Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Είσαι τσιφτης
Είσαι τσιφτης
Λούσα και χορόΑν δεχτει μια 20ρα να κανει κατι με εναν 40ρη...τι εχει να κερδίζει απο αυτον?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιατι μια 20ρα να δεχτει να ασχοληθει με εναν 40ρη πανω στα καλυτερα της χρονια?
Ε βολέψου με τις 30ρες και τις 40ρες κι εσύ.Αν δεχτει μια 20ρα να κανει κατι με εναν 40ρη...τι εχει να κερδίζει απο αυτον?
γιατι μια 20ρα να δεχτει να ασχοληθει με εναν 40ρη πανω στα καλυτερα της χρονια?
Μπερδευεσαι τύπε. Στα 50, εσυ εισαι αυτος που δεν εχεις κανεναν λογο να ασχολεισαι με τα 20χρονα. Αυτά ειναι που δεν εχουν τιποτα να σου προσφερουν. ούτε καν καλο σεξ.Εγώ μάγκες είμαι 50 και ομολογώ ότι τα 20χρονα δεν μου δίνουνε σημασία
Κι όμως φίλε, άλλο η γίδα άλλο το τρυφερούδιΜπερδευεσαι τύπε. Στα 50, εσυ εισαι αυτος που δεν εχεις κανεναν λογο να ασχολεισαι με τα 20χρονα. Αυτά ειναι που δεν εχουν τιποτα να σου προσφερουν. ούτε καν καλο σεξ.
Ναι αλλά η γρια η κοτα εχει το ζουμιΚι όμως φίλε, άλλο η γίδα άλλο το τρυφερούδι
αν πεις υδραυλικος η αποθηκάριος θα πρεπει να το αντισταθμισεις με αλλα προσοντα
Περί ορέξεως, ξέρεις.. Το θέμα είναι αν αυτά που ορέγεσαι εσύ, για εκείνα είσαι αόρατος τι κάνεις. Βέβαια, αποφεύγεις να γίνεις τσιμπούκι σαν κάτι ξερολίγουρες που κοιτάνε τα μικρά σα να μην υπάρχει αύριοΝαι αλλά η γρια η κοτα εχει το ζουμι
Mετα απο δεκαετιες εμπειριας στους αγωνιστικους χωρους, εχω καταληξει οτι η καλυτερη ηλικια για την γυναικα ειναι το 30-35, απο καθε αποψη. Επισης θεωρω καλυτερο το 35-40 σε σχεση με το 25-30Περί ορέξεως, ξέρεις.. Το θέμα είναι αν αυτά που ορέγεσαι εσύ, για εκείνα είσαι αόρατος τι κάνεις. Βέβαια, αποφεύγεις να γίνεις τσιμπούκι σαν κάτι ξερολίγουρες που κοιτάνε τα μικρά σα να μην υπάρχει αύριο
Εσύ είναι αυτή η χώρα δεν αλλάζει.. Καμία αυτοί που υπερασπιζονται τις ελλεινιδες, μη νομίζεις, χωμένοι σε κάνα κύκλο η σε καμία παρέα με ελλεινιδες είναι και ελπίζουμε να γαμησουνε κάποια μέρα.. Βέβαια στο τέλος συνήθως και αυτοί παίρνουν τα αρχιδια τους αφού οι ελλεινιδες θα τον καταταξουν απλά στο καλό παιδί καληνυχτακια??.. Εγώ φυσικά αφού δεν έχω παρέα με Μουνακι, είμαι στα αρχιδια, δε ε χω κανένα πρόβλημα να βρίζω τις ελλει ιδες και να πω τα πράγματα όπως είναι, γιατί πολύ απλά δεν έχω να κερδίσω κάτι από τις ελλεινιδες??
Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας και η καθεμία από τη ζωή του μάλλον.. Γενικά, πάντως, αν μιλάμε για κάτι που ξεκινάει ως "εφήμερο", επειδή δεν καλύπτει τα κοινωνικά πρότυπα (γάμος, παρέες κλπ), τα επαγγέλματα, τα οικονομικά κλπ έρχονται σε δεύτερη μοίραMετα απο δεκαετιες εμπειριας στους αγωνιστικους χωρους, εχω καταληξει οτι η καλυτερη ηλικια για την γυναικα ειναι το 30-35, απο καθε αποψη. Επισης θεωρω καλυτερο το 35-40 σε σχεση με το 25-30
Εσύ βρε τυπε μας λες γαμας φοιτήτριες τώρα μας λες ότι πας σε μπουρδελα όλη την ώρα.. Μήπως τελικά είσαι. Καληνύχτα κι ας με τις φοιτήτριες. Και τις γαμαει άλλος γιατί εγώ άμα γαμαγα καμία μου ιτσα φοιτητρια ούτε καν θα πέρναγα απέξω από τα σπιτακια?
To χειροτερο ειναι οτι ΔΕΝ ειναι πιτσιρικος...Καληνυχτάκιας μεγάλος ειμαι τύπε το βρήκες χαχα... ωραιος πιτσιρικος εισαι ακόμη, κάνε τη πλακιτσα σου και ολα καλά.
To χειροτερο ειναι οτι ΔΕΝ ειναι πιτσιρικος...
Ειπαμε, ειναι κλωνος του sub-zero, (πρωην σαντμαν), γυρω στα 35 ηδηΔεν τον κάνω πάνω απο 30 με τίποτα, ειναι παραπάνω λες ;
Ειπαμε, ειναι κλωνος του sub-zero, (πρωην σαντμαν), γυρω στα 35 ηδη
Το οτι ο σαντμαν εχει νεο προφιλ το subzero ειναι δεδομενο, το εχει δεχθει εξαλλου. Εγω πιστευω οτι και ο ελβις91 ειναι κλωνος του, γιατι αποκλειεται να εχουν βρεθει δυο ανθρωποι στον πλανητη να λενε ακριβως τις ιδιες μαλακίεςO sad man ειναι ;;; κατι θυμαμαι, αν ειναι 35 πάντως ειναι πολλές οι τρολιές για την ηλικία αυτη
Το οτι ο σαντμαν εχει νεο προφιλ το subzero ειναι δεδομενο, το εχει δεχθει εξαλλου. Εγω πιστευω οτι και ο ελβις91 ειναι κλωνος του, γιατι αποκλειεται να εχουν βρεθει δυο ανθρωποι στον πλανητη να λενε ακριβως τις ιδιες μαλακίες