Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Η γυναίκα 2 3 κολιτες, ξαδελφτες τις έχει.. Εγώ να σου πω αντε δενε έχει φίλες ένα γκόμενάκι, δύσκολο είναι δηλαδή να βρει γαμια δες φίλους δε χρόνο ρεκόρ? Έχει ζιτιση ενώ ο άντρας δενε χει ζιτισι για αυτό ο άντρας ψάχνει να βρει μου Ι μέσω κοι νης παρέας και κυκλου, γιατί Ελλάδα ξέρει ο άντρας ότι έξω από την παρέα δεν προκειτε να βρει τίποτα, καμία, όσο και να την πέφτει στο δρόμο..
Ανάθεμα και αν βγάζω λέξη ρε ελβις

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
δε ξερω τι κανανε στις πολεις, σιγουρα θα πεσαν γαμησια, αλλα εδω δε το παιζουν νυφες. ουτε καν ψαχνοντε, μερικες αν δε τις πετυχεις στο βενζιναδικο η στο σουπερμαρκετ της περιοχης, ξεχνας οτι υπαρχουν, δε κυκλοφορουνε εδω. η σπιτι η φευγουν στη πολη
Ρετμ τυπε επειδη έχεις 2 μουνια στο χωριό σου πως έβγαλες το σιμπεραμα ότι δε γαμιουντε? ?. Μπορεί ο γαμιάς να μένει στη πόλη, 30χιλιομετρα μακριά και να έχετε στο χωριό να τη παίρνει με το γιοταχι.. Ντε και καλά είναι αγαμιτες, επειδή δεν έχουνε γκομενο από το χωριό? Και εμένα εδώ δίπλα μενει ένα γκόμενάκι και δεν φέρνει γαμια από τη γειτονιά, τι σιμαινει αυτό, ότι δενε χει γκομενο? Εχει ένα σμαρτ μαύρο,εξαφανίζετε Πο τη γειτονιά από Παρασκευή μέχρι Δευτέρα.. Που νομίζεις ότι πάει? Σε άλλο μέρος και τρώει πουτσες, αγαμητη δεν είναι παντως?

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96

δασκαλε εσυ τα ελεγες για τις ελεεινιδες,Τεραστιε :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ότι γάμησε γάμησε ο έλληνας απο ανατολικό μπλοκ,τελειώσαν αυτά,δυστυχώς τότε ήμασταν μωρά δεν τα ζήσαμε
Tην μια ησουν μικρος, τωρα εισαι μεγαλος, παντα καποιοι αλλοι γαμανε, πώς τα εχεις καταφερει ετσι δεν ξερω

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Όλοι αυτοί που λες βρικα ε όμως μια να γαμανε μέσω κύκλου κια κοινής παρέας, κουτσά στραβά κάτι γαμανε.. Άμα δεν είχανε αυτήν την κοινή παρέα,μπακουρια και αγαμιτοιθα ήτανε και αυτοί μια ζωή.. Βλέπεις πόσο τους βοιθισε η παρέα να γαμανε?
Το θεμα δεν ειναι αυτο.κατα βαθος αυτοι οι τυποι ειναι αξιοι της μοιρας τους.
Αυτοι οι τυποι μολις δεσμευτουν αυτοματως σκεφτονται πως αν χωρισουν πως θα βρουν αλλη?
Οποτε ο φοβος τους κανει αγαπουλιδες φοβικους και μαλθακους.
Αν τωρα η γκομενα τους εγκρινει και επενδυση σ αυτους τους καπαρωνει με γαμο αλλιως μεχρι να βρει αλλον και τους πεταει μετα.
Αλλα ο φοβος στη σκεψει αν χωρισω που θα βρω αλλη αυτο τους κανει μαλθακους.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Tην μια ησουν μικρος, τωρα εισαι μεγαλος, παντα καποιοι αλλοι γαμανε, πώς τα εχεις καταφερει ετσι δεν ξερω
Δεν πανε σε ολους βολικα οπως νομιζεις και δεν φταινε αυτοι αλλα οι καταστασεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ναι ναι, ο κομητης του Χάλλει φταιει

Τετοια να τους λετε, να μην βελτιωθουν ποτέ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ναι ναι, ο κομητης του Χάλλει φταιει

Τετοια να τους λετε, να μην βελτιωθουν ποτέ.
Ενω εσυ που τους τα λες αλλιως νομιζεις οτι τους βελτιωνεις??
Ολα στη ζωη δεν ειναι ευκολα για ολους

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Να σου πω ένα μυστικό? Όσα συμβαίνουν στην ζωή του καθενός, φταίει ο ΙΔΙΟΣ 100%, ανεξαρτήτου καταστάσεων. Η ουσία δεν είναι οι καταστάσεις αλλά το πως αντιδράς ο ΙΔΙΟΣ σε αυτές.

Κάτσε και κλαίγε την μοίρα σου βλάκα!!!! :tooth:

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ενω εσυ που τους τα λες αλλιως νομιζεις οτι τους βελτιωνεις??
Ολα στη ζωη δεν ειναι ευκολα για ολους
Ναι, μονο εγω προσπαθω πραγματικα να τους βελτιωσω
Οι υπολοιποι μαλακιζεστε

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Να σου πω ένα μυστικό? Όσα συμβαίνουν στην ζωή του καθενός, φταίει ο ΙΔΙΟΣ 100%, ανεξαρτήτου καταστάσεων. Η ουσία δεν είναι οι καταστάσεις αλλά το πως αντιδράς ο ΙΔΙΟΣ σε αυτές.

Κάτσε και κλαίγε την μοίρα σου βλάκα!!!! :tooth:
Εισαι βολεψακιας για υτο τα λες αυτα.
Αν βγουμε στα 18 στη κοινωνια μαζι εσυ εχεις το σπιτι σου τη καλη δουλεια λαι τα λεφτα των γονιων σου απο πισω,ενω εγω δεν θα εχω τιποτα δεν μπορεις να πεις οτι ξεκιναμε απο την ιδια αφετηρία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αν βγουμε στα 18 στη κοινωνια μαζι εσυ εχεις το σπιτι σου τη καλη δουλεια λαι τα λεφτα των γονιων σου απο πισω,ενω εγω δεν θα εχω τιποτα δεν μπορεις να πεις οτι ξεκιναμε απο την ιδια αφετηρία.
Αρα ενταξει, οποιος δεν ξεκιναει στα 18 με στρωμενη δουλεια, λεφτα γονιων και σπιτι δικο του, δικαιουται να καθισει στην γκρινια, να του φταιει η κοινωνια και να μην προσπαθησει για τιποτα.
Και θα ερχεσαι μετα εσυ να του πεις οτι εχει και δικιο, γιατι η κοινωνια ειναι αδικη.
Τι σαχλαμαρας εισαι μωρ' αδερφε μου.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
... ενώ άλλοι που δεν ξεκίνησαν με αυτά που είχα εγώ, προχώρησαν πολύ πιο πολύ από εμένα και έχτισαν αυτοκρατορίες. Φτωχαδάκια που δεν είχαν 5 σώβρακα να αλλάξουν και κατέκτησαν τον κόσμο.

ΟΚ, εσύ πήρες τα αρχίδια μου :) O Ωνάσης όμως, για παράδειγμα, δεν έπαιρνε ούτε καν ΚΕΑ!

Δηλαδή οι καταστάσεις που αντιμετώπισε εκείνος ήταν πολύ χειρότερες από τις δικές σου. Άρα φαντάσου πόσο βλάκας είσαι που δεν έχεις μπορέσει ακόμα στα 30φεύγα σου να κάνεις ΚΑΤΙ, έστω να απογαλακτιστείς από τους γονείς σου! :)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αρα ενταξει, οποιος δεν ξεκιναει στα 18 με στρωμενη δουλεια, λεφτα γονιων και σπιτι δικο του, δικαιουται να καθισει στην γκρινια, να του φταιει η κοινωνια και να μην προσπαθησει για τιποτα.
Και θα ερχεσαι μετα εσυ να του πεις οτι εχει και δικιο, γιατι η κοινωνια ειναι αδικη.
Τι σαχλαμαρας εισαι μωρ' αδερφε μου.
Θύματα της κοινωνια1 ειναι αυτοι και του δυτικου τροπου ζωης που εχετε επιβαλλει.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Θύματα της κοινωνια1 ειναι αυτοι και του δυτικου τροπου ζωης που εχετε επιβαλλει.
Αυτές τις πίπες πιστεύεις και γι' αυτό είσαι εκεί που είσαι...

Ερώτημα:

Αν έβρισκες μια δουλειά γραφείου 9 με 6 ξέρω γω, έπαιρνες 2 χιλιαρικάκια καθαρά τσεπόνα... και τα έπαιρνες κάθε μήνα και δώρο το Πάσχα-Καλοκαίρι-Χριστούγεννα. Θα έφευγες από το πατρικό σου, ναι ή όχι?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.995
Πόντοι
3.656
Οι πιο πολλές θα καταλήξουν και μόνες.
Προσωπικά και πιστεύω πολλοί άλλοι με γυναίκες αυτής της ομάδας μετά από ένα δυο γαμήσια τις βαριούνται σεξουαλικά και γυρνάνε στις παλιές καλές συνήθειες. Η έλξη στις γυναίκες είναι καθαρά αντικειμενική και πως να το κάνουμε οι νεώτερες είναι πιο ελκυστικές.
Επειδή έχουν μάθει να χρησιμοποιούν το σεξ σαν όπλο μόλις καταλάβουν πως ξενέρωσες μαζί τους τις πιάνουν τα ψυχολογικά.

Οι μόνες που έχουν πιθανότητες σε αυτή την ηλικία είναι αυτές που συνειδητοποιούν πως πλέον δεν τις παίρνει να χρησιμοποιούν μόνο το μουνί τους αλλά πρέπει και να μάθουν να είναι άνθρωποι πρώτα και γυναίκες μετά.

Τις βαριούνται αυτοί που έχουν κι άλλες ή οι παντρεμένοι.Αν ασχολούνται μόνο μ'αυτούς,δεν τις φταίει κανένας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Οταν μιλας σαν δεκαχρονο, πραγματικα ευχαριστω την τυχη μου που δεν εγινα σαν εσενα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
θα σου υποβάλλω την ίδια ερώτηση, που έχω υποβάλλει σε αρκετούς Αριστερούς - Σοσιαλιστές - Κομουνιστές και δεν έχω πάρει ικανοποιητική απάντηση. Έγινε το μεγάλο πείραμα στις χώρες του Ανατολικοί Μπλοκ, προσπάθησαν να εφαρμόσουν τις Σοσιαλιστικές θεωρίες. Η Βάση ήταν πως ο κακός Καπιταλισμός μας ωθούσε να ανταγωνιζόμαστε, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανισότητα, διαμάχες κλπ. Αν όμως το κράτος αναλάμβανε τα Μέσα Παραγωγής, τότε το προιόν θα μοιραζόταν δίκαια, κι έτσι θα καταλήγαμε σε ένα Νέο Τύπο ανθρώπου, καλύτερο. Είναι αλήθεια πως στην αρχή έδωσε στο φτωχό Λαό πρωτάκουστες ανέσεις, μόρφωση κλπ. Γνώρισα Γυναίκα παιδί Ελλήνων Κομμουνιστών που είχαν καταφύγει στη Ρωσία, μετά τον Εμφύλιο, οι γονείς της δούλευαν σε εργοστάσιο, κι όμως έκανε πιάνο και μπαλέτο, δωρεάν, από το Κράτος. Βρες μου κορίτσι στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, να ξέρει πιάνο και να έχει κάνει μπαλέτο. Τη δουλειά έκανε; Σεξεργάτρια ήταν. Όταν έπεσε το μπλοκ, οι Γυναίκες βγήκαν στη γύρα στην Ευρώπη κι έβγαζαν λεφτά με πορνεία, οι άντρες έγιναν εργάτες, κι ας ήταν Δάσκαλοι, Οδοντογιατροί κλπ. Διαφθορά, Ρωσική Μαφία, μέχρι αναγέννηση του Νεοφασισμού είχαμε στη Ρωσία. Αφού λοιπόν δεν πέτυχε με τόσο ενθουσιασμό του Κόσμου και με τέτοιους ηγέτες, γιατί υποθέτεις πως ήταν καλύτερο σύστημα; Γιατί δεν πολέμησε ο Κόσμος να το κρατήσει; Γιατί στην Πολωνία, στη Βαρσοβία, μετονόμασαν μια πλατεία σε πλατεία Ρόναλντ Ρήγκαν, αν ο Σοσιαλισμός ήταν κάτι καλό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom