athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
το πιο δυσκολο εγχειρημαμετα μενει να ψησουμε και τον σαντμαν να ξεσπασει τις ορμες του σε μια αθωα πορνη
το πιο δυσκολο εγχειρημαμετα μενει να ψησουμε και τον σαντμαν να ξεσπασει τις ορμες του σε μια αθωα πορνη
θελει συναισθημα ο σαντ τον βλεπω εγω θελει βολτουλα και μπλατο πιο δυσκολο εγχειρημα
ναι θελει ολο το πακετο...θελει συναισθημα ο σαντ τον βλεπω εγω θελει βολτουλα και μπλα
γκρινια ζηλιες σπασαπουτσι εμπεριεχονται στη συσκευασιαναι θελει ολο το πακετο...
ΔΕΝ υπαρχει γυναικα που να μην πρηζει μπαλες ουτε μια....γκρινια ζηλιες σπασαπουτσι εμπεριεχονται στη συσκευασια
καλοκαιρι ομως;Όσοι μένετε Αθήνα δεν πρέπει να έρχεται πρόβλημα με ένα τηλεφωνακη έρχεται η γκόμενά 100€ με 150€ γαμας μουναρα. Μια φορά το μήνα και, είσαι οκ. Κακός αγχώνεστε. Εμείς στα νησιά βλέπουμε μουνι μόνο στις τσόντες χαχα
Καλοκαίρι για αυτούς που έχουν χρόνο όσοι έχουμε εστιατόρια από το πρωί μέχρι το βράδυ δουλειά που χρόνος. Ειδικά τώρα με κορονοιω ποιος πλησιάζει τουρίστρια;καλοκαιρι ομως;
έλα καύλα!Που είστε ρε μωρά μου;
Έχει σημασία;ο πουση ειναι μαζι σου τωρα?
Σου ζητώ συγγνώμη μωρό μου.έλα καύλα!
μην το κανακάνειςΈχει σημασία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σου ζητώ συγγνώμη μωρό μου.
Εντάξει. Άσε με να μπω, μέρες τώρα στην πόρτα σου λιώνωμην το κανακάνεις
πες μου ότι δεν θα το ξανακάνεις, πές μου ότι δεν θα πας να φάς ξανα σουβλάκαι με τζατζίκι!Εντάξει. Άσε με να μπω, μέρες τώρα στην πόρτα σου λιώνω
Δεν τρώω τζατζίκι, κρεμμύδι, σκόρδο, ψάρι ή κάρι.πες μου ότι δεν θα το ξανακάνεις, πές μου ότι δεν θα πας να φάς ξανα σουβλάκαι με τζατζίκι!
Άλλά μου είπε εμένα ένα πουλάκι που το λένε Ειρηνάκι.....Δεν τρώω τζατζίκι, κρεμμύδι, σκόρδο, ψάρι ή κάρι.
Αυτή τη στιγμή γράφει ο πούσι που δεν είναι ο πούσι.Άλλά μου είπε εμένα ένα πουλάκι που το λένε Ειρηνάκι.....