Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
κατά την γνώμη μου δεν ήταν κάπου λάθος το φλερτ του φίλου σου στις Ελληνίδες, ενώ στις Ρωσίδες το φλερτ του έπιανε τόπο. Είναι γιατί στη Ρωσία όπως και στην Ουκρανία οι γυναίκες είναι σεξουαλικά απελευθερωμένες χωρίς τέτοια κόμπλεξ και δίνουν την δυνατότητα στον άντρα να δείξει ότι είναι το αρσενικό και να τις φλερτάρει για να τις ρίξει στο κρεβάτι. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτό το ''προνόμιο'' του φλερτ, διότι για ''προνόμιο'' πρόκειται. Εδώ κατά κύριο λόγο οι γνωριμίες γίνονται με πιο στημένο τρόπο δηλαδή μέσω κοινής παρέας και σπάνια από ελεύθερο καμάκι σε μπαρ/κλαμπ που κατά 90% η απόρριψη θεωρείται δεδομένη.
ετσι ειναι τυπε μου δυστυχως...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Κι εγω καποτε πιστευα πως τα μπουρδελα ειναι για οσους δυσκολευονται να βρουν σχεση,μα αργοτερα διαπιστωσα πως αυτο ειναι απλα η κορυφη ενος τεραστιου υποθαλασσιου παγοβουνου.
Στα μπουρδελα πανε ανθρωποι απλα για να γαμησουν οτι κι αν αυτο σημαινει για εκεινους.
Ειτε ειναι σε σχεση,ειτε παντρεμενοι,ειτε πολυγαμικοι με 2 και 3 γκομενες και απλα ειπαν να ριξουν ενα μανικι,η γιατι η ταδε ιεροδουλος κανει ΤΗΝ ΠΙΠΑΡΑ που δε βρισκουν ουτε 100 γκομενες να γαμησουν κτλ
Αρα δεν ειναι τοσο μονοσημαντο το θεμα.

Κι εγώ πιστεύω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ελεύθερων πάει γιατί δεν έχει γκόμενα

Επίσης οι Έλληνες έχουμε και το άλλο,θέλουμε τη γκόμενα αποκλειστικότητα,να πηγαίνει μόνο με μας.Δεν είμαστε σαν άλλους λαούς που οι γκόμενες τους πηδιούνται και είναι στ'αρχίδια τους.Το να γαμάς κάποια που έχει πάει με άλλους 20 τη μέρα,πολλοί το βλέπουν υποτιμητικό.Και δεν μιλάω για τους εθισμένους μπουρδελιάρηδες αλλά για τους άλλους

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Κι εγώ πιστεύω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ελεύθερων πάει γιατί δεν έχει γκόμενα

Επίσης οι Έλληνες έχουμε και το άλλο,θέλουμε τη γκόμενα αποκλειστικότητα,να πηγαίνει μόνο με μας.Δεν είμαστε σαν άλλους λαούς που οι γκόμενες τους πηδιούνται και είναι στ'αρχίδια τους.Το να γαμάς κάποια που έχει πάει με άλλους 20 τη μέρα,πολλοί το βλέπουν υποτιμητικό.

να πηγαινει,αρκει να μην το ξερουμε.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ωραιος ο τυπος . Παντως το κακο ειναι οτι καποιοι που εχουν καποιες αποτυχιες ή μια απορριψη που τους εχει κοστισει πολυ μετα το παρατανε το σπορ καποιοι εξ αυτων . Τους ριχνει ειδικα αν ειναι και λιγο ευαισθητος ο αλλος . Θελει αντοχη οπως και η ζωη γενικα ετσι και με τις γυναικες . Οσους νεους βλεπω να κανουν ανασκοπηση του παρελθοντος ή στειρα κριτικη για το αλλο φυλο χωρις να αναλαμβανουν πια δραση να φλερταρουν και να το προσπαθησουν , εχουν παραδωσει τα οπλα και ψαχνουν μια δικαιολογια να βρουν .

Παντως Ρωσια ειναι καλυτερα σιγουρα αλλα οι ρωσιδες που ειναι Ελλαδα δε διαφερουν απο τις ελληνιδες ιδιαιτερα . Η οικονομικη κατασταση , τα δικαιωματα των γυναικων και η κουλτουρα δινει αλλες ευκαιριες εκει για καθε δυτικο
το θεμα ειναι οτι στη ρωσια μπορει να βγαλει και ποιότητα γυναικων που εδω στην ελλαδα ειναι πολυ δυσκολο αν εισαι "ξεκάρφωτο καμακι" να τα καταφέρεις....οιπως και εγω εχω ξανα πει πως εχω βγαλει 2-3 καλα τοπ 10ρια μουνάρες μεσα απο τη παρεα μιας ξαδέρφης μου (ο θεος να την κανει ξαδέρφη μου :confused:) που δουλευε νυχτα στα κλαμπ promotion στα τσιγραρα philip morris..δε νομιζω να τα κατάφερνα με αυτες ετσι στο ασχετο., Ο φιλος μου ομως στη ρωσια εχει βαρεθει να γαμάει τετοιες,και ολες μεσα σε κλαμπ απλο καμακι...τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο αποτι εκανε και εδω. (το καλο ειναι οτι εχει μαθει ρωσικα που του εχουν δωσει μεγαλη αβάντα)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
δεν εχει κανει κανενα λαθος...οτι εκανε εδω στη ελλαδα,κανει και εξω.Απλως εδω ειναι ολιγον τι ζωα..απλη και σύντομη απαντηση :tooth:

συμφωνα με τον "πορνομεταναστη" ομως,οι Ρωσιδες στους μη Ρωσους δεν καθονται ευκολα. πρεπει να ξερει τη γλωσσα καποιος.

δε μιλω για διακοπες,αλλα οταν μενουν εντος Ρωσιας ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
συμφωνα με τον "πορνομεταναστη" ομως,οι Ρωσιδες στους μη Ρωσους δεν καθονται ευκολα. πρεπει να ξερει τη γλωσσα καποιος.

δε μιλω για διακοπες,αλλα οταν μενουν εντος Ρωσιας ?
ναι εχει μάθει ρωσικα...καλα τωρα αυτος ο πορνομετανάστης ειναι τρελος για δεσιμο :tooth:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

Επίσης οι Έλληνες έχουμε και το άλλο,θέλουμε τη γκόμενα αποκλειστικότητα,να πηγαίνει μόνο με μας.Δεν είμαστε σαν άλλους λαούς που οι γκόμενες τους πηδιούνται και είναι στ'αρχίδια τους.Το να γαμάς κάποια που έχει πάει με άλλους 20 τη μέρα,πολλοί το βλέπουν υποτιμητικό.Και δεν μιλάω για τους εθισμένους μπουρδελιάρηδες αλλά για τους άλλους
Βλακεια ομως να ξοδευεις ενεργεια να νοιαζεσαι ποιος στη γαμαει
Και ο Μπραντ Πητ να εισαι θα σε βαρεθει και θα τη βαρεθεις ακομη κι αν ειναι τοπ μουνι.
Σημασια εχει φιλαρακο μου να περναμε ΖΑΧΑΡΗ.
Τι σημαινει αυτο;
Οτι ειμαστε με την κοπελα βγαινουμε εξω πινουμε το ποτακι μας τη φασωνουμε τη γαμαμε μεχρι να στεγνωσουν τα αρχιδια μας και απο εκει και περα...στ αρχιδια μας!!

Προσωπικα εχω κανει σχεσεις που ειτε ειχαν ηδη αλλον ειτε τις γνωρισα μονες και βρηκαν αλλον στην πορεια...
Οποτε συνεβη αυτο ενοιωσα μια ανακουφιση γιατι
-η γκομενα ξεκαβαλησε απο πανω μου και αραιωσε τις επαφες.
Ερχοταν για πουτσα μονο οταν ο αλλος ελλειπε για μερες η οταν της εκανε μαλακια η μεχρι να ολοκληρωσει με τον αλλο και να γνωριστουν.
Γιατι τον ηθελε για σοβαρη σχεση και ανησυχουσε μη την περασει και για καμμια πουτανα.
Οποτε εβγαιναν πηγαιναν για καφε εξοδο κτλ και μετα μολις ελεγαν καληνυχτα εκανε οτι παει σπιτι της αλλα την περιμενα εγω με τη μηχανη
Την επαιρνα πηγαιναμε σε ενα χοτελ και γαμιομασταν σαν κουνελια ως το πρωι.
-η γκομενα φευγει ευκολα δε χρειαζεται να τη διωξεις.Σε διωχνει εκεινη αρα σε απαλλασει απο τον κοπο.
Οποτε φιλε μου γιατι να σκαω αν η γκομενα μου εχει αλλον;
Αυτα ειναι πραγματα που σιγα σιγα πρεπει να αλλαξουν ως νοοτροπια
Για να περναμε ολοι καλα.
Οταν ομως κανεις το λαθος να πεις "ειναι δικια μου" τοτε αυτοματα γινεσαι και ο μαλακας της υποθεσης,ο κερατας κτλ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τυπε μου καλημερα.
Χωρις ιχνος ειρωνιας απλα πες μου ποσο χρονων εισαι.
Γιατι οι αποψεις σου ειναι αγνες και δειχνουν ανθρωπο ειτε πολυ τυχερο ειτε πολυ νεο:που δεν προλαβε η δεν ετυχε να ζησει κακουχιες,να απομυθοποιησει καταστασεις,να δει τη "μεγαλη" εικονα.
Κι εγω καποτε πιστευα πως τα μπουρδελα ειναι για οσους δυσκολευονται να βρουν σχεση,μα αργοτερα διαπιστωσα πως αυτο ειναι απλα η κορυφη ενος τεραστιου υποθαλασσιου παγοβουνου.
Στα μπουρδελα πανε ανθρωποι απλα για να γαμησουν οτι κι αν αυτο σημαινει για εκεινους.
Ειτε ειναι σε σχεση,ειτε παντρεμενοι,ειτε πολυγαμικοι με 2 και 3 γκομενες και απλα ειπαν να ριξουν ενα μανικι,η γιατι η ταδε ιεροδουλος κανει ΤΗΝ ΠΙΠΑΡΑ που δε βρισκουν ουτε 100 γκομενες να γαμησουν κτλ
22 ειναι φίλε...μην τα περνεις και τοσο με το μεσα κεφαλι

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ε μα λεω κι εγω
Φαινεται το παληκαρακι οτι δεν εχει ζησει αρκετα και οτι εχει ιδεες "αφετηριας"
οχι ειναι πολυ μικρος...ωρες ωρες πιστευω οτι ειναι μικροτερος και απο 22 (που μας εχει πει) δεν το λεω απο κακία για το παιδι προς θεου,δεν εννοω οτι σονυ και ντε οτι λεει ειναι λάθος επειδη ειναι μικρος,απλα τα περισσότερα ειναι λιγο...καπως :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
κατά την γνώμη μου δεν ήταν κάπου λάθος το φλερτ του φίλου σου στις Ελληνίδες, ενώ στις Ρωσίδες το φλερτ του έπιανε τόπο. Είναι γιατί στη Ρωσία όπως και στην Ουκρανία οι γυναίκες είναι σεξουαλικά απελευθερωμένες χωρίς τέτοια κόμπλεξ και δίνουν την δυνατότητα στον άντρα να δείξει ότι είναι το αρσενικό και να τις φλερτάρει για να τις ρίξει στο κρεβάτι. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτό το ''προνόμιο'' του φλερτ, διότι για ''προνόμιο'' πρόκειται. Εδώ κατά κύριο λόγο οι γνωριμίες γίνονται με πιο στημένο τρόπο δηλαδή μέσω κοινής παρέας και σπάνια από ελεύθερο καμάκι σε μπαρ/κλαμπ που κατά 90% η απόρριψη θεωρείται δεδομένη.
Πολυ σωστος

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Στ'αρχίδια σου δηλαδή αν κολλήσεις τίποτα ή τρως τα χύσια των άλλων.
Ε υποτιθεται θα χει σκουπιστει απο τα χυσια.
Δε θα σου ρθει ετοιμη χυμενη.
Αλλα με τις γυναικες φιλε ποτε μην εισαι σιγουρος.
Ερχονται με σπερμα στο μουνι και τον κωλο,γεματες πουτσιλα και πουτσοτριχες στο στομα να σου το παιξουν παρθενες αμα λαχει,σοβαρες κοπελες για σχεση και σπιτι.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Τυπε μου καλημερα.
Χωρις ιχνος ειρωνιας απλα πες μου ποσο χρονων εισαι.
Γιατι οι αποψεις σου ειναι αγνες και δειχνουν ανθρωπο ειτε πολυ τυχερο ειτε πολυ νεο:που δεν προλαβε η δεν ετυχε να ζησει κακουχιες,να απομυθοποιησει καταστασεις,να δει τη "μεγαλη" εικονα.
ειμαι 22 εχω παει και εγω σε ιεροδουλες αλλα σε περιοδους που δε μπορουσα να βρω τιποτα εξω,και η αποψη μου ειναι αμα εχεις να γαμησεις εξω γιατι να πας?δε το θεωρω λογικο οποιος εχει να γαμησει να πηγαινει σε ιεροδουλες οι ιεροδουλες ειναι για τα μπακουρια ή για τους παντρεμενους που σιχαθηκαν πια τη συζηγο απο τοσα χρονια,θεωρω αυτη θα ειναι η αποψη μου σε αυτο το ζητημα μεχρι και τσατσα το ειχε πει αυτο τα μπουρδελα ειναι γιαυτους που δε μπορουν αλλιως να βρουν απλα μερικοι απο εσας εδω που λετε υποτιθετε οτι μπορειται να βρειτε εξω πατε σε ιεροδουλες η μεγιστη ηλιθιοτητα για μενα αμα δε μπορουσατε να βρειτε κανονικα ας πηγαινατε και εγω εχω παει οταν δε μπορουσα,γιατι ξερεις η ηλικια μου ειναι περιεργη και οι γκομενες μας θεωρουν ανωριμα μωρα που δε εχουν βρει ακομα τον εαυτο τους και πανε με 25 30 πχ πιο πολυ.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ειμαι 22 εχω παει και εγω σε ιεροδουλες αλλα σε περιοδους που δε μπορουσα να βρω τιποτα εξω,και η αποψη μου ειναι αμα εχεις να γαμησεις εξω γιατι να πας?δε το θεωρω λογικο οποιος εχει να γαμησει να πηγαινει σε ιεροδουλες οι ιεροδουλες ειναι για τα μπακουρια ή για τους παντρεμενους που σιχαθηκαν πια τη συζηγο απο τοσα χρονια,θεωρω αυτη θα ειναι η αποψη μου σε αυτο το ζητημα μεχρι και τσατσα το ειχε πει αυτο τα μπουρδελα ειναι γιαυτους που δε μπορουν αλλιως να βρουν απλα μερικοι απο εσας εδω που λετε υποτιθετε οτι μπορειται να βρειτε εξω πατε σε ιεροδουλες η μεγιστη ηλιθιοτητα για μενα αμα δε μπορουσατε να βρειτε κανονικα ας πηγαινατε και εγω εχω παει οταν δε μπορουσα,γιατι ξερεις η ηλικια μου ειναι περιεργη και οι γκομενες μας θεωρουν ανωριμα μωρα που δε εχουν βρει ακομα τον εαυτο τους και πανε με 25 30 πχ πιο πολυ.
δεν μου λες...βαζεις κασέτα και παιζει?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ε υποτιθεται θα χει σκουπιστει απο τα χυσια.
Δε θα σου ρθει ετοιμη χυμενη.
Αλλα με τις γυναικες φιλε ποτε μην εισαι σιγουρος.
Ερχονται με σπερμα στο μουνι και τον κωλο,γεματες πουτσιλα και πουτσοτριχες στο στομα να σου το παιξουν παρθενες αμα λαχει,σοβαρες κοπελες για σχεση και σπιτι.
πάνω απολα σχεση :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom