Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Κάτι ξέρεις,ε γατούλα?τα νιαουρισματα δεν λαμβανονται ως αντιδρασεις τυπε...
Κάτι ξέρεις,ε γατούλα?τα νιαουρισματα δεν λαμβανονται ως αντιδρασεις τυπε...
δε ξερω ξενες γλωσσες αλλα απο γατες ξερω καλα να τις σκιζωΚάτι ξέρεις,ε γατούλα?
Σκίζουν τα ποντίκια γάτες?δε ξερω ξενες γλωσσες αλλα απο γατες ξερω καλα να τις σκιζω
Σκίζουν τα ποντίκια γάτες?
Καλά,σκίσε κανένα χαρτί τώρα
και με το ενα ποντικι αμα θες!
Καλά,σκίσε κανένα χαρτί τώρα
δε ξερεις να γραφεις τυπε, αυτο ειναι το προβλημα μου, απλα θες να αντιπαρατεθεις χωρις να θεμελιωσεις καποιο επιχειρημα, πλην της αυθεντιας σου και της λογικης σου. επισης εθελοτυφλεις και δεν υπολογιζεις καν εστω και μια διαφορετικη/αντιθετη αποψη που καπου μπορει να εχει και αυτη βασιμα θεμελια και ας μην ακολουθει την κοινη γνωμη ουτε την κοινη λογικη. απεναντιας εχεις το αλαθητο μιας και αυτοεπιβεβαιωνεις ο ιδιος τον εαυτο σου...Σοβαρά τώρα?
Νομίζω το θέμα σου δεν είναι η διαφωνία που είχαμε προχθές,αλλά μάλλον εγώ είμαι το πρόβλημα σου.Δεν θα θελες να γράφω.
Επειδή πήγαινε σε εμένα αυτό:ρε μλκς τι εχετε παθει,χαλαρωστε.
και στους δυο πηγαινε πλυθηντικο εγραψα.δεν εχω προσωπικα με κανεναν για να απευθηνθω προς την μια πλευρα αλλα ειναι μια διαμαχη χωρις νοημα και κυριως χωρις λογο.Επειδή πήγαινε σε εμένα αυτό:
και δλδ αν ανταλλαξετε χιλιαδες ποστ θα αλλαξει κατι?και εγω δεν συμφωνω με διαφορα,αλλα στα 3-4 ποστ σταματαω αφου δεν εχει νοημα.τυπε ειμαι αρκετα χαλαρος.
οσον αφορα το δευτερο σκελος. ο ραγκναρ προσπαθει να επιβαλλει με το ζορι τη λογικη του (ασχετα αν ειναι σωστη η λαθος χωρις να κανει καν αυτοκριτικη)
και τωρα κανε ενα απλο παραδειγμα και σκεψου οτι ο ραγκναρ ειναι φασιστας. εμεις ειμαστε οι πολλοι, εμεις ειμαστε οι σωστοι, εσυ εισαι λαθος και πανε στο αποσπασμα... δεν απεχει και πολυ ε?
Το δικό σου ελάττωμα είναι πως δεν ξέρεις να διαβάζεις και ουσιαστικά επιθυμείς να ακούσεις ότι εσύ έχεις δίκιο.Το έχεις καταλάβεις πως εθελοτυφλείς κι εσύ,έτσι δεν είναι?δε ξερεις να γραφεις τυπε, αυτο ειναι το προβλημα μου, απλα θες να αντιπαρατεθεις χωρις να θεμελιωσεις καποιο επιχειρημα, πλην της αυθεντιας σου και της λογικης σου. επισης εθελοτυφλεις και δεν υπολογιζεις καν εστω και μια διαφορετικη/αντιθετη αποψη που καπου μπορει να εχει και αυτη βασιμα θεμελια και ας μην ακολουθει την κοινη γνωμη ουτε την κοινη λογικη. απεναντιας εχεις το αλαθητο μιας και αυτοεπιβεβαιωνεις ο ιδιος τον εαυτο σου...
θυμησε τον στο γιατρο σου την επομενη φορα που θα πας! και επειδη στο λεω "φιλικα" αυτη τη φορα δε θα σε χρεωσω.
Whoa,hold your horses.Δεν είχα διάθεση να το συνεχίσω ύστερα κι από την προτροπή του Μπάρου.Το έχεις σκεφτεί ότι με κατηγορείς για κάτι που κάνεις εδώ και πολλά ποστς?τυπε ειμαι αρκετα χαλαρος.
οσον αφορα το δευτερο σκελος. ο ραγκναρ προσπαθει να επιβαλλει με το ζορι τη λογικη του (ασχετα αν ειναι σωστη η λαθος χωρις να κανει καν αυτοκριτικη)
και τωρα κανε ενα απλο παραδειγμα και σκεψου οτι ο ραγκναρ ειναι φασιστας. εμεις ειμαστε οι πολλοι, εμεις ειμαστε οι σωστοι, εσυ εισαι λαθος και πανε στο αποσπασμα... δεν απεχει και πολυ ε?
Κοίτα,ο άλλος νομίζει ότι θα με βγάλει εκτός ορίων.Είμαι λίγο ''άνιωθος'' όμως σε αυτά.Αν δεν ήμουν,θα άρχιζα γαμώμανες και λοιπά γλυκόλογα.και δλδ αν ανταλλαξετε χιλιαδες ποστ θα αλλαξει κατι?και εγω δεν συμφωνω με διαφορα,αλλα στα 3-4 ποστ σταματαω αφου δεν εχει νοημα.
Με την διαφορά ότι εγώ δε το παίζω ούτε αγνός ούτε άγιος ούτε επιτέθηκα ποτέ σε άλλο μέλος επειδή διαφωνεί με τις απόψεις μου τύπε.Το δικό σου ελάττωμα είναι πως δεν ξέρεις να διαβάζεις και ουσιαστικά επιθυμείς να ακούσεις ότι εσύ έχεις δίκιο.Το έχεις καταλάβεις πως εθελοτυφλείς κι εσύ,έτσι δεν είναι?
Ουσιαστικά κάνεις τα ίδια πράγματα για τα οποία με κατηγορείς.
Την ''εξυπναδούλα'' περί γιατρού την προσπερνάω.
Whoa,hold your horses.Δεν είχα διάθεση να το συνεχίσω ύστερα κι από την προτροπή του Μπάρου.Το έχεις σκεφτεί ότι με κατηγορείς για κάτι που κάνεις εδώ και πολλά ποστς?
Εχεις αυταπάτη αν νομίζεις ότι με ενδιαφέρει να ζορισω την ψυχολογική σου κατάσταση. Θαρρώ επίσης ότι αυτός που έχει προσπαθήσει πολλάκις να με βάλει ανεπιτυχώς εκτός ορίων με υποτιθέμενες φάπες είσαι εσύ.Κοίτα,ο άλλος νομίζει ότι θα με βγάλει εκτός ορίων.Είμαι λίγο ''άνιωθος'' όμως σε αυτά.Αν δεν ήμουν,θα άρχιζα γαμώμανες και λοιπά γλυκόλογα.
Εγώ είπα να κάνω παύση πυρός ύστερα από την προτροπή σου,όμως ο Κατσαπλιάς το χόντρυνε τώρα.
Ποτέ μου δεν το έπαιξα άγιος,και κανένας μας δεν είναι τέτοιος.Με την διαφορά ότι εγώ δε το παίζω ούτε αγνός ούτε άγιος ούτε επιτέθηκα ποτέ σε άλλο μέλος επειδή διαφωνεί με τις απόψεις μου τύπε.
Λάθος εντύπωση έχεις.Εχεις αυταπάτη αν νομίζεις ότι με ενδιαφέρει να ζορισω την ψυχολογική σου κατάσταση. Θαρρώ επίσης ότι αυτός που έχει προσπαθήσει πολλάκις να με βάλει ανεπιτυχώς εκτός ορίων με υποτιθέμενες φάπες είσαι εσύ.
Άλλη μια λάθος εντύπωση.Και μόνο ή αναφορά σε μάνες πάντως δείχνει ότι κάτι σφαλιάρες έπιασαν τελικά.
Το ίδιο θα έλεγα και για εσένα.Προτιμώ ουσιαστικό λόγο και επιχειρήματα. Βρισιές και λοιπά τα προσπερνώ αδιάφορα, αυτά τα λένε όσοι δεν έχουν τίποτα να πουνε, στην ζωή ή ουσία μετράει και εγώ κρατάω το ζουμί. Εσύ αν σου αρκεί ή φλούδα κάτσε και κοίτα την τύπε
Σαν τον Στράτο τον Καραμάνη.Πουτανες φάγατε τα καλύτερα παιδιά
ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ δεν μισεί απλά λέει τον πόνο του..Σαν τον Στράτο τον Καραμάνη.
Βέβαια,μια κακή εμπειρία δεν σημαίνει ότι πρέπει να μισήσεις όλο το γυναικείο φύλο.