Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
και μένα εκει πήγε το μυαλό μου.Άμα δεν βρίσκει άντρα και είναι 8άρι, ύποπτο βέβαια....
και μένα εκει πήγε το μυαλό μου.Άμα δεν βρίσκει άντρα και είναι 8άρι, ύποπτο βέβαια....
εγώ προχτές ειχα παει το ταξι για φτιάξιμο σε ενα συνεργείο και γνώρισα μια αλβανίδα πολυ καλο μουνι,ανταλλάξαμε και fb...εκοβε τιμολόγια το θέμα ειναι πως οταν πήγε να μου δώσει τα ρέστα,έτρεμε το χέρι της. ..αλλα εχω μια ψιλοπροκατάληψη με αυτες ρε γμτ.Το σκέφτομαι να της στείλω η οχι δεν ειμαι και τόσο σίγουρος
Και δεν θα είναι και καμιά θεούσα, με υψηλά standards να πεις....για να δίνει fb με την παράδοση του τιμολογίου, γύρευε...και μένα εκει πήγε το μυαλό μου.
Στις γκόμενες δεν ειναι να λες και πολλές ιστορίες για το ταξι...το αποφεύγω.Αυτο εννοείς η να την παω καπου τσάμπα? (δε κάνω χιλιόμετρο χωρις φράγκα και μουνάρα να ειναι)ετοιμασε κουρσα χωρις ταριφα!! στειλε μηνυμα χωρις δευτερη σκεψη
αν της ριξεις καμια αστεια ατακα περι ταριφας κλπ ,σιγουρα θα λιωσει ο παγος ,το χαμογελο τις γδυνει
αυτοσαρκασου τυπε και ολα καλα θα πανε!
οχι εγω της το ζήτησαΚαι δεν θα είναι και καμιά θεούσα, με υψηλά standards να πεις....για να δίνει fb με την παράδοση του τιμολογίου, γύρευε...
Α οκοχι εγω της το ζήτησα
Καλά σχεδόν όλες έτσι είναι πλέον σε αυτές τις ηλικίεςειναι απο αυτες τις ψωνισμένες που βγάζουν κατι βιντεάκια στο τικτοκ
ΔΑΣΚΑΛΕ ,σημερα πρωι Αριστοτελους-περιξ του Ολυμπιον -ειχε Γαλλιδουλες
ΔΕΝ κανω εικασια,τις ΑΚΟΥΣΑ να...μιλανε και φτιαχτηκα δε ξερω αν ξεμειναν λογω του Φεστιβαλ Κινηματογραφου
εγω σε ειχα προιδεασει το καλοκαιρι για τη μουνοπανηγυρη , ΕΙΔΙΚΑ στη Νεα Παραλια!
Εχω ατομο που δουλευει Μακεδονια Παλλας και μου δινει info για την προελευση των γκρουπ που σκανε,ειναι ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα πιστευω!
Ο ανθρωπος ειναι μαλακας,αντι να κανει κατασταση με καποιο νετο εκει μεσα,περιμενει ποτε θα σχολασει για να βγουμε στα γυφτοΛαδαδικα!
περυσι περπατουσα Νεα Παραλια και στο μπαρ-ρεστοραν του Μακ Παλλας ειχε δεξιωση ενος γαμου..!
εβγαιναν λοιπον φωτο πιο περα (με φοντο τη θαλασσα) ΝΥΦΗ- ΚΟΥΜΠΑΡΑ -ΦΙΛΕΣ ΝΥΦΗΣ
ΤΥΠΕ, ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙ ADIDAS(ΒΡΩΜΟΥΣΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!) ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΩ ΕΓΩ ΦΩΤΟ
...Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥΣΚΕΨΑΝ !!!!! "ΑΧ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΣΥ????"
αν ειχα εστω 8 ευρω πανω μου και φορουσα ΕΝΑ ΤΖΙΝΑΚΙ,θα καθομουν να πιω ποτο με μια απο το παρεακι τους
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΚΕ AWAY -POOL BAR !
γιατι δε πας αθηνα?Όλο το κέντρο μια μουνοπανήγυρη είναι.Και είναι αυτό που λέω,δεν πα να έχει χίλια κακά η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα,αν θέλεις ζωή,κόσμο,μουνάκια,μόνο εκεί υπάρχουν.Επαρχία πχ τέτοια ώρα δεν υπάρχει άνθρωπος έξω,ενώ Θεσσαλονίκη κέντρο γίνεται χαμός,όπως και στην Αθήνα φαντάζομαι.Ακόμα και η βόλτα στην παραλία απλά να περπατάς δίπλα στην θάλασσα,ψυχολογικά σε τονώνει.Γαμώ την επαρχία μου
γιατι δε πας αθηνα?
κια γω θα μπορουσα να πάω επαρχία για ενα σκ αλλα μόνιμα δε θα τη παλευαΑθήνα έχω πάει ελάχιστες φορές,πιστεύω καλά είναι να πας ένα ΣΚ και να φεύγεις αλλά για μόνιμα δε νομίζω να την πάλευα
κια γω θα μπορουσα να πάω επαρχία για ενα σκ αλλα μόνιμα δε θα τη παλευα
εχεις σταθερή δουλειά εκει που εισαι?Μεταξύ Θεσσαλονίκης-Αθήνας,προτιμώ Θεσσαλονίκη,μεταξύ επαρχίας-Αθήνας προτιμώ Αθήνα.Αλλά τώρα πχ σ'αυτή την ηλικία,θα δυσκολευόμουν να μείνω Αθήνα χωρίς να ξέρω εκεί κανέναν.Αν ήμουν νεότερος, φοιτητής κλπ και είχα απο κάπου να φτιάξω κύκλο ή αν είχα καμια γκόμενα Αθηναία,εντάξει αλλά τώρα να παω και να'μαι μόνος,δεν.
εχεις σταθερή δουλειά εκει που εισαι?
τοτε τύπε αυτο που θα σε συμβουλευα να κάνεις ειναι και αυτο που πάντα συμβούλευα και τον εαυτο μου,πως πάντα να σκέφτεσαι τι το χειρότερο μπορει να συμβει οταν θες να κάνεις κατι. (εν ολίγοις τι εχεις να χάσεις)Όχι σταθερή
Κατι μου λεει οτι βρισκει παντου ευκολες αυτος.Θα'χει να λέει πόσο εύκολες γκόμενες έχει η Θεσσαλονίκη
Μόνο το τηλ.ειναι ένδειξη ότι μπορεί κάτι της προκοπής να γίνει μεταξύ σας....σιγουρο δεν είναι τιποτα...η ανταλλαγή fb δεν είναι κάτι σοβαρο και μάλλον "να 'χαμε να λέγαμε" είναι.Ελπιζω να με διαψεύσεις....εγώ προχτές ειχα παει το ταξι για φτιάξιμο σε ενα συνεργείο και γνώρισα μια αλβανίδα πολυ καλο μουνι,ανταλλάξαμε και fb...εκοβε τιμολόγια το θέμα ειναι πως οταν πήγε να μου δώσει τα ρέστα,έτρεμε το χέρι της. ..αλλα εχω μια ψιλοπροκατάληψη με αυτες ρε γμτ.Το σκέφτομαι να της στείλω η οχι δεν ειμαι και τόσο σίγουρος
Της έκλασες μια μάντρα ωοθήκες....ούτε που θα σε θυμάται τώρα που μιλάμε...προχωρά παρακάτω.Οσο γίνεται πιο μακρυά από διαδικτυακές γελοιοτητες που μπαίνουν και δεκάχρονα...δοκίμασε κάτι πιο αξιόπιστο όπου τουλάχιστον δεν μπαίνουν ανηλικα....π.χ.εξειδiκευμενες σελίδες γνωριμίων και όχι fb.κατοπιν βασανιστικης σκεψης,εκανα unmatch με μιση καρδουλα
GAME OVER !
Της έκλασες μια μάντρα ωοθήκες....ούτε που θα σε θυμάται τώρα που μιλάμε...προχωρά παρακάτω.Οσο γίνεται πιο μακρυά από διαδικτυακές γελοιοτητες που μπαίνουν και δεκάχρονα...δοκίμασε κάτι πιο αξιόπιστο όπου τουλάχιστον δεν μπαίνουν ανηλικα....π.χ.εξειδiκευμενες σελίδες γνωριμίων και όχι fb.
Και οι Ελλεηνιδες καλες ειναι μωρε... μην τα παραλες!
ακομα και οι Θεσσαλονικιες ,αρκει να κοβει το ματι σου ,δηλαδη να εχεις αντιληψη....
....για το που σε παιρνει και που χανεις ματαια χρονο και..ενεργεια!
μια ακομη συμβουλη, για TINDER αυτη τη φορα :
στην περιγραφη ριξτε ενα δολωμα του τυπου : Santa Claus on tour η ακομα πιο extreme, συνοδος κυριων??
εκανα χθες απο το πουθενα match με ξεκωλο 27 ετων,θα σας εδινα ινσταγκραμ,αλλα φοβαμαι τo νομο περι προσωπικων δεδομενων.
μου λεει οτι ειναι ηθοποιος? το θεμα ειναι οτι εγω δεν ασχολουμαι με ινστα και μαλακιες,μου εκανε εντυπωση ομως
α) που εκανα match με τετοιο κλαρινο
β)που μου εστειλε ξημερωματα ΠΡΩΤΗ μηνυμα ΜΙΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!!!!
οταν ξυπνησα και το ειδα, τσιμπιομουν. εν τω μεταξυ, της εστειλα κι εγω emoticon ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ και δεν απαντησε ακομα
πολυ υποπτη περιπτωση,δινω διορια μιας μερας ακομα,ειδαλλως θα κανω unmatch παιζουμε παντου ΔΑΣΚΑΛΕ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ : ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ!
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ TINDER