jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Ρε 22χρονε και που ειναι το προβλημα αν καποιος εχει γκομενα και πηγαινει στα μπουρδελα??γιατι σε κοφτει τόσο πολυ μονο αυτο το ζητημα?π.χ αν ειχε 2η γκομενα τι θα ελεγες?ειμαι 22 εχω παει και εγω σε ιεροδουλες αλλα σε περιοδους που δε μπορουσα να βρω τιποτα εξω,και η αποψη μου ειναι αμα εχεις να γαμησεις εξω γιατι να πας?δε το θεωρω λογικο οποιος εχει να γαμησει να πηγαινει σε ιεροδουλες οι ιεροδουλες ειναι για τα μπακουρια ή για τους παντρεμενους που σιχαθηκαν πια τη συζηγο απο τοσα χρονια,θεωρω αυτη θα ειναι η αποψη μου σε αυτο το ζητημα μεχρι και τσατσα το ειχε πει αυτο τα μπουρδελα ειναι γιαυτους που δε μπορουν αλλιως να βρουν απλα μερικοι απο εσας εδω που λετε υποτιθετε οτι μπορειται να βρειτε εξω πατε σε ιεροδουλες η μεγιστη ηλιθιοτητα για μενα αμα δε μπορουσατε να βρειτε κανονικα ας πηγαινατε και εγω εχω παει οταν δε μπορουσα,γιατι ξερεις η ηλικια μου ειναι περιεργη και οι γκομενες μας θεωρουν ανωριμα μωρα που δε εχουν βρει ακομα τον εαυτο τους και πανε με 25 30 πχ πιο πολυ.
Δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη σου οτι στα μπουρδελα πρέπει να πηγαίνουν μονο οσοι ειναι μπακουρια και δεν βρισκουν γκομενα.
Περιμένω εξηγηση