Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
αναρωτησου τωρα ποσοι κοντοχοντροι αναλογικα εχουν 8αρια διπλα τους

γιαυτο το κρατος πρεπει να κανει την απαραιτητη αναδιανομη :rockon: :rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ειμαστε εδω ποσοι 100 ατομα που τα γραφουμε αυτα οτι οι ελληνιδες την εχουν ψωνισει και πρεπει να μην τις δινουμε πολυ αξια γιατι μετα νομιζει το καθε μπαζο οτι ειναι μοντελαρα με απαιτησεις, ομως εξω εκει υπαρχουνε χιλιαδες λιγουρια που μονο οτι εχουνε μια γκομενα, ενα μουνι, εστω και μπαζο ειναι χαρουμενοι, εχει πεσει μεγαλη μαλακινση στους αντρες, εβλεπα χθες εναν στο ηλεκτρικο, και ειχε μια γκομενα κοντοχοντρη και ασχημη, και ητανε ολο μελια μαζι της, εεε μετα αυτη πως να μην την ψωνισει, σου λεει εχω γκομενο ,τρελαινεται για μενα, μπαινει μετα ινστα , να και οι αλλοι λιγουριδες με τα κοπλιμεντα, απλα η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη, και κυκλο να εχεις που εχω και γνωριζω τοσες κοπελες απο 19 μεχρι 25 χρονων, για τα πανηγυρια εχουνε γινει ολες τους, εισαι αναλωσιμος για αυτες, μπορουνε ανα πασα στιγμη να σου πουνε φευγω ,βρηκα αλλον, βαρεθηκα. γιατι ετσι μπορει, μονο αν εισαι απιστευτος κουκλος και φραγκατος, που σιγα ποσοι ειναι ετσι στην ελλαδα, θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο, και κατι πιτσιρικαδες απο το μπασκετ που ερχονται και παιζουνε μαζι μου, 17-18 χρονων και αυτοι οι πιο πολλοι μπακουρια ειναι, και τρεχουνε πισω απο συνομηλικες τους και γινονται τα σκυλακια τους για να τις καταφερουνε στο τελος. αυτα τα παδια το παιζουνε γκομενιαρηδες στις παρεες του και κλαιγονται στο ινστα στο καθε μπαζο για να το γνωρισουν, φανταστειτε ενα παιδι 18 χρονων δυσκολευεται οπως εχει δημιουργηθει η κατασταση, ενας που ειναι 30 χρονων απλα την εκατσε αγρια
οι καλες δεν κάθονται πλεον ετσι ευκολα..οποτε και οι αντρες πηγαίνουν σε χαμηλότερες κατηγοριες απο την αλλη ειναι και γουστα ομως αυτα μη ξεχνιόμαστε.Κάποτε ημουν με μια "μετριούλα" (ετσι θα την ελεγα) που ειχε κατι που με καυλωνε απιστευτα.Και απο την αλλη πολυ ομορφες αντικειμενικα που δεν σε καυλωνουν σα γυναικες..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
οταν πηγαινεις σε ενα μπουρδελο θα βρεις πολλες ωραιες γκόμενες...με μια θα "στη δωσει" που μπορει να μην ειναι σονυ και ντε η πιο ωραια απο τις αλλες

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
οταν πηγαινεις σε ενα μπουρδελο θα βρεις πολλες ωραιες γκόμενες...με μια θα "στη δωσει" που μπορει να μην ειναι σονυ και ντε η πιο ωραια απο τις αλλες
Σε όλους έχει τύχει, πιστεύω, με πουτάνα μοντελέ να μην τους σηκώνεται.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Σε όλους έχει τύχει, πιστεύω, με πουτάνα μοντελέ να μην τους σηκώνεται.
ναι ειναι τι στη "βαραει" ...εμενα πχ μου τη "βαρανε" οι μελαχροινες και δερμα και μαλλι...μπορει να δω μουνάρα ξανθια ασπρουλιάρα και να μου περάσει τελειως απαρατηρητη

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μπορει η αλλη να ειναι μουναρα αλλα να μη κανει πιπες,να μη κανει το ενα το αλλο να σου σπάει τα αρχιδια να σου κοστιζει σε χρημα,και ενα σωρο αλλες μαλακιες...λιγες ειναι τέτοιες? πολλες ειδικα που ειναι αντικειμενικα πολυ ωραιες νομιζουν οτι ο αλλος πρεπει να κανει τουμπες και αυτες τιποτα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
ναι ειναι τι στη "βαραει" ...εμενα πχ μου τη "βαρανε" οι μελαχροινες και δερμα και μαλλι...μπορει να δω μουνάρα ξανθια ασπρουλιάρα και να μου περάσει τελειως απαρατηρητη
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί η μοντελέ να σε ξεκαβλώσει τελείως με τη συμπεριφορά της ή να μην έχει κάτι που να σε καβλώνει πέρα από εμφάνιση.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
οι καλες δεν κάθονται πλεον ετσι ευκολα..οποτε και οι αντρες πηγαίνουν σε χαμηλότερες κατηγοριες απο την αλλη ειναι και γουστα ομως αυτα μη ξεχνιόμαστε.Κάποτε ημουν με μια "μετριούλα" (ετσι θα την ελεγα) που ειχε κατι που με καυλωνε απιστευτα.Και απο την αλλη πολυ ομορφες αντικειμενικα που δεν σε καυλωνουν σα γυναικες..

Σε ηλικίες 25-,έχει πλέον αρκετές καλές εμφανισιακά που δεν έχουν ακόμα απαιτήσεις.Μιλάμε για τα ελληνικά δεδομένα πάντα.Αδύνατες,με ωραία προσωπάκια,κωλαράκια κλπ.Εκεί μπορεί να βρεις και καλή,αν είσαι στην ηλικία τους.Έχω δει πάμπολλους μέτριους,κοντούς κλπ να είναι με καυλάκια να τραβάς τα μαλλιά σου εσύ ο μεγαλύτερος

Αυτές οι ίδιες,μετά τα 25 όπως είπες θα ψάχνουν για επάγγελμα και λογικό να μην κάθονται σε κανέναν εύκολα (εκτος αν παντρευτούν τον παιδικό τους έρωτα)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Σε ηλικίες 25-,έχει πλέον αρκετές καλές εμφανισιακά που δεν έχουν ακόμα απαιτήσεις.Μιλάμε για τα ελληνικά δεδομένα πάντα.Αδύνατες,με ωραία προσωπάκια,κωλαράκια κλπ.Εκεί μπορεί να βρεις και καλή,αν είσαι στην ηλικία τους.Έχω δει πάμπολλους μέτριους,κοντούς κλπ να είναι με καυλάκια να τραβάς τα μαλλιά σου εσύ ο μεγαλύτερος

Αυτές οι ίδιες,μετά τα 25 όπως είπες θα ψάχνουν για επάγγελμα και λογικό να μην κάθονται σε κανέναν εύκολα (εκτος αν παντρευτούν τον παιδικό τους έρωτα)
μπα...τα καλα σε αυτη την ηλικια γουστάρουν μουσκουλα,τατουαζ,μαλλι χοριστρα και καγκουριά

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
ειμαστε εδω ποσοι 100 ατομα που τα γραφουμε αυτα οτι οι ελληνιδες την εχουν ψωνισει και πρεπει να μην τις δινουμε πολυ αξια γιατι μετα νομιζει το καθε μπαζο οτι ειναι μοντελαρα με απαιτησεις, ομως εξω εκει υπαρχουνε χιλιαδες λιγουρια που μονο οτι εχουνε μια γκομενα, ενα μουνι, εστω και μπαζο ειναι χαρουμενοι, εχει πεσει μεγαλη μαλακινση στους αντρες, εβλεπα χθες εναν στο ηλεκτρικο, και ειχε μια γκομενα κοντοχοντρη και ασχημη, και ητανε ολο μελια μαζι της, εεε μετα αυτη πως να μην την ψωνισει, σου λεει εχω γκομενο ,τρελαινεται για μενα, μπαινει μετα ινστα , να και οι αλλοι λιγουριδες με τα κοπλιμεντα, απλα η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη, και κυκλο να εχεις που εχω και γνωριζω τοσες κοπελες απο 19 μεχρι 25 χρονων, για τα πανηγυρια εχουνε γινει ολες τους, εισαι αναλωσιμος για αυτες, μπορουνε ανα πασα στιγμη να σου πουνε φευγω ,βρηκα αλλον, βαρεθηκα. γιατι ετσι μπορει, μονο αν εισαι απιστευτος κουκλος και φραγκατος, που σιγα ποσοι ειναι ετσι στην ελλαδα, θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο, και κατι πιτσιρικαδες απο το μπασκετ που ερχονται και παιζουνε μαζι μου, 17-18 χρονων και αυτοι οι πιο πολλοι μπακουρια ειναι, και τρεχουνε πισω απο συνομηλικες τους και γινονται τα σκυλακια τους για να τις καταφερουνε στο τελος. αυτα τα παδια το παιζουνε γκομενιαρηδες στις παρεες του και κλαιγονται στο ινστα στο καθε μπαζο για να το γνωρισουν, φανταστειτε ενα παιδι 18 χρονων δυσκολευεται οπως εχει δημιουργηθει η κατασταση, ενας που ειναι 30 χρονων απλα την εκατσε αγρια
Πολύ καλά τα λες τυπε μου αν μπορείς γράφε πιο μικρά άρθρα γιατί αν είναι μεγάλα δεν σε διαβάζουν ενώ εσύ γράφεις σωστά και ενδιαφέροντα πραγματα✌️✌️

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Στα 35 εισαι ο ιδανικος για μια 25-
Αλλά πού μυαλο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
μπα...τα καλα σε αυτη την ηλικια γουστάρουν μουσκουλα,τατουαζ,μαλλι χοριστρα και καγκουριά

Έχει πολλά καλά σ'αυτές τις ηλικίες.Δεν τρώνε μόνο αυτοί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στα 35 εισαι ο ιδανικος για μια 25-
Αλλά πού μυαλο.

Μπορεί να είσαι,αλλά αυτή θέλει 25-

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Έχει πολλά καλά σ'αυτές τις ηλικίες.Δεν τρώνε μόνο αυτοί.
ε δε γουστάρουν ομως εμας ρε σαντ μαν,,,τι να κανουμε τωρα σταμάτα να ονειρυευεσαι με τις μικρες και αν και αν και εφόσον και γαμώτο...εγω που ειμαι 40 δηλ οσο ωραιος και να ειμαι δε γουστάρουν. αλλα στα παπάρια μου τι να κανω?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ε δε γουστάρουν ομως εμας ρε σαντ μαν,,,τι να κανουμε τωρα σταμάτα να ονειρυευεσαι με τις μικρες και αν και αν και εφόσον και γαμώτο...εγω που ειμαι 40 δηλ οσο ωραιος και να ειμαι δε γουστάρουν. αλλα στα παπάρια μου τι να κανω?
Στα 40 μου, σχετιζομουν μονο με 25-
Δεν καταλαβαινω τι μαλακια σας πιανει ωρες ωρες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Στα 40 μου, σχετιζομουν μονο με 25-
Δεν καταλαβαινω τι μαλακια σας πιανει ωρες ωρες
αν τους το επαιζες φραγκατος μπορει ναι...ισως...εγω με μια νορμαλ δουλεια και μια ανω του μετριου εμφάνιση δε βλέπω προκοπη αλλα δε σκάω κιολας.Οταν ομως λες οτι επαιζες μονο με αυτες ξεκαθάρισε μου κατι...εσυ επαιζες η η δουλεια σου?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
τι πηγαινε πρωτα το δικηγορος η το αλεξ? τι απο τα δυο? αν κρινω απο τη μαλακια της ελληνιδας ναι...σε καταλαβαίνω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
αν τους το επαιζες φραγκατος μπορει ναι...ισως...εγω με μια νορμαλ δουλεια και μια ανω του μετριου εμφάνιση δε βλέπω προκοπη αλλα δε σκάω κιολας.Οταν ομως λες οτι επαιζες μονο με αυτες ξεκαθάρισε μου κατι...εσυ επαιζες η η δουλεια σου?
Ο καθενας μας, ειναι ολο το πακετο. Εμφανιση, δουλεια, λεγειν, χρηματα, συμπεριφορα, καθαριοτητα, ευγενεια κλπ κλπ.
Καποια στιγμη πρεπει να το καταλαβετε αυτο. Μην ειστε μονομερείς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τοσο 1-0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom