Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.945
Πόντοι
3.506
Άρα κι εσύ κι ο σοφός μάλλον δεν περάσατε μοναξιά ποτέ
Εχω περάσει 6 χρόνια μόνος, με αποτυχημένες σχέσεις 2 εώς 4 μήνες το πολύ και φουλ στην μιζέρια...όλη αυτή η φάση με έκανε να βρω τον εαυτό μου !!! Τώρα πλέον πατάω στα πόδια μου και ευτυχία μου δεν ορίζεται απο εξωγενείς παράγοντες :headbaning2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εχω περάσει 6 χρόνια μόνος, με αποτυχημένες σχέσεις 2 εώς 4 μήνες το πολύ και φουλ στην μιζέρια...όλη αυτή η φάση με έκανε να βρω τον εαυτό μου !!! Τώρα πλέον πατάω στα πόδια μου και ευτυχία μου δεν ορίζεται απο εξωγενείς παράγοντες :headbaning2:
Το πρωτο πραγμα που σου λεει ενας ψυχολογος ειναι οτι η ευτυχια δεν οριζεται απο εξωγενεις παραγοντες αλλά πηγαζει απο μεσα μας.

Δυστυχως καποιοι που εχουν αντιληψη 14χρονου θεωρουν οτι την ευτυχια θα την φερει μια γκομενα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.945
Πόντοι
3.506
Το πρωτο πραγμα που σου λεει ενας ψυχολογος ειναι οτι η ευτυχια δεν οριζεται απο εξωγενεις παραγοντες αλλά πηγαζει απο μεσα μας.

Δυστυχως καποιοι που εχουν αντιληψη 14χρονου θεωρουν οτι την ευτυχια θα την φερει μια γκομενα
Και να προσθέσω ότι όταν ένας άντρας αισθάνεται καλά με τον εαυτό του , έχει αυτοπεποίθηση, οι γυναίκες το καταλαβαίνουν και ίσως να λειτουργεί κάπως αφροδισιακά για αυτές !

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.721
Πόντοι
3.656

ΚΑΙ η γκόμενα είναι σημαντικός παράγοντας στη ζωή του άντρα.Όπως και το χρήμα,όπως και το να βιοπορίζεσαι με μια δουλειά που σου αρέσει.Αλλά εσύ ως συνήθως λες ότι σε βολεύει,ποτέ δεν είπα ότι ΜΟΝΟ η γκόμενα φέρνει την ευτυχία.Αλλά και η μοναξιά φέρνει τη δυστυχία.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Η ευτυχία ενός άντρα δεν πρέπει να βασίζεται ΠΟΤΕ και σε καμία γκόμενα. Αν καταλάβει ότι είσαι τόσο εξαρτημένος από αυτή, θα το εκμεταλλευτεί αγρίως. Και όταν σε παρατήσει, τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικότατα. Ένας άντρας πρέπει να βρει αυτά που τον κάνουν ευτυχισμένο με ή χωρίς γκόμενα. Και για να το πάμε και λίγο πιο γενικά, δε θα έπρεπε να εξαρτάμε την ευτυχία μας σε ένα άλλο άτομο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.760
Πόντοι
9.297
ΚΑΙ η γκόμενα είναι σημαντικός παράγοντας στη ζωή του άντρα.Όπως και το χρήμα,όπως και το να βιοπορίζεσαι με μια δουλειά που σου αρέσει.Αλλά εσύ ως συνήθως λες ότι σε βολεύει,ποτέ δεν είπα ότι ΜΟΝΟ η γκόμενα φέρνει την ευτυχία.Αλλά και η μοναξιά φέρνει τη δυστυχία.
Όπως είπα και νωρίτερα αν μόνος δεν περνάς καλά δεν πρόκειται να περάσει καλά άλλο άτομο μαζί σου γιατί δεν κάνεις καλή παρέα ούτε στον εαυτό σου ούτε σε άλλους ανθρώπους.
Χειρότερη μοναξιά από το να βρίσκεσαι μέσα σε άλλους χωρίς να το θέλεις ,δεν υπάρχει....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.760
Πόντοι
9.297
Εγώ κυκλοφορώ τελείως χύμα γενικά, το ζητούμενο δεν είναι η εμφάνιση αλλά να εκπέμπεις ερωτισμό και σεξ απηλ , άλλωστε όσες με έχουν βάλει στην ζωή τους κατάλαβαν οτι έιμαι σεξ συμπολ !!!!τα κορίτσια το καταλάβαίνουν αυτό γρήγορα...Εχω την τύχη κι εγώ να μικροδείχνω αλλά η ζωή μου είναι γεμάτη ασωτίες για τις οποίες δεν μετανιώνω καθόλου :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
Μόνο μέσω διαδικτύου υπάρχει περίπτωση να δείξεις ότι έχεις κάποιο επίπεδο αν κυκλοφορείς χύμα έξω....εκτός αν αυτές που εντυπωσιάζεις είναι και αυτές χύμα άρα ταιριάζετε τέλεια μεταξύ σας.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγώ κυκλοφορώ τελείως χύμα γενικά, το ζητούμενο δεν είναι η εμφάνιση αλλά να εκπέμπεις ερωτισμό και σεξ απηλ , άλλωστε όσες με έχουν βάλει στην ζωή τους κατάλαβαν οτι έιμαι σεξ συμπολ !!!!τα κορίτσια το καταλάβαίνουν αυτό γρήγορα...Εχω την τύχη κι εγώ να μικροδείχνω αλλά η ζωή μου είναι γεμάτη ασωτίες για τις οποίες δεν μετανιώνω καθόλου :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
και γω με φόρμες κυκλοφορώ αλλα μια χαρα κοιτάνε..ειναι το πως νιώθεις

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236
Φυσικά κι αστειεύομαι...τι νόμιζες ότι στοκαρω κι απειλω - εκβιάζω τις πρώην μου?
Ως χιούμορ το εξέλαβα αλλά δεν έβαλες ούτε ένα "χαχα" και ανησύχησα.... :2funny:

Αυτά γίνονται δυστυχώς - όχι στον ίδιο βαθμό που μαθαίνονται κιόλας

την ταινία δεστην άμεσα - qb torrent - πολύ διδακτική ταινία)
Αποφεύγω τα θρίλερ αλλά θα την δω αφού την προτείνεις

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σου προκαλουν αποστροφη οι γυναικες ανω των 30 ετων?
Επιτελους ζητα βοηθεια
Γιατί μπορει να του αρεσουν τα πιπινια,σε σενα ολα κακα στραβα και αναποδα σου φαίνονται,ενω το να θεωρεις μουναρες κατι ελεφαντες των 200 κιλων ειναι απολυτος φυσιολογικό.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ως χιούμορ το εξέλαβα αλλά δεν έβαλες ούτε ένα "χαχα" και ανησύχησα.... :2funny:

Αυτά γίνονται δυστυχώς - όχι στον ίδιο βαθμό που μαθαίνονται κιόλας

Αποφεύγω τα θρίλερ αλλά θα την δω αφού την προτείνεις
Misery ( σενάριο Στέφεν κινκ με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Κάαν , νομιζω- παλιά ωραία ταινία - πιθανότατα την είδες στην τηλεόραση και την έχεις ξεχάσει)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Διαβαζω εδω μεσα κατι τύπους στυλ αλεξ αργυρου κλιμα κλπ και λεω να γιατι οι ελληνιδες σημερα εχουν σηκωσει μπαιρακι.
Πολλες μουναρες γυναικες του μπλοκ τις βλεπεις και τα εχουν με κατι βρωμιαριδες κοιλαραδες αξεστους...θυμαμαι στα σοφια στη βουλγαρια μια μουναρα γαλανοματα στη πενα ντυμενη να κυκλοφορεί χερι χερι με ενα κοντο χοντρο καραφλο με σαγιοναρα και αξεστο.
Στο αντρα δεν μετραει η εμφανιση αλλα το στυλ και οι τροποι του.
Τωρα τι σκαρπινια και κουστουμια λετε εδω μεσα δεν μπορω να το καταλαβω.
Σαφως και απαιτουμε απο τις γυναικες να ειναι ωραιες καθαρες και πρεπει να εχουμε υψηλες απαιτήσεις απο αυτες χωρις να ειναι απαραιτητο να ειμαστε και εμεις το ιδιο μονο και μονο για να αρεσουμε στη γκομενα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ετσι για να καταλαβαίνουμε λίγο τις διαφορές ανάμεσα στις οικονομικές προσεγγίσεις ανδρών και γυναικών.

Αυτό που δεν φαίνεται στη φωτογραφία είναι ότι και το αριστερό κόστος οι άντρες τελικά το πληρώνουν.????

Συνημμένα

• FB_IMG_1635694012995.jpg
    FB_IMG_1635694012995.jpg
    93,2 KB · Εμφανίσεις: 39

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.760
Πόντοι
9.297
Διαβαζω εδω μεσα κατι τύπους στυλ αλεξ αργυρου κλιμα κλπ και λεω να γιατι οι ελληνιδες σημερα εχουν σηκωσει μπαιρακι.
Πολλες μουναρες γυναικες του μπλοκ τις βλεπεις και τα εχουν με κατι βρωμιαριδες κοιλαραδες αξεστους...θυμαμαι στα σοφια στη βουλγαρια μια μουναρα γαλανοματα στη πενα ντυμενη να κυκλοφορεί χερι χερι με ενα κοντο χοντρο καραφλο με σαγιοναρα και αξεστο.
Στο αντρα δεν μετραει η εμφανιση αλλα το στυλ και οι τροποι του.
Τωρα τι σκαρπινια και κουστουμια λετε εδω μεσα δεν μπορω να το καταλαβω.
Σαφως και απαιτουμε απο τις γυναικες να ειναι ωραιες καθαρες και πρεπει να εχουμε υψηλες απαιτήσεις απο αυτες χωρις να ειναι απαραιτητο να ειμαστε και εμεις το ιδιο μονο και μονο για να αρεσουμε στη γκομενα.
Ναι....αν κυκλοφορούμε όλοι με φόρμες και παντόφλες η σπορτεξ θα γίνουν πιο προσιτές οι ελλεεινιδες...Τι ώρα θα γίνει αυτό αν κάνω την θυσία να αρχίσω να κυκλοφορώ πιο χύμα;
Κανένας δεν κυκλοφορεί πιο κυριλέ για να αρέσει στις γκόμενες γενικά...επειδή προτιμώ τις μεγαλύτερες βλέπω ότι εκτιμούν πιο πολύ μια καλύτερη εικόνα από τις φόρμες και την προχειρότητα που επικρατεί συνήθως έξω.Παντα όμως εκφράζει εμένα αυτό που φοράω γιατί λέω "Μπορώ να βάλω κάτι πιο κομψό και δεν βαριέμαι όπως οι άλλοι".Κάνω την διαφορα :angel:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ναι....αν κυκλοφορούμε όλοι με φόρμες και παντόφλες η σπορτεξ θα γίνουν πιο προσιτές οι ελλεεινιδες...Τι ώρα θα γίνει αυτό αν κάνω την θυσία να αρχίσω να κυκλοφορώ πιο χύμα;
Κανένας δεν κυκλοφορεί πιο κυριλέ για να αρέσει στις γκόμενες γενικά...επειδή προτιμώ τις μεγαλύτερες βλέπω ότι εκτιμούν πιο πολύ μια καλύτερη εικόνα από τις φόρμες και την προχειρότητα που επικρατεί συνήθως έξω.Παντα όμως εκφράζει εμένα αυτό που φοράω γιατί λέω "Μπορώ να βάλω κάτι πιο κομψό και δεν βαριέμαι όπως οι άλλοι".Κάνω την διαφορα :angel:
Έχω φίλο που δε πάει περίπτερο αν δε φορέσει Αρμάνι... Τα αρχιδια μου πέρνει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εαν είναι να πάρω τα αρχιδια μου είτε με φόρμες είτε με παπιγιον καλυτερα τότε να φοράω κάτι που θα νιώθω εγώ πρώτα άνετος.. Καλά όχι ότι με νοιάζει και τι λένε αλλά ποτε δεν εκανα και κάτι που δε γουστάρω για να γαμαω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom