδια μου λεει:confused:"
Τιμή και δόξα στον αμασητο συναγωνιστή ...αυτά να τα βλέπουν τα μαγκοπουστρακια που μόνο μέσω πληκτρολογίου "κάνουν " κάτι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.949
Πόντοι
9.297
το θεμα ειναι οτι στη ρωσια μπορει να βγαλει και ποιότητα γυναικων που εδω στην ελλαδα ειναι πολυ δυσκολο αν εισαι "ξεκάρφωτο καμακι" να τα καταφέρεις....οιπως και εγω εχω ξανα πει πως εχω βγαλει 2-3 καλα τοπ 10ρια μουνάρες μεσα απο τη παρεα μιας ξαδέρφης μου (ο θεος να την κανει ξαδέρφη μου :confused:) που δουλευε νυχτα στα κλαμπ promotion στα τσιγραρα philip morris..δε νομιζω να τα κατάφερνα με αυτες ετσι στο ασχετο., Ο φιλος μου ομως στη ρωσια εχει βαρεθει να γαμάει τετοιες,και ολες μεσα σε κλαμπ απλο καμακι...τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο αποτι εκανε και εδω. (το καλο ειναι οτι εχει μαθει ρωσικα που του εχουν δωσει μεγαλη αβάντα)
Με αγγλικά πάλι,όλο και κάτι θα έκανε γιατί οι Ρωσίδες τουρίστριες έχουν ένα επίπεδο,είναι μορφωμένες συνήθως και ξέρουν αγγλικά.
Όμως με τα ρωσικά είναι ακόμα πιο εύκολο ..μπράβο το παιδί

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
εσυ κρατας το φαναρι,κατι ειναι και αυτο :tooth: :tooth: :tooth:

αν και συντομα σε βλεπω τροφιμο ιδρυματος, "22χρονε" κλωνε:headbaning2:
χαχα εγω τουλαχιστον γαμαω εσυ εισαι ο αγαμητος ευτυχως που δεν ειμαστε ολοι σαν εσενα και τους κλωνους σου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
οτα πηγαινα εγω σε ιεροδουλες ομως γουσταρανε φουλ γιατι ημουν βελουδο και γουσταρανε γιατι ημουν ψηλος και ογκωδης με νεαρη φατσα σε σχεση που βλεπουν ολο μπαρμπαδια και επισης αυτος με λεει μικρο συνεχεια και εκανε το αστειο με το αυτοκινητακι.
Φιλε δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα χεστηκανε οι ιεροδουλες αν εισαι νεος ωραιος και ψηλος.
Αν παει ενα γεροντι με 5 ποντους πουτσα προικιλα και τριχες παντου και σκασει μια 100αρα αντι για 20 που δινεις εσυ θα του κανει ντεμεναδες η ιεροδουλη μεχρι που θα τον λεει μπραντ πιτ.
Θελω να σου πω μην υπολογιζεις αυτα που σου λενε οι ιεροδουλες και στο λεω εγω που εικαι βετερανος στα μπουρδελα με εμπειρία 13χρονων.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Φιλε δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα χεστηκανε οι ιεροδουλες αν εισαι νεος ωραιος και ψηλος.
Αν παει ενα γεροντι με 5 ποντους πουτσα προικιλα και τριχες παντου και σκασει μια 100αρα αντι για 20 που δινεις εσυ θα του κανει ντεμεναδες η ιεροδουλη μεχρι που θα τον λεει μπραντ πιτ.
Θελω να σου πω μην υπολογιζεις αυτα που σου λενε οι ιεροδουλες και στο λεω εγω που εικαι βετερανος στα μπουρδελα με εμπειρία 13χρονων.
οκ καλη συνχεια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εγω μια χαρα ξερω τα παντα φιλε.
Μικρε εδω μεσα υπαρχουν λαγωνικα και βετερανοι με εμπειρία, μεχρι και εγω που ειμαι 33 κανω μωκο οταν μιλαει ενας έμπειρος και μεγαλυτερος.
Η ηλικια βεβαια ειναι υποκειμενικη αλλα η εμπειρία φαινεται απο τα γραφομενα του καθε μελους..
Π.χ τι να πω εγω στους 10 βετερανους

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Θα ήθελες πολυ να είσαι στην ηλικία μου όπως είμαι εγώ τωρα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
:confused: Μικρε εδω μεσα υπαρχουν λαγωνικα και βετερανοι με εμπειρία, μεχρι και εγω που ειμαι 33 κανω μωκο οταν μιλαει ενας έμπειρος και μεγαλυτερος.
Η ηλικια βεβαια ειναι υποκειμενικη αλλα η εμπειρία φαινεται απο τα γραφομενα του καθε μελους..
Π.χ τι να πω εγω στους 10 βετερανους
Καλά και ο δικηγόρος είναι 50 φευγα αλλά δεν τον κόβω να έχει το σκορ το δικό μάς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom