Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Πέραν πάσης αμφιβολίας.Τα ειπες ολα.
Ασε που οι μικρές κολακευονται ιδιαιτερα να πανε με μεγαλυτερο ανδρα, τις φτιαχνει
Πέραν πάσης αμφιβολίας.Τα ειπες ολα.
Ασε που οι μικρές κολακευονται ιδιαιτερα να πανε με μεγαλυτερο ανδρα, τις φτιαχνει
Παντου.Να περάσει καλα ναι.. Πως όμως? Στο κρεβατι?
Ίσα ίσα έχει αυτό το ξηγημένο στυλάκι της δευτεράντζας που σου δείχνει ξεκάθαρα τι είναι και τι θέλει ... δεν την μπερδεύεις με τίποτα με γαλαζοαίματη να στο παίζει ιστορίαΔεν σου βγαζει την ξενερωσιά της βλάχας?
Και εκεί. Αλλά όχι μόνον εκείΝα περάσει καλα ναι.. Πως όμως? Στο κρεβατι?
Πλήρωσα 1500 στο men of style για φλερτ στο δρόμο .Η απόλυτη αποτυχία συνέχεια χιλοπιτες και στο τέλος με το πουλί στο χέρι.Πηγαμε σε καφέ μπαρ και μας έδιωξαν και από πάνω γιατί ενοχλουσαμε τις πελατισεσ
Νομίζετε ότι ζουμε σε εποχές που πραγματικά νοιάζει μια γυναίκα ένας άντρας να είναι ώριμος? Ειδικά οι 20ρες σήμεραΚαι εκεί. Αλλά όχι μόνον εκεί
Πόσες? 1 στις 10 ...Παντου.
Κρεβατι, συζητηση, διασκεδαση
xhamsterΠαντου.
Κρεβατι, συζητηση, διασκεδαση
Ντεκαβλέ ηταν παντα.
Απλως τωρα εχει φτασει στα ορια του σουργελου και αυτο της δινει αλλη αξια
Περιμένεις 40 χρονών να σου κάθονται τα 20χρονα; Αναγκαστικά με 30ρες και 40ρες θα παίζεις μπάλα.Νομίζετε ότι ζουμε σε εποχές που πραγματικά νοιάζει μια γυναίκα ένας άντρας να είναι ώριμος? Ειδικά οι 20ρες σήμερα
Τι μου τα λες σε μένα εγώ τα ξερωΠεριμένεις 40 χρονών να σου κάθονται τα 20χρονα; Αναγκαστικά με 30ρες και 40ρες θα παίζεις μπάλα.
E καλα δεν το εχουμε και καημο ρε τύπε, αν θελουμε 20χρονα, ενα σωρο υπαρχουν στα γραφεια και στα σπιτακιαΠεριμένεις 40 χρονών να σου κάθονται τα 20χρονα; Αναγκαστικά με 30ρες και 40ρες θα παίζεις μπάλα.
Πλήρωσα 1500 στο men of style για φλερτ στο δρόμο .Η απόλυτη αποτυχία συνέχεια χιλοπιτες και στο τέλος με το πουλί στο χέρι.Πηγαμε σε καφέ μπαρ και μας έδιωξαν και από πάνω γιατί ενοχλουσαμε τις πελατισεσ
Δεν τα έδινες καλύτερα του Ατηνέζου να πληρώσει τη ΔΕΗ ?Πλήρωσα 1500 στο men of style για φλερτ στο δρόμο .Η απόλυτη αποτυχία συνέχεια χιλοπιτες και στο τέλος με το πουλί στο χέρι.Πηγαμε σε καφέ μπαρ και μας έδιωξαν και από πάνω γιατί ενοχλουσαμε τις πελατισεσ
Πας εσύ στα σπιτάκια;E καλα δεν το εχουμε και καημο ρε τύπε, αν θελουμε 20χρονα, ενα σωρο υπαρχουν στα γραφεια και στα σπιτακια
"Σπιτακια" οχι, βασικα γραφεια και σπανιοτερα στουντιο αν δω κατι πολυ ενδιαφερονΠας εσύ στα σπιτάκια;
Αυτό το ώριμος δεν είναι μονοσήμαντο. Πνευματικώς εννοείται, γιατί με τους τρελούς και τους βλαμμενους που κυκλοφορούν εκεί έξω, έχει τρομάξει το μάτι της κάθε κοπελιτσας. Ηλικιακώς δεν είναι απαραίτητο. Όπως έχουμε εμείς τα γούστα μας έτσι εχουν και αυτές. Αρκετές το ψάχνουν. Με τον καιρό έχω δεί ότι το να τους μιλάς στον πληθυντικό τις φτιάχνει άσχημα, γιατί ενισχύει τη φιλαρέσκειά τους και τις γοητεύει ότι τις αντιμετωπίζεις ισότιμα. Πόσοι πιστεύεις το κάνουν;Νομίζετε ότι ζουμε σε εποχές που πραγματικά νοιάζει μια γυναίκα ένας άντρας να είναι ώριμος? Ειδικά οι 20ρες σήμερα
Εγω το κανωΑυτό το ώριμος δεν είναι μονοσήμαντο. Πνευματικώς εννοείται, γιατί με τους τρελούς και τους βλαμμενους που κυκλοφορούν εκεί έξω, έχει τρομάξει το μάτι της κάθε κοπελιτσας. Ηλικιακώς δεν είναι απαραίτητο. Όπως έχουμε εμείς τα γούστα μας έτσι εχουν και αυτές. Αρκετές το ψάχνουν. Με τον καιρό έχω δεί ότι το να τους μιλάς στον πληθυντικό τις φτιάχνει άσχημα, γιατί ενισχύει τη φιλαρέσκειά τους και τις γοητεύει ότι τις αντιμετωπίζεις ισότιμα. Πόσοι πιστεύεις το κάνουν;
Κάθε σοβαρός μύστης το κάνει.Εγω το κανω
Πόσες είναι έτσι? Μια στις 10? 2 το πολυ? Θυμησου εγώ λέω για 20 με 40Αυτό το ώριμος δεν είναι μονοσήμαντο. Πνευματικώς εννοείται, γιατί με τους τρελούς και τους βλαμμενους που κυκλοφορούν εκεί έξω, έχει τρομάξει το μάτι της κάθε κοπελιτσας. Ηλικιακώς δεν είναι απαραίτητο. Όπως έχουμε εμείς τα γούστα μας έτσι εχουν και αυτές. Αρκετές το ψάχνουν. Με τον καιρό έχω δεί ότι το να τους μιλάς στον πληθυντικό τις φτιάχνει άσχημα, γιατί ενισχύει τη φιλαρέσκειά τους και τις γοητεύει ότι τις αντιμετωπίζεις ισότιμα. Πόσοι πιστεύεις το κάνουν;