Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 868 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 173 5,9%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 510 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 321 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 575 19,5%
  • αλλο

    Ψήφοι: 90 3,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.956

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Μηνύματα
1.148
Like
871
Πόντοι
96
Τι σε εμποδιζει απο το να το κανεις; 4 ωρες πτηση σε χωριζει απο τις χωρες του Βορρα.
Μηπως απλα δε θελεις να βγεις απο το comfort zone σου;

Αν η απαντηση σου ειναι ΝΑΙ τουλαχιστον σε 4 απο τα παρακατω, μαλλον θα πρεπει να το σκεφτεις σοβαρα να την κανεις. Στο εξωτερικο με το καλημερα θα εχεις δουλεια, χρηματα, σπιτι δικο σου, αυτοκινητο φθηνο, διασκεδαση και το μονο που θα σε απασχολει ειναι οι γκομενες και οι φιλιες. Το βασικοτερο απ ολα ειναι η δουλεια. Ολα τα αλλα ερχονται

Δεν εχω δουλεια
Μενω με τους δικους μου
Δεν εχω κοπελα
Δεν εχω αυτοκινητο
Δεν εχω χρηματα
Δε διασκεδαζω αρκετα
Δεν εχω καλους φιλους
Εντάξει ρε τύπε στην Ελλάδα ζούμε τι 4 βρε πτιση μας λες.. Εννοείται ότι εδώ θα ψάξουμε πρώτα για γκομενα.. Φαντάσου να πεις σε ένα Νορβηγό να κάνει 4 ωρε πτιση να βρει. Γκομενα στο ελλαντα θα γελάει μαζί σου?.. Ακούγεται αστείο αυτό σε έναν ξενο
 

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Μηνύματα
2.308
Like
2.967
Πόντοι
456
τι πατομουνα ειναι αυτα θεε μου

αψεγαδιαστα:confused::confused::confused::confused::confused::confused:


δευτερη σερι πρωτοχρονια ΣΠΙΤΟΓΑΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΓΛΟΥ

απορω με αυτους που τη βρισκουν με μπιριμπες και μλκιες :confused::confused::confused::confused:
 

pornliberal

Μέγας
Εγγρ.
18 Ιαν 2018
Μηνύματα
10.365
Κριτικές
40
Like
10.772
Πόντοι
3.946
Ευχόμαστε εμείς οι Έλληνες να είμαστε σεξουαλικά ικανοποιημένοι και τον νέο χρόνο, αλλά και οι Ελληνίδες να παραμείνουν ξεκωλα και ψωλαρπαχτρες !! Η Ελλάδα να μείνει μακριά από το φεμινισμό και το ΛΟΑΤΚισμο που μας έρχεται από το εξωτερικό και που δημιουργεί προβληματικους ανθρώπους...
 

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Μηνύματα
883
Like
1.496
Πόντοι
206
Οί αλβανιδες, αν δεν εισαι μαλακας ανοίγονται πιο εύκολα από τις ελλεινιδες.. Αυτά με κύκλους κοινές παρέες οι ελλεινιδες τα κάνουνε.. Αν τα κάνει αλβανιδα θα έχει πάθει σίγουρα ελλεινιδιαση?
Επιβεβαιώνω! Καλή χρονιά συναγωνιστές!
 

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Μηνύματα
243
Like
77
Πόντοι
1
Παπαριές στη νιοστή.

Αν είσαι εμφανίσιμος,περιποιημένος σε ντύσιμο και σώμα,ξέρεις να μιλήσεις σαν άνθρωπος και δεν είσαι μίζερος,συν μια καλή οικονομική κατάσταση,τότε γαμάς πολύ πιο εύκολα από ότι αν είσαι άσχημος.
αυτο ειναι το προβλημα τυπε δεν αρκει η εμφανιση (ποσα εγραψες μετα(τα οποια ειναι σχετικα)) 1 προυποθεση ειναι
ενω στις γυναικες μονο η ομορφια

οταν λεσ νιοστη τ0 60 % γυναικων δεν κοιταει ομορφια
λιγους παναγιωτοπουλους ξεριες?
 

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Μηνύματα
243
Like
77
Πόντοι
1
Γαμεί και παραγαμεί.
Αρκεί να μην έχεις μόνο αυτό, ως βασικό προσόν.
Να είσαι σίγουρος ότι οι γυναίκες το εκτιμούν πάρα πολύ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ έχεις και άλλα πράγματα πιο βασικά για αυτές, κυρίως εμφάνιση
ειδικα ο σταθαρος το ειχεκυριως αυτο τοπιο βασικο πραγμα
 

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Μηνύματα
243
Like
77
Πόντοι
1
Όχι,δεν είμαι αυτής της γνώμης.

Όμως όταν κάτι σαντ και έμπερορ κλπ γράφουν συνέχεια για κουασιμόδους που γαμάνε μουνάρες,και ότι οι εμφανίσιμοι μένουν με το πουλί στο χέρι,κοινώς γράφουν μπούρδες καταλαβαίνεις τι παίζει πάνω κάτω.
Γράφουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να νιώσουν οι ίδιοι καλά.

Και ναι φίλε,όπως ο άντρας κοιτάζει την εμφάνιση της γυναίκας (και καλά κάνει),έτσι πράττει και η γυναίκα.Δεν είπα ποτέ ότι μόνο με looks,muscles,style θα γαμάς αβέρτα αλλά σίγουρα θα χεις πιο πολλές πιθανότητες για ωραίες γυναίκες από ότι αν είσαι λέτσος σε όλα σου.Αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε κάποιοι,ή μάλλον δεν θέλετε να το αποδεχθείτε.Γιατί ποθείτε ενδόμυχα να αλλάξει τροχιά το σύμπαν και να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία σας.
Θες να στο κάνω ακόμη πιο λιανά?Αν περιμένει κανείς ως αγύμναστος,λαπάς,χαλιαμούτρας να του κάθονται μουνάρες για πλάκα και χωρίς να έχει να προσφέρει κάτι ως αντίτιμο,τότε ας παίξει τζόκερ ή ας προσευχηθεί στον Κθούλου για κανένα θαύμα.
βρε ηλιθιε βγες εξω και θα το δεις μετα ματια σου 1 βολτα στο συνταγμα δεν ειπε κανενας για γυφτους για ματσωμενους προφανως
 

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Μηνύματα
243
Like
77
Πόντοι
1
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Μηνύματα
11.433
Like
7.117
Πόντοι
1.206
βρε ηλιθιε βγες εξω και θα το δεις μετα ματια σου 1 βολτα στο συνταγμα δεν ειπε κανενας για γυφτους για ματσωμενους προφανως
αμα βγεις θα δεις οτι ειναι
Χαζούλη αν ήταν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση,τότε τα μισά (και βάλε) μέλη του μπου θα είχαν λαοθάλασσα από μουνάρες στα πόδια τους,μιας και οι περισσότεροι από εδώ είναι σαν άντε μην πω τι.
 

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Μηνύματα
2.308
Like
2.967
Πόντοι
456
Ενος λεπτου σιγη.... :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:


Έγκλημα στα Γιάννενα: «Τον σκότωσα γιατί δεν άντεχα να τον ακούω», είπε η 55χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της

Η 55χρονη καθ' ομολογίαν δολοφόνος αντιμετώπιζε σοβαρά πρόβληματα θυμού και αλκοολισμού - Ήταν συχνοί οι καβγάδες τους, λένε οι γείτονες - Αφού σκότωσε τον σύντροφό της, τηλεφώνησε ατάραχη στο ΕΚΑΒ και τους ζήτησε βοήθεια​


Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την άγρια δολοφονία 55χρονου από τη σύντροφό του, το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή Σεισμόπληκτα των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, το ζευγάρι, το οποίο δεν ήταν παντρεμένο και συζούσε τα τελευταία χρόνια, αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα, οικονομικής και ιατρικής φύσεως ενώ είχε συχνούς καβγάδες.

Η 55χρονη γυναίκα που εργαζόταν περιστασιακά σε φροντίδα ηλικιωμένων, αντιμετώπιζε πρόβληματα θυμού και αλκοολισμού ενώ το θύμα, ο 55χρονος που είχε ένα παιδί από προηγουμένο γάμο, αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής φύσεως.

Ειδικότερα, ο 55χρονος ταλαιπωρούταν από κατάθλιψη, ενώ συχνά δεχόταν τις απειλές της συντρόφου του και ειδικά όταν εκείνη έπινε και μεθούσε.

Την περασμένη Πέμπτη, οι τσακωμοί μεταξύ του ζευγαριού έγιναν εντονότεροι με αποτέλεσμα η 55χρονη να πάρει το κουζινομάχαιρο και να το καρφώσει στην καρδιά του συντρόφου της.

Όταν η ίδια συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, ατάραχη, τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και τους ζήτησε βοήθεια δηλώνοντας μάλιστα ότι ο σύντροφος της αυτοτραυματιστήκε στον θώρακα λόγω και των ψυχολογικών θεμάτων που αντιμετώπιζε.

Οι άντρες του ΕΚΑΒ πίστεψαν την 55χρονη καθώς τους έδειξε και την αγωγή φαρμάκων που λάμβανε ο 55χρονος και παρέλαβαν τον άτυχο άντρα μεταφέροντας τον στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ωστόσο, αυτό που δεν περίμενε η 55χρονη δολοφόνος, ήταν ότι οι γιατροί ειδοποίησαν, όπως κάνουν πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, την Αστυνομία η οποία διέταξε ιατροδικαστική εξέταση ωστε να εξακριβωθούν τα ακριβεί αίτια του θανάτου του 55χρονου.

Στην εξέταση που ακολούθησε την επόμενη μέρα ο ιατροδικαστής αποκάλυψε την αλήθεια, ότι δηλαδή το τραύμα του 55χρονου δεν μπορούσε να προκληθεί από τον ιδιό αλλά από άλλον και ότι άτυχος άντρας βρισκόταν σε άμυνα.

Αμέσως οι Αστυνομικοί του Τμήματος των Ιωαννίνων επέστρεψαν στην οικία της 55χρονης δολοφόνου την οποία και συνέλαβαν αφού πρώτα παραδέχτηκε πως μαχαίρωσε τον 55χρονο συντροφό της, δίνοντας τους και το φονικό όπλο.

Όταν ρωτήθηκε από τους Αστυνομικούς γιατί τον σκότωσε του είπε ότι τσακώθηκαν και δεν άντεχε άλλο να τον ακούει.

 
Τελευταία τροποποίηση:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Μηνύματα
1.148
Like
871
Πόντοι
96
αυτο ειναι το προβλημα τυπε δεν αρκει η εμφανιση (ποσα εγραψες μετα(τα οποια ειναι σχετικα)) 1 προυποθεση ειναι
ενω στις γυναικες μονο η ομορφια

οταν λεσ νιοστη τ0 60 % γυναικων δεν κοιταει ομορφια
λιγους παναγιωτοπουλους ξεριες?
Ο τύπος παίζει να είναι και ελλεινιδα100κιλα χοντρή φεμιναζί φάση...ο τρόπος που γράφει είναι πολύ γυναικουλιστικος.. Παίζει να εχουμε2 - 3 χοντρές που γράφουν εδώ. Μεσα????
 

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Μηνύματα
1.148
Like
871
Πόντοι
96
Δε μιλάμε να είσαι ντροπαλός η πχ; 120κιλα,αυτοι δεν βρίσκουν με τίποτα γυναίκα.. Στο ελλαντα έχουμε το παράξενο φαινόμενο να είσαι κανονιλος, η και όμορφος ακομα,και,αν δεν έχεις παρέες με μουνια, ναηπορεις να βρεις γκόμενά με τίποτα.. Είσαι είναι μοναδικό φαινομενο στο πλανητη αυτό που συμβαίνει στη σκατοχωρα αυτή.... Ο τύπος, αν βέβαια είναι άντρας, κάθεται και μας λέει ιστορίες για αγρίους.. Βλέπει παντού όμορφους με μουνια, όταν εγώ βλέπω μάλλον άσχημος και αγυμναστους Αντρέ να γαμανε εκεί έξω.. Θες να σου πω όμορφους άντρες?? Πήγαινε στη Ρόδο να δεις Ολλανδός Σκανδιναβούς Γερμανούς αυτοί ναι είναι όμορφοι, ο κούραμπιες που γαμαει ωραίο μουνακι στο ελλαντα, επειδή και. Μόνο έτυχε να έχει παρέες με μουνια, λεφτά από μπαμπά, γνωριμίες, αγαπητέ λοθμπορκ, όχι, δεν ειναι όμορφος..
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom