Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.988
Πόντοι
2.356
Σκίζουν τα ποντίκια γάτες?
1628105607527.png

και με το ενα ποντικι αμα θες!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Σοβαρά τώρα?
Νομίζω το θέμα σου δεν είναι η διαφωνία που είχαμε προχθές,αλλά μάλλον εγώ είμαι το πρόβλημα σου.Δεν θα θελες να γράφω.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.988
Πόντοι
2.356
Σοβαρά τώρα?
Νομίζω το θέμα σου δεν είναι η διαφωνία που είχαμε προχθές,αλλά μάλλον εγώ είμαι το πρόβλημα σου.Δεν θα θελες να γράφω.
δε ξερεις να γραφεις τυπε, αυτο ειναι το προβλημα μου, απλα θες να αντιπαρατεθεις χωρις να θεμελιωσεις καποιο επιχειρημα, πλην της αυθεντιας σου και της λογικης σου. επισης εθελοτυφλεις και δεν υπολογιζεις καν εστω και μια διαφορετικη/αντιθετη αποψη που καπου μπορει να εχει και αυτη βασιμα θεμελια και ας μην ακολουθει την κοινη γνωμη ουτε την κοινη λογικη. απεναντιας εχεις το αλαθητο μιας και αυτοεπιβεβαιωνεις ο ιδιος τον εαυτο σου...

θυμησε τον στο γιατρο σου την επομενη φορα που θα πας! και επειδη στο λεω "φιλικα" αυτη τη φορα δε θα σε χρεωσω.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
ρε μλκς τι εχετε παθει,χαλαρωστε.
Επειδή πήγαινε σε εμένα αυτό:
Κοίτα φίλε,αν ο άλλος επιμένει ακόμη σε παράλογες απόψεις δεν του φταίω εγώ.Αν πουλάει τρελίτσα,θα λάβει ανάλογη απάντηση.

Έχεις δει κι εσύ πως όταν θέλω θα τρολλάρω αγρίως και όταν χρειαστεί θα γράψω σοβαρά.
Προφανώς δεν γίνεται κανείς μας να αρέσει παντού.
Όμως στον παραλογισμό δεν γίνεται να μην αντιδράσεις.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
τυπε ειμαι αρκετα χαλαρος.

οσον αφορα το δευτερο σκελος. ο ραγκναρ προσπαθει να επιβαλλει με το ζορι τη λογικη του (ασχετα αν ειναι σωστη η λαθος χωρις να κανει καν αυτοκριτικη)

και τωρα κανε ενα απλο παραδειγμα και σκεψου οτι ο ραγκναρ ειναι φασιστας. εμεις ειμαστε οι πολλοι, εμεις ειμαστε οι σωστοι, εσυ εισαι λαθος και πανε στο αποσπασμα... δεν απεχει και πολυ ε?
και δλδ αν ανταλλαξετε χιλιαδες ποστ θα αλλαξει κατι?και εγω δεν συμφωνω με διαφορα,αλλα στα 3-4 ποστ σταματαω αφου δεν εχει νοημα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
δε ξερεις να γραφεις τυπε, αυτο ειναι το προβλημα μου, απλα θες να αντιπαρατεθεις χωρις να θεμελιωσεις καποιο επιχειρημα, πλην της αυθεντιας σου και της λογικης σου. επισης εθελοτυφλεις και δεν υπολογιζεις καν εστω και μια διαφορετικη/αντιθετη αποψη που καπου μπορει να εχει και αυτη βασιμα θεμελια και ας μην ακολουθει την κοινη γνωμη ουτε την κοινη λογικη. απεναντιας εχεις το αλαθητο μιας και αυτοεπιβεβαιωνεις ο ιδιος τον εαυτο σου...

θυμησε τον στο γιατρο σου την επομενη φορα που θα πας! και επειδη στο λεω "φιλικα" αυτη τη φορα δε θα σε χρεωσω.
Το δικό σου ελάττωμα είναι πως δεν ξέρεις να διαβάζεις και ουσιαστικά επιθυμείς να ακούσεις ότι εσύ έχεις δίκιο.Το έχεις καταλάβεις πως εθελοτυφλείς κι εσύ,έτσι δεν είναι?
Ουσιαστικά κάνεις τα ίδια πράγματα για τα οποία με κατηγορείς.

Την ''εξυπναδούλα'' περί γιατρού την προσπερνάω.

τυπε ειμαι αρκετα χαλαρος.

οσον αφορα το δευτερο σκελος. ο ραγκναρ προσπαθει να επιβαλλει με το ζορι τη λογικη του (ασχετα αν ειναι σωστη η λαθος χωρις να κανει καν αυτοκριτικη)

και τωρα κανε ενα απλο παραδειγμα και σκεψου οτι ο ραγκναρ ειναι φασιστας. εμεις ειμαστε οι πολλοι, εμεις ειμαστε οι σωστοι, εσυ εισαι λαθος και πανε στο αποσπασμα... δεν απεχει και πολυ ε?
Whoa,hold your horses.Δεν είχα διάθεση να το συνεχίσω ύστερα κι από την προτροπή του Μπάρου.Το έχεις σκεφτεί ότι με κατηγορείς για κάτι που κάνεις εδώ και πολλά ποστς?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
και δλδ αν ανταλλαξετε χιλιαδες ποστ θα αλλαξει κατι?και εγω δεν συμφωνω με διαφορα,αλλα στα 3-4 ποστ σταματαω αφου δεν εχει νοημα.
Κοίτα,ο άλλος νομίζει ότι θα με βγάλει εκτός ορίων.Είμαι λίγο ''άνιωθος'' όμως σε αυτά.Αν δεν ήμουν,θα άρχιζα γαμώμανες και λοιπά γλυκόλογα.
Εγώ είπα να κάνω παύση πυρός ύστερα από την προτροπή σου,όμως ο Κατσαπλιάς το χόντρυνε τώρα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.988
Πόντοι
2.356
Το δικό σου ελάττωμα είναι πως δεν ξέρεις να διαβάζεις και ουσιαστικά επιθυμείς να ακούσεις ότι εσύ έχεις δίκιο.Το έχεις καταλάβεις πως εθελοτυφλείς κι εσύ,έτσι δεν είναι?
Ουσιαστικά κάνεις τα ίδια πράγματα για τα οποία με κατηγορείς.

Την ''εξυπναδούλα'' περί γιατρού την προσπερνάω.

Whoa,hold your horses.Δεν είχα διάθεση να το συνεχίσω ύστερα κι από την προτροπή του Μπάρου.Το έχεις σκεφτεί ότι με κατηγορείς για κάτι που κάνεις εδώ και πολλά ποστς?
Με την διαφορά ότι εγώ δε το παίζω ούτε αγνός ούτε άγιος ούτε επιτέθηκα ποτέ σε άλλο μέλος επειδή διαφωνεί με τις απόψεις μου τύπε.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.988
Πόντοι
2.356
Κοίτα,ο άλλος νομίζει ότι θα με βγάλει εκτός ορίων.Είμαι λίγο ''άνιωθος'' όμως σε αυτά.Αν δεν ήμουν,θα άρχιζα γαμώμανες και λοιπά γλυκόλογα.
Εγώ είπα να κάνω παύση πυρός ύστερα από την προτροπή σου,όμως ο Κατσαπλιάς το χόντρυνε τώρα.
Εχεις αυταπάτη αν νομίζεις ότι με ενδιαφέρει να ζορισω την ψυχολογική σου κατάσταση. Θαρρώ επίσης ότι αυτός που έχει προσπαθήσει πολλάκις να με βάλει ανεπιτυχώς εκτός ορίων με υποτιθέμενες φάπες είσαι εσύ.

Και μόνο ή αναφορά σε μάνες πάντως δείχνει ότι κάτι σφαλιάρες έπιασαν τελικά.

Προτιμώ ουσιαστικό λόγο και επιχειρήματα. Βρισιές και λοιπά τα προσπερνώ αδιάφορα, αυτά τα λένε όσοι δεν έχουν τίποτα να πουνε, στην ζωή ή ουσία μετράει και εγώ κρατάω το ζουμί. Εσύ αν σου αρκεί ή φλούδα κάτσε και κοίτα την τύπε

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Με την διαφορά ότι εγώ δε το παίζω ούτε αγνός ούτε άγιος ούτε επιτέθηκα ποτέ σε άλλο μέλος επειδή διαφωνεί με τις απόψεις μου τύπε.
Ποτέ μου δεν το έπαιξα άγιος,και κανένας μας δεν είναι τέτοιος.
Οh trust me,επιτίθεσαι εύκολα.Άλλο που δεν το παραδέχεσαι.

Εχεις αυταπάτη αν νομίζεις ότι με ενδιαφέρει να ζορισω την ψυχολογική σου κατάσταση. Θαρρώ επίσης ότι αυτός που έχει προσπαθήσει πολλάκις να με βάλει ανεπιτυχώς εκτός ορίων με υποτιθέμενες φάπες είσαι εσύ.
Λάθος εντύπωση έχεις.
Και μόνο ή αναφορά σε μάνες πάντως δείχνει ότι κάτι σφαλιάρες έπιασαν τελικά.
Άλλη μια λάθος εντύπωση.
Προτιμώ ουσιαστικό λόγο και επιχειρήματα. Βρισιές και λοιπά τα προσπερνώ αδιάφορα, αυτά τα λένε όσοι δεν έχουν τίποτα να πουνε, στην ζωή ή ουσία μετράει και εγώ κρατάω το ζουμί. Εσύ αν σου αρκεί ή φλούδα κάτσε και κοίτα την τύπε
Το ίδιο θα έλεγα και για εσένα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like