argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.760
- Πόντοι
- 9.297
Μάλλον και αυτός δεν πολυασχολειται με εσένα....Έχω φίλο που δε πάει περίπτερο αν δε φορέσει Αρμάνι... Τα αρχιδια μου πέρνει
Μάλλον και αυτός δεν πολυασχολειται με εσένα....Έχω φίλο που δε πάει περίπτερο αν δε φορέσει Αρμάνι... Τα αρχιδια μου πέρνει
Άσχετο : και πώς την βλέπεις με qbittorrent;την ταινία δεστην - qb torrent
Ναι. Ο Φρομ αν δεν κάνω λάθος το είχε επισημάνει. Πως είχε δει το ίδιο ποσοστό χαρούμενων προσώπων ανάμεσα στους Εκατομμυριούχους της Wall Street και στους Κούληδες της Κίνας που σήκωναν τεράστια φορτία για ένα πιάτο ρύζι καθημερινάΤο πρωτο πραγμα που σου λεει ενας ψυχολογος ειναι οτι η ευτυχια δεν οριζεται απο εξωγενεις παραγοντες αλλά πηγαζει απο μεσα μας.
Δυστυχως καποιοι που εχουν αντιληψη 14χρονου θεωρουν οτι την ευτυχια θα την φερει μια γκομενα
Άκυρο, το βρήκα πώς. Thanksτην ταινία δεστην άμεσα - qb torrent
Τα σέβη μου μαν !!!!Καταρχας αυτο που πρεπει να καταλαβουν οι περισσοτεροι, ειναι οτι δεν πρεπει να σε φοραει το ρουχο, αλλα να το φορας!
Μπορει να εισαι απλα ντυμενος και να αποφερεις ελξη χαρη στην αυρα σου...
Τον μεγαλυτερο ρολο τον παιζει η προσωπικοτητα σου!
Είδαμε δώσει ραντεβου κάποτε στο eleven πανω στο Μαρουσι έχει κλείσει τώρα.. Περιττό να σου πω πως επειδή δεν του αρεσαν τα παπουτσια μου, σηκώθηκε και εφυγεΜάλλον και αυτός δεν πολυασχολειται με εσένα....
Αη γεια σου!Καταρχας αυτο που πρεπει να καταλαβουν οι περισσοτεροι, ειναι οτι δεν πρεπει να σε φοραει το ρουχο, αλλα να το φορας!
Μπορει να εισαι απλα ντυμενος και να αποφερεις ελξη χαρη στην αυρα σου...
Τον μεγαλυτερο ρολο τον παιζει η προσωπικοτητα σου!
Ούτε γκόμενα που έψαχνε για γαμπρό να ήταν....αυτός είναι μεγάλο ψώνιο!Ας πάει να κάνει παρέα με τον Λάτση και τον Αλαφούζο...Είδαμε δώσει ραντεβου κάποτε στο eleven πανω στο Μαρουσι έχει κλείσει τώρα.. Περιττό να σου πω πως επειδή δεν του αρεσαν τα παπουτσια μου, σηκώθηκε και εφυγε
Kai bs player κατέβασε ..επιπλεον σου βρίσκει υπότιτλους ..Άκυρο, το βρήκα πώς. Thanks
Ε όχι και υπότιτλους...εδώ μιλάμε 5 γλώσσες...Kai bs player κατέβασε ..επιπλεον σου βρίσκει υπότιτλους ..
Μπραβο ρε θηρίο! Ξεναγός, μεταφράστρια , πρέσβειρα? (Διαβάζοντας μια κριτική που έχεις νομίζω αναφέρεις ότι είσαι κοπέλα)Ε όχι και υπότιτλους...εδώ μιλάμε 5 γλώσσες...
Thanks
Οχι δε φάγαμε πορτα... Αυτος όμως νόμιζε ότι θα τρώγαμε πόρτα και εφυγε εκ των προτέρωνΒέβαια και εσύ μπορούσες να βάλεις κάτι άλλο.Αν δεν σε άφηναν να μπεις στο μαγαζί ας πηγαίνατε κάπου αλλού.Αλλα το είχε προδιαγράψει ότι δεν θα μπαίνατε εξαιτίας των παπουτσιών σου ....τι ηττοπάθεια!Εγώ δεν είμαι τέτοιος....
Έχουμε ανοίξει τον λογαριασμό ως ζευγάρι, πιο πολύ, για να βλέπουμε κριτικές για call girls και όταν μπορούμε, να συνεισφέρουμε και εμείς στην ενημέρωση των μελών. Λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας, γράφω κυρίως εγώ - μεγαλοκοπέλα. Ο μεγαλοάντρας μπαίνει πού και πού.Ξεναγός, μεταφράστρια , πρέσβειρα? (Διαβάζοντας μια κριτική που έχεις νομίζω αναφέρεις ότι είσαι κοπέλα)
Τίποτα σχετικό δυστυχώς.Ξεναγός, μεταφράστρια , πρέσβειρα?
Εγώ ξεκινάω από τις 30+...τα παρτσακλα και τα σαχλοκουδουνα τα αφήνω σε όσους έχουν ίδιο επίπεδο με αυτά.
Ο Λάκης ήταν;Είδαμε δώσει ραντεβου κάποτε στο eleven πανω στο Μαρουσι έχει κλείσει τώρα.. Περιττό να σου πω πως επειδή δεν του αρεσαν τα παπουτσια μου, σηκώθηκε και εφυγε
Οχι...Ο Λάκης ήταν;
Δεν πειραζει.. αφού ξέρεις τόσες ξένες γλώσσες, σίγουρα έχεις καλό επάγγελμαΤίποτα σχετικό δυστυχώς.
Γνωρίζω 3, το "5" ήταν χιουμοριστικό... Καλό επάγγελμα έχω αλλά δεν τις χρησιμοποιώ.Δεν πειραζει.. αφού ξέρεις τόσες ξένες γλώσσες, σίγουρα έχεις καλό επάγγελμα