pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
κανε ενα ωραιο trade , μπαινει και βγαινει ο ΠουσυΆλλά μου είπε εμένα ένα πουλάκι που το λένε Ειρηνάκι.....
απόδειξε το!!!Αυτή τη στιγμή γράφει ο πούσι που δεν είναι ο πούσι.
Μάθατε μπαλίτσα από τον outsider τελικά, κοίτα να δειςκανε ενα ωραιο trade , μπαινει και βγαινει ο Πουσυ
win-win
τι κανετε μωρα μου θα ελεγε ομως αυτο του το εχωε ναι γιατι για να βαλει ο Πουση τόνο σε κεφαλαιο γραμμα στελνει mail στην microsoft
για να μας μαθεις εσυ μπαλιτσα θα περάσει τόσο καιρος που θα βαζεις τα δοντια σου σε ποτηρι με νερο πριν κοιμηθειςΜάθατε μπαλίτσα από τον outsider τελικά, κοίτα να δεις
Όχι, όταν θα κάνω δικό μου λογαριασμό και δε θα βάλεις το δάχτυλό σου στο λάθος μέρος για τον λάθος λόγο - για να φάω ban, θα το αποδείξω τότε. Απλά πρέπει να βιαστείς γιατί τώρα είναι το καλό που είμαι στις γόνιμες.απόδειξε το!!!
Ας είναι, τουλάχιστον δε θα είμαι παρθένος ως τότε, εσύ όμως Nipple?για να μας μαθεις εσυ μπαλιτσα θα περάσει τόσο καιρος που θα βαζεις τα δοντια σου σε ποτηρι με νερο πριν κοιμηθεις
απο μουνι μεχρι ταβανι , που ελεγε και μια ψυχη εδω μεσα πριν αρχισει την κλαψα να την διαγραψουνΓ
Όχι, όταν θα κάνω δικό μου λογαριασμό και δε θα βάλεις το δάχτυλό σου στο λάθος μέρος για τον λάθος λόγο - για να φάω ban, θα το αποδείξω τότε. Απλά πρέπει μα βιαστείς γιατί τώρα είναι το καλό που είμαι στις γόνιμες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ας είναι, τουλάχιστον δε θα είμαι παρθένος ως τότε, εσύ όμως Nipple?
το δάχτυλο μου προσπάθησα να το βάλω στον κώλο σου, αυτό εννοείς λάθος μέρος?Γ
Όχι, όταν θα κάνω δικό μου λογαριασμό και δε θα βάλεις το δάχτυλό σου στο λάθος μέρος για τον λάθος λόγο - για να φάω ban, θα το αποδείξω τότε. Απλά πρέπει να βιαστείς γιατί τώρα είναι το καλό που είμαι στις γόνιμες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ας είναι, τουλάχιστον δε θα είμαι παρθένος ως τότε, εσύ όμως Nipple?
Γι’ αυτό χτυπάς κάρτα εδώ λογικά 8-4 και υπερωρίες, γιατί πνίγεσαι στο μουνί μωρό μου.απο μουνι μεχρι ταβανι , που ελεγε και μια ψυχη εδω μεσα πριν αρχισει την κλαψα να την διαγραψουν
Το πιο σωστό, ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟτο δάχτυλο μου προσπάθησα να το βάλω στον κώλο σου, αυτό εννοείς λάθος μέρος?
γιατι χόρτασα μουνί αγάπη μου.Γι’ αυτό χτυπάς κάρτα εδώ λογικά 8-4 και υπερωρίες, γιατί πνίγεσαι στο μουνί μωρό μου.
δεν το χορταίνεις λέμε το μουνί.ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ!γιατι χόρτασα μουνί αγάπη μου.
Αυτό θα είναι, ΑΥΤΟγιατι χόρτασα μουνί αγάπη μου.
Γι’ αυτό χτυπάς κάρτα εδώ λογικά 8-4 και υπερωρίες, γιατί πνίγεσαι στο μουνί μωρό μου.
Alpula επιτέλους συμφωνούμε σε κάτι ακόμα πέρα από το ότι είμαι καλή κοπέλα. Άσε με να μπωδεν το χορταίνεις λέμε το μουνί.ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ!
μαλάκα pussy τους έχεις τρελάνει όλους ρε μλκ!Αυτό θα είναι, ΑΥΤΟ
εισαι επιλεκτικός μετάδεν το χορταίνεις λέμε το μουνί.ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ!
ναι αλλά δεν το χορταίνεις λέμε!εισαι επιλεκτικός μετά
αλλο η σαβούρα και άλλο η ποιότητα
θα πεινάς ακόμα τότεναι αλλά δεν το χορταίνεις λέμε!
Σκληρός καριόλης - ευτυχώς πριν περάσω στην κατηγορία της σαβούρας είδα ότι είσαι σωστό αρκουδάκι της αγάπης.εισαι επιλεκτικός μετά
αλλο η σαβούρα και άλλο η ποιότητα
?μαλάκα pussy τους έχεις τρελάνει όλους ρε μλκ!
όλοι νομίζουν ότι δεν γράφεις εσύ!
Γελάω ρε μαλάκα!