Σε καταλαβαινω,οχι καθε μερα αλλα μια δυο φορες για καφε και ενα Σαββατο για ποτο,νομιζω οτι μπορεις να πηγαινεις.Εγω εχω 5 κολλητους,οι 3 εχουν κοπελα,οι αλλοι 2 και εγω οχι.Ο ενας απο αυτους,30 χρονων,αραζει μεσα με καμια σειρα και gaming.Ο αλλος,37 αυτος,απλα πινουμε καμια μπυρα εδω στο χωριο και ειναι ικανοποιημενος.Ουτε να ακουσει δεν θελει για να παμε πολη να πιουμε καμια μπυρα ή κανενα καφε και απο λεφτα ολοι ειμαστε κομπλε.Φαντασου εγω δουλευω καθε μερα,αυτοι ειναι αγροτες και μετα τον Οκτωβριο και μεχρι τον Μαρτιο πχ,δεν κανουν τιποτα απολυτως.Απλα σειρες και τσιπουρα.
Να τους παρακαλω να παμε λιγο παραπερα και αυτοι τιποτα.Οχι να γκομενισουμε,να πιουμε κανενα ποτακι να δουμε λιγο κοσμο ρε φιλε.Βαρεθηκα να βγαινω στο χωριο και να ειμαστε 7-8 ατομα μεσα στο μαγαζι.Χθες μου την ειπε ο ενας κιολας,τωρα θυμηθηκες,45 χρονων να βγεις?Να εβγαινες οταν ησουν 20,εν τω μεταξυ ειμαι 35 αλλα ηθελε να ακουστει η μαλακια του πιο σημαντικη,τεσπα.Δεν ξερω τι εχεις απο παρεα βεβαια αλλα αν δεν εχεις και κυκλο να ακολουθει,ειναι λιγο γαματα.Εχω τον αδερφο του ο οποιος εχει κοπελα και με εχει πρηξει να μου γνωρισει μια φιλη της κοπελας του,εμφανισημη πολυ,αλλα καπνιζει και ψηφιζει ΑΝΤΑΡΣΥΑ ρε γμτ.Μαλλον θα τον γειωσω.