pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ασχετο τελικα φαγαμε πολυ δουλεμα απο τους αλητες διπλαρε μαλάκες, ρε μαλάκες μην τσκώνεστε ρε σεις!
ασχετο τελικα φαγαμε πολυ δουλεμα απο τους αλητες διπλαρε μαλάκες, ρε μαλάκες μην τσκώνεστε ρε σεις!
43 χρόνια εμπειρίας , φαντασου τι όμορφα θα σε ξεκωλιάσω μαλακάκο43 χρονών κοτζάμ μαλάκας έφτασες και γράφεις όλη μέρα σε φόρουμ ρε δυστυχισμενε, μέχρι και το μουνί σε γλέντησε και έφυγε.
οταν την δεις θα σ πεσει το σαγονι ειναι πανεμορφη η πιο ωραια γυναικα που εχω δειεσύ μπορεί να λές ότι θες, εγω σου λέω ότι είναι κατσίκα!
ναι ρε φίλε....μέσα να τους πάνε όσο πιο βαθιά γινεται!ασχετο τελικα φαγαμε πολυ δουλεμα απο τους αλητες διπλα
είσαι υπερβολικός!οταν την δεις θα σ πεσει το σαγονι ειναι πανεμορφη η πιο ωραια γυναικα που εχω δει
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΣΥ Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΕΙ....43 χρόνια εμπειρίας , φαντασου τι όμορφα θα σε ξεκωλιάσω μαλακάκο
εκει να δεις γλεντι που θα σου κάνουμε
επειδή είναι τσάμπα!!ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΣΥ Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΕΙ....
δεν εχει δει την χαίτη του λιονταρου ψωλοχυμένη , γι αυτοΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΣΥ Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΕΙ....
γαμησε λες;επειδή είναι τσάμπα!!
μη με κοροιδευτε παρακαλωΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΣΥ Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΕΙ....
τα σουβλακια σιγουρα εφαγε για μια βδομαδα.γαμησε λες;
Τυπε αν ζει ευχαριστως ενα μαρτινι στο γκαλαξυ στο χιλτον το πινα μαζι τουτυπε πρεπει να γνωρισεις επειγοντως τον christos savvidis
Κοίτα αν ήταν άλλη γκόμενα και όχι η Ειρήνη θα σου έλεγα κατηγορηματικά ΟΧΙγαμησε λες;
Χοντρόρε τύπε επειδή εσύ έχεις γεράσει και δεν μπορείς, δεν σημαίνει ότι έκανα κάτι εγώ λάθος που το γουστάρω ακόμα!
Στγο φινάλε...κόβεται το sex?
Στο σεξ τι λέει; Γλωσσοφιλα δίνει;οταν την δεις θα σ πεσει το σαγονι ειναι πανεμορφη η πιο ωραια γυναικα που εχω δει
9.642/19.557=0.49 , γραφε λιγοτερα μηνυματα ή τσεπατικωσε κανα αστειο του Λιονταρουγαμησε λες;
να θα σ κανω εγω φιλερε μαλακες προσπαθω να κανω λαικ στον εαυτο μου και δεν μπορω.