Η εστιαση ειναι πολυ αδικημενη με τις καραντινες καθε τοσο.δεν πειραζει...κονομησαν καλα το περασμενο 2μηνο..
τωρα ας πληρωσουν το λογαριασμο.... πραγματικα μονο τους εστιατορες λυπαμαι! αυτοι τηρουσαν πιο πολυ τα μετρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (9 μέλη και 33 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Ειχα συναδελφο που το εκανε στα 59Το μετανιώνω που δεν το έκανα πιο νεος,στα 20-25
Τώρα που παω 40,μου φαίνεται πολύ δύσκολο.Πώς θα οργανωθείς,πώς θα φτιάξεις κοινωνική ζωή,πώς θα την παλέψεις με τη μοναξιά.Εσύ τα περιγράφεις εύκολα,αλλά δε νομίζω να'ναι έτσι.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.324
- Πόντοι
- 3.656
Ειχα συναδελφο που το εκανε στα 59
Που πήγε,Ταυλάνδη;
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Αγγλια. Και εκανε ζωη εφηβου. Μετα τη δουλεια μπυρονια, ποδηλασιες, καγιακ, πεζοποριες σε βουνα, κλπ Και ειχε βγαλει και γκομενα συμπατρωτισα τουΠου πήγε,Ταυλάνδη;
Βεβαια ειχε μεγαλα παιδια, οποτε δεν ειχε εγνοιες για παντρειες, κλπ
Μετα απο εκει πηγε Ολλανδια σε μεγαλυτερη εταιρια με σχεδον διπλασια λεφτα
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
3-4 καλους φίλους θες, μια δουλεια και κανα δυο χόμπιΤο μετανιώνω που δεν το έκανα πιο νεος,στα 20-25
Τώρα που παω 40,μου φαίνεται πολύ δύσκολο.Πώς θα οργανωθείς,πώς θα φτιάξεις κοινωνική ζωή,πώς θα την παλέψεις με τη μοναξιά.Εσύ τα περιγράφεις εύκολα,αλλά δε νομίζω να'ναι έτσι.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Εγώ πχ θα παω για ψάρεμα... Η ψαροντούφεκο.. Μόνος και απομερα και δε με χαλάει που ειμαι μόνος εκείνη τη στιγμή. Απεναντίας μαρεσει
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.324
- Πόντοι
- 3.656
3-4 καλους φίλους θες, μια δουλεια και κανα δυο χόμπι
Πού να τους βρεις τους φίλους στην ηλικία μας;Και έναν να έχεις να βγαίνεις που και που,λες ευχαριστώ.Όλοι είναι σε μουντ οικογένεια,παιδιά,μωρά.Κι εδώ που τα λέμε,σ'αυτή την ηλικία κι εμεις έτσι έπρεπε να'μασταν αλλά...
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Ε δυσκολο ναι.. Εγώ είχα ευκαιρίες για κάτι σοβαρό αλλά μέχρι τα 35 όσες καλές περιπτώσεις γνώρισα τις έκαψα.. Δεν ημουν ουτε για καλημέρα που λένε... Εξαφανίζομουν για πλάκα. (Κακώς μετά που το ξανάσκεφτηκα αλλά... Αυτός ημουν αυτά τα μυαλά είχα)Πού να τους βρεις τους φίλους στην ηλικία μας;Και έναν να έχεις να βγαίνεις που και που,λες ευχαριστώ.Όλοι είναι σε μουντ οικογένεια,παιδιά,μωρά.Κι εδώ που τα λέμε,σ'αυτή την ηλικία κι εμεις έτσι έπρεπε να'μασταν αλλά...
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.537
- Πόντοι
- 456
Πως βλέπεις τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από τώραΠού να τους βρεις τους φίλους στην ηλικία μας;Και έναν να έχεις να βγαίνεις που και που,λες ευχαριστώ.Όλοι είναι σε μουντ οικογένεια,παιδιά,μωρά.Κι εδώ που τα λέμε,σ'αυτή την ηλικία κι εμεις έτσι έπρεπε να'μασταν αλλά...
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.324
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ πχ θα παω για ψάρεμα... Η ψαροντούφεκο.. Μόνος και απομερα και δε με χαλάει που ειμαι μόνος εκείνη τη στιγμή. Απεναντίας μαρεσει
Κι εγώ έχω χόμπι αλλά έχω κι ένα κακό.Βαριέμαι πάρα πολύ γρήγορα όταν είμαι μόνος.Πάω να τρέξω,σε λίγο έχω βαρεθεί.Πάω για μπάνιο το καλοκαίρι,αν δεν είμαι με κανέναν,μπορεί στο μισάωρο να την κάνω.Γι'αυτό λέω ότι πάντα χρειάζεται ένα γκομενάκι για να σου δίνει μια έξτρα ενέργεια που μόνος δεν την βρίσκεις (με την προυπόθεση βέβαια να μην είναι κάποια που σπάει αρχίδια)
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Εδώ έχω φίλο που ταξιδευει μόνος Ρωσία Ουκρανία εκεί γυρω.. Βγαίνει στα κλαμπ μόνος. Τι να κάνει? Γαμαει οκ αλλά όπως και γω έχω χομπι που πολλοί δε γουστάρουν. Τι να κάνω? Το κάνω μόνος. Ασε που στο ψαροντούφεκο έναν έφερα και πήγε να με καθαρίσειΚι εγώ έχω χόμπι αλλά έχω κι ένα κακό.Βαριέμαι πάρα πολύ γρήγορα όταν είμαι μόνος.Πάω να τρέξω,σε λίγο έχω βαρεθεί.Πάω για μπάνιο το καλοκαίρι,αν δεν είμαι με κανέναν,μπορεί στο μισάωρο να την κάνω.Γι'αυτό λέω ότι πάντα χρειάζεται ένα γκομενάκι για να σου δίνει μια έξτρα ενέργεια που μόνος δεν την βρίσκεις (με την προυπόθεση βέβαια να μην είναι κάποια που σπάει αρχίδια)
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.324
- Πόντοι
- 3.656
Πως βλέπεις τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από τώρα
Χρόνο χρόνο πάμε,δεν μπορώ να κάνω τόσο μακροπρόθεσμες προβλέψεις
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Μια φορά είχα πάρει μαζί μου μια γκομενα εγώ πηγα για ψαροντούφεκο και αυτή πλατσουριζε εκεί γυρω. Όταν βγήκα εξω με ένα χταποδι και ψάρι μου έσπασε τα αρχίδια να τα αφήσω μέσα
Πως βλέπεις τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από τώρα
θα αγιασει ο Δασκαλος
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.324
- Πόντοι
- 3.656
Μια φορά είχα πάρει μαζί μου μια γκομενα εγώ πηγα για ψαροντούφεκο και αυτή πλατσουριζε εκεί γυρω. Όταν βγήκα εξω με ένα χταποδι και ψάρι μου έσπασε τα αρχίδια να τα αφήσω μέσα
Εντάξει,ψαροντούφεκο δεν είναι και συνηθισμένο χόμπι για την πλειοψηφία.Αλλά να πας για μπάνιο ή να βγαίνεις στην αγορά ή ακόμα και ταξίδι να κάνεις,θες ένα θηλυκό όταν είσαι στην ηλικία μας.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Εσύ πούλαγες δίχως δεύτερη σκέψη τους πάντες,ακόμη και για μπάζο γκόμενα που θα σε σέρνει από τη μύτη.Πού να τους βρεις τους φίλους στην ηλικία μας;Και έναν να έχεις να βγαίνεις που και που,λες ευχαριστώ.Όλοι είναι σε μουντ οικογένεια,παιδιά,μωρά.Κι εδώ που τα λέμε,σ'αυτή την ηλικία κι εμεις έτσι έπρεπε να'μασταν αλλά...
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
@trovadouros31 Αληθεύει πως ο Σαντ το γύρισε?
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Βρίσκεται στη τελευταία φάση ορμονοθεραπειας πριν την επέμβαση για αλλαγή φύλου...@trovadouros31 Αληθεύει πως ο Σαντ το γύρισε?
Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Οί αλβανιδες, αν δεν εισαι μαλακας ανοίγονται πιο εύκολα από τις ελλεινιδες.. Αυτά με κύκλους κοινές παρέες οι ελλεινιδες τα κάνουνε.. Αν τα κάνει αλβανιδα θα έχει πάθει σίγουρα ελλεινιδιαση?αυτο που λες πιο πολυ για τις αλβανιδες ισχυει παντως,ιδιως τις μικρες.
εκτος αλβανικου κυκλου δεν ξανοιγονται πολυ -πολυ
...σε σνομπαρουν και αυτες?
Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Και είναι και διάσημος και δε βρίσκει γκόμενά φαντάσου τι αγαμια πέφτει στου αντρες