Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Παντως ειναι λιγο περιεργες οι εποχες για να εχεις και φουλ ανεβασμένη ψυχολογια.
Παντως ειναι λιγο περιεργες οι εποχες για να εχεις και φουλ ανεβασμένη ψυχολογια.
δε νομίζω κανεις να ψάχνει και το μοντελο..αν ομως ακομα και μια κοπελίτσα της διπλανης πορτας νιωθει μοντελο τοτε εχουμε πρόβλημα...(αυτο εννοω περίεργες εποχές)Κοίτα τυπε μουνακια να παίξεις πανρα υπάρχουν εκεί έχω καταλήξει. Τώρα αν εσείς μου θέλετε τα μοντέλα ντε και καλά που μερικές είναι και χάλια στο σεξ λόγω ναρκισσισμου τι να σας πω.
Πάντως επειδή τα έχω δει σε γνωστούς που ένα διάστημα βγαίναμε. Σε κάποια θέματα έχουν ιδιοτροπίες. Είναι δυσκολο να αλλάξει το χουι αλλά αυτό είναικαι το κλειδί. Δεν φταίνε οι γκόμενες εκτός και αν μιλάμε για νάρκισσους που και παλι εσυ φταις εκεί για το πηγες και έμπλεξες. Και έχασες το χρόνο σου.
δε νομίζω κανεις να ψάχνει και το μοντελο..αν ομως ακομα και μια κοπελίτσα της διπλανης πορτας νιωθει μοντελο τοτε εχουμε πρόβλημα...(αυτο εννοω περίεργες εποχές)
ναι εγω για τον μεσο ορο λεω απο κει και πέρα ολα ειναι σχετικα για τον καθένα...αλλα για το μέσο ορο οτι η μαλακία εχει αυξηθει,ισχυειΚοίτα φίλε είναι τόσο σχετική η συζήτηση που δεν έχει νόημα. Σε σενα θα κάνει τη δυσκολη η σε μένα αν δεν της αρεσουμε σε έναν που γουστάρει δεν θα το κάνει. Μετά μπορεί κάποια να Εχει ψυχολογικά για σένα αλλά για άλλον όχι. Όλα αυτά είναι σχετικά για μένα δεν έχει νόημα να το ψάχνεις περισσοτερο αν η άλλη δεν είναι διαθέσιμη δεν χάνεις άλλο χρόνο μαζί της.
ναι εγω για τον μεσο ορο λεω απο κει και πέρα ολα ειναι σχετικα για τον καθένα...αλλα για το μέσο ορο οτι η μαλακία εχει αυξηθει,ισχυει
Υπάρχουν αλλα ψάχνετε μοντέλα, τον αλεξ πριν τον κοροιδεέψατε οτι γαμάει χοντρές.
Εσυ τι θες να γαμήσεις μοντέλο ; η Ελλαδα εχει αρκετές ωραιες γυναικες αλλα για να μπορέσεις να παιξεις εκεί μπάλα
πρεπει να εισαι είτε εμφανήσιμος , είτε τολμηρός και να μη κολλάς να χωθείς στην οποιαδήποτε (με τρόπο) είτε να εισαι χωμένος μέσα σε κύκλους και να μην εισαι ιδιότροπος, ειτε πετυχημένος επαγγελματίας με καταξιωση κτλπ.
λες 10 πράγματα σε μια,γουστάρει τα 9 βλεπει το 1 που δε θα της αρέσει,σε κόβει ...αν ενα σημαντικο μάθημα πηρα ολα αυτα τα χρόνια (ισως και το σημαντικότερο) οσα λιγότερα ξερει η αλλη για σενα τοσο το καλύτερο
λες 10 πράγματα σε μια,γουστάρει τα 9 βλεπει το 1 που δε θα της αρέσει,σε κόβει ...αν ενα σημαντικο μάθημα πηρα ολα αυτα τα χρόνια (ισως και το σημαντικότερο) οσα λιγότερα ξερει η αλλη για σενα τοσο το καλύτερο
και χωρις ψυχολογια...δουλεια δε γίνεται..που να κοπανιέσαι ανάποδα
αφηστε τις χοντρες λες, αλλα παλι για χοντρες μιλαςΑφήστε τις χοντρες τώρα να μιλήσουμε για κάνα μουνακι.. Μερικές φορές σκέφτομαι και λέω, αλήθεια μήπως θα ήτανε καλύτερα αν όλες οι γυναίκες ήτανε πάνω από 100κιλα???.. Έτσι δεν θα σκεφτόμασταν όλη μέρα το σεξκαι θα είχαμε χρόνο να κάνουμε αλλά πράγματα πιο διμιουργικα.. Επίσης δεν θα ήμασταν στενοχωρημένο λόγω έλλειψης γκόμενά, αφού όλες οι γκόμενές θα ήταν σαν φαλαινες??????
Εσύ βρε τυπε μας λες γαμας φοιτήτριες τώρα μας λες ότι πας σε μπουρδελα όλη την ώρα.. Μήπως τελικά είσαι. Καληνύχτα κι ας με τις φοιτήτριες. Και τις γαμαει άλλος γιατί εγώ άμα γαμαγα καμία μου ιτσα φοιτητρια ούτε καν θα πέρναγα απέξω από τα σπιτακια?Να δωσει 1-2 προτασεις γράψαμε οχι να ανεβάσει κριτική. Να μας πει ενα στανταράκι αυτη τη περιοδο που πάει και περνάει καλά. Αφου απο γκόμενες ειναι στεγνός.
Εσύ είναι αυτή η χώρα δεν αλλάζει.. Καμία αυτοί που υπερασπιζονται τις ελλεινιδες, μη νομίζεις, χωμένοι σε κάνα κύκλο η σε καμία παρέα με ελλεινιδες είναι και ελπίζουμε να γαμησουνε κάποια μέρα.. Βέβαια στο τέλος συνήθως και αυτοί παίρνουν τα αρχιδια τους αφού οι ελλεινιδες θα τον καταταξουν απλά στο καλό παιδί καληνυχτακια??.. Εγώ φυσικά αφού δεν έχω παρέα με Μουνακι, είμαι στα αρχιδια, δε ε χω κανένα πρόβλημα να βρίζω τις ελλει ιδες και να πω τα πράγματα όπως είναι, γιατί πολύ απλά δεν έχω να κερδίσω κάτι από τις ελλεινιδες??Ε ναι,σου λέει 'καλό παιδί ο έτσι,εμφανίσιμο αλλά...δεν τον ξέρω,δεν είναι στην παρέα μου' κι αυτές τις μαλακίες
Και γιατί δεν δοκιμάζεις να τον γνωρίσεις μωρή και τα θες όλα μασημένη τροφή;Τί φίλους έχει,τι φεισμπουκ έχει,φτάσαμε να σε απορρίπτουν αν δεν έχεις φβ ή ινσταγκραμ
η δουλεια ειναι μεγάλη υπόθεση..αν και εγω δεν το πήγαινα εκει γιατι απο δουλεια ειμαι οκ. αυτο δεν κανει λιγότερο για το πουτσο τις γυναίκεςΓια να έχεις ανεβασμένη ψυχολογία,πρέπει να σου πηγαίνουν και κάποια πράγματα καλά σε προσωπικό επίπεδο.Και δεν εννοώ μόνο την υγεία που είναι αυτονόητο.
Κοίτα γύρω σου,ποιοι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία;Όσοι έχουν ψιλοβολευτεί σε κάποια δουλειά κι έχουν γκόμενα.Επίσης πολλοί που έχουν μικρά παιδιά.Ποιοι είναι πεσμένοι;Άνεργοι,κακοπληρωμένοι και μόνοι κατα κύριο λόγο.
Έχεις δίκιο σαντμαν... Οσες μαλακιες και αν ακους από μερικούς μερικους η "γκρινια" σου έχει πολλες φορες βασηΠοια μοντέλα ρε φίλε,και οι μέτριες 5αρια-6αρια έχουν απαιτήσεις μοντέλου.Τους φουσκώνουν και τα μυαλά τα σοσιαλ,βλέπουν τα λιγούρια 10αδες/100αδες καθε ηλικίας να τις παρακαλάνε,35-40 χρονών γαιδάρες νομίζουν ότι είναι κοριτσάκια στην πρώτη νιότη,τί μπάλα να παίξεις;