Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.618
- Πόντοι
- 3.656
να βγει ο Δασκαλος στους men of style
Αν βγει,θα τους κλείσει
να βγει ο Δασκαλος στους men of style
γιαυτο το ειπα Δασκαλε,κανε κινηση θα ανατιναχθει το συμπανΑν βγει,θα τους κλείσει
Μα αυτη ειναι η διαφορα. Εσυ την "επεφτες" και το εβλεπες ως διασκεδαση, ως παιχνιδι, ως ευεξία.αλλα και προ πανδημιας σε μπαρ-κλαμπακια
μια χαρα την επεφτα μονος. ακομα και οταν εβγαινα με φιλαρακια,ΜΟΝΟΣ την επεφτα.
και οποιος ηθελε...ακολουθουσε οταν βγαινω για πεσιματικη,δε θελω μαζι μου γυναικες γνωστες-φιλες.
εκει προτιμω μαζι μου κανα-δυο μπακουρια!
Τετοιοι ανθρωποι παραγουν καποιες θεωριες που τους βολευουν, ωστε να βρισκουν αλλοθι οτι για την μιζερια τους, φταινε καποιοι αλλοι. Αντι να αντιμετωπισουν κατάματα την αληθεια οτι φταινε μονο οι ιδιοι
Εξέταση είναι...αλλά δεν κρίνεται το μέλλον μας!Μα αυτη ειναι η διαφορα. Εσυ την "επεφτες" και το εβλεπες ως διασκεδαση, ως παιχνιδι, ως ευεξία.
Καποιοι αλλοι το βλεπουν σαν να δινουν πανελληνιες εξετασεις. Με αγχος. Ούτε το χαιρονται, ούτε το απολαμβανουν. Πώς να πετυχουν?
Τα κλισε και τα στερεοτυπα, που μας εχει κληροδοτησει το περιβαλλον μας, καποια στιγμη γυρω στα 17-18 τα αφηνουμε στην ακρη και βλεπουμε τη ζωη απο κοντα. Ενεργουμε, τρωμε τα μουτρα μας, μαθαινουμε, πεφτουμε, σηκωνομαστε, ΖΟΥΜΕ. Οταν ομως αφησεις τα κλισε και τα στερεοτυπα να γινουν εμμονές,τότε απλως καθεσαι σε εναν καναπε, δεν ζεις, και ψαχνεις σε κανενα φορουμ να βρεις κανα δυο τρεις ακομη ιδιους για να τα λετε και να αλληλοδικαιωνεστε, ενω φυσικα για ολα φταινε οι αλλοι. Ειδες τι γραφτηκε παραπανω, "μονο οποιος εχει περασει τα ιδια μπορει να συμβουλεψει". Σαν να λες δηλαδη, οτι μονο ενας αποτυχημενος επιχειρηματιας μπορει να συμβουλεψει εναν επιχειρηματια που επεσε εξω, και οχι ενας επιτυχημενος. Μιλαμε για πληρη διαστρεβλωση της κοινης λογικηςδεν ειναι (μονο) αυτο. πιστευω πως ειναι βαθια κομπλεξικος και δινει μεγαλη εμφαση σε κλισε + στερεοτυπα.
αυτες οι μαλακιες τον τρεναρουν και τον καταπιεζουν. ειναι θυμα ,χωρις να το καταλαβαινει.
Οταν δεν κρινεται κατι, δεν ειναι εξεταση, ειναι παιχνιδιΕξέταση είναι...αλλά δεν κρίνεται το μέλλον μας!
Μα αυτη ειναι η διαφορα. Εσυ την "επεφτες" και το εβλεπες ως διασκεδαση, ως παιχνιδι, ως ευεξία.
Καποιοι αλλοι το βλεπουν σαν να δινουν πανελληνιες εξετασεις. Με αγχος. Ούτε το χαιρονται, ούτε το απολαμβανουν. Πώς να πετυχουν?
Ειμαι βεβαιος οτι ειναι μη βιωματικα.περιμενουν τον φανταστικο "κυκλο",που ακομα και αν υπηρχε,πολυ πιθανον να τους εσκαβε το λακκο.
κρατω μια πισινη για Sub Zero,μηπως την επεφτε παλιοτερα και απλα απογοητευτηκε απο τις χυλοπιτες.
δειχνει τρομακτικα απολυτος. αν οσα φραφει εδω ειναι μη βιωματικα,ειναι δυο φορες θυμα
Κρίνεται...αυτή είναι η εξεταστρια...όμως επειδή δεν τις αφήνω να έχουν μεγαλύτερη σημασία από ο,τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν...δεν τρελαίνομαι...οποια δεν γουστάρει αυτή χάνει.Τα κλισε και τα στερεοτυπα, που μας εχει κληροδοτησει το περιβαλλον μας, καποια στιγμη γυρω στα 17-18 τα αφηνουμε στην ακρη και βλεπουμε τη ζωη απο κοντα. Ενεργουμε, τρωμε τα μουτρα μας, μαθαινουμε, πεφτουμε, σηκωνομαστε, ΖΟΥΜΕ. Οταν ομως αφησεις τα κλισε και τα στερεοτυπα να γινουν εμμονές,τότε απλως καθεσαι σε εναν καναπε, δεν ζεις, και ψαχνεις σε κανενα φορουμ να βρεις κανα δυο τρεις ακομη ιδιους για να τα λετε και να αλληλοδικαιωνεστε, ενω φυσικα για ολα φταινε οι αλλοι. Ειδες τι γραφτηκε παραπανω, "μονο οποιος εχει περασει τα ιδια μπορει να συμβουλεψει". Σαν να λες δηλαδη, οτι μονο ενας αποτυχημενος επιχειρηματιας μπορει να συμβουλεψει εναν επιχειρηματια που επεσε εξω, και οχι ενας επιτυχημενος. Μιλαμε για πληρη διαστρεβλωση της κοινης λογικης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οταν δεν κρινεται κατι, δεν ειναι εξεταση, ειναι παιχνιδι
Εξέταση, στην οποια μπορεις την επομενη ημερα να αλλαξεις εξεταστικη επιτροπή, δεν ειναι εξετασηΚρίνεται...αυτή είναι η εξεταστρια...όμως επειδή δεν τις αφήνω να έχουν μεγαλύτερη σημασία από ο,τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν...δεν τρελαίνομαι...οποια δεν γουστάρει αυτή χάνει.
Είναι σαν το Στοίχημα...ποντάρεις σε διαφορετικούς αγώνες και περιμένεις να πας ταμείο .Εξέταση, στην οποια μπορεις την επομενη ημερα να αλλαξεις εξεταστικη επιτροπή, δεν ειναι εξεταση
Ωραιο αυτο, αρα αν πονταρεις σε δυαδα παιρνεις μεγαλυτερο κερδοςΕίναι σαν το Στοίχημα...ποντάρεις σε διαφορετικούς αγώνες και περιμένεις να πας ταμείο .
Φαντάζεσαι απόδοση με δεκάδα σε κουπόνι διάρκειας;Ωραιο αυτο, αρα αν πονταρεις σε δυαδα παιρνεις μεγαλυτερο κερδος
μαλλον για την αννιτα πανια ειναινα βγει ο Δασκαλος στους men of style
Οποιος εχει περασει τι ακριβως? εγω πχ με τις γυναικες ειχα και αποτυχιες αλλα και επιτυχιες..φυσικα αναγνώρισα τα λάθη μου,οτι μπορουσα να διορθώσω το διόρθωσα,για αυτο και εχω πει ολα οσα εχω πει.... πχ εφτασα στο σημειο να γαμάω γκόμενες στο πρωτο ραντεβου αλλα αυτο δεν εγινε απο τη μια μερα στην αλλη,..οκ ναι με βοηθησε και αρκετα η εμφάνιση αλλα εχω πει και εχω κανει πολλες μαλακιες, που στο τελος εχανα το παιχνιδι...η δεν εκανα τις σωστες κινησεις στο σωστο χρονο.Το εμαθα και αυτο,το διορθωσα.Και ακομα θα κάνω λάθη εστω και αν ειχα μεγάλη γκομενοπορεια,ανθρωπος ειμαι....μη ξεχνάμε οτι οταν χάνεις μια γκομενα,η γκομενα δε θα σου πει τι λάθος εκανες...πρεπει μονος σου να το βρεις...(η μπορει και να μη κανεις λάθος απλα να επεσες σε ζωον η να μη γουσταρε η να θυμηθηκε τον πρώην η ξερω γω διάφορα)Τα κλισε και τα στερεοτυπα, που μας εχει κληροδοτησει το περιβαλλον μας, καποια στιγμη γυρω στα 17-18 τα αφηνουμε στην ακρη και βλεπουμε τη ζωη απο κοντα. Ενεργουμε, τρωμε τα μουτρα μας, μαθαινουμε, πεφτουμε, σηκωνομαστε, ΖΟΥΜΕ. Οταν ομως αφησεις τα κλισε και τα στερεοτυπα να γινουν εμμονές,τότε απλως καθεσαι σε εναν καναπε, δεν ζεις, και ψαχνεις σε κανενα φορουμ να βρεις κανα δυο τρεις ακομη ιδιους για να τα λετε και να αλληλοδικαιωνεστε, ενω φυσικα για ολα φταινε οι αλλοι. Ειδες τι γραφτηκε παραπανω, "μονο οποιος εχει περασει τα ιδια μπορει να συμβουλεψει". Σαν να λες δηλαδη, οτι μονο ενας αποτυχημενος επιχειρηματιας μπορει να συμβουλεψει εναν επιχειρηματια που επεσε εξω, και οχι ενας επιτυχημενος. Μιλαμε για πληρη διαστρεβλωση της κοινης λογικης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οταν δεν κρινεται κατι, δεν ειναι εξεταση, ειναι παιχνιδι
Εχω ενα φιλο ωραιο παληκάρι....ψηλος ωραιος...ε λοιπον οσες φορες βγήκαμε,μια γκομενα δε κατάφερε να βγαλει....ΟΥΤΕ ΜΙΑ...μιλαω τωρα για κλαμπ-μπαρ.Απο το 2008 που τον ξερω μεχρι και το 2017 που εμενε ελλαδα,δεν τον ειδα να βγαζει ουτε ΜΙΑ γκόμενα...λοιπον σε πληροφορω οτι μενει απο το 17 ρωσια και καθε βδομαδα γαμάει και αλλη. μου στέλνει και φωτογραφίες (και ωραια μουνια που εδω ουτε εγω δεν θα τις εβγαζα) ...λοιπον αυτος ο τυπος ποσο λάθος να ηταν στο καμάκι του εδω ελλαδα?περιμενουν τον φανταστικο "κυκλο",που ακομα και αν υπηρχε,πολυ πιθανον να τους εσκαβε το λακκο(στο θεμα των μουνακιων).
κρατω μια πισινη για Sub Zero,μηπως την επεφτε παλιοτερα και απλα απογοητευτηκε απο τις χυλοπιτες.
δειχνει τρομακτικα απολυτος. αν οσα γραφει εδω ειναι μη βιωματικα,ειναι δυο φορες θυμα
Δεν εβγαζε οταν βγαινατε μαζι ή γενικα ? ειχε καποια κοπελα στο ενδιαμεσο ?Εχω ενα φιλο ωραιο παληκάρι....ψηλος ωραιος...ε λοιπον οσες φορες βγήκαμε,μια γκομενα δε κατάφερε να βγαλει....ΟΥΤΕ ΜΙΑ...μιλαω τωρα για κλαμπ-μπαρ.Απο το 2008 που τον ξερω μεχρι και το 2017 που εμενε ελλαδα,δεν τον ειδα να βγαζει ουτε ΜΙΑ γκόμενα...λοιπον σε πληροφορω οτι μενει απο το 17 ρωσια και καθε βδομαδα γαμάει και αλλη. μου στέλνει και φωτογραφίες (και ωραια μουνια που εδω ουτε εγω δεν θα τις εβγαζα) ...λοιπον αυτος ο τυπος ποσο λάθος να ηταν στο καμάκι του εδω ελλαδα?
οχι τίποτα...βαρέθηκα να τον βλέπω να τις μαζευει.....Μια φορα ειμασταν στο baraonda θυμαμαι παλια και ηταν μεσα στο μαγαζι ο χειμωνετος το μοντελο ο ποδηλάτης και μιλουσε με μια γκομενα. (μουνάρα)...που λες τον ειχα σταμπαρει τον δικο μου να τους κοιταζει απο μια γωνια με το ποτο στο χέρι...του λεω τι τους κοιτας ρε μλκ ετσι ? μου λεει "περιμένω να φύγει αυτος ο μαλάκας εκει που μιλαει με τη γκόμενα να παει τουαλετα για να χωθω " ρε του ελω αυτος ειναι ο χειμωνέτος "ε στα αρχιδια μου λεει"Δεν εβγαζε οταν βγαινατε μαζι ή γενικα ? ειχε καποια κοπελα στο ενδιαμεσο ?
Έτσι όπως τα λες είναι η κατασταση?αυτοι δεν ειναι συμφοιτητες ουτε πιτσιρικαδες ειναι τυποι που γνωρισαν σε μπαρ η απο κοινη παρεα κυκλος
μεγαλυτεροι σε ηλικια ανω των 30 η 35 καποιοι και κανας παντρεμενος αναμεσα τη θυμασαι τη πενταγιωσα η 2 που χα δει στο κλαμπ
χωμενοι τυποι οσο δε παει κατι σαν τον κανακη πχ μπαρμαν κτ΄΄λ
ακομα κι οι νεοι με σχεση δεν γαμανε ψιλοφασωμα μονο
1/10 πιστιρικαδες γαμανε και πολλους ειπα ολοι σε πουτανες πανε
πρεπει να σαι χωμενος