Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.696
Πόντοι
3.656
Το πρωτο πραγμα που σου λεει ενας ψυχολογος ειναι οτι η ευτυχια δεν οριζεται απο εξωγενεις παραγοντες αλλά πηγαζει απο μεσα μας.

Δυστυχως καποιοι που εχουν αντιληψη 14χρονου θεωρουν οτι την ευτυχια θα την φερει μια γκομενα
Ναι. Ο Φρομ αν δεν κάνω λάθος το είχε επισημάνει. Πως είχε δει το ίδιο ποσοστό χαρούμενων προσώπων ανάμεσα στους Εκατομμυριούχους της Wall Street και στους Κούληδες της Κίνας που σήκωναν τεράστια φορτία για ένα πιάτο ρύζι καθημερινά

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.847
Πόντοι
1.056
Καταρχας αυτο που πρεπει να καταλαβουν οι περισσοτεροι, ειναι οτι δεν πρεπει να σε φοραει το ρουχο, αλλα να το φορας! :sunglasses:

Μπορει να εισαι απλα ντυμενος και να αποφερεις ελξη χαρη στην αυρα σου...

Τον μεγαλυτερο ρολο τον παιζει η προσωπικοτητα σου! :hi:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.945
Πόντοι
3.506
Καταρχας αυτο που πρεπει να καταλαβουν οι περισσοτεροι, ειναι οτι δεν πρεπει να σε φοραει το ρουχο, αλλα να το φορας! :sunglasses:

Τα σέβη μου μαν !!!! :hi: :hi: :hi:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μάλλον και αυτός δεν πολυασχολειται με εσένα....
Είδαμε δώσει ραντεβου κάποτε στο eleven πανω στο Μαρουσι έχει κλείσει τώρα.. Περιττό να σου πω πως επειδή δεν του αρεσαν τα παπουτσια μου, σηκώθηκε και εφυγε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Αη γεια σου!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.760
Πόντοι
9.297
Είδαμε δώσει ραντεβου κάποτε στο eleven πανω στο Μαρουσι έχει κλείσει τώρα.. Περιττό να σου πω πως επειδή δεν του αρεσαν τα παπουτσια μου, σηκώθηκε και εφυγε
Ούτε γκόμενα που έψαχνε για γαμπρό να ήταν....αυτός είναι μεγάλο ψώνιο!Ας πάει να κάνει παρέα με τον Λάτση και τον Αλαφούζο...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.760
Πόντοι
9.297
Βέβαια και εσύ μπορούσες να βάλεις κάτι άλλο.Αν δεν σε άφηναν να μπεις στο μαγαζί ας πηγαίνατε κάπου αλλού.Αλλα το είχε προδιαγράψει ότι δεν θα μπαίνατε εξαιτίας των παπουτσιών σου ....τι ηττοπάθεια!Εγώ δεν είμαι τέτοιος....

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ε όχι και υπότιτλους...εδώ μιλάμε 5 γλώσσες...:grin:
Thanks
Μπραβο ρε θηρίο! Ξεναγός, μεταφράστρια , πρέσβειρα? (Διαβάζοντας μια κριτική που έχεις νομίζω αναφέρεις ότι είσαι κοπέλα)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Βέβαια και εσύ μπορούσες να βάλεις κάτι άλλο.Αν δεν σε άφηναν να μπεις στο μαγαζί ας πηγαίνατε κάπου αλλού.Αλλα το είχε προδιαγράψει ότι δεν θα μπαίνατε εξαιτίας των παπουτσιών σου ....τι ηττοπάθεια!Εγώ δεν είμαι τέτοιος....
Οχι δε φάγαμε πορτα... Αυτος όμως νόμιζε ότι θα τρώγαμε πόρτα και εφυγε εκ των προτέρων

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236
Ξεναγός, μεταφράστρια , πρέσβειρα? (Διαβάζοντας μια κριτική που έχεις νομίζω αναφέρεις ότι είσαι κοπέλα)
Έχουμε ανοίξει τον λογαριασμό ως ζευγάρι, πιο πολύ, για να βλέπουμε κριτικές για call girls και όταν μπορούμε, να συνεισφέρουμε και εμείς στην ενημέρωση των μελών. Λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας, γράφω κυρίως εγώ - μεγαλοκοπέλα. Ο μεγαλοάντρας μπαίνει πού και πού.

Ξεναγός, μεταφράστρια , πρέσβειρα?
Τίποτα σχετικό δυστυχώς.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.722
Πόντοι
3.656
Εγώ ξεκινάω από τις 30+...τα παρτσακλα και τα σαχλοκουδουνα τα αφήνω σε όσους έχουν ίδιο επίπεδο με αυτά.

Οι 30+ ελλεεινίδες είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε γυναίκες παγκοσμίως.Με λίγες εξαιρέσεις που πάντα είναι πιασμένες

Οι μικρές είναι καμένες απ'τα ινστα και τα κινητά αλλά μια χαρά καύλα βγάζουν.Καμία σχέση με τις 30-35+ που νομίζεις ότι μιλάς σε άντρα,θηλυκότητα μηδέν,ανέραστες,παράλογες απαιτήσεις,μια αηδία και μισή.Βλέπεις Ρωσίδες,Βαλκάνιες στις ίδιες ηλικίες και στάζουν καύλα,οι δικές μας μαγκιά,κλανιά κι εξάτμιση

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.773
Πόντοι
3.506
Ο Λάκης ήταν;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236

Stories