Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
αν εχει ωραιο κωλαρακι που στο δινει βυζαρες ειναι λεπτη με ωραια φατσα μπορεις να παραβλεψεις ως ενα βαθμο την τοξικοτητα του χαραχτηρα της
Μόνο στην αρχή για κανένα γαμήσι.Μετά όσο και να προσπαθείς να το παραβλέψεις,θα έρχεται στην επιφάνεια όλο και πιο συχνά,όλο και πιο έντονα.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ο (κατά τα άλλα συμπαθής) Στράτος έγραψε χθες πως θα προτιμούσε ακόμη και τοξική σχέση παρά μοναξιά.

Δίχως αμφιβολιά η μακράς διαρκείας μοναξιά είναι κάτι οδυνηρό,σε ρίχνει ψυχολογικά και αδειάζεις από ενέργεια.Όμως αξίζει να τα θυσιάσεις όλα ακόμη και για μια τοξική σχέση?

ΛΑΘΟΣ.

Με την τοξική σχέση θα γίνεις ακόμη χειρότερα Στράτο.Μια σχέση ακόμη και αρρωστημένη δεν σου εγγυάται την ευτυχία ή την επίλυση των προβλημάτων σου.Δεν είναι γιατρικό η σχέση από τα δεινά που έχει ο καθένας μας.
ειναι παραδοση ανευ οπλων!!! μετα δεν υπαρχει ποιο κατω, ειναι σαν να λες θα φαω χαλασμενο κρεας για οικονομια...θα χορτασεις ομως μετα η τουαλετα η νοσοκομειο-

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
για κανα μηνα το πολυ! ΚΑΙ ΑΝ....μπορει να λυνεις το σεξ ομως η ψυχικη σου υγεια γαμιεται, ασε που μετα απο 4,5 γαμησια ρωτας τον εαυτο σου...ΤΙ ΚΑΝΩ!!! οταν εχεις αυτοσεβασμο. εξαρταται βεβαια ποσο τοξικη ειναι-
αν αποστασιοποιηθεις καπως και την εχεις σαν τρυπα μια χαρα ειναι, αλλωστε τις περισσοτερες δεν μπορεις να τις ακουλουθησεις στην σκεψη τους
απο εμας εξαρτωνται ολα
τωρα αν καποιος αγαμητος η βλακας παει και παντρευτει μια τοξικη, αλλο καπελο την γαμησε

για γαμησια ομως μια χαρα ειναι οποιαδηποτε εχει μια καλη εμφανιση και φυσικα ειναι καλυτερο απο το να γαμας μονο σε μπουρδελα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
ειναι παραδοση ανευ οπλων!!! μετα δεν υπαρχει ποιο κατω, ειναι σαν να λες θα φαω χαλασμενο κρεας για οικονομια...θα χορτασεις ομως μετα η τουαλετα η νοσοκομειο-
Δεν θέλω να φανώ κακός,αλλά η σύναψη τοξικής σχέσης (ιδίως αν έχεις γνώση του νοσηρού ποιού του άλλου άτομου) μυρίζει απελπισία και χαμηλά στάνταρ από μίλια μακρυά.

Φυσικά μέσα στην τοξικότητα περιλαμβάνονται η ζήλεια και οι ανασφάλειες.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Μόνο στην αρχή για κανένα γαμήσι.Μετά όσο και να προσπαθείς να το παραβλέψεις,θα έρχεται στην επιφάνεια όλο και πιο συχνά,όλο και πιο έντονα.
για αυτο κρατας τις αποστασεις σου
ολα απο εμας εξαρτωνται, ποσο βαθια διατεθημενος εισαι να πεσεις στο μουνι
ειχα "σχεσεις" μονο για γαμησι που κρατησαν πανω απο χρονο μεχρι που πηγαν να βρουν καποιον που θα μπορουσαν να τον χειριστουν

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
για αυτο κρατας τις αποστασεις σου
ολα απο εμας εξαρτωνται, ποσο βαθια διατεθημενος εισαι να πεσεις στο μουνι
ειχα "σχεσεις" μονο για γαμησι που κρατησαν πανω απο χρονο μεχρι που πηγαν να βρουν καποιον που θα μπορουσαν να τον χειριστουν
Δεν κρατάς αποστάσεις,σηκώνεσαι και φεύγεις.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Δεν κρατάς αποστάσεις,σηκώνεσαι και φεύγεις.
ο χωρισμος θα επελθει μοιραια αν την χρησιμοποιεις σαν τρυπα
οποτε το απολαμβανεις οσο κρατησει, δεν σε χαλαει να εχεις αλλη μια αν κρατας τα στεγανα σου απεναντι της

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
οποτε το απολαμβανεις οσο κρατησει, δεν σε χαλαει να εχεις αλλη μια αν κρατας τα στεγανα σου απεναντι της
Άκου,μόνο σεξ 2-3 φορές και αν.
Μετά φεύγεις και πας για άλλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αμα η σχεση ειναι τοξικη δε σου σηκωνεται ουτε με γερανο. Αρχιζεις και τρελαινεσαι
Παθών κι εγώ φίλε,όταν γλύτωσα,επανήλθα για τα καλά

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
αυτο ισχυει για τα μπαζα
εχω κανει μεγαλους συμβιβασμους στον χαραχτηρα ποτε ομως στην εμφανιση

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΞΕΡΕΙΣ ποσοι ξεκινησανε ετσι και κατεληξαν με οικογενεια!!!!---
μια εγκυμοσυνη σε μια στιγμη ερχεται φιλε.
μετα απο καποιο καιρο και ο απολυτος γαμιας να εισαι θα σου ζητησει κατι,βεβαια για ηλικιες 17-25 δεν ξερω πλεον -
τωρα αν εχεις μια να ερχεται η να πας μονο σπιτι της για ενα 2ωρο και να φευγεις οκ, και σημασια να μην δινεις στην γκρινια,παρλα, μαλακιες κτλ καποια στιγμη θα κουραστεις-
και σε ρωταω αντε πιτσιλισες 1,2,3,100...αν σε χαλαει σαν ατομο μετα δεν εχεις ορεξη για τιποτα, συμβιβαζεσαι για την εμφανιση και μονο,και αν ειναι και πολυ τοξικη ο χωρισμος η να την κοψεις μπορει να γινει γολγοθας----
σωστα ειπε ο πιο πανω δεν μπλεκεις καλυτερα ενα-αποθυμενο δεν την γαμησα παρα μετα να το πληρωσεις αλλιως...
φυσικα ολοι σκεφτομαστε την τρυπα....κανεις ομως" το βαθος" που θα πεσουμε μεσα.-
μεχρι τα 25 δεν σε νοιαζει αντε παχια 30...το κανεις σαν εμπειρια μετα ομως εν γνωση σου πας σε λαθη---πολυ διαφορετικο οταν εισαι εν αγνοια...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
αυτο ισχυει για τα μπαζα
εχω κανει μεγαλους συμβιβασμους στον χαραχτηρα ποτε ομως στην εμφανιση
φιλε ποσο εισαι περιπου?
γιατι καποια στιγμη θα βαρεθεις το παιχνιδι....να κανεις οτι δεν βλεπεις..

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Αμα η σχεση ειναι τοξικη δε σου σηκωνεται ουτε με γερανο. Αρχιζεις και τρελαινεσαι
εμενα μου σηκωνεται απλα πριν και μετα λεω τι εκανα...-----
η ξενερα ερχεται στο μυαλο οχι στο πουλι

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
εμενα μου σηκωνεται απλα πριν και μετα λεω τι εκανα...-----
η ξενερα ερχεται στο μυαλο οχι στο πουλι
Με πρώην μου τέρμα ανασφαλή και ζηλιάρα,είχα φτάσει σε σημείο να μην έχω όρεξη ούτε για κοκό

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.255
Πόντοι
12.756

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Με πρώην μου τέρμα ανασφαλή και ζηλιάρα,είχα φτάσει σε σημείο να μην έχω όρεξη ούτε για κοκό
λογικο γιατι ξενερωσες εγκεφαλικα....μαζι της, οταν πεφτει απομυθοποιηση στο μουνι ολα ειναι καθαρα...
στον τυπο που ελεγε για τοξικη μουναρα καποια στιγμη την βαριεσαι την κατασταση- αναρωτιεσαι αν αξιζει τον κοπο και μουναρα να ειναι εκτος αν την θες για φιγουρα ανηκεις σε αυτο το γκρουπ-
το λαθος ειναι οτι περιμενεις αλλη να ΑΛΛΑΞΕΙ και εκει χανεις χρονο------
τεσπα,,ο καθενας κανει παντα τις επιλογες του και πληρωνει αναλογα....κορωνα-γραμματα...η γαματα!!!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Δεν το πιστεύω αυτό που διαβάζω, ντροπής πράγματα :confused:
Και όμως αν της προτείνεις να πάτε κάπου ή αν την προσεγγίσεις θα σου πει με ύφος μπλαζέ πως έχει σχέση

Κι αν επιμείνεις να την πολιορκείς θα καταλήξεις να είσαι αναφερόμενος στα metoo

:confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
λογικο γιατι ξενερωσες εγκεφαλικα....μαζι της, οταν πεφτει απομυθοποιηση στο μουνι ολα ειναι καθαρα...
στον τυπο που ελεγε για τοξικη μουναρα καποια στιγμη την βαριεσαι την κατασταση- αναρωτιεσαι αν αξιζει τον κοπο και μουναρα να ειναι εκτος αν την θες για φιγουρα ανηκεις σε αυτο το γκρουπ-
το λαθος ειναι οτι περιμενεις αλλη να ΑΛΛΑΞΕΙ και εκει χανεις χρονο------
τεσπα,,ο καθενας κανει παντα τις επιλογες του και πληρωνει αναλογα....κορωνα-γραμματα...η γαματα!!!
Ένα θα σου πω:

Όλη την ώρα "μωρό μου σου αρέσω?", "γιατί μίλησες με αυτήν,σε γουστάρει?" κλπ.

Θες και χειρότερο?Βλέπαμε ταινία μια φορά,με ρώτησε αν μου αρέσει η πρωταγωνίστρια.Της είπα ναι και κάθισε να τη συγκρίνει με τον εαυτό της.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom