Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Θα σου πάρω το ρολοι με τον Κιτ μην αγχώνεσαιεγω μια χαρα ξερω τα παντα φιλε,εσυ οχι.
Θα σου πάρω το ρολοι με τον Κιτ μην αγχώνεσαιεγω μια χαρα ξερω τα παντα φιλε,εσυ οχι.
Ο πικερ είσαι ;Μικρε εδω μεσα υπαρχουν λαγωνικα και βετερανοι με εμπειρία, μεχρι και εγω που ειμαι 33 κανω μωκο οταν μιλαει ενας έμπειρος και μεγαλυτερος.
Η ηλικια βεβαια ειναι υποκειμενικη αλλα η εμπειρία φαινεται απο τα γραφομενα του καθε μελους..
Π.χ τι να πω εγω στους 10 βετερανους
χαχα ουτε καν σιγα μην ηθελα να ειμαι 40αρης ειμαι στη καλυτερη ηλικια τωρα δε τη αλλαζω μ ετιποτα.Θα ήθελες πολυ να είσαι στην ηλικία μου όπως είμαι εγώ τωρα
ενταξει θειε.Θα σου πάρω το ρολοι με τον Κιτ μην αγχώνεσαι
εχω τη καλυτερη ηλικια κανω φλερτ και ζηλευεις χαχα.
οκ θειε.Θα σου πάρω το ρολοι με τον Κιτ μην αγχώνεσαι
εχω τη καλυτερη ηλικια κανω φλερτ και ζηλευεις χαχα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οκ θειε.
Δεν θα είσαι για πολυχαχα ουτε καν σιγα μην ηθελα να ειμαι 40αρης ειμαι στη καλυτερη ηλικια τωρα δε τη αλλαζω μ ετιποτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ενταξει θειε.
Τον κόβω για τον μελλοντικό σαντμανμη νομιζες οτι απεχει πολυ
Τον κόβω για τον μελλοντικό σαντμαν
Δε Ασχολουμαι με τυπους σα εσένα ρε φίλε εφόσον δε ταιριάζουν οι απόψεις μη μιλάμε καλύτερα σιγά.εγω εχω μεγαλυτερη πουτσα ομως χαχα
περιτομη εκανες?
Τα χρόνια περνάνε ξέρω όμως είναι η καλύτερη ηλικία 20 έως 30.Δεν θα είσαι για πολυ
Εντάξει μη χαλιεσαι,εσύ με λες μικρό συνέχεια και σνομπαρεις που είναι μικρός και είπα να στη πω και γω .Σωματικά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είσαι για πολυ.. Πνευματικά όμως να είσαι σίγουρος ότι μια ζωή εκεί θα εισαι
βαλε μυαλοΤα χρόνια περνάνε ξέρω όμως είναι η καλύτερη ηλικία 20 έως 30.
Δε νομίζω φίλε αλλά ας μη μιλάμε εφόσον δε ταιριάζουν οι ιδέες μας.Τον κόβω για τον μελλοντικό σαντμαν
20 με 30 θα τρως σφαλιάρες...30-40 θα απολαυσεις τους κόπουςΤα χρόνια περνάνε ξέρω όμως είναι η καλύτερη ηλικία 20 έως 30.
Δε Ασχολουμαι με τυπους σα εσένα ρε φίλε εφόσον δε ταιριάζουν οι απόψεις μη μιλάμε καλύτερα σιγά.