athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
σε πόνεσε αρκετα.. και το επαιζεις και σκληρη..Σκληρός καριόλης - ευτυχώς πριν περάσω στην κατηγορία της σαβούρας είδα ότι είσαι σωστό αρκουδάκι της αγάπης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
?
εχω αρχισει και πεφτω απο τα συννεφα ο κοσμος που εχω χτισει γκρεμιζεται μπροστα μου σε μια στιγμη,τι να πιστεψω αληθεια ειναι βαρυ αυτο που νιωθω,προσπαθω να ξεδιαλυνω την αληθεια απο το ψεμα,η εξαφανιση του αλεξ ηταν λογω αθλητικης αποτυχιας η κατι που τον συνετριψε ψυχολογικα,ο καραμανης θελει να πηδηξει αλλα δεν μπορει αν καιμ καποιοι λενε πως μπορει μια ο γιαννης δεν μπορει μια ο κωλος του πονει,ο αθηναιος σαν ειδικος δινει φαρμακευτικα σκευασματα συγκεκριμενης εταιριας δυο τεινα η ειναι ιατρικος επισκεπτης η εχει κουμπωσει τη μιση σαντοζ και τελος ο φιλος πουσυ που δεν ειναι ο πουσυ τριβεται πανω μας για μπουτσο,τι στο μπουτσο συμβαινει αγαπη μου αν εισαι σπιτι παμε χαβαι .
Αυτά βέβαια ισχύουν σε πράγματα όπως η πίτσα και η πάστα που είσαι ειδικός. Για τις γυναίκες δεν αναφέρεσαι έτσι γιατί αυτό σημαίνει πως δεν τις αγαπάς. Κι εγώ μόνο αγάπη σου έδειξα ρε Nipple.εισαι επιλεκτικός μετά
αλλο η σαβούρα και άλλο η ποιότητα
ασε με να μπω μερες τωρα στην πορτα σου λιωνω.Alpula επιτέλους συμφωνούμε σε κάτι ακόμα πέρα από το ότι είμαι καλή κοπέλα. Άσε με να μπω
μονο αγαπη,ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ αξιζει ο Νιπλακος ειναι ταλαιπωρημενο παιδι
βοηθ
ει
ααα
Αυτά βέβαια ισχύουν σε πράγματα όπως η πίτσα και η πάστα που είσαι ειδικός. Για τις γυναίκες δεν αναφέρεσαι έτσι γιατί αυτό σημαίνει πως δεν τις αγαπάς. Κι εγώ μόνο αγάπη σου έδειξα ρε Nipple.
Χωρίς πλάκα τώρα, αν φταίω εγώ για την εξαφάνιση του Άλεξ για αυτά που εγραψα, του ζητάω μπροστά σε όλους σας συγνώμη, και να αναφέρω ότι αυτά που έγραψα δεν ισχύουν, δεν παίρνει δλδ βιαγκρα για να του σηκώνεται.εχω αρχισει και πεφτω απο τα συννεφα ο κοσμος που εχω χτισει γκρεμιζεται μπροστα μου σε μια στιγμη,τι να πιστεψω αληθεια ειναι βαρυ αυτο που νιωθω,προσπαθω να ξεδιαλυνω την αληθεια απο το ψεμα,η εξαφανιση του αλεξ ηταν λογω αθλητικης αποτυχιας η κατι που τον συνετριψε ψυχολογικα,ο καραμανης θελει να πηδηξει αλλα δεν μπορει αν καιμ καποιοι λενε πως μπορει μια ο γιαννης δεν μπορει μια ο κωλος του πονει,ο αθηναιος σαν ειδικος δινει φαρμακευτικα σκευασματα συγκεκριμενης εταιριας δυο τεινα η ειναι ιατρικος επισκεπτης η εχει κουμπωσει τη μιση σαντοζ και τελος ο φιλος πουσυ που δεν ειναι ο πουσυ τριβεται πανω μας για μπουτσο,τι στο μπουτσο συμβαινει αγαπη μου αν εισαι σπιτι παμε χαβαι .
γεια σου πολυδιαστατη
βοηθ
ει
ααα
Αυτά βέβαια ισχύουν σε πράγματα όπως η πίτσα και η πάστα που είσαι ειδικός. Για τις γυναίκες δεν αναφέρεσαι έτσι γιατί αυτό σημαίνει πως δεν τις αγαπάς. Κι εγώ μόνο αγάπη σου έδειξα ρε Nipple.
Υπομονή και τα παιδιά του R&D δουλεύουν πυρετωδώς προς τον παραπάνω στόχοΑν δεν ηταν η αναγκη του σεξ δε θα πρεπε να χαμε καμια απολυτως επαφη με τις γυναικες… δεν εχουμε κανενα απολυτως κοινο! Αλλο πλανητη αυτες αλλο εμεις!
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ γραφει ασχημα για τον Νιπλη ρεμονο εγω το βρισκω κουλο να γραφει απο του πουση για κωλοδαχτυλα και αγαπες?
αν δεν αναφερεις τις πηγες σου θεωρησε αναξιοπιστος.Χωρίς πλάκα τώρα, αν φταίω εγώ για την εξαφάνιση του Άλεξ για αυτά που εγραψα, του ζητάω μπροστά σε όλους σας συγνώμη, και να αναφέρω ότι αυτά που έγραψα δεν ισχύουν, δεν παίρνει δλδ βιαγκρα για να του σηκώνεται.
Μόνο σιάλις και λεβίτρα.
θασε γαμησω αν φευγεις,ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩγεια σου πολυδιαστατη
κατσε εδω να παιξεις με το Αλπουλα
καλα και να ταν η μονος αλλα να δεις οι δικογραφιες τι γραφουνε ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ γραφει ασχημα για τον Νιπλη ρε
Ήθελα απλά να με κάνεις μούσκεμα - ούτε αυτό ρε Nipple.γεια σου πολυδιαστατη
κατσε εδω να παιξεις με το Αλπουλα
ριξε νερο να μουσκεψειςΉθελα απλά να με κάνεις μούσκεμα - ούτε αυτό ρε Nipple.
ρε τύπε επειδή εσύ έχεις γεράσει και δεν μπορείς, δεν σημαίνει ότι έκανα κάτι εγώ λάθος που το γουστάρω ακόμα!θα πεινάς ακόμα τότε
κάτι δεν έκανες καλά, να το κοιτάξεις
περιμενε στη σταση μια μερα με βροχηΉθελα απλά να με κάνεις μούσκεμα - ούτε αυτό ρε Nipple.