Κι εγώ πιστεύω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ελεύθερων πάει γιατί δεν έχει γκόμενα
Επίσης οι Έλληνες έχουμε και το άλλο,θέλουμε τη γκόμενα αποκλειστικότητα,να πηγαίνει μόνο με μας.Δεν είμαστε σαν άλλους λαούς που οι γκόμενες τους πηδιούνται και είναι στ'αρχίδια τους.Το να γαμάς κάποια που έχει πάει με άλλους 20 τη μέρα,πολλοί το βλέπουν υποτιμητικό.Και δεν μιλάω για τους εθισμένους μπουρδελιάρηδες αλλά για τους άλλους
Βλακεια ομως να ξοδευεις ενεργεια να νοιαζεσαι ποιος στη γαμαει
Και ο Μπραντ Πητ να εισαι θα σε βαρεθει και θα τη βαρεθεις ακομη κι αν ειναι τοπ μουνι.
Σημασια εχει φιλαρακο μου να περναμε ΖΑΧΑΡΗ.
Τι σημαινει αυτο;
Οτι ειμαστε με την κοπελα βγαινουμε εξω πινουμε το ποτακι μας τη φασωνουμε τη γαμαμε μεχρι να στεγνωσουν τα αρχιδια μας και απο εκει και περα...στ αρχιδια μας!!
Προσωπικα εχω κανει σχεσεις που ειτε ειχαν ηδη αλλον ειτε τις γνωρισα μονες και βρηκαν αλλον στην πορεια...
Οποτε συνεβη αυτο ενοιωσα μια ανακουφιση γιατι
-η γκομενα ξεκαβαλησε απο πανω μου και αραιωσε τις επαφες.
Ερχοταν για πουτσα μονο οταν ο αλλος ελλειπε για μερες η οταν της εκανε μαλακια η μεχρι να ολοκληρωσει με τον αλλο και να γνωριστουν.
Γιατι τον ηθελε για σοβαρη σχεση και ανησυχουσε μη την περασει και για καμμια πουτανα.
Οποτε εβγαιναν πηγαιναν για καφε εξοδο κτλ και μετα μολις ελεγαν καληνυχτα εκανε οτι παει σπιτι της αλλα την περιμενα εγω με τη μηχανη
Την επαιρνα πηγαιναμε σε ενα χοτελ και γαμιομασταν σαν κουνελια ως το πρωι.
-η γκομενα φευγει ευκολα δε χρειαζεται να τη διωξεις.Σε διωχνει εκεινη αρα σε απαλλασει απο τον κοπο.
Οποτε φιλε μου γιατι να σκαω αν η γκομενα μου εχει αλλον;
Αυτα ειναι πραγματα που σιγα σιγα πρεπει να αλλαξουν ως νοοτροπια
Για να περναμε ολοι καλα.
Οταν ομως κανεις το λαθος να πεις "ειναι δικια μου" τοτε αυτοματα γινεσαι και ο μαλακας της υποθεσης,ο κερατας κτλ