Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
αλλα και προ πανδημιας σε μπαρ-κλαμπακια

μια χαρα την επεφτα μονος. ακομα και οταν εβγαινα με φιλαρακια,ΜΟΝΟΣ την επεφτα.

και οποιος ηθελε...ακολουθουσε :dancing: οταν βγαινω για πεσιματικη,δε θελω μαζι μου γυναικες γνωστες-φιλες.

εκει προτιμω μαζι μου κανα-δυο μπακουρια!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
αλλα και προ πανδημιας σε μπαρ-κλαμπακια

μια χαρα την επεφτα μονος. ακομα και οταν εβγαινα με φιλαρακια,ΜΟΝΟΣ την επεφτα.

και οποιος ηθελε...ακολουθουσε :dancing: οταν βγαινω για πεσιματικη,δε θελω μαζι μου γυναικες γνωστες-φιλες.

εκει προτιμω μαζι μου κανα-δυο μπακουρια!
Μα αυτη ειναι η διαφορα. Εσυ την "επεφτες" και το εβλεπες ως διασκεδαση, ως παιχνιδι, ως ευεξία.
Καποιοι αλλοι το βλεπουν σαν να δινουν πανελληνιες εξετασεις. Με αγχος. Ούτε το χαιρονται, ούτε το απολαμβανουν. Πώς να πετυχουν?

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Τετοιοι ανθρωποι παραγουν καποιες θεωριες που τους βολευουν, ωστε να βρισκουν αλλοθι οτι για την μιζερια τους, φταινε καποιοι αλλοι. Αντι να αντιμετωπισουν κατάματα την αληθεια οτι φταινε μονο οι ιδιοι

δεν ειναι (μονο) αυτο. πιστευω πως ειναι βαθια κομπλεξικος και δινει μεγαλη εμφαση σε κλισε + στερεοτυπα.

αυτες οι μαλακιες τον τρεναρουν και τον καταπιεζουν. ειναι θυμα ,χωρις να το καταλαβαινει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.484
Πόντοι
9.297
Μα αυτη ειναι η διαφορα. Εσυ την "επεφτες" και το εβλεπες ως διασκεδαση, ως παιχνιδι, ως ευεξία.
Καποιοι αλλοι το βλεπουν σαν να δινουν πανελληνιες εξετασεις. Με αγχος. Ούτε το χαιρονται, ούτε το απολαμβανουν. Πώς να πετυχουν?
Εξέταση είναι...αλλά δεν κρίνεται το μέλλον μας!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
δεν ειναι (μονο) αυτο. πιστευω πως ειναι βαθια κομπλεξικος και δινει μεγαλη εμφαση σε κλισε + στερεοτυπα.

αυτες οι μαλακιες τον τρεναρουν και τον καταπιεζουν. ειναι θυμα ,χωρις να το καταλαβαινει.
Τα κλισε και τα στερεοτυπα, που μας εχει κληροδοτησει το περιβαλλον μας, καποια στιγμη γυρω στα 17-18 τα αφηνουμε στην ακρη και βλεπουμε τη ζωη απο κοντα. Ενεργουμε, τρωμε τα μουτρα μας, μαθαινουμε, πεφτουμε, σηκωνομαστε, ΖΟΥΜΕ. Οταν ομως αφησεις τα κλισε και τα στερεοτυπα να γινουν εμμονές,τότε απλως καθεσαι σε εναν καναπε, δεν ζεις, και ψαχνεις σε κανενα φορουμ να βρεις κανα δυο τρεις ακομη ιδιους για να τα λετε και να αλληλοδικαιωνεστε, ενω φυσικα για ολα φταινε οι αλλοι. Ειδες τι γραφτηκε παραπανω, "μονο οποιος εχει περασει τα ιδια μπορει να συμβουλεψει". Σαν να λες δηλαδη, οτι μονο ενας αποτυχημενος επιχειρηματιας μπορει να συμβουλεψει εναν επιχειρηματια που επεσε εξω, και οχι ενας επιτυχημενος. Μιλαμε για πληρη διαστρεβλωση της κοινης λογικης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εξέταση είναι...αλλά δεν κρίνεται το μέλλον μας!
Οταν δεν κρινεται κατι, δεν ειναι εξεταση, ειναι παιχνιδι

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

περιμενουν τον φανταστικο "κυκλο",που ακομα και αν υπηρχε,πολυ πιθανον να τους εσκαβε το λακκο(στο θεμα των μουνακιων).

κρατω μια πισινη για Sub Zero,μηπως την επεφτε παλιοτερα και απλα απογοητευτηκε απο τις χυλοπιτες.

δειχνει τρομακτικα απολυτος. αν οσα γραφει εδω ειναι μη βιωματικα,ειναι δυο φορες θυμα:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
περιμενουν τον φανταστικο "κυκλο",που ακομα και αν υπηρχε,πολυ πιθανον να τους εσκαβε το λακκο.

κρατω μια πισινη για Sub Zero,μηπως την επεφτε παλιοτερα και απλα απογοητευτηκε απο τις χυλοπιτες.

δειχνει τρομακτικα απολυτος. αν οσα φραφει εδω ειναι μη βιωματικα,ειναι δυο φορες θυμα:confused:
Ειμαι βεβαιος οτι ειναι μη βιωματικα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.484
Πόντοι
9.297
Τα κλισε και τα στερεοτυπα, που μας εχει κληροδοτησει το περιβαλλον μας, καποια στιγμη γυρω στα 17-18 τα αφηνουμε στην ακρη και βλεπουμε τη ζωη απο κοντα. Ενεργουμε, τρωμε τα μουτρα μας, μαθαινουμε, πεφτουμε, σηκωνομαστε, ΖΟΥΜΕ. Οταν ομως αφησεις τα κλισε και τα στερεοτυπα να γινουν εμμονές,τότε απλως καθεσαι σε εναν καναπε, δεν ζεις, και ψαχνεις σε κανενα φορουμ να βρεις κανα δυο τρεις ακομη ιδιους για να τα λετε και να αλληλοδικαιωνεστε, ενω φυσικα για ολα φταινε οι αλλοι. Ειδες τι γραφτηκε παραπανω, "μονο οποιος εχει περασει τα ιδια μπορει να συμβουλεψει". Σαν να λες δηλαδη, οτι μονο ενας αποτυχημενος επιχειρηματιας μπορει να συμβουλεψει εναν επιχειρηματια που επεσε εξω, και οχι ενας επιτυχημενος. Μιλαμε για πληρη διαστρεβλωση της κοινης λογικης

Κρίνεται...αυτή είναι η εξεταστρια...όμως επειδή δεν τις αφήνω να έχουν μεγαλύτερη σημασία από ο,τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν...δεν τρελαίνομαι...οποια δεν γουστάρει αυτή χάνει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Κρίνεται...αυτή είναι η εξεταστρια...όμως επειδή δεν τις αφήνω να έχουν μεγαλύτερη σημασία από ο,τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν...δεν τρελαίνομαι...οποια δεν γουστάρει αυτή χάνει.
Εξέταση, στην οποια μπορεις την επομενη ημερα να αλλαξεις εξεταστικη επιτροπή, δεν ειναι εξεταση

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.484
Πόντοι
9.297
Εξέταση, στην οποια μπορεις την επομενη ημερα να αλλαξεις εξεταστικη επιτροπή, δεν ειναι εξεταση
Είναι σαν το Στοίχημα...ποντάρεις σε διαφορετικούς αγώνες και περιμένεις να πας ταμείο .

• Χαχα
Αντιδράσεις: tony1

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Οποιος εχει περασει τι ακριβως? εγω πχ με τις γυναικες ειχα και αποτυχιες αλλα και επιτυχιες..φυσικα αναγνώρισα τα λάθη μου,οτι μπορουσα να διορθώσω το διόρθωσα,για αυτο και εχω πει ολα οσα εχω πει.... πχ εφτασα στο σημειο να γαμάω γκόμενες στο πρωτο ραντεβου αλλα αυτο δεν εγινε απο τη μια μερα στην αλλη,..οκ ναι με βοηθησε και αρκετα η εμφάνιση αλλα εχω πει και εχω κανει πολλες μαλακιες, που στο τελος εχανα το παιχνιδι...η δεν εκανα τις σωστες κινησεις στο σωστο χρονο.Το εμαθα και αυτο,το διορθωσα.Και ακομα θα κάνω λάθη εστω και αν ειχα μεγάλη γκομενοπορεια,ανθρωπος ειμαι....μη ξεχνάμε οτι οταν χάνεις μια γκομενα,η γκομενα δε θα σου πει τι λάθος εκανες...πρεπει μονος σου να το βρεις...(η μπορει και να μη κανεις λάθος απλα να επεσες σε ζωον η να μη γουσταρε η να θυμηθηκε τον πρώην η ξερω γω διάφορα)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
περιμενουν τον φανταστικο "κυκλο",που ακομα και αν υπηρχε,πολυ πιθανον να τους εσκαβε το λακκο(στο θεμα των μουνακιων).

δειχνει τρομακτικα απολυτος. αν οσα γραφει εδω ειναι μη βιωματικα,ειναι δυο φορες θυμα:confused:
Εχω ενα φιλο ωραιο παληκάρι....ψηλος ωραιος...ε λοιπον οσες φορες βγήκαμε,μια γκομενα δε κατάφερε να βγαλει....ΟΥΤΕ ΜΙΑ...μιλαω τωρα για κλαμπ-μπαρ.Απο το 2008 που τον ξερω μεχρι και το 2017 που εμενε ελλαδα,δεν τον ειδα να βγαζει ουτε ΜΙΑ γκόμενα...λοιπον σε πληροφορω οτι μενει απο το 17 ρωσια και καθε βδομαδα γαμάει και αλλη. μου στέλνει και φωτογραφίες (και ωραια μουνια που εδω ουτε εγω δεν θα τις εβγαζα) ...λοιπον αυτος ο τυπος ποσο λάθος να ηταν στο καμάκι του εδω ελλαδα?

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Εχω ενα φιλο ωραιο παληκάρι....ψηλος ωραιος...ε λοιπον οσες φορες βγήκαμε,μια γκομενα δε κατάφερε να βγαλει....ΟΥΤΕ ΜΙΑ...μιλαω τωρα για κλαμπ-μπαρ.Απο το 2008 που τον ξερω μεχρι και το 2017 που εμενε ελλαδα,δεν τον ειδα να βγαζει ουτε ΜΙΑ γκόμενα...λοιπον σε πληροφορω οτι μενει απο το 17 ρωσια και καθε βδομαδα γαμάει και αλλη. μου στέλνει και φωτογραφίες (και ωραια μουνια που εδω ουτε εγω δεν θα τις εβγαζα) ...λοιπον αυτος ο τυπος ποσο λάθος να ηταν στο καμάκι του εδω ελλαδα?
Δεν εβγαζε οταν βγαινατε μαζι ή γενικα ? ειχε καποια κοπελα στο ενδιαμεσο ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Δεν εβγαζε οταν βγαινατε μαζι ή γενικα ? ειχε καποια κοπελα στο ενδιαμεσο ?
οχι τίποτα...βαρέθηκα να τον βλέπω να τις μαζευει.....Μια φορα ειμασταν στο baraonda θυμαμαι παλια και ηταν μεσα στο μαγαζι ο χειμωνετος το μοντελο ο ποδηλάτης και μιλουσε με μια γκομενα. (μουνάρα)...που λες τον ειχα σταμπαρει τον δικο μου να τους κοιταζει απο μια γωνια με το ποτο στο χέρι...του λεω τι τους κοιτας ρε μλκ ετσι ? μου λεει "περιμένω να φύγει αυτος ο μαλάκας εκει που μιλαει με τη γκόμενα να παει τουαλετα για να χωθω :tooth: " ρε του ελω αυτος ειναι ο χειμωνέτος "ε στα αρχιδια μου λεει:confused:"

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
αυτοι δεν ειναι συμφοιτητες ουτε πιτσιρικαδες ειναι τυποι που γνωρισαν σε μπαρ η απο κοινη παρεα κυκλος
μεγαλυτεροι σε ηλικια ανω των 30 η 35 καποιοι και κανας παντρεμενος αναμεσα τη θυμασαι τη πενταγιωσα η 2 που χα δει στο κλαμπ
χωμενοι τυποι οσο δε παει κατι σαν τον κανακη πχ μπαρμαν κτ΄΄λ

ακομα κι οι νεοι με σχεση δεν γαμανε ψιλοφασωμα μονο

1/10 πιστιρικαδες γαμανε και πολλους ειπα ολοι σε πουτανες πανε

πρεπει να σαι χωμενος
Έτσι όπως τα λες είναι η κατασταση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom