Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Παιδια το fb εχει κανει μεγαλη ζημια σε δεσμευμενους με τη καθε παλαβη.Τις προαλλες μια που τη βλεπω σχεδον καθε μερα,χωρισμενο τουμπανο 35-40,γελακια,υποννουομενα,χιουμορ, τη πετυχαινω καποια στιγμη μονη,της δινω τηλ να βρεθουμε και φαινοταν μεσα με τα 1000.Μου τηλεφωνει,για να εχω το τηλ της στελνει αιτημα στο fb και της εξηγω πως δεν γινεται για ευνοητους λογους το κανω accept.Της στελνω κανα 2-3 μνμ viber να βρεθουμε,με εχει στο παγο και απο κοντα γελακια και ματιες.Δεν ξαναστελνω, αμα θελει ας κανει κινηση,στα παπαρια μου,στην Αθηνα με 4 εκ. κατοικους ζουμε
Στην Αθήνα είσαι άνετος...για ρώτα τον Sub Zero τι περνάει στην ελληνική επαρχία...και όχι μόνο αυτός βέβαια...όσοι νομίζετε ότι ι γυναίκες που είναι στα μέσα κοιν.αποβλακψσεως είναι πιο υγιείς ψυχικά από όσες είναι έξω ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ..τόσο απλά.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.612
Πόντοι
2.256
Θα την βάλεις στα 4 και θα της λες ''ετσι γαμάει η δεξιά'' :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Ανοιξε της το ψυγειο,απαλλοτριωσε της οτι τροφιμα βρεις,καλεσε το "Ολοι μαζί θα το πιουμε" του Αλαφου και δωστα.Αμα σου πει καμμια λαλακια πες της οτι η αριστερη ιδεολογια δεν επιτρεπει τη συγκεντρωση υλικου πλουτου

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.612
Πόντοι
2.256
Στην Αθήνα είσαι άνετος...για ρώτα τον Sub Zero τι περνάει στην ελληνική επαρχία...και όχι μόνο αυτός βέβαια...όσοι νομίζετε ότι ι γυναίκες που είναι στα μέσα κοιν.αποβλακψσεως είναι πιο υγιείς ψυχικά από όσες είναι έξω ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ..τόσο απλά.
Εννοειται πως δεν ασχολουμαι με τις ψωναρες του fb/insta, κινηση κανω παντα face to face και οτι κατσει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Εννοειται πως δεν ασχολουμαι με τις ψωναρες του fb/insta, κινηση κανω παντα face to face και οτι κατσει.
Ευτυχώς που είμαστε και εμείς και ζει ο θρύλος του greek lover γιατί όλοι οι άλλοι είναι geek lovers.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
H συναγωνιστική σου προσωνυμία σχετίζεται με το όπλο Μ40;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Μύστη μου οι αριστερές το παίζουν ανεξάρτητες αλλά κατα βάθος θέλουν υποταγή :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Γιατί όπως είπε και ο μέγας ερωτικός ,και όχι μονο,ποιητής της Θεσσαλονίκης Ντίνος Χριστιανόπουλος"η αγάπη θέλει υποταγή".Ήταν και συναγωνιστής μας ο μακαρίτης....

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Ούτε οι ίδιες οι Αλβανίδες δεν τους θέλουν τους Αλβανούς; Και οι Αλβανοί πώς τη βγάζουν; :think:
Δεν με κατάλαβες.. Οι ωραίες αλβανιδες θέλουνε φραγκατο..αν ο άλλος είναι Έλληνας αλλά χωρίς φράγκα δεν θα του κάτσουν, ούτε σε Αλβανό θα κάτσουν..απλα σοτ μυαλό τους Έλληνας ίσον φραγκατος.. Φυσικά θα προτιμούσαν Αλβανό, αν υπήρχαν. Πολλοί Αλβανοί με φραγκα?

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
μη παιρνεις παραδειγματα απ΄τον αλεξ και συ που θα απερριπτε γκομενα επειδη δεν εκανε το εμβολιο:confused:.το κριτηριο ειναι τι ψηφισει ρε τυπε :confused:.μαγικο μπου
Ρε φιλε,να κατσω μαζι της και να μου λεει για πορειες και επεισοδια δεν γουσταρω.Τι να κανω,δεν ασχολουμαι καθολου με αυτα και μου φαινονται βαρετα και ανουσια.Απο την αλλη ο φιλος μου μου ειπε οτι δεν λεει καθολου για τετοια αλλα δεν τον πιστευω γιατι και αυτος ΑΝΤΑΡΣΥΑ ψηφιζει.Την ξερω την συγκεκριμενη,ειναι πολυ ομορφη και πολυ καλη κοπελα.Φιλολογος,μαζεμενη και σοβαρη.Απλα εγω δεν ειμαι σε φαση τετοια.Τεσπα,τι καθομαι και γραφω,σουπερ Κατερινα το καναμε.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Ε καλά ρε φίλε,παρτην εκεί να ρίχνεις κανα πούτσο αφού είναι κι εμφανίσιμη, και άμα σου αρχίσει τα κομμουνιστικά στειλ την.

Δεν ειναι ετσι ρε φιλε,δεν ειναι καμια αλβανιδα σκυλομουρα να την εχω για αδειασμα.Η κοπελα ειναι σοβαρη,μορφωμενη και τετοια.Απλα ειναι αριστερη,ολοι εχουμε ελαττωματα.Ειμαστε γνωστοι,απο το χωριο μου ειναι απλα σπουδαζε η κοπελα και τωρα μενει στην διπλανη πολη που κανει ιδιαιτερα.Ειναι για σοβαρη φαση,απλα εγω δεν ειμαι για σοβαρη φαση αυτο το διαστημα.Τα εγραψα και πιο πανω.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
Δεν ειναι ετσι ρε φιλε,δεν ειναι καμια αλβανιδα σκυλομουρα να την εχω για αδειασμα.Η κοπελα ειναι σοβαρη,μορφωμενη και τετοια.Απλα ειναι αριστερη,ολοι εχουμε ελαττωματα.Ειμαστε γνωστοι,απο το χωριο μου ειναι απλα σπουδαζε η κοπελα και τωρα μενει στην διπλανη πολη που κανει ιδιαιτερα.Ειναι για σοβαρη φαση,απλα εγω δεν ειμαι για σοβαρη φαση αυτο το διαστημα.Τα εγραψα και πιο πανω.

Σοβαρή,μορφωμένη,εμφανίσιμη και δεν έχει γκόμενο;Έχει κανα άλλο στραβό πλην του ανταρσυα; :huh:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν ειναι ετσι ρε φιλε,δεν ειναι καμια αλβανιδα σκυλομουρα να την εχω για αδειασμα.

όλες για άδειασμα είναι είτε ειναι ΄΄καλά και σοβορά κορίτσια΄΄ είτε όχι

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Σοβαρή,μορφωμένη,εμφανίσιμη και δεν έχει γκόμενο;Έχει κανα άλλο στραβό πλην του ανταρσυα; :huh:

Μπα,δεν πιστευω.Απλα δεν πολυβγαινει,δεν πολυ γουσταρει τα πεσιματα γιατι μυριζεται απο μακρια τους μαλακες που ψαχνουν μονο για να αδειαζουν οπως εγραψαν μερικοι και δεν ψαχνει κατι τετοιο.Τεσπα,ας μην γραψω αλλα μην τυχον και διαβαζει κανενας δικος μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

όλες για άδειασμα είναι είτε ειναι ΄΄καλά και σοβορά κορίτσια΄΄ είτε όχι

Για να το λες εσυ ετσι θα ειναι.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

σε μικρες κοινωνιες δεν ειναι ευκολο να τολμησει καποιος να κανει κατι αν δεν το παει εξ αρχης για σοβαρο σκοπο. Γι ' αυτό και βλεπεις αρκετες μουναρες μορφωμενες μονες τους και γενικά μπακουροκατασταση στα καφενεια

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
σε μικρες κοινωνιες δεν ειναι ευκολο να τολμησει καποιος να κανει κατι αν δεν το παει εξ αρχης για σοβαρο σκοπο. Γι ' αυτό και βλεπεις αρκετες μουναρες μορφωμενες μονες τους και γενικά μπακουροκατασταση στα καφενεια

Εγώ καμία τέτοια δεν βλέπω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom