Εγω μετα απο τοσα φορουμ που βριζουν τις ελληνιδες εχω καταλαβει κατι. Και εγω τις βριζω , αλλα για τελειως διαφορετικους λογους αποτι οι υπολοιποι. Και σιγα σιγα καταλαβαινω γιατι εγιναν και ετσι.
Αν καταλαβαινω το δικο σας προβλημα ειναι οτι οι ελληνιδες δεν πηδιουνται με τον οποιονδηποτε απο το πρωτο ραντεβου ; Αυτο ειναι το προβλημα ; Εγω θεωρω οτι αυτο ειναι το σωστο. Το μονο σωστο που εχουν. Αν και τελευταια χανεται και αυτο
Εγω κατηγορω τις ελληνιδες οτι δεν ειναι ωριμες και ικανες να μεγαλωσουν οικογενεια και να κανουν παιδια. Θα τα φορτωσουν τα παιδια στη μανα τους ή στα πεθερικα. Αυτο ειναι το προβλημα . Αλλα εσεις δεν το καταλαβαινετε Μονο το μουνι εχει στο μυαλο του ο αντρας. Πως θα γαμησει περισσοτερα.
Δε θεωρω πιο αντρα εκεινον που θα εχει γαμησει 562.789 γκομενες στη ζωη του.
Ουτε ειναι αυτοσκοπος το μουνι. Για αυτο την ψωνισαν οι γκομενες . Εχουν αντιληφθει οτι αυτες ειναι το τροπαιο , ο σκοπος στη ζωη.Η κοινωνια οφειλει να τις υπηρετει και να περιστρεφεται γυρω τους. Νομιζουν οτι η προσφορα τους σε μια σχεση εξαντλειται στο οτι δινουν κυρος στον αντρα, απλα με το να εχει μια γκομενα. Δεν ειναι ετσι. Σκοπος της ζωης μου δεν ειναι να βρω γυναικα , απλα και μονο για να βρω. Σκοπος της ζωης μου ειναι να κανω οικογενεια. Να ανοιξω σπιτι. Και αυτο γινεται με μονογαμια και απο τους δυο και με αμοιβαια συνεισφορα. Και με αναλογο επιπεδο.
Συμβουλες
1. Ασχοληθειτε και με αλλα πραγματα στη ζωη εκτος απο το μουνι. Δε λεω να μενετε αγαμητοι, αλλα ενταξει υπαρχουν και αλλα πραγματα στη ζωη. Τοση τεστοστερονη εχετε πια και δεν ελεγχετε τις ορμες σας ; τοσο δυσκολο ειναι να εχετε μια γυναικα πια;
2. Ψαχνετε για γυναικα σε λαθος μερη απο οτι εχω καταλαβει, Σε αυτα τα μερη θα βρειτε λαθος γυναικες . Λαθος με πολλες ερμηνειες. Το στομα νταλικερη που εχουν, το ηθος τους , το μυαλο τους, το γουστο τους, ο τροπος ζωης και διασκεδασης τους . Απο που να τις πιασεις και που να τις αφησεις
Φιλικα