Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Όλο το κέντρο μια μουνοπανήγυρη είναι.Και είναι αυτό που λέω,δεν πα να έχει χίλια κακά η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα,αν θέλεις ζωή,κόσμο,μουνάκια,μόνο εκεί υπάρχουν.Επαρχία πχ τέτοια ώρα δεν υπάρχει άνθρωπος έξω,ενώ Θεσσαλονίκη κέντρο γίνεται χαμός,όπως και στην Αθήνα φαντάζομαι.Ακόμα και η βόλτα στην παραλία απλά να περπατάς δίπλα στην θάλασσα,ψυχολογικά σε τονώνει.Γαμώ την επαρχία μου :headbang:

Που εισαι επαρχια ρε φιλος και δεν υπαρχει ανθρωπος εξω?Σε κανενα κατσικοχωρι?Και εγω σε χωριο μενω που μετα τις 8 βγαινουν τα φαντασματα αλλα στα 28 χλμ υπαρχει πολη των 120.000 κατοικων και ειμαι κομπλε.Δεν εχει καμια πολη κοντα σου να βγεις?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.374
Πόντοι
9.297
Ή ακόμα καλύτερα μην μπαίνετε σε όλα αυτά, βγείτε έξω και φλερτάρετε δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο
Αυτό αφορά άνδρες παλαιάς κοπής σαν εμένα και εσένα μαν....όσοι αντί για όργανα έχουν πληκτρολόγιο απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ...τι να κάνουμε τώρα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Μόνο το τηλ.ειναι ένδειξη ότι μπορεί κάτι της προκοπής να γίνει μεταξύ σας....σιγουρο δεν είναι τιποτα...η ανταλλαγή fb δεν είναι κάτι σοβαρο και μάλλον "να 'χαμε να λέγαμε" είναι.Ελπιζω να με διαψεύσεις....
Πάντα δίνω και fb για έναν λογο... Για να με βλέπει και να μη με ξεχάσει. Αλλά ναι ισχύει και αυτό που λες.. Δε ξερω όμως τι θα κάνω με αυτή.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.153
Πόντοι
1.056
Αυτό αφορά άνδρες παλαιάς κοπής σαν εμένα και εσένα μαν....όσοι αντί για όργανα έχουν πληκτρολόγιο απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ...τι να κάνουμε τώρα.

Αυτά τα παλαιάς και νέας κοπής τα θεωρώ χαζές δικαιολογίες για τους λιγόψυχους

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.567
Πόντοι
3.656
και το υπολοιπο της ζωής σου θα μιζεριάζεις εκει σε ενα χωριό? θα πεθάνεις απο τα 40?

Ε και τί να κάνεις;Για να νοικιάσεις,θέλει ένα σωρό λεφτά.Γκόμενες εδώ πέρα δεν παίζουν,ειδικά όταν δεν είσαι και σε κλίκα.Εντάξει,ότι και να κάνεις μόνος σου ή με ψωλαρία μπουχτίζεις κάποια στιγμή,όταν δεν έχεις κι άλλες επιλογές λογικό να μιζεριάσεις

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Ε και τί να κάνεις;Για να νοικιάσεις,θέλει ένα σωρό λεφτά.Γκόμενες εδώ πέρα δεν παίζουν,ειδικά όταν δεν είσαι και σε κλίκα.Εντάξει,ότι και να κάνεις μόνος σου ή με ψωλαρία μπουχτίζεις κάποια στιγμή,όταν δεν έχεις κι άλλες επιλογές λογικό να μιζεριάσεις
sub σε χωριό επαρχίας λαγκαδά είσαι;

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
760
Πόντοι
96
α ρε Δασκαλε ολα τα υπολογισες για αυτο λεμε οτι πρεπει να πρωθυπουργευσεις μαζι με τον πορνομεταναστη :rockon: :rockon: :rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.567
Πόντοι
3.656
Που εισαι επαρχια ρε φιλος και δεν υπαρχει ανθρωπος εξω?Σε κανενα κατσικοχωρι?Και εγω σε χωριο μενω που μετα τις 8 βγαινουν τα φαντασματα αλλα στα 28 χλμ υπαρχει πολη των 120.000 κατοικων και ειμαι κομπλε.Δεν εχει καμια πολη κοντα σου να βγεις?

Κι εγώ έχω σχετικά κοντά Θεσσαλονίκη,αλλά δεν μπορώ να πηγαίνω και κάθε μέρα,οπότε αναγκαστικά είμαι εδώ τον πιο πολύ καιρό.Έχω γυρίσει όλες τις γύρω πόλεις απο'δω που μένω,αλλά επαρχία παντού ίδια είναι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ε δε μπορεί να μην έχει καμία κάποιο μαγαζί κάτι έστω.. Δεν είσαι και στο Αλκατραζ

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
βλαδιμηρε παιζεις μεγαλη μπαλα με το ταξι.εισαι δυνατος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.374
Πόντοι
9.297
Αυτά τα παλαιάς και νέας κοπής τα θεωρώ χαζές δικαιολογίες για τους λιγόψυχους
Όλως τυχαίως οι νεανιες είναι κυρίως λιγοψυχοι λόγω έλλειψης εμπειρίας ζωής....

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Κι εγώ έχω σχετικά κοντά Θεσσαλονίκη,αλλά δεν μπορώ να πηγαίνω και κάθε μέρα,οπότε αναγκαστικά είμαι εδώ τον πιο πολύ καιρό.Έχω γυρίσει όλες τις γύρω πόλεις απο'δω που μένω,αλλά επαρχία παντού ίδια είναι.

Σε καταλαβαινω,οχι καθε μερα αλλα μια δυο φορες για καφε και ενα Σαββατο για ποτο,νομιζω οτι μπορεις να πηγαινεις.Εγω εχω 5 κολλητους,οι 3 εχουν κοπελα,οι αλλοι 2 και εγω οχι.Ο ενας απο αυτους,30 χρονων,αραζει μεσα με καμια σειρα και gaming.Ο αλλος,37 αυτος,απλα πινουμε καμια μπυρα εδω στο χωριο και ειναι ικανοποιημενος.Ουτε να ακουσει δεν θελει για να παμε πολη να πιουμε καμια μπυρα ή κανενα καφε και απο λεφτα ολοι ειμαστε κομπλε.Φαντασου εγω δουλευω καθε μερα,αυτοι ειναι αγροτες και μετα τον Οκτωβριο και μεχρι τον Μαρτιο πχ,δεν κανουν τιποτα απολυτως.Απλα σειρες και τσιπουρα.

Να τους παρακαλω να παμε λιγο παραπερα και αυτοι τιποτα.Οχι να γκομενισουμε,να πιουμε κανενα ποτακι να δουμε λιγο κοσμο ρε φιλε.Βαρεθηκα να βγαινω στο χωριο και να ειμαστε 7-8 ατομα μεσα στο μαγαζι.Χθες μου την ειπε ο ενας κιολας,τωρα θυμηθηκες,45 χρονων να βγεις?Να εβγαινες οταν ησουν 20,εν τω μεταξυ ειμαι 35 αλλα ηθελε να ακουστει η μαλακια του πιο σημαντικη,τεσπα.Δεν ξερω τι εχεις απο παρεα βεβαια αλλα αν δεν εχεις και κυκλο να ακολουθει,ειναι λιγο γαματα.Εχω τον αδερφο του ο οποιος εχει κοπελα και με εχει πρηξει να μου γνωρισει μια φιλη της κοπελας του,εμφανισημη πολυ,αλλα καπνιζει και ψηφιζει ΑΝΤΑΡΣΥΑ ρε γμτ.Μαλλον θα τον γειωσω.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Εχω τον αδερφο του ο οποιος εχει κοπελα και με εχει πρηξει να μου γνωρισει μια φιλη της κοπελας του,εμφανισημη πολυ,αλλα καπνιζει και ψηφιζει ΑΝΤΑΡΣΥΑ ρε γμτ.Μαλλον θα τον γειωσω.
μη παιρνεις παραδειγματα απ΄τον αλεξ και συ που θα απερριπτε γκομενα επειδη δεν εκανε το εμβολιο:confused:.το κριτηριο ειναι τι ψηφισει ρε τυπε :confused:.μαγικο μπου

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.567
Πόντοι
3.656
Εχω τον αδερφο του ο οποιος εχει κοπελα και με εχει πρηξει να μου γνωρισει μια φιλη της κοπελας του,εμφανισημη πολυ,αλλα καπνιζει και ψηφιζει ΑΝΤΑΡΣΥΑ ρε γμτ.Μαλλον θα τον γειωσω.

Ε καλά ρε φίλε,παρτην εκεί να ρίχνεις κανα πούτσο αφού είναι κι εμφανίσιμη, και άμα σου αρχίσει τα κομμουνιστικά στειλ την.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom