Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 155 άτομα (1 μέλη και 154 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Ουτε κατσίκα είχατε να αρμέξετε
Ουτε μουνι να γαμισετε

Στην Ελλάδα τα βρικατε όλα ...

Όσον αφορά τις κατσίκες Ελλε ι νίδες
Χάρισμα σας ...
να ιποθεσω εσυ γαμας καμια τσεχοσλοβακα στη γειτονια σου??το βλεπω τι πεινα εχει ο ελληνας με τις ελεεινιδες,σαν τα παιδακια της αιθιοπιας για φαι,ετσι κανουνε οι εεληνες για μουνι..τουλαχιστον οι αλβανοι ολοι εχουνε μια γυναικα,ειναι απραδοση στα 26 27 ολοι οικογενεια και γαμο..

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.712
Πόντοι
1.446
να ιποθεσω εσυ γαμας καμια τσεχοσλοβακα στη γειτονια σου??το βλεπω τι πεινα εχει ο ελληνας με τις ελεεινιδες,σαν τα παιδακια της αιθιοπιας για φαι,ετσι κανουνε οι εεληνες για μουνι..τουλαχιστον οι αλβανοι ολοι εχουνε μια γυναικα,ειναι απραδοση στα 26 27 ολοι οικογενεια και γαμο.

Για την ακρίβεια πηδάω Σερβα 23 ετών.
Πριν απο αυτή είχα Ρουμάνα 29 ετών.

Οποιος έχει μυαλό έχει και τύχη...

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86

Οποιος έχει μυαλό έχει και τύχη...
Σερβα στην Ελλάδα?? Καλό ανέκδοτο.. Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι η Ελλάδα δεν έχει καθόλου. Ξένες.. Όλοι ελλεινιδες κυνηγανε μπας κια τους κάτσε κανένα μπάζο.. Όλα αυτά για Ρωσίδες τσεχες και σερβοκροατισες είναι λίγο σαν τα φαντάσματα όλοι έχουν ακούσει ότι υπάρχουν άλλα κανένας δεν εχει δει ένα ούτε μια φορα?

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Καλά λέει...ειδικά στα βόρεια περιμένεις να δεις Ολλανδέζες η Αμερικανες;Το πολύ πολύ να δεις καμμία γκόμενα ξένου αθλητή σε τοπική ομάδα ...όχι ότι διαφέρει η εικόνα και στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας.
τον τελευταιο καιρο ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ γκρουπακια ποιοτικων αλλοδαπων τουριστριων στη Σαλονικα

τα οποια σκανε για 3μερα-4μερα ,οχι μονο απο Βαλκανια η την πολυαγαπημενη Ρωσια:hi:

δε ξερω τι φαση! εγινε in προορισμος η πολη ?:grin:

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
τον τελευταιο καιρο ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ γκρουπακια ποιοτικων αλλοδαπων τουριστριων στη Σαλονικα

τα οποια σκανε για 3μερα-4μερα ,οχι μονο απο Βαλκανια η την πολυαγαπημενη Ρωσια:hi:

Το να λέμε ότι θα βρούμε τσεχες η ακόμα και ρωσιδες στο ελλαντα είναι σαν να πας στην Αφρική και να ψάχνεις να γαμησεις σουηδεζα??.. Εδώ κάτι λίγες αλβανιδες είχε και την κάνανε για Ευρώπη..

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.712
Πόντοι
1.446
Σερβα στην Ελλάδα?? Καλό ανέκδοτο.. Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι η Ελλάδα δεν έχει καθόλου. Ξένες.. Όλοι ελλεινιδες κυνηγανε μπας κια τους κάτσε κανένα μπάζο.. Όλα αυτά για Ρωσίδες τσεχες και σερβοκροατισες είναι λίγο σαν τα φαντάσματα όλοι έχουν ακούσει ότι υπάρχουν άλλα κανένας δεν εχει δει ένα ούτε μια φορα?

Μενω εξωτερικό ξερόλα ...
και όλα ειναι θέμα τσέπης ... ξηπνα ...!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297

Οποιος έχει μυαλό έχει και τύχη..

Έχει χρόνια που γίνεται αυτο..κυρίως Ρωσίδες κάνουν κρα για την ζέστη Μεσόγειο και αφού λιαστούν στην Χαλκιδική αράζουν για μερικές μέρες και στην Θεσσαλονίκη .

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Πάντως για. Α ψάχνουν όλοι σερβες τσεχες πολωνες στο ελλαντα κιόλας, που δεν έχει τέτοιες γυναίκες εδώ, είναι άλλο ένα παράδειγμα του ότι κάτι κακό συμβαίνει με τις ελλεινιδες σίγουρα, ότι υπάρχει πράγματι πρόβλημα με τις γυναίκες σε αυτή τη χψρα, και δεν είναι απλά στο μυαλό του κάθε σαντμαν όπως πολλοί πυρφοροι και ο Άλεξ ισχυρίζονται εδώ μεσα??

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Γιατί,και σε πόλη να είσαι πού να δεις ξένη;Μόνο Αλβανίδες και ρωσοπόντιες έχει στην Ελλάδα,που όλες είναι και παντρεμένες

Και οι Ελλεηνιδες καλες ειναι μωρε...:wink: μην τα παραλες!

ακομα και οι Θεσσαλονικιες ,αρκει να κοβει το ματι σου ,δηλαδη να εχεις αντιληψη....
....για το που σε παιρνει και που χανεις ματαια χρονο και..ενεργεια!

μια ακομη συμβουλη, για TINDER αυτη τη φορα :
στην περιγραφη ριξτε ενα δολωμα του τυπου : Santa Claus on tour η ακομα πιο extreme, συνοδος κυριων??

εκανα χθες απο το πουθενα match με ξεκωλο 27 ετων,θα σας εδινα ινσταγκραμ,αλλα φοβαμαι τo νομο περι προσωπικων δεδομενων.
μου λεει οτι ειναι ηθοποιος? το θεμα ειναι οτι εγω δεν ασχολουμαι με ινστα και μαλακιες,μου εκανε εντυπωση ομως
α) που εκανα match με τετοιο κλαρινο
β)που μου εστειλε ξημερωματα ΠΡΩΤΗ μηνυμα ΜΙΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!!!!

οταν ξυπνησα και το ειδα, τσιμπιομουν. εν τω μεταξυ, της εστειλα κι εγω emoticon ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ και δεν απαντησε ακομα:jerking::jerking::jerking:

πολυ υποπτη περιπτωση,δινω διορια μιας μερας ακομα,ειδαλλως θα κανω unmatch:buck2: παιζουμε παντου ΔΑΣΚΑΛΕ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ : ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ!

ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ TINDER:grin:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Το να λέμε ότι θα βρούμε τσεχες η ακόμα και ρωσιδες στο ελλαντα είναι σαν να πας στην Αφρική και να ψάχνεις να γαμησεις σουηδεζα??.. Εδώ κάτι λίγες αλβανιδες είχε και την κάνανε για Ευρώπη..
Αλβανιδες εχει αρκετες και πολυ δυνατες :wink: :wink: Αρκει να μην ειναι τρελες σαν τη ζωγραφο στο Χαλανδρι

εκει την κανεις με ελαφρα:grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Και οι Ελλεηνιδες καλες ειναι μωρε...:wink: μην τα παραλες!

ακομα και οι Θεσσαλονικιες ,αρκει να κοβει το ματι σου ,δηλαδη να εχεις αντιληψη....
....για το που σε παιρνει και που χανεις ματαια χρονο και..ενεργεια!

μια ακομη συμβουλη, για TINDER αυτη τη φορα :
στην περιγραφη ριξτε ενα δολωμα του τυπου : Santa Claus on tour η ακομα πιο extreme, συνοδος κυριων??

εκανα χθες απο το πουθενα match με ξεκωλο 27 ετων,θα σας εδινα ινσταγκραμ,αλλα φοβαμαι τo νομο περι προσωπικων δεδομενων.
μου λεει οτι ειναι ηθοποιος? το θεμα ειναι οτι εγω δεν ασχολουμαι με ινστα και μαλακιες,μου εκανε εντυπωση ομως
α) που εκανα match με τετοιο κλαρινο
β)που μου εστειλε ξημερωματα ΠΡΩΤΗ μηνυμα ΜΙΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!!!!

οταν ξυπνησα και το ειδα, τσιμπιομουν. εν τω μεταξυ, της εστειλα κι εγω emoticon ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ και δεν απαντησε ακομα:jerking::jerking::jerking:

πολυ υποπτη περιπτωση,δινω διορια μιας μερας ακομα,ειδαλλως θα κανω unmatch:buck2: παιζουμε παντου ΔΑΣΚΑΛΕ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ : ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ!

ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ TINDER:grin:
Θα είναι επιτυχία όχι μόνο όταν σου στείλει καρδούλα η συκωτακι αλλά όταν θα σου κάτσει...μέχρι τότε είναι άλλη μια διαταραγμένη ελλεεινιδα που μέσα στην μιζέρια της ψάχνει για έναν θαυμαστή γιατί είναι ανυπόληπτη τελείως....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Αλβανιδες εχει αρκετες και πολυ δυνατες :wink: :wink: Αρκει να μην ειναι τρελες σαν τη ζωγραφο στο Χαλανδρι

Οι καλλιτέχνες είναι λίγο έως πολύ φευγατοι....η συγκεκριμένη όμως ήταν πολύ ωραία και υπερτερούσε από πολλές ελλεεινιδες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656

Φέτος το καλοκαίρι πέτυχα ένα βράδυ στο κέντρο πιτσιρίκες Αμερικανίδες,ξανθούλες με σορτσάκια,μπουτάκια,σκέτη καύλα ήτανε.Μόνο μια είχε ασιατικά χαρακτηριστικά,όλες οι άλλες λευκές και ξανθιές.Σαν αυτές που φανταζόμαστε στα αμερικανικά κολέγια.Δεν ξέρω πώς βρέθηκαν εδώ,αλλά ρε πούστη άλλη φάση,και μόνο που τις έβλεπες και τις άκουγες να μιλάνε αμερικάνικα καύλωνες.Και δεν μου φάνηκαν δύσκολες,να'χα κανέναν μαζί μου εκείνη την μέρα θα χωνόμασταν αλλά ήμουν μόνος κι αυτές 6-7

Γενικά φέτος το καλοκαίρι είχε πολύ ξανθό ειδικά στην παραλία.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Φέτος το καλοκαίρι πέτυχα ένα βράδυ στο κέντρο πιτσιρίκες Αμερικανίδες,ξανθούλες με σορτσάκια,μπουτάκια,σκέτη καύλα ήτανε.Μόνο μια είχε ασιατικά χαρακτηριστικά,όλες οι άλλες λευκές και ξανθιές.Σαν αυτές που φανταζόμαστε στα αμερικανικά κολέγια.Δεν ξέρω πώς βρέθηκαν εδώ,αλλά ρε πούστη άλλη φάση,και μόνο που τις έβλεπες και τις άκουγες να μιλάνε αμερικάνικα καύλωνες.Και δεν μου φάνηκαν δύσκολες,να'χα κανέναν μαζί μου εκείνη την μέρα θα χωνόμασταν αλλά ήμουν μόνος κι αυτές 6-7

Ας ορμουσες μόνος μάν....στα ωπα-ωπα θα σε είχαν.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Θα είναι επιτυχία όχι μόνο όταν σου στείλει καρδούλα η συκωτακι αλλά όταν θα σου κάτσει...μέχρι τότε είναι άλλη μια διαταραγμένη ελλεεινιδα που μέσα στην μιζέρια της ψάχνει για έναν θαυμαστή γιατί είναι ανυπόληπτη τελείως....

κατοπιν βασανιστικης σκεψης,εκανα unmatch με μιση καρδουλα :tooth:

GAME OVER !

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

εγώ προχτές ειχα παει το ταξι για φτιάξιμο σε ενα συνεργείο και γνώρισα μια αλβανίδα πολυ καλο μουνι,ανταλλάξαμε και fb...εκοβε τιμολόγια το θέμα ειναι πως οταν πήγε να μου δώσει τα ρέστα,έτρεμε το χέρι της. :think: ..αλλα εχω μια ψιλοπροκατάληψη με αυτες ρε γμτ.Το σκέφτομαι να της στείλω η οχι δεν ειμαι και τόσο σίγουρος

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.688
Πόντοι
6.236
πήγε να μου δώσει τα ρέστα,έτρεμε το χέρι της. :think: ..Το σκέφτομαι να της στείλω η οχι δεν ειμαι και τόσο σίγουρος
Και τι έχεις να χάσεις; Τουλάχιστον θα κάνει καλό φραπέ?

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

ΔΑΣΚΑΛΕ ,σημερα πρωι Αριστοτελους-περιξ του Ολυμπιον -ειχε Γαλλιδουλες:cool2::wink:

ΔΕΝ κανω εικασια,τις ΑΚΟΥΣΑ να...μιλανε και φτιαχτηκα :* δε ξερω αν ξεμειναν λογω του Φεστιβαλ Κινηματογραφου:jerking:

εγω σε ειχα προιδεασει το καλοκαιρι για τη μουνοπανηγυρη , ΕΙΔΙΚΑ στη Νεα Παραλια!

Εχω ατομο που δουλευει Μακεδονια Παλλας και μου δινει info για την προελευση των γκρουπ που σκανε,ειναι ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα πιστευω!
Ο ανθρωπος ειναι μαλακας,αντι να κανει κατασταση με καποιο νετο εκει μεσα,περιμενει ποτε θα σχολασει για να βγουμε στα γυφτοΛαδαδικα!

περυσι περπατουσα Νεα Παραλια και στο μπαρ-ρεστοραν του Μακ Παλλας ειχε δεξιωση ενος γαμου..!
εβγαιναν λοιπον φωτο πιο περα (με φοντο τη θαλασσα) ΝΥΦΗ- ΚΟΥΜΠΑΡΑ -ΦΙΛΕΣ ΝΥΦΗΣ :rockon::rockon::rockon:
ΤΥΠΕ, ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙ ADIDAS(ΒΡΩΜΟΥΣΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!) ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΩ ΕΓΩ ΦΩΤΟ :D::D::D::D:

...Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥΣΚΕΨΑΝ !!!!! "ΑΧ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΣΥ????":buck2::buck2::buck2:

αν ειχα εστω 8 ευρω πανω μου και φορουσα ΕΝΑ ΤΖΙΝΑΚΙ,θα καθομουν να πιω ποτο με μια απο το παρεακι τους

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΚΕ AWAY -POOL BAR !

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.688
Πόντοι
6.236

Stories

Νέο!