alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
δώσε κάτι στον Pussy που δεν είναι ο pussy να σου κάνει likeρε μαλακες προσπαθω να κανω λαικ στον εαυτο μου και δεν μπορω.
δώσε κάτι στον Pussy που δεν είναι ο pussy να σου κάνει likeρε μαλακες προσπαθω να κανω λαικ στον εαυτο μου και δεν μπορω.
δεν εχω ζωη,ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΩΗ εκτος μπου ρε9.642/19.557=0.49 , γραφε λιγοτερα μηνυματα ή τσεπατικωσε κανα αστειο του Λιονταρου
δεν πας καλα , ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ
με συγκινησες ρε μπαγασα.να θα σ κανω εγω φιλε
θα σου δωσω εγω μωρη γατουλα , αμα σκουζεις καλαΣτο σεξ τι λέει; Γλωσσοφιλα δίνει;
μπορει να ειναι σε κανα μοναστηρινα ξερετε οταν ο αλεξ δε μπαινει για μια δυο μερες συνεχομενα συνηθως κανει ενα μηνα σερι να μπει
Τυπε αν ζει ευχαριστως ενα μαρτινι στο γκαλαξυ στο χιλτον το πινα μαζι του
να βουρτσισετε δοντακια πρωταθα σου δωσω εγω μωρη γατουλα , αμα σκουζεις καλα
Χοντροτατο43 χρονών κοτζάμ μαλάκας έφτασες και γράφεις όλη μέρα σε φόρουμ ρε δυστυχισμενε, μέχρι και το μουνί σε γλέντησε και έφυγε.
εκτος και αν εχει κλεισει ραντεβου με την ειρηνη μακρας διαρκειας.να ξερετε οταν ο αλεξ δε μπαινει για μια δυο μερες συνεχομενα συνηθως κανει ενα μηνα σερι να μπει
και εχει πλακωσει τα πρόσφοραμπορει να ειναι σε κανα μοναστηρι
ρε μαλακες προσπαθω να κανω λαικ στον εαυτο μου και δεν μπορω.
Καλύτερα πες του να κάνει τα ίδια χιλιοπαιγμενα κρύα αστεία σχετικά με την περιουσιακή του κατάσταση9.642/19.557=0.49 , γραφε λιγοτερα μηνυματα ή τσεπατικωσε κανα αστειο του Λιονταρου
δεν πας καλα , ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ
τωρα π εφαγε το πακετο απο την κολομπα μπορειεκτος και αν εχει κλεισει ραντεβου με την ειρηνη μακρας διαρκειας.
μαλακα αν ειναι να κανοιυμε κοιλια πες το να παω για σουβλακια.5 μελη γραφουμε ολα κι ολα
τραγικα πραματα
5 μελη γραφουμε ολα κι ολα
τραγικα πραματα
κάτσε να κανω εγω οτι γελάω μην μπει κανας επισκεπτης μετα απο χρόνια και τον χασουμε με τις μαλακίες σουΚαλύτερα πες του να κάνει τα ίδια χιλιοπαιγμενα κρύα αστεία σχετικά με την περιουσιακή του κατάσταση
Τυπε θα του πω να μου αναμιξει τρια διαφορετικα μπλεντ σ ενα μπουκαλι και να μου το σερβιρει με μαυρη σοκολατα και φουντουκιατυπε ο christos savvidis πινει μονο ταλισκερ,τα μαρτινι ειναι για χυστες β κατηγοριας