pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Σοφία εσύ ?Me too..?
Σοφία εσύ ?Me too..?
Ο Πιεξ είναι μορφάρα.ποιος ηταν αυτος? ο πιεξ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εχουμε αλλον τελευταιο αν και δε τον βλεπω τοσο κεντρωο σε αποψεις
μεγαλο πληγμα και αυτοΚαι δε σκανε πια και Κυριακατικα…
ο πιεξ επρεπε να εχει φαει 800 μπαν μονο για τις βρισιες που εχει ποσταρει ελλειψη επιχειρηματων ( τι πρωτοτυπο να μην εχεις επιχειρηματα και να βριζεις τον αλλον) αλλα εχει ασυλια και μας το παιζει αστυνομος σκεψεων...Ο Πιεξ είναι μορφάρα.
Ο άλλος είναι παπάρας.
Και ο ιωαννης 64 εφαγε ποινη;Πως γκενεν αφτο;ποιος ηταν αυτος? ο πιεξ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εχουμε αλλον τελευταιο αν και δε τον βλεπω τοσο κεντρωο σε αποψεις
κυκλοφορουν σπιουνοι και δοσιλογοι στο σαη τυπε! προσπαθουν να σε παρασυρουν με τροπο να ποσταρεις κατι που αντιβαινει στους κανονες και μετα πατανε το κουμπακι αναφορας! καθε φορα που το κανουν αυτο κερδιζουν μια παστα απο τη διαχειρισηΚαι ο ιωαννης 64 εφαγε ποινη;Πως γκενεν αφτο;
Μια χαρα τα λεειο πιεξ επρεπε να εχει φαει 800 μπαν μονο για τις βρισιες που εχει ποσταρει ελλειψη επιχειρηματων ( τι πρωτοτυπο να μην εχεις επιχειρηματα και να βριζεις τον αλλον) αλλα εχει ασυλια και μας το παιζει αστυνομος σκεψεων...
κατα τα αλλα επεδιωκε να με μπαναρει και να παρει τη δοξα κιολας!
πιεξ πιες πεντε λιτρα ξυδι κερασμενα!
Ευχαριστω...κυκλοφορουν σπιουνοι και δοσιλογοι στο σαη τυπε! προσπαθουν να σε παρασυρουν με τροπο να ποσταρεις κατι που αντιβαινει στους κανονες και μετα πατανε το κουμπακι αναφορας! καθε φορα που το κανουν αυτο κερδιζουν μια παστα απο τη διαχειριση
τα γκαβα του τα 2 λεει! αλλα τι θα πεις εσυ απο τη στιγμη που συγκυβερνησατε τον τοπο!Μια χαρα τα λεει
Αν ήταν πολιτικός,θα ήταν ο Ευάγγελος ΓιαννόπουλοςΜια χαρα τα λεει
Μια χαρα σας τα λεει και δεν χαριζεται σε κανεναν, πολυ καλα σας κανειτα γκαβα του τα 2 λεει! αλλα τι θα πεις εσυ απο τη στιγμη που συγκυβερνησατε τον τοπο!
Ποιος σε αναγκασε να ποσταρεις μισογυνικές αποψεις?κυκλοφορουν σπιουνοι και δοσιλογοι στο σαη τυπε! προσπαθουν να σε παρασυρουν με τροπο να ποσταρεις κατι που αντιβαινει στους κανονες και μετα πατανε το κουμπακι αναφορας! καθε φορα που το κανουν αυτο κερδιζουν μια παστα απο τη διαχειριση
Εγώ πάντως λιώνω στα γέλια όταν μπινελικώνει ποπποπ και ζανο πιεξ επρεπε να εχει φαει 800 μπαν μονο για τις βρισιες που εχει ποσταρει ελλειψη επιχειρηματων ( τι πρωτοτυπο να μην εχεις επιχειρηματα και να βριζεις τον αλλον) αλλα εχει ασυλια και μας το παιζει αστυνομος σκεψεων...
κατα τα αλλα επεδιωκε να με μπαναρει και να παρει τη δοξα κιολας!
πιεξ πιες πεντε λιτρα ξυδι κερασμενα!
καπου εγραψε και αυτος ομως το καλα να παθουν.Μια χαρα σας τα λεει και δεν χαριζεται σε κανεναν, πολυ καλα σας κανει
Ποιος σε αναγκασε να ποσταρεις μισογυνικές αποψεις?
Οταν καταλαβεις τι ειναι η ελευθερια του λογου ξαναμιλαμετι σχεση εχει αυτο! αλλωστε δεν αναφερθηκα για προσωπικη επιθεση σε μενα! βλεπω γενικα τι ποσταρει σε διαφορους
αλλη φορα θα στελνω δελτιο τυπου τις αποψεις μου τυπε στη διαχειριση για να περναει την επιτροπη λογοκρισιας και να εγκρινεται το ποστ μου! ευχαριστω για την ελευθερια του λογου κυριε δικηγορε (αν μου επιτρεπετε)!
η ελευθερια του λογου ειναι ελευθερια του λογου! αν η δικη σου ελευθερια ειναι κλεισμενη σε κονσερβα καλως η δικη μου δεν ειναιΟταν καταλαβεις τι ειναι η ελευθερια του λογου ξαναμιλαμε
κι ο φασιστας ειναι φασιστας, ο βιαστης ειναι βιαστης, κτλ. Εφοσον εκθετεις δημοσια την αποψη σου, να την βουτας στο μυαλο σου πρωταη ελευθερια του λογου ειναι ελευθερια του λογου! αν η δικη σου ελευθερια ειναι κλεισμενη σε κονσερβα καλως η δικη μου δεν ειναι
το ασπρο ειναι ασπρο! το μαυρο ειναι μαυρο! ο ψηλος ειναι ψηλος! ο χοντρος ειναι χοντρος! και ο πουστης ειναι πουστης!
κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι τυπε!κι ο φασιστας ειναι φασιστας, ο βιαστης ειναι βιαστης, κτλ. Εφοσον εκθετεις δημοσια την αποψη σου, να την βουτας στο μυαλο σου πρωτα