Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ειμαι 22 εχω παει και εγω σε ιεροδουλες αλλα σε περιοδους που δε μπορουσα να βρω τιποτα εξω,και η αποψη μου ειναι αμα εχεις να γαμησεις εξω γιατι να πας?δε το θεωρω λογικο οποιος εχει να γαμησει να πηγαινει σε ιεροδουλες οι ιεροδουλες ειναι για τα μπακουρια ή για τους παντρεμενους που σιχαθηκαν πια τη συζηγο απο τοσα χρονια,θεωρω αυτη θα ειναι η αποψη μου σε αυτο το ζητημα μεχρι και τσατσα το ειχε πει αυτο τα μπουρδελα ειναι γιαυτους που δε μπορουν αλλιως να βρουν απλα μερικοι απο εσας εδω που λετε υποτιθετε οτι μπορειται να βρειτε εξω πατε σε ιεροδουλες η μεγιστη ηλιθιοτητα για μενα αμα δε μπορουσατε να βρειτε κανονικα ας πηγαινατε και εγω εχω παει οταν δε μπορουσα,γιατι ξερεις η ηλικια μου ειναι περιεργη και οι γκομενες μας θεωρουν ανωριμα μωρα που δε εχουν βρει ακομα τον εαυτο τους και πανε με 25 30 πχ πιο πολυ.
Ρε 22χρονε και που ειναι το προβλημα αν καποιος εχει γκομενα και πηγαινει στα μπουρδελα??γιατι σε κοφτει τόσο πολυ μονο αυτο το ζητημα?π.χ αν ειχε 2η γκομενα τι θα ελεγες?
Δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη σου οτι στα μπουρδελα πρέπει να πηγαίνουν μονο οσοι ειναι μπακουρια και δεν βρισκουν γκομενα.
Περιμένω εξηγηση

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ρε 22χρονε και που ειναι το προβλημα αν καποιος εχει γκομενα και πηγαινει στα μπουρδελα??γιατι σε κοφτει τόσο πολυ μονο αυτο το ζητημα?π.χ αν ειχε 2η γκομενα τι θα ελεγες?
Δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη σου οτι στα μπουρδελα πρέπει να πηγαίνουν μονο οσοι ειναι μπακουρια και δεν βρισκουν γκομενα.
Περιμένω εξηγηση
μαζι με την εξηγηση,θα ακουσεις και εναν ηχο απο μεσα απο ενα αυτοκινητάκι σββββιιιιιννννννν :tooth:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
ειμαι 22 εχω παει και εγω σε ιεροδουλες αλλα σε περιοδους που δε μπορουσα να βρω τιποτα εξω,και η αποψη μου ειναι αμα εχεις να γαμησεις εξω γιατι να πας?δε το θεωρω λογικο οποιος εχει να γαμησει να πηγαινει σε ιεροδουλες οι ιεροδουλες ειναι για τα μπακουρια ή για τους παντρεμενους που σιχαθηκαν πια τη συζηγο απο τοσα χρονια,θεωρω αυτη θα ειναι η αποψη μου σε αυτο το ζητημα μεχρι και τσατσα το ειχε πει αυτο τα μπουρδελα ειναι γιαυτους που δε μπορουν αλλιως να βρουν απλα μερικοι απο εσας εδω που λετε υποτιθετε οτι μπορειται να βρειτε εξω πατε σε ιεροδουλες η μεγιστη ηλιθιοτητα για μενα αμα δε μπορουσατε να βρειτε κανονικα ας πηγαινατε και εγω εχω παει οταν δε μπορουσα,γιατι ξερεις η ηλικια μου ειναι περιεργη και οι γκομενες μας θεωρουν ανωριμα μωρα που δε εχουν βρει ακομα τον εαυτο τους και πανε με 25 30 πχ πιο πολυ.

Τυπε να σε ρωτήσω κάτι;

Πιστεύεις ότι κάποιος που γαμάει έξω,πρέπει να πηγαίνει στα μπουρδέλα; :tooth:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Περιμένω εξηγηση
περίμενε να βάλω για κοντρα αυτα και σου απανταω στο αψε σβησε
1642428083867.png

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Περιμένω εξηγηση
νομιζω το εξηγησα φιλε και 2η γκομενα να ειχε παλι μαλακια θα ηταν,ξερω αγορια που δε μπορουν να κανουν μια σχεση και δε μπορει ο αλλος να την εχει και να φερεται σκαρτα γιατι αυτο ειναι πολυ αδικο καταλαβες?αλλα μεχρι και τσατσα το ειχε πει μια τα μπουρδελα ειναι γιαυτους που δε μπορουν αλλιως τελος εξηγησα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
δεν μου λες...βαζεις κασέτα και παιζει?
οχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε να σε ρωτήσω κάτι;

Πιστεύεις ότι κάποιος που γαμάει έξω,πρέπει να πηγαίνει στα μπουρδέλα; :tooth:
οχι δε πρεπει αλλα νομιζω ηταν σαφες οτι αυτο πιστευω τι ξαναρωτας?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
νομιζω το εξηγησα φιλε και 2η γκομενα να ειχε παλι μαλακια θα ηταν,ξερω αγορια που δε μπορουν να κανουν μια σχεση και δε μπορει ο αλλος να την εχει και να φερεται σκαρτα γιατι αυτο ειναι πολυ αδικο καταλαβες?αλλα μεχρι και τσατσα το ειχε πει μια τα μπουρδελα ειναι γιαυτους που δε μπορουν αλλιως τελος εξηγησα.
Γιατι σε κοφτει τοσο με τα αγορια που δεν μπορουν να κανουν σχεση?
Στη κοινωνια επιβιωνει ο δυνατοτερος,εντωμεταξι ξεχνας και δεν στοχευεις τυπαδες που τις αλλαζουν συνεχεια σαν τα πουκαμισα,αυτοι δεν σε ενοχλουν?
Π.χ ανα μηνα και αλλη γκομενα, λιγοι μεν αλλα υπαρχουν και αυτοι

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Γιατι σε κοφτει τοσο με τα αγορια που δεν μπορουν να κανουν σχεση?
Στη κοινωνια επιβιωνει ο δυνατοτερος,εντωμεταξι ξεχνας και δεν στοχευεις τυπαδες που τις αλλαζουν συνεχεια σαν τα πουκαμισα,αυτοι δεν σε ενοχλουν?
Π.χ ανα μηνα και αλλη γκομενα, λιγοι μεν αλλα υπαρχουν και αυτοι
σου ειπα με ενοχλει το κερατο γενικα και με κοφτει για τα αγορια που δε μπορουν γιατι ειναι αδικο να μη κερατωνουν πχ αλλα να μη μπορουν και αυτοι που κερατωνουν να μπορουν να κανουν αυτη ειναι η αποψη μου,και με ενοχλουν και αυτοι που τις αλλαζουν σα τα πουκαμισα γιατι και αυτοι κερατωνουν.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
μαζι με την εξηγηση,θα ακουσεις και εναν ηχο απο μεσα απο ενα αυτοκινητάκι σββββιιιιιννννννν :tooth:
ζηλευε που δεν εισαι νεος θα θελες πολυ να ησουν 22 αλλα εισαι 40 χαχα,περνας ωραια στα καφενεια που πας παππου βλαδιμηρε? χαχα

:2funny: :2funny: :2funny:

Τη ψιλιαζομαι οτι παιζει να ναι παραμυθα και τα 22
οχι φιλε 22 ειμαι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ζηλευε που δεν εισαι νεος θα θελες πολυ να ησουν 22 αλλα εισαι 40 χαχα,περνας ωραια στα καφενεια που πας παππου βλαδιμηρε? χαχα

οχι φιλε 22 ειμαι.
Νέος και με τα δικά σου μυαλά όχι δε θα ήθελα να ήμουν :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ο καθενας εχει τις αποψεις του αμα δε σου αρεσουν απλα μη στελνεις.
Δε σου έστειλα τίποτα.. Στον Ζαν απάντησα ?

Λοιπόν ελα μικρέ.. Δε πας λέω γω να κάνει καμια τραμπάλα εκεί με τους φίλους σου??

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96

Λοιπόν ελα μικρέ.. Δε πας λέω γω να κάνει καμια τραμπάλα εκεί με τους φίλους σου??
τεσπα.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546

headshot fail GIF

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Βλαμμενο εντελως. Αλλά μιλαμε για αλλη εποχη. Φαντασου οτι εγω πρωτοπηρα κινητό στα 27 και υπολογιστή απεκτησα στα 28, ενω στο ιντερνετ πρωτομπηκα στα 30. Φαντασου οτι οταν παντρευτηκα το 1998, δεν ειχα μπει ακομη στο ιντερνετ.
Το 1998 άρχισε η μεγαλη διάδοση στην Ελλάδα. Έτρεξαν προγράμματα και αγορας πισι και διαδικτύου οπότε πήρε πολύς κόσμος σύνδεση. Νομίζω η κοσμοτε τον Απρίλιο του 98 ξεκίνησε τη λειτουργία και αυτή σε περιορισμένο πεδίο. Οι άλλοι δύο ακομη εστηναν δίκτυο. Δεν άργησες και ιδιαίτερα.

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.254
Πόντοι
446

Μικρέ, έχεις ακουστά την παροιμία: άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας? Άν μπορείς να κατανοήσεις το νόημα της, θα μπορέσεις να καταλάβεις και γιατί μπακουρια, καβατζομενοι και λοιποί αρσενικοί ψάχνουν να τον χωσουν στις πουτανες....

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Μικρέ, έχεις ακουστά την παροιμία: άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας? Άν μπορείς να κατανοήσεις το νόημα της, θα μπορέσεις να καταλάβεις και γιατί μπακουρια, καβατζομενοι και λοιποί αρσενικοί ψάχνουν να τον χωσουν στις πουτανες....
τυπε οι παντρεμενοι και τα μπακουρια λογικο οι υπολοιποι ειναι γελοιο απλα αμα εισαι καβατζομενος ειναι παπαρια να πας αποψη μου,θα θελατε να ειστε στην ηλικια μου ολοι απο εδω γιαυτο με λετε μικρο συνεχεια.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom