Αυτό ακριβώς .Και αυτό είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση . Για αυτό και οι πιο πολλές , μένουν μόνο στο μπλα μπλα , και μόνο διαδικτυακά , η εάν κάποια τελικά εμφανιστεί και εκτός , τότε πέφτει άγριο ξενερωμα , και νομίζεις ότι συναντάς άλλον άνθρωπο . [ Όχι μόνο στην εμφάνιση , άλλα και σε συμπεριφορές , χαρακτήρα , απόψεις κτλ ]
Και μην πιάσουμε και το θέμα , πόσες άρρωστα ψυχιατρικά κυκλοφορούν κτλ
Στην εμφανιση η συγκεκριμενη ηταν ακριβως αυτο που μου ειχε περιγραψει,στην συμπεριφορα ομως καμια σχεση.Απο το τηλεφωνο κουραδομαγκια και αυτοπεποιθηση φουλ ενω απο κοντα χεστηκε.Πιστευω οτι πολυ πιθανον να μην ειχε καθολου επαφες με αγορια και δεν ηξερε πως να συμπεριφερθει.Αρρωστη και με ψυχολογικα δεν θα την ελεγα,φυσιολογικη μου φανηκε.Ισως απειρη και τερμα ντροπαλη ναι,μου το ειπε αλλωστε,με καποιον που δεν γνωριζω ντρεπομαι φουλ.Τεσπα,δεν περιμενα κατι απο την συγκεκριμενη,ειμαστε 240 χλμ μακρια.Αυτο ελειπε να ασχοληθω τοσο μακρια με την βενζινη 2€.Απλα ετυχε εκεινη την μερα να ειμαι κοντα και της το προτεινα να γνωριστουμε και ηρθε.Δεν ειχα σκοπο για κατι αλλο.