ειμαστε εδω ποσοι 100 ατομα που τα γραφουμε αυτα οτι οι ελληνιδες την εχουν ψωνισει και πρεπει να μην τις δινουμε πολυ αξια γιατι μετα νομιζει το καθε μπαζο οτι ειναι μοντελαρα με απαιτησεις, ομως εξω εκει υπαρχουνε χιλιαδες λιγουρια που μονο οτι εχουνε μια γκομενα, ενα μουνι, εστω και μπαζο ειναι χαρουμενοι, εχει πεσει μεγαλη μαλακινση στους αντρες, εβλεπα χθες εναν στο ηλεκτρικο, και ειχε μια γκομενα κοντοχοντρη και ασχημη, και ητανε ολο μελια μαζι της, εεε μετα αυτη πως να μην την ψωνισει, σου λεει εχω γκομενο ,τρελαινεται για μενα, μπαινει μετα ινστα , να και οι αλλοι λιγουριδες με τα κοπλιμεντα, απλα η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη, και κυκλο να εχεις που εχω και γνωριζω τοσες κοπελες απο 19 μεχρι 25 χρονων, για τα πανηγυρια εχουνε γινει ολες τους, εισαι αναλωσιμος για αυτες, μπορουνε ανα πασα στιγμη να σου πουνε φευγω ,βρηκα αλλον, βαρεθηκα. γιατι ετσι μπορει, μονο αν εισαι απιστευτος κουκλος και φραγκατος, που σιγα ποσοι ειναι ετσι στην ελλαδα, θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο, και κατι πιτσιρικαδες απο το μπασκετ που ερχονται και παιζουνε μαζι μου, 17-18 χρονων και αυτοι οι πιο πολλοι μπακουρια ειναι, και τρεχουνε πισω απο συνομηλικες τους και γινονται τα σκυλακια τους για να τις καταφερουνε στο τελος. αυτα τα παδια το παιζουνε γκομενιαρηδες στις παρεες του και κλαιγονται στο ινστα στο καθε μπαζο για να το γνωρισουν, φανταστειτε ενα παιδι 18 χρονων δυσκολευεται οπως εχει δημιουργηθει η κατασταση, ενας που ειναι 30 χρονων απλα την εκατσε αγρια