argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.930
- Πόντοι
- 9.297
Γαμω την ατυχία του ρε πουστη μου,ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΦΤΟ;Εκεί τη στήνει και ο Σαντμαν αλλά πετυχαίνει μόνο καυλάκια που κοιτάνε το κινητό τους
Γαμω την ατυχία του ρε πουστη μου,ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΦΤΟ;Εκεί τη στήνει και ο Σαντμαν αλλά πετυχαίνει μόνο καυλάκια που κοιτάνε το κινητό τους
Κάνε κίνηση χωρίς να την πιάσεις από μήνες πριν στα Τουίτερ και τα μουιτερ και τα λέμε...από τον καναπέ όλα καλά και εύκολα είναι.
Πιο μεγάλη αποτυχία από το να την πέφτεις σε φωτογραφίες στον Η /Υ η στο κινητό δεν υπάρχει...
Γαμω την ατυχία του ρε πουστη μου,ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΦΤΟ;
Ωχ τυπε έρχεται μπαν?
Ο χασοδ΄ίκης ασχολείται με τις χοντρέλες !
Αφού φημολογείται ότι την έχει στήσει έξω
από μπουτικ για παχουλές ( βλ. Φαλαινοειδή )
Χασοδίκη σαβουρογάμηηηηηηηηηηη
Evidence θέλουμε με τα λόγια και εγώ έχω γαμησει τη μισή αθηνα??Τυπε εγω δεν γράφω μαλακίες... τα βλέπεις και στις κριτικές μου. Εσυ τι ακριβως κάνεις..... γαμάς κανα μουνι... ειτε πουτάνα είτε γκομενα ;
Sub -Zero το διάβασες;
Στήσε ενέδρα στις συντεταγμένες που αναλογούν στην περιοχή την ίδια περίπου ώρα και ΘΕΡΙΖΕΕΕΕΕΕ.....
Πάντως η αλήθεια είναι ότι όταν σε κάποια εμποροπανήγυρη ήμουν στο κιόσκι με την σκοποβολή με αεροβόλο πιστόλι υπήρχαν μερικοί που με πέρασαν για αστυνομικό.Περιττο να σου πω ότι φεύγω πάντα με δωρακι-τροπαιο από τα κιόσκια σκοποβολής είτε με πιστόλι είτε με τυφέκιο .??
μας προλαβε ο Σταθαρος!
Κοιμήσου νωρίς και ξυπνα τότε...Πλέον δεν αντέχω να μένω ξύπνιος μέχρι 5.30 το πρωι
Ναι....με την σύνδεση και μόνο....σωστά!Αυτές που αρέσουν στον Αλεξ πεφτουν κι έτσι
Ελπίζω να είμαι τυχερός γιατί το πλαίσιο θελει 50αρικο να σου βγάλει τους ιους?
Ρε τύπε μην ασχολεισαιΤυπε εγω δεν γράφω μαλακίες... τα βλέπεις και στις κριτικές μου. Εσυ τι ακριβως κάνεις..... γαμάς κανα μουνι... ειτε πουτάνα είτε γκομενα ;
Τόσο χοντρές θέλει ο δικηγόρος? Τι να τις κάνει σαπούνι?
Ο χασοδ΄ίκης ασχολείται με τις χοντρέλες !
Αφού φημολογείται ότι την έχει στήσει έξω
από μπουτικ για παχουλές ( βλ. Φαλαινοειδή )
Χασοδίκη σαβουρογάμηηηηηηηηηηη
Να εισαι σιγουρος οτι για καποιες απο τις "χοντρες" που με δουλευουν ορισμενοι, αρκετοι εδω μεσα θα δινανε ενα νεφρο για να τις πηδηξουνΤόσο χοντρές θέλει ο δικηγόρος? Τι να τις κάνει σαπούνι?
Ρε τύπε μην ασχολεισαι
Ο ανθρωπος εφτιαξε κλωνο τον Ελβις91 για να εχει καποιον να συμφωνει μαζι του, μιλαμε για τραγωδια
Μονο που εγω δεν ειπα ΠΟΙΟΣ εφτιαξε κλωνο, μονος σου καρφωθηκες.Σ'όλα μέσα πέφτεις ρε παντογνώστη
Ο δικος σου ο κλώνος ο Λομπροκ τι απέγινε ρε;
Επίσης κατά πλειοψηφία κάνουν και τα καλύτερα φαγητάΟι χοντρές κάνουν τα καλλίτερα γαμήσια. Παίρνουν επίσης τα καλλίτερα τσιμπούκια.
Γατάκια.
ΠροσυπογράφωΕπίσης κατά πλειοψηφία κάνουν και τα καλύτερα φαγητά
Εγώ είμαι καινούριος τυπε αλλά ο λοθμπορκ κάτι μου λέει και εμένα ότι είναι ξαδελφακι σου???Ρε τύπε μην ασχολεισαι
Ο ανθρωπος εφτιαξε κλωνο τον Ελβις91 για να εχει καποιον να συμφωνει μαζι του, μιλαμε για τραγωδια