baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
στρατιγικη.εντωμεταξυ και καλα οταν δεν ειναι ο πουσυ βαζει τονους και οταν και καλα μπαινει πουσυ βγαινουν οι τονοι...μαλακα σουρεαλισμος καργα
στρατιγικη.εντωμεταξυ και καλα οταν δεν ειναι ο πουσυ βαζει τονους και οταν και καλα μπαινει πουσυ βγαινουν οι τονοι...μαλακα σουρεαλισμος καργα
σκεφτομαι 1-2 σεναρια να ξερειςγιατι ποτε εβαζα τονους ρε συ
μονο οταν γραφω απο το κινητο π μπαινουν αυτοματα
εντωμεταξυ και καλα οταν δεν ειναι ο πουσυ βαζει τονους και οταν και καλα μπαινει πουσυ βγαινουν οι τονοι...μαλακα σουρεαλισμος καργα
απο το αλιφον? βαζει αυτοματα τονους?εξελιξη.γιατι ποτε εβαζα τονους ρε συ
μονο οταν γραφω απο το κινητο π μπαινουν αυτοματα
τεχνη του πολεμου κανονικηστρατιγικη.
μη κανεις πονηρες σκεψεις μονοσκεφτομαι 1-2 σεναρια να ξερεις
για τη τσοντα?σκεφτομαι 1-2 σεναρια να ξερεις
μια ερωτηση θα σου κανω εσυ που εισαι πανεξυπνος....γιατι γραφει τοσο λιγο το Ρηνιω;μαγειρευει και φοβαται μην καψει το φαι;για τη τσοντα?
Εσύ σερί από τότε το πας ρε τιτάνα;εσυ ρε αλητη μπηκες μετα απο 4-5 χρονια για να μας γκρεμισεις τα ινδαλματα και πρωτυπα που ειχαμε.
μια ερωτηση θα σου κανω εσυ που εισαι πανεξυπνος....γιατι γραφει τοσο λιγο το Ρηνιω;μαγειρευει και φοβαται μην καψει το φαι;
μονο εγω ο νιπλης και ο αντζελο του κανουμε λαικ για να μην αυτοκτονησειΕσύ σερί από τότε το πας ρε τιτάνα;
60.000 πόστς και μόνο 1.500 like, παίζει να χεις το χειρότερο ratio στο forum
οχι κανει δουλειες σπιτιμια ερωτηση θα σου κανω εσυ που εισαι πανεξυπνος....γιατι γραφει τοσο λιγο το Ρηνιω;μαγειρευει και φοβαται μην καψει το φαι;
ευτυχως που εχουμε και εσενα τον μαλακα που κοιτας τα στατιστικα , σαν 20χρονη αγαμητη μπαζόλα του ινσταγκραμ, και μας ανοιγεις τα μάτια αρχηγέ μου.Εσύ σερί από τότε το πας ρε τιτάνα;
Μπαίνω μόνο να σε διορθώσω, είναι *λέγεται. Συνέχισε το coolness σου.
αυτο λεγετε πολυδιαστατη μαλακία, για να ξερεις
μην την χασεις,ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ προκομμενη νοικοκυρα ευγε σου αργησες αλλα βρηκες κελεπουριοχι κανει δουλειες σπιτι
Είναι τυχερός που δεν υπάρχουν dislikes, σοφή επιλογή από Αντισθένημονο εγω ο νιπλης και ο αντζελο του κανουμε λαικ για να μην αυτοκτονησει
με ισοπεδωσες θα εξαφανηστω για 2-3 μερες να δειξω οτι στεναχωρεθηκα.Εσύ σερί από τότε το πας ρε τιτάνα;
αυτα
Μπαίνω μόνο να σε διορθώσω, είναι *λέγεται. Συνέχισε το coolness σου.
ευχαριστω με γλυτωσατε απο μια πραξη απελπησιας.μονο εγω ο νιπλης και ο αντζελο του κανουμε λαικ για να μην αυτοκτονησει